- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.021
Patatesi bile bu emzikler vereceğim ben hasla koy icine sömürür yer hem boğazınada kacmazPatatesle başlayacağım su an buharda pişiyor. Tek denemeye karar verdim acaba nasıl tepki verecek:)
Ben de bundan aldım.herkes verince ben de böyle vereyim dedim.cok seviyor elma verdim mesela emzikler savaşiyorEki Görüntüle 2217762
Kızlar bu meyve püre emziği içine meyveyi köyün dün kızım nasıl sömürdüğü içindekini emmidi bitirdi ezip yedirmenize gerek yok meyveyi böyle yer
Yoğurdu da onun için küçük kavanoz da mayaladim.kucuk kavanozdan ilkkez yaptığım için cıvık oldu.birdaha büyük bir yerde mayalayip öyle döneceğim kavanoza ablam öyle yap dedi kıvamı daha iyi oluyormusEki Görüntüle 2217764 buda gecen yaptığım ev yoğurdum bugün çıkardım bebeğime yedirecegim
Evet ilk verilirken tek tek başladık bizde. Ama öğün olarak başladık dediğim gibi tadım yapmadık. İlk bir iki gün bal kabağı, sonrasında yine bir iki gün bal kabağı içine minik patates ekleyerek.. Sonra brokoli.. havuç.. şeklinde çeşitlendirdik. Arada bir çorba gibi biraz daha sulu yapıp içine biraz irmik ekliyoruz. İnşallah ek gıdayı sever minnoşun :)Patatesle başlayacağım su an buharda pişiyor. Tek denemeye karar verdim acaba nasıl tepki verecek:)
Geçen gün eşim almış ama daha kullanmadım yarın meyve tadimlarina başlayınca kullanacagim şimdilik kızım dişlerini kaşımak icin kullanıyor :)Eki Görüntüle 2217762
Kızlar bu meyve püre emziği içine meyveyi köyün dün kızım nasıl sömürdüğü içindekini emmidi bitirdi ezip yedirmenize gerek yok meyveyi böyle yer
Bunun filesini aldım ama henüz denemedik :) Ben de bir deneyeyim meyvelerleEki Görüntüle 2217762
İçine muz koy ver nasıl somuruyor:)) yedi bitirdi fisirikBunun filesini aldım ama henüz denemedik :) Ben de bir deneyeyim meyvelerle
Nefret etti diyebilirim o yemedi önlüğü yediEvet ilk verilirken tek tek başladık bizde. Ama öğün olarak başladık dediğim gibi tadım yapmadık. İlk bir iki gün bal kabağı, sonrasında yine bir iki gün bal kabağı içine minik patates ekleyerek.. Sonra brokoli.. havuç.. şeklinde çeşitlendirdik. Arada bir çorba gibi biraz daha sulu yapıp içine biraz irmik ekliyoruz. İnşallah ek gıdayı sever minnoşun :)
Eki Görüntüle 2217762
Normal canım, ben de oğlumda cam rende kullanıyordum o da yemiyorduÇorba dediğim aslında sebze çorbası yani sebzeleri haşlıyorum rondodan geçiriyorum. Meyveleri cam rendeden geçince yemiyor öğürüyor sanırım pütürtülü şeyleri yutamıyor, katı meyve sıkacağında suyunu sıkınca biraz yiyor. Normal mi canım sence. Ha birde yoğurt hiç hoşlanmıyor pekmezle mi denesem acaba
Zaten 1 yaşına kadar tadımlık yiyecekler o yüzden stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
Birde öyle deneyim teşekkür ederim canımNormal canım, ben de oğlumda cam rende kullanıyordum o da yemiyorduşimdi armutu blendirdan geçiriyorum, elmayı buharda haşlayıp eziyorum. Yoğurt benim kız da pek gönüllü değil yemeye, ilk bir kaç kasık alıyor ama sonra istemiyor. Zorlamıyorum, benim doktor vermesinde olur diyor yoğurdu o yüzden ben üstünde durmuyorum. Pekmez falan düşündüm ama öyle de alışsın istemiyorum ben, meyve ile bi dene canım muzlu yoğurt güzel oluyor .
Ben yeni başladım canım.iki gün yoğurt verdim birkaç meyve verdim ama peh iştahlı değil tabikide ama çok dert etmemeye çalışıyorumSenin bebegin yiyormu cnm yogurt corba yumurta vs.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?