• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sabaha kadar uyumadı su an uyuyor ama ben ise gidiyorum. Yakında ölürüm ben yorgunluktan. 6 ay aşısı uyku yapıyor demişlerdi halt etmişler
Ay siz oldunuz mu aşıyı? Ben izleme gittim ama aşırı huysuzdu birde aşı işe ne hale döner dedim vurdurmadım, yarın olacak bakalım.. Nefret ediyorum aşıdan..
Allahım da sana güç kuvvet versin canım.. Zor cidden..

8 9 gibi uyuyo aksam 11 de kalkiyo kalkis o kalkis gece yarim saat bi saat uyur uyanir we ben uyutana kadar pert oluyorum canim :) suan boynum tutulmus egri durmaktan simdide ben uyuycM ama uyku falan kalmadi
Hıı, aynı benim oğlan.. Bende sırt ve boynumdan dertliyim canım.. Gece uyuyakalmamak için sürekli elimde telefon, boynumu eğip bakıyorum.. Başımı yastığa koyup şöyle 3-4 saat uyusam bomba gibi olacağım.. Saatte bir kalktığında bile hemen o gün hamur işli kahvaltımı hazırlar, ev temizliğimi yaparım.. Böyle olunca sersem gibi oluyorum

Ay siz oldunuz mu aşıyı? Ben izleme gittim ama aşırı huysuzdu birde aşı işe ne hale döner dedim vurdurmadım, yarın olacak bakalım.. Nefret ediyorum aşıdan..
Allahım da sana güç kuvvet versin canım.. Zor cidden..

Hıı, aynı benim oğlan.. Bende sırt ve boynumdan dertliyim canım.. Gece uyuyakalmamak için sürekli elimde telefon, boynumu eğip bakıyorum.. Başımı yastığa koyup şöyle 3-4 saat uyusam bomba gibi olacağım.. Saatte bir kalktığında bile hemen o gün hamur işli kahvaltımı hazırlar, ev temizliğimi yaparım.. Böyle olunca sersem gibi oluyorum
Al benden de o kadar canim.
simdi ne halim var ne dermanim
yamuk oldum bugun yine uyuyo pasa bey ben uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum sanki her an uyanck dusuncesi war icimde. İki saat deliksiz uyusam benden iyisi yok

Al benden de o kadar canim.
simdi ne halim var ne dermanim
yamuk oldum bugun yine uyuyo pasa bey ben uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum sanki her an uyanck dusuncesi war icimde. İki saat deliksiz uyusam benden iyisi yok
İnşallah düzene girerler canım.. 2. Çocuğu hemen istiyordum ama baya bir düşüneceğim bu gidişle :)

Hanımlar uykusuz olsunlar ama sağlıklı olsunlar boşverin. h.sonu çok kötü bir olay geldi başımıza. Uçakta bebeğimin boynuna sıcak su döktü hostesler ve metal para büyüklüğünde 1.derece yanık oluştu. Resmen travma geçirdim hemen yanık hastanesine gittik şuan krem ile yanık tedavisi başladılar 10 gün civarı sürecek inşallah iz kalmaz nolur dua edin :(

Kızlar o saatte uyumuyorlarsa, kaçta uyanıyorlar sabah? Benimkinin de pek uykusu yok ama dokuzda karanlık odamıza geçeriz.. Uyur uyur kalkar.. Büyüme hormonu açısından uyumaları lazım onda muhakkak.. Ay bu bebeler pek başlarına buyruklar :)
Uyudu diye bırakıyorum hemen uyanıyo 360 derece kendi etrafında dönüyo ters dönüyo falan mecburen alıyorum kucağıma geziyoruz odaları öyle uyuyo :) saat 8 9 bazen 10 uyanıyo

Hanımlar uykusuz olsunlar ama sağlıklı olsunlar boşverin. h.sonu çok kötü bir olay geldi başımıza. Uçakta bebeğimin boynuna sıcak su döktü hostesler ve metal para büyüklüğünde 1.derece yanık oluştu. Resmen travma geçirdim hemen yanık hastanesine gittik şuan krem ile yanık tedavisi başladılar 10 gün civarı sürecek inşallah iz kalmaz nolur dua edin :KK43:
Çok geçmiş olsun, bebeğiniz iyidir inşallah? Umarım hostesler ve havayolu ile ilgili gerekli şikayetleri yapmışsınızdır, bu dikkatsizlik yanlarına kalmamalı..

Hanımlar uykusuz olsunlar ama sağlıklı olsunlar boşverin. h.sonu çok kötü bir olay geldi başımıza. Uçakta bebeğimin boynuna sıcak su döktü hostesler ve metal para büyüklüğünde 1.derece yanık oluştu. Resmen travma geçirdim hemen yanık hastanesine gittik şuan krem ile yanık tedavisi başladılar 10 gün civarı sürecek inşallah iz kalmaz nolur dua edin :KK43:
Çok geçmiş olsun canım, allah korumuş beterinden.

Çok geçmiş olsun, bebeğiniz iyidir inşallah? Umarım hostesler ve havayolu ile ilgili gerekli şikayetleri yapmışsınızdır, bu dikkatsizlik yanlarına kalmamalı..

Sağolun yani iyi ağrısı sızısı yok ama yarayı gördükçe üzülüyorum. İnanın hala şoktayım havayoluna şirketine şikayetimi ilettim ama başka bişi yapmadım.

Ay canım benim çok üzüldüm yaa, çok geçmiş olsun.. Allahım şifa versin.. Görünür görünmez kazalardan korusun Rabbim

Çok geçmiş olsun Amazing_Queen Amazing_Queen Rabbim beterinden saklasın.biz gözümüzden sakınıyoruZ yavrularımızı iki aklı havada dikkatsiz insan yüzünden neler geliyor başlarına . Çok çok üzüldüm iz kalmaz inşallah kremlerini çok düzenli kullan canım.tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun yaa :( Nasıl bir dikkatsizlik... Allah korusun ama başımıza gelse büyük kavga çıkartır şikayet ederdim. Kaza sonuçta bilinçli olan birşey değil ama biz evlatlarımızın gözünün içine bakıyoruz. Böyle durumlarda ekstra dikkat etmeleri gerekirdi.. Kıyamam ya, nasıl peki kuzun iyileşiyor mu yanık?

Ben de çatalla eziyorum iyice.

Verdiğim sebzeler : patates, havuç, bezelye, brokoli. Hepsini sevdi. Yeşil kabak denedim sevmedi pek.
Meyve : cennet hurması, avokado,elma, muz ve armut denedim ve hepsini sevdi. Favorisi avokado.
Yoğurt deniyorum iki gündür, ilk gün pek yemedi ama bugün daha iyiydi. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor bizim ek gıda süreci. Yarın tatlı patates deneyeceğim 2 gün.
Canım bezelyeyi nasıl veriyorsun ?

Ya inanmıyorum nasıl böyle dikkatsiz davranırlar kıyamam ya :(

Taktığım şey kızımın kilosu değil zaten oğlumun 2 aydır aynı kiloda olması. İki aydır hastalıklarla uğraşıyoruz.

Back