2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Oglan cocugunda bitik hic duymamistim gecmis olsun sunnet gercekten erkekler icin faydali bisi.baska bi hastaneye gidin daha erken istiyorsaniz

Ben bugun ilk kez kahvalti verdim kizima.uyanir uyanmaz once bi cay kasigi pekmez verdim hasta zaten dun de vermistim.sonra yumurtayi hasladim rafadan olmayacak sekilde.dun sut aldirmistim dort kilo iki kilosuna yakinina lor peyniri yaptim cok guzel oldu.peynir alti suyunu da mamalarina kullanicam.yogurt mayaladim geri kalanina.yumurta sarisini bi cay kasigi kadar verdim sevdi gbi masaallah yedi loru da az verdim yavas yavas yedi sukur bakalim bi kac gun daha boyle devam ederim sonra eklemeler yaparim.ben tatlarin karistirilmasini istemiyorum cocuga ilk verislerde en azindan.labne peynir yapicam bi sonraki sut alisimda ins.ogunum az benim burda bes öğünü okuyunca ac mi kaliyor cocuk diye dusunuyorum sadece oglen yogurt ve ikindi vakti ya corba ya muhallebi tarzi bisiler meyve ekleyerek veriyorum yetmiyor mu acaba diye dusunmeye basladim ama doktoru ne dediyse onu yapiyorum bagirsaklari zorlama demisti kafam karisik

Ben de dün bebe bisküvisi yapmıştım bi tane bisküvi ile yarım yumurta sarısı yedirdim. Sevdi çok şükür.bugün labne yapmayı deneyeceğim bakalım.şimdiye kadar ben de çok öğün vermedim ama artık kahvaltı başlangıcı ile beraber arada bi kere meyve püresi,öğlen çorba ve gece de muhallebi düşünüyorum gerisi anne sütü.porsiyonları baya küçük tutuyorum ben yemiyor çünkü mesela pirinçununu yarım çarbardağı su ile yapıyorum ancak yiyor

Bisküviyi nasıl veriyorsun? Suyla mı islatiyoruz

Bebekler ise gittiğimizi su an anlamıyor diyen arkadaşlar yanılıyor bence. Her sabah uyuyordu bu gece hiç uyutamadım. Sabah ben çıkarken annemin kucağından bana gelmek için uzanıp ağlıyordu. Gittiğimi anlıyor artık, içim paramparça

Canım labne nasıl yapıyorsun

Bizimki de iki gündür öyle canım. İşe giderken değil de geldiğimde kucagima atliyor. Anneme gitmek istemiyor bı daha.

Amin canım inşallah teşekkür ederim cevabın içinde kanlı kaka devam ediyomu bilmiyorum demir ilacindan kakası simsiyah oluyor ama mukus devam ediyor ordan anlıyorum bide bu ara ishal oldu bronşit geçiriyor kullandığım ilaçlardan mi yoksa alerjidenmi onuda bilemiyorum zayıfladı ve beslenmek istemiyor ac kaliyor ben ek gidaya hiç başlamadım daha burdaki herkes başlamış benmi geç kaldım aceba ... şu alerji işi öyle canımı sıkıyor ki bazen güzel uyuyorum diyete düzelme olmayınca sinirlenip geri bırakıyorum bende ne yaptığımı bilmiyorum artık ...çevremde benimle birlikte doğum yapan birsürü insan var onların bebeler sıkıntısız sorunsuz büyüyor bu defada bana diyolar sen herşeyi abartıyorsun ondan diyip sinirlerimi iyice ziplatiyolar ...çünkü ben istiyorum bunlar böyle olsun akşama kadar ugrasayim yinede bir sonuç alamayız diye....zaten gebelik sekerim vardı orda diyet yaptım doğum yaptım hersey iyi olucak dedim şimdi yine diyet ....bide sütüm olsun diye yiyorum yoksa olmuyor doğumdan sonra üstüne 11 kilo aldısim herkes eski kilosuna dönerken ...bendeki psikolojiyi düşünen yok anca konuşuyor millet. ..kusura bakma ya çok uzattım çok dolmuşum artık

Aaaa ne diyosun odamı yok ben doktorun verdiğini kullanıyorum Ferrum adı. ..bide ben troit hastasıyım her sabah kullandığım bi ilac var ondada laktoz varmış ama mecbur kullanıyorum yani benim yaptığım diyet bir ise yaramiyoda yapmak için yapıyorum işte çocukta da düzelme yok çünkü bi yerlerden sürekli kaçak var offf off

Ben hicbirsey anlamiyor diyorum eşime o da bebekler vücut dili biliyor diyor.kedi köpek yavruları bile anlıyor da insan yavrusu mu anlamayacak diyor .çok mantıklı ben de gözlemliyorum artık anladığını düşünüyorum.mesela eşim ona karşı daha kararlı ben anne oldugum için hemen yelkenleri suya indiriyorum .erkek olanı kandiramiyorum ama kadın olan cepte diyor kesin bizim kız

Ay kızlar verdiğiniz ek gıdalar beni de gaza getirdi ben hicbirsey vermiyorum ya.valla kendimi kötü hissediyorum.yogurt yaptım ben de ama yoğurtla pek ilgilenmedi.kasiga bayıldı sadece damaklarina iyi geldi sanırım

Canım labne nasıl yapıyorsun

Yaklaşık bi litre sute bi peynir kutusu buyuklugunde peynir ile yapmistim gecen gun.yogurt mayalar gibi aslinda ama peyniri iyice ezmek lazim.mayaladiktan ve beklettikten sonra dolapta da bi on-on iki saat bekliyor sonrada suzulmeye birakiyorsun bikac saat tulbentte.altindaki su peynir alti suyu iste ustu de labne

Ay kızlar verdiğiniz ek gıdalar beni de gaza getirdi ben hicbirsey vermiyorum ya.valla kendimi kötü hissediyorum.yogurt yaptım ben de ama yoğurtla pek ilgilenmedi.kasiga bayıldı sadece damaklarina iyi geldi sanırım

Ne kadarlik canim seninki.vakti gelince sen de baslican kotu hissetme

Labne peyniri ile mi mayaladın. Marketten mi aldın

Öyle iyi anlıyorum ki seni.. Şimdi birde ek gıda zamanı gör.. Peynir ver yumurta ver yoğurt ver diye türeyecekler.. Sanki biz bilmiyoruz.. Artık alerji yaygın.. Onlarda yok olması güzel ama bu bizde olmayacağı anlamına gelmiyor.. Kiloyu da boşver, Allah sağlık versin herşey olur :)

Dediğin gibi abla, ufak bir kaçak bile etkiliyor.. Senin ilaç çok elzem mi bilemiyorum ama şöyle 1 hafta sıkı bir diyet yaparak gözlemleyebilirsin.. Ben öyle bir diyet yaptım.. Domateste mesela alerjen olabilir diye onu bile kestim.. Sadece patates, zeytin, yeşillik ve ekmek tükettim.. Oğluma da hiçbir ilacı, vitamini vermedim.. Sende demiri kesebilirsin, D vitaminini de.. Tabi doktorun iyi bilir.. Baktım oğlum toplanıyor.. Demek alerjisi var dedim.. Benim oğlan iki üç günde anca kaka yapıyor ondan bir hafta yaptım.. Her gün kaka yapıyorsa üç günlük sıkı diyet yapabilirsin.. İnşallah geçecek zaten

25inde 6 aylık olacak canim

Az kalmis en iyisi altinci ay dolunca baslamak zaten baska bi durum yoksa

Labne peyniri ile mi mayaladın. Marketten mi aldın

Yok beyaz peynirle.tuzu gitsin diye suya koymak lazm bi sure ben daha bebege yapmadim hic kendimize yapmistim tuzunu onemsemedim o yuzden.isteyene hazir organik labne var satılıyor ben migrostan almistim onu yiyorum

Ek gıdada sebze püresi veriyorum ama sebze çorbası da denemek istiyorum. Çorbayı nasıl yapıyorsunuz kızlar, ne çorbası mesela? Ve içine herhangi birşey koymuyorsunuz sulu olarak içiriyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…