- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.981
Hanımlar uykusuz olsunlar ama sağlıklı olsunlar boşverin. h.sonu çok kötü bir olay geldi başımıza. Uçakta bebeğimin boynuna sıcak su döktü hostesler ve metal para büyüklüğünde 1.derece yanık oluştu. Resmen travma geçirdim hemen yanık hastanesine gittik şuan krem ile yanık tedavisi başladılar 10 gün civarı sürecek inşallah iz kalmaz nolur dua edin
Cok uzuldum ve sasirdim Allah sifa versin yavru kusa.iz kalacagini sanmiyorum daha cok taze yavrunun teni yenilenir.sari kantaron surun cok iyi gelir yaniklara.kesinlikle arkasini birakmayin kaza sonucta ama ben de gecen ucakta cay istemek zorunda kaldim bogazim berbatti sicak bisi olsun diye.icisimi gorsen gulerdin uyuyordu bebegim bide hareket de etmiyordu ama ustune dokulmesin diye falsolu uzaktan uzaktan ictim.yerine koymaya korktum sallanir dokulur diye elimde tuttum genelde.ekstra dikkat etmeleri gerekirdi bi insanin canindan ote yavrusu soz konusu dava edebilirsinz
Ya inanmıyorum nasıl böyle dikkatsiz davranırlar kıyamam ya
Amazing_Queen Allah bir daha yaşatmasın. Hiçbir masum yavrunun basina böyle şeyler gelmesin. Mahkemeye bile verilir. Bence daha fazla şikayet edin
Çok geçmiş olsunAmazing_Queen Rabbim beterinden saklasın.biz gözümüzden sakınıyoruZ yavrularımızı iki aklı havada dikkatsiz insan yüzünden neler geliyor başlarına . Çok çok üzüldüm iz kalmaz inşallah kremlerini çok düzenli kullan canım.tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun yaaNasıl bir dikkatsizlik... Allah korusun ama başımıza gelse büyük kavga çıkartır şikayet ederdim. Kaza sonuçta bilinçli olan birşey değil ama biz evlatlarımızın gözünün içine bakıyoruz. Böyle durumlarda ekstra dikkat etmeleri gerekirdi.. Kıyamam ya, nasıl peki kuzun iyileşiyor mu yanık?
Ay canım benim çok üzüldüm yaa, çok geçmiş olsun.. Allahım şifa versin.. Görünür görünmez kazalardan korusun Rabbim
Bizim daha çıkmadı
Gecmis olsun kiyamam teni taze izi kalmaz korkmayin kremler toparlar cildiniben içsem istesem hadi neyse yani öyle bir durumda olmadı. Sağol canım umarım iz kalmaz kulağının alt tarafı yüzüne çok yakın iz kalmasını istemem asla
Çiğ veriyorum ben, şöyle ki dondurulmuş bezelyeyi sıcak suya koyuyorum ve çözünüp yumuşuyor, sarımsak ezecegi ile de eziyorum kabuğu gelmiyor zaten, içi çıkıyor içini yediriyorum. Güzel oluyor tatlı tatlı.Canım bezelyeyi nasıl veriyorsun ?
Gecmis olsun kiyamam teni taze izi kalmaz korkmayin kremler toparlar cildini
Cok gecmis olsun iz kalmaz merak etmeyin sari kantaron yagi kullanin dilerseniz arastirin cok faydali bu tur durumlar icin .umarım ya halaa kendime gelemedim..
Cok gecmis olsun iz kalmaz merak etmeyin sari kantaron yagi kullanin dilerseniz arastirin cok faydali bu tur durumlar icin .
Yok artık bu ne yaaa pess doğrusu bu kadarı da fazla, çok geçmiş olsun Allah şifa versin iz kalmaz inşallah merak etmeHanımlar uykusuz olsunlar ama sağlıklı olsunlar boşverin. h.sonu çok kötü bir olay geldi başımıza. Uçakta bebeğimin boynuna sıcak su döktü hostesler ve metal para büyüklüğünde 1.derece yanık oluştu. Resmen travma geçirdim hemen yanık hastanesine gittik şuan krem ile yanık tedavisi başladılar 10 gün civarı sürecek inşallah iz kalmaz nolur dua edin
Ben de çatalla eziyorum iyice.
Verdiğim sebzeler : patates, havuç, bezelye, brokoli. Hepsini sevdi. Yeşil kabak denedim sevmedi pek.
Meyve : cennet hurması, avokado,elma, muz ve armut denedim ve hepsini sevdi. Favorisi avokado.
Yoğurt deniyorum iki gündür, ilk gün pek yemedi ama bugün daha iyiydi. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor bizim ek gıda süreci. Yarın tatlı patates deneyeceğim 2 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?