- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #45.881
Biberonla hiç istemiyor o yüzden çay kaşığı ile veriyorumCanım biberonla versen belki içer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biberonla hiç istemiyor o yüzden çay kaşığı ile veriyorumCanım biberonla versen belki içer
Bence de bbu ay baya drgistiler her şeyi anlıyor sankiBebekler ise gittiğimizi su an anlamıyor diyen arkadaşlar yanılıyor bence. Her sabah uyuyordu bu gece hiç uyutamadım. Sabah ben çıkarken annemin kucağından bana gelmek için uzanıp ağlıyordu. Gittiğimi anlıyor artık, içim paramparça![]()
Benim oğlanda da ekstra iki gündür huysuzluk var.. Dediğin gibi bende yarım saat yattım yatmadım.. Hep oturdum yatakta.. Gündüzde kucakta gezdirmek bile işe yaramıyor.. Kendini sağa sola atıyor, ağlıyor sürekli.. Acaba atak mı dedim.. Gündüz hiç uyumasam da çalışmak daha zordur eminim.. Kolay gelsin canımIse baslayan arkadaşlar nasıl idare ediyorsunuz? Kaç saat uyuyor sizinkiler ben insanlıktan çıktım galiba sol gözüm şişti ve sürekli segiriyor1.30 tan 2
30 a kadar hamak salladım. 3 ten 4 e kadar emzirdim uyumayınca 5 e kadar tekrar salladım. Ayakta duracak halim yok dün gece yarım saat bile uyumadı. Gündüzde annemleri perişan etmiş resmen uykuya direniyor
Ataktalar zatende bu kadarı cok fazla ya ölüyorum resmen. Ocak ilk hafta bitiyor atak haftasıBenim oğlanda da ekstra iki gündür huysuzluk var.. Dediğin gibi bende yarım saat yattım yatmadım.. Hep oturdum yatakta.. Gündüzde kucakta gezdirmek bile işe yaramıyor.. Kendini sağa sola atıyor, ağlıyor sürekli.. Acaba atak mı dedim.. Gündüz hiç uyumasam da çalışmak daha zordur eminim.. Kolay gelsin canım
İnşallah canım inşallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun vede bir an önce geçsin ...onun ilaçlarını keserim de benimki ömür boyu kullanmak zorunda olduğum bi ilac benim troitler alındı ilaca bağımlı yaşıyorum yani... dediğin gibi bugünden itibaren iyice sıkayım bakalım nasıl olucakÖyle iyi anlıyorum ki seni.. Şimdi birde ek gıda zamanı gör.. Peynir ver yumurta ver yoğurt ver diye türeyecekler.. Sanki biz bilmiyoruz.. Artık alerji yaygın.. Onlarda yok olması güzel ama bu bizde olmayacağı anlamına gelmiyor.. Kiloyu da boşver, Allah sağlık versin herşey olur :)
Dediğin gibi abla, ufak bir kaçak bile etkiliyor.. Senin ilaç çok elzem mi bilemiyorum ama şöyle 1 hafta sıkı bir diyet yaparak gözlemleyebilirsin.. Ben öyle bir diyet yaptım.. Domateste mesela alerjen olabilir diye onu bile kestim.. Sadece patates, zeytin, yeşillik ve ekmek tükettim.. Oğluma da hiçbir ilacı, vitamini vermedim.. Sende demiri kesebilirsin, D vitaminini de.. Tabi doktorun iyi bilir.. Baktım oğlum toplanıyor.. Demek alerjisi var dedim.. Benim oğlan iki üç günde anca kaka yapıyor ondan bir hafta yaptım.. Her gün kaka yapıyorsa üç günlük sıkı diyet yapabilirsin.. İnşallah geçecek zaten
Diş olabilir canım. Benim kız da uyumuyor bugün 3. dişi patlamış belki ondandır diye kendimi teselli ediyorum.Ise baslayan arkadaşlar nasıl idare ediyorsunuz? Kaç saat uyuyor sizinkiler ben insanlıktan çıktım galiba sol gözüm şişti ve sürekli segiriyor1.30 tan 2
30 a kadar hamak salladım. 3 ten 4 e kadar emzirdim uyumayınca 5 e kadar tekrar salladım. Ayakta duracak halim yok dün gece yarım saat bile uyumadı. Gündüzde annemleri perişan etmiş resmen uykuya direniyor
Ay bı ne atağı ya? Ataktan çıkarmadılar yaa.. Sürekli bir atak haftası.. Her seferinde diştir diyorum, dişte yok..Ataktalar zatende bu kadarı cok fazla ya ölüyorum resmen. Ocak ilk hafta bitiyor atak haftası
İnşallah abla.. Allah sanada şifa versin inşallah.. İlaçta bebeğe dokunacak madde yoksa sıkıntı yok, varsa belki ilacın bir alternatifi olabilir..İnşallah canım inşallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun vede bir an önce geçsin ...onun ilaçlarını keserim de benimki ömür boyu kullanmak zorunda olduğum bi ilac benim troitler alındı ilaca bağımlı yaşıyorum yani... dediğin gibi bugünden itibaren iyice sıkayım bakalım nasıl olucak
Bu ataklar ne kadar sürüyor yaAtaktalar zatende bu kadarı cok fazla ya ölüyorum resmen. Ocak ilk hafta bitiyor atak haftası
Kızımın geceleri süregelen uykusuzluk durumu yok maşallah diyeyim. Ama her gece saat 03:00-05:00 arası muhakkak ağlayarak 1 kere uyanır sebebi de acıkmak.. Bizim en büyük problemimiz uykuya geçişte yaşanıyor. Uyumak istemiyor, uyumamak için direniyor. En son gece 1'de uykuya geçebildi, 04:00 gibi tekrar uyandı acıkıp. Sabah 6:30'da da ben uyandım. İşe geldiğimde tek gözüme kan oturmuştu bildiğin.. Çalıştığım ortam da oldukça stresli bir ortam, oldukça gürültülü bir ortamda akşama kadar çeşit çeşit insanlarla uğraşıp akşama kadar bilgisayar ekranına bakıyorum..Ise baslayan arkadaşlar nasıl idare ediyorsunuz? Kaç saat uyuyor sizinkiler ben insanlıktan çıktım galiba sol gözüm şişti ve sürekli segiriyor1.30 tan 2
Oglan cocugunda bitik hic duymamistim gecmis olsun sunnet gercekten erkekler icin faydali bisi.baska bi hastaneye gidin daha erken istiyorsaniz
1 ay sürecekBu ataklar ne kadar sürüyor yanormal günleri yok mu bebelerin
ben de diş diyorum diş miş yok hiç
Canım kullandığın ilacın muadili yok mu laktoz içermeyenİnşallah canım inşallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun vede bir an önce geçsin ...onun ilaçlarını keserim de benimki ömür boyu kullanmak zorunda olduğum bi ilac benim troitler alındı ilaca bağımlı yaşıyorum yani... dediğin gibi bugünden itibaren iyice sıkayım bakalım nasıl olucak
Oglan cocuklarinda oluyormus zaten hep cnm:) senin kizin var heralde :) saol cnm.evet sunet faydali nekadar erken okadar iyi.
Hep demeyelim dekizlarda duydum bunca zaman ama demekki erkeklerin de oluyormus ilginc
Canm sen beni anladigina eminmisin??:))
Yoksa sen normal bit mi anladin hani bit olur ya kizlarda genelde:)bitleniriz hani kucukken felan
msjina guldum baya canim sagolasin.alti yil once duydum ilk bitik kelimesini kiz yigenimde olmustu.vajina yapisikligi yani.ona da bitik diyorlar halk arasinda hatta bazi doktorlar da oyle diyor.ve burda da bikac arkadasta KIZ bebeklerinde olmustu oyle hatirliyorum.erkek ilk sende duydum ama demekki yeni seyler ogrenebiliyormuşuz