- 15 Aralık 2017
- 510
- 583
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.481
Keçi sütlü mama kullananlar var mı en uygun nerden alıyorsunuz birde normal keçi sütü versek ne olur oğlum resmen sütün kokusunu alınca içmemek için ağlıyor çırpınıyor itiyor ya
Ne kadar canım ordaBen golden goat kullaniyorum 2ye gectik genelde jokerde indirim oluyo ordan aliyorum
Şuan hangi mamayı kullanıyorsun canımben ilk önceleri verdim (golden goat- e bebekten alıyordum) ama keçi sütü mamalar aslında o kadar iyi değilmiş. demir içermiyormuş uzun süreli kullanımda anemiye sebep olabilirmiş. bir de 1 yaşından önce ne sütü olursa olsun verme dedi doktorumuz.
baby goat da aldım direk attım. hem çok kötü kokuyordu hem de kireç gibi yapısı vardı çözünmedi.
bir de mikrodalgayı ne süt ne de mama için önermiyorlar diye biliyorum.
Aynen çok garip ilk defa oluyormusum gibi geldi banada:) kaç gundur belimin agrisinin sebebi buymus demekkiSana da iyi yıllar cnm, geçmiş olsun ben de ilk reglimi geçtiğimiz haftalsrda olmuştum ilk kez okuyormuş gibi hissetmiştşm :)
şu an hipp ve sma kullanıyorum dönüşümlü olarak.Şuan hangi mamayı kullanıyorsun canım
400 gr 60 tl ben baya stok yaptim. Simdi 70 olmus galiba ama takip etmek lazim arada dusuyo anemi yaptigini bende okumustum buz 2. Aydan beri kullaniyoruz doktor kan testi bile istemedi eline bakti gayet iyi rengi kan ilacini bile kullanmaya gerek yok dediNe kadar canım orda
Bende 1 saati gecerse dokuyorumBen de gece 1 kez emziriyorum artık ne kadar var bilmiyorum hüç dolmuyor çünkü. Gece ağlarsa da 1 kere mama veriyorum içmediği için 60 cc yapıyorum 30-40 anca içiyor. Mamayı yaptıktan sonra 1 saatten fazla tutmuyorum bozulur diye düşünüyorum yanlış mıyım acaba
1 saati geçince vermiyorum ben de bir iki kere verdim ama vermiyorum genelde pişman oldum sonraBen de gece 1 kez emziriyorum artık ne kadar var bilmiyorum hüç dolmuyor çünkü. Gece ağlarsa da 1 kere mama veriyorum içmediği için 60 cc yapıyorum 30-40 anca içiyor. Mamayı yaptıktan sonra 1 saatten fazla tutmuyorum bozulur diye düşünüyorum yanlış mıyım acaba
Zor bacım zorBıktık valla bunlarin nazindan atagindan bitmiyor atak dönemleri bi turlu.zaten sabaha kadar 3735247374 kez uyaniyordu ama en azından emzirince geri uyuyordu o günlerimi ozleyecegim aklima gelmezdibeterin beteri var aman hastayken daha beterdi yavrum içim gidiyordu o zaman nefes alamiyordu uyuyamiyordu.smdi en azindan masaallah keyifli
Ben hiç giydirmedim , kızım 2 ayını sad3ce citcitli badi ile geçirdi. Bir de izmirdesin sen de, gündüz kısa kollu citcitli zıbın giysin , akşam da dışarı c8karsaniz ince uzun paçalı bir alt. Terletmek iyi olmaz. Yani ben böyle giydirdim en azındanİyi akşamlar,2019 haziran annesiyim sizlere danışmak istiyorum.yazı nasıl atlattınız bebislerinizi ,kıyafet olarak izmirdeyim.tulumlar takımlar giyilebiliniyor mu?
Cevap için teşekkürler :) yeni doğan olacağı için emin olamamıştım vücut ısısını korumak için.Ben hiç giydirmedim , kızım 2 ayını sad3ce citcitli badi ile geçirdi. Bir de izmirdesin sen de, gündüz kısa kollu citcitli zıbın giysin , akşam da dışarı c8karsaniz ince uzun paçalı bir alt. Terletmek iyi olmaz. Yani ben böyle giydirdim en azından
Sabreden organlarım error veriyor bu sabaha karşı camdan atlayasım geldineden böyle bu çocuklar yaa.kıyastan nefret ederim ama elin bebeleri mışıl mışıl uyurkene biz 6 ayı geçmişiz bir aylık bebe gibi yarım saatte bir ağlamalar uyanmalar nedir hala artık gücüm kalmadı
Merhaba.ben Tekirdağ daydim.Tulum 15gunluk olana kadar giydirdim biraz yağmurlu idi birada.25 Haziran'da doğum yaptım.eylul sonuna kadar tek çıtçıtli badi ve sadece çorap giydirdim.gece muslinle üstünü örttum.cok rahattı.takimlari falan hiç giydirmedim üstlerini .İyi akşamlar,2019 haziran annesiyim sizlere danışmak istiyorum.yazı nasıl atlattınız bebislerinizi ,kıyafet olarak izmirdeyim.tulumlar takımlar giyilebiliniyor mu?
Mikrodalgam yok o yüzden fikrim yok.ben icmiyorsa dokuyorum.okudugum yerlerde de 1saat içinde dökün yazıyordu geneldeSağol canım bende SMa kullanıyorum beğenmiyor zaten benim termos var da oğlan bazen içmiyor soğuyor o Soğuyan sütü sonra mikrodalgada ısıtsak olur mu acaba
Zor bacım zor
Aman kimse yanlış anlamasın he , kimsenin yaşına değindiğimden değil de, benden geçmiş bu bebe mevzularışöyle ki oğlan olmuş 6 yaş, rahatlamış vs. Hoop bi bebe daha şükür tabi isteyerek oldu da şimdiki aklım olsa arayı açmazdım bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?