2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Keçi sütlü mama kullananlar var mı en uygun nerden alıyorsunuz birde normal keçi sütü versek ne olur oğlum resmen sütün kokusunu alınca içmemek için ağlıyor çırpınıyor itiyor ya

ben ilk önceleri verdim (golden goat- e bebekten alıyordum) ama keçi sütü mamalar aslında o kadar iyi değilmiş. demir içermiyormuş uzun süreli kullanımda anemiye sebep olabilirmiş. bir de 1 yaşından önce ne sütü olursa olsun verme dedi doktorumuz.

baby goat da aldım direk attım. hem çok kötü kokuyordu hem de kireç gibi yapısı vardı çözünmedi.

bir de mikrodalgayı ne süt ne de mama için önermiyorlar diye biliyorum.

Şuan hangi mamayı kullanıyorsun canım

Benim kızımda geceleri emip uykuya dalma dönemini kapattı gece uyanıyor 1 saat 2 saat uyumuyo yatmiyo. Derin uykular yok malesef. Geçen hafta ateşi 39 oldu kanlı ishal yapti acile gitti kan alındı serum takıldı ömrümden omur gitti yavrulara bişey olmasın yakakada mikrop çıktı ilaçla düzeldi derken. Babasından grip geçti ikimizde hasta olduk pekmezle,ayvayla toparladık. Hasta bebeklere ve annelere çok geçmiş olsun

Ben de gece 1 kez emziriyorum artık ne kadar var bilmiyorum hüç dolmuyor çünkü. Gece ağlarsa da 1 kere mama veriyorum içmediği için 60 cc yapıyorum 30-40 anca içiyor. Mamayı yaptıktan sonra 1 saatten fazla tutmuyorum bozulur diye düşünüyorum yanlış mıyım acaba

Bende 1 saati gecerse dokuyorum

1 saati geçince vermiyorum ben de bir iki kere verdim ama vermiyorum genelde pişman oldum sonra

Zor bacım zor
Aman kimse yanlış anlamasın he , kimsenin yaşına değindiğimden değil de, benden geçmiş bu bebe mevzuları şöyle ki oğlan olmuş 6 yaş, rahatlamış vs. Hoop bi bebe daha şükür tabi isteyerek oldu da şimdiki aklım olsa arayı açmazdım bu kadar

İyi akşamlar,2019 haziran annesiyim sizlere danışmak istiyorum.yazı nasıl atlattınız bebislerinizi ,kıyafet olarak izmirdeyim.tulumlar takımlar giyilebiliniyor mu?
Ben hiç giydirmedim , kızım 2 ayını sad3ce citcitli badi ile geçirdi. Bir de izmirdesin sen de, gündüz kısa kollu citcitli zıbın giysin , akşam da dışarı c8karsaniz ince uzun paçalı bir alt. Terletmek iyi olmaz. Yani ben böyle giydirdim en azından

Cevap için teşekkürler :) yeni doğan olacağı için emin olamamıştım vücut ısısını korumak için.

Aynen bende senle ayni durumdayim

Kizlar benim oglan biberon reddine basladi.biberonda mamayi gorunce heycan yapan cocuk gtti iyyy der gibi bakis atiuyor.mamayi icen cocuk smdi istemiyor neden olur yahu sma denedim yok istemiuor kusuyor bebelac gold aldirdim gene kusuyor nolcak bole ya;( bunu yasiyan varmi suan??memeyide reddetse naparim bilmem.surekli emmek ustiyor ama iki de bir agzindan cikarip duruyor..ee goguslerde haliyle dolmuyor eskisi gbi((

İyi akşamlar,2019 haziran annesiyim sizlere danışmak istiyorum.yazı nasıl atlattınız bebislerinizi ,kıyafet olarak izmirdeyim.tulumlar takımlar giyilebiliniyor mu?
Merhaba.ben Tekirdağ daydim.Tulum 15gunluk olana kadar giydirdim biraz yağmurlu idi birada.25 Haziran'da doğum yaptım.eylul sonuna kadar tek çıtçıtli badi ve sadece çorap giydirdim.gece muslinle üstünü örttum.cok rahattı.takimlari falan hiç giydirmedim üstlerini .

Sağol canım bende SMa kullanıyorum beğenmiyor zaten benim termos var da oğlan bazen içmiyor soğuyor o Soğuyan sütü sonra mikrodalgada ısıtsak olur mu acaba
Mikrodalgam yok o yüzden fikrim yok.ben icmiyorsa dokuyorum.okudugum yerlerde de 1saat içinde dökün yazıyordu genelde

Yaa bi tane daha boyle daha minik daha aglak uykusuz bi bebis zor olmaz mi.bu konuda ne dusunuyorsunuz hakikaten kizlar iki bebek arasi nasil olmali?
Bugun iki bucuktan dort bucuga kadar uyku molasi verdi.beste yani yarim saat sonra tekrar uyanip yine bi 45dk uyumadi.yedide kalkti ve bida uyumadi sonra.berbat bir geceydi napicaz böyle bilmiyorum

Günaydınlar. Demir ilacı açıldıktan sonra ne kadar zamanda kullanılmalı ya biz kabız olduk diye ara vermiştik şimdi kullanayım diyorum 2 ay oldu alalı buzdolabındaydı ama.
Bir de oğluma youtubedan ninni açıp uyutuyorum bu ara uyumayan anneler bir de öyle deneyin azıcık ayağımda sallarken açıyorum ya da emzirirken daha kolay uykuya dalıyor. Sesi merak ettiği için ağlamasınıda kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…