- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.841
Birde 120 CC su masalhh suyu pek içmiyor benimki.Emzirmiyorum canım sağıp içiriyordum artık Onu da yapamıyorum vaktim kalmıyor mama yiyor benim oğlumda öğürüyordu ilk başlarda alıştı sonradan yoğurdu özellikle çok seviyor mandalina falanda öyle çok yemiyor elma falan daha çok veriyorum suyu da her ek gıda dam sonra içiriyorum gümde 120 cc falan da su içiyor
Canım ben ek gıdaya başlayalı baya oldu bide mama içtiği için erken geçtik ek gıdaya sabah mesela 3 Bebek bisküvisi yarım yumurta sarısı bi tatlı kaşığı lor peynir bir çay kaşığı pekmez ve bir kaşık kaşık mamasını karıştırıp yediriyorum öğlen 4 çorba kaşığı çorba 3 yemek kaşığı yoğurt akşam da yarım elma yarım havuç 1 kaşık irmik yatmasan da. 2 kaşık mama veriyorum suyu aralarda biberonla içiyor bu saate kadar 100 cc de hazır mama içti işteMaşallah bunların hepsini yiyormu
Birde yaptığın ölçüler kaç
Öğün sayın çok fazla değil mi
Ben de bu konuya değinecektim. valla 2.çocuktan sonra kazayla filan hamile kalmaktan o kadar korkutorum ki mesela bu ay gecikti adetim ve aşırı endişeliyimnasıl korkuyorsunuz kızlar spiral yöntemi sağlık açısından nasıl kullanan tavsiye eden var mı? hap kullanmak istemiyorum şimdiye kadar da hiç kullanmadım bizde eşim korunuyor ama riskli bir durum
Maşallahmaşallah, seninki ne kadarlık oldu? Ben tadima devam , porsiyonlar arttı sadece. Ama başlarım haftaya yoğurda falan.Kızlar ben baya geçtim ek gıdaya maşallah deyim oğlumda yiyor sabah kahvaltıda yumurta sarısı lor peynir kaşık mama ve bebe bisküvisi bide pekmez yiyor öğlen sebze çorbası sonra ara öğün yoğurt akşam irmikli muhallebi gece yatmadan da kaşık maması yiyor aralarda devam sütü içiyor bu şekilde ve meyve veriyorum armut elma ve muz verdim arada portakal yerken ağzına uzatıyorum dişini kaşıyor
Evet canım alt karin oturunca külot lastiğinin üstünden sarkıyorAaa benim karnım dümdüz, bacaklarım incecik dermişim :)) Kilom kalmadı ama spor yapmadığım için karnım oturunca katlanıyor, iç bacak da döner tekeri gibi. Senin de özellikle göbek deliğinin alt kısmı top gibi ve esnek mi? İçi bomboş sanki. Neden öyle acaba?
5 ay 19 günlük canım anne sütü alıyorsa geç başlamak daha avantajlı zaten Bebek açısındanMaşallahmaşallah, seninki ne kadarlık oldu? Ben tadima devam , porsiyonlar arttı sadece. Ama başlarım haftaya yoğurda falan.
Evet canım alt karin oturunca külot lastiğinin üstünden sarkıyorsıkılaştırmak lazım sporla . Hele yere eğilince berbat ama toplar vücut ya 1 seneye anca. Oğlumda da aynıydı, gerçi ilk doğumda n sonra daha kolay oldu toplanmak ama elbet gider bu göbekte inşallah
Benim kızım hiç su içmiyor ek gidadsn sonra zorla üç dört çay kaşığıEmzirmiyorum canım sağıp içiriyordum artık Onu da yapamıyorum vaktim kalmıyor mama yiyor benim oğlumda öğürüyordu ilk başlarda alıştı sonradan yoğurdu özellikle çok seviyor mandalina falanda öyle çok yemiyor elma falan daha çok veriyorum suyu da her ek gıda dam sonra içiriyorum gümde 120 cc falan da su içiyor
Ben gaz masajıyla yaptırıyorum kakasını, baya uzmanlastım artık annemler bile geldi annen 5 dk ya yaparsın diyorlarGeçen kızım kabız değil dedim burda kabız oldu kim nazar vurdukakasını yaparken çok ağlıyor ya . Çok zor susturuyorum
Aynı bizim bebeler, süt olayı b4nim baya bitti ya, mama veriyorum genelde o yüzden ben de başladım artık ama tam değil, artık haftaya falan çorba yaparım biseyler5 ay 19 günlük canım anne sütü alıyorsa geç başlamak daha avantajlı zaten Bebek açısından
Geçmiş olsun. Uykusuna karanlık ve sessiz odada geçiriyor musun? Biz kızımda acemiyken yapmadık. Çocuk geç uyuyordu. Sonra hemen taktik değiştirdik. Bir de hastayken uyumazlar. Oğlum hastayken öğleden akşam geç saate dek uyumamıştı. Balgamlıyken kusması çok güzel. Çünkü balgamı ya ağız sıvısı ya kaka ya da kusma yoluyla atıyorlar. Oğlum da üç hafta öksürük ve balgamla uğraştı. Temiz hava mutlaka alsın. Odayı nemlendirir, burnu tıkalıysa açardım. Dr bitkisel balgam sökücü vermişti. Mecbur kalmasaydım kullanmazdım bitkisel de olsa ama gece 10 dk arayla kalkıp öksürdü. Bol bol emzirdim. Ihlamur çayı bazen de elma ve ayva karışımı çay içirmeye çalıştım ama şurubu da çayları da pek içmedi. Yatarken başını biraz yüksek tuttum. Evi iyi havalandırdım. Sırf üşütmeyle olmaz endişelenme. Birinden bulaşmıştır belki. Ilık su pekmez karışımı iyi geliyormuş ama hastayken hiç almadı oğlum. Yoğurt yedirmeye çalıştım. O da bakteriler için iyi. Yine de haftalar sürdü. Çok çok geçmiş olsun.
Yap ver canım alışsın sonra zorlanırsınAynı bizim bebeler, süt olayı b4nim baya bitti ya, mama veriyorum genelde o yüzden ben de başladım artık ama tam değil, artık haftaya falan çorba yaparım biseyler
Canım biberonla versen belki içerBenim kızım hiç su içmiyor ek gidadsn sonra zorla üç dört çay kaşığı
Aaah ah! Benim de ilk doğum sonrasi vücut kolay toparlandi. Bunda pek fena ama buna şükür. Bir ara müthiş umutsuzdum. Zaman ilerlemeden spora başlamak lazim.Maşallahmaşallah, seninki ne kadarlık oldu? Ben tadima devam , porsiyonlar arttı sadece. Ama başlarım haftaya yoğurda falan.
Evet canım alt karin oturunca külot lastiğinin üstünden sarkıyorsıkılaştırmak lazım sporla . Hele yere eğilince berbat ama toplar vücut ya 1 seneye anca. Oğlumda da aynıydı, gerçi ilk doğumda n sonra daha kolay oldu toplanmak ama elbet gider bu göbekte inşallah
Sağ olasın.Gece öksürüğü olmamasi çok iyi. Biz 10 dkda bir uyaniyorduk. Ek gıdaya geçtiysen 1 tatlı kaşığı pekmezle yarım çay bardağı suyu kaynatip iliklaştirabilirsin. İstersen 1 çay kaşığı tereyağı koyabilirsin. Sonra ılıkken içiriyorsun. Ben icirememistim malesef.Saol cnm cok tskler.evet uyutucam zaman karanlik odaya gcerim hep.gece lambasi war.los yani.ne bileyim oksurugun ustesinden gelemeyincr tikanir gibi oluyor kusiyor bu sekilde.balgami atamayinca kusuyir yani.bende korkuyorum haliyle.zaten efamliyim bide ilk bebegim.inan hasta olcak diye surekli uzerini degistirrim pencere acmam disari cikarmam bile.mjllet bana kiziyor gelmiyor gtmiosun die.bundan sora dja cok havalandircam odalari ama.inan koruyosan daha cok buluyo seni hastalik ole diorum artik yani.zaten mizildanmaya bsladimi emziriyorum yoksa agliyor oksuruk tetikleniyor.bisey vermedim ben emziriyorum iste.ihlamuru vermeye cekiniom ne bilim yada bska bisey.basinida yuksek tutuyorum.gece oksurme yok skur bizim.ama iste cok zor daliyor uykuya ya.sizede gecmis olsun bu arada:) yogurdu sevmiyor yediremiyorum ben bayilirim halbuki bol bolda yemistum hamileyken.ilik su pekmez karisimi nasil oluyor cnm?
Ebebek hiç uygun değil cidden ben ztn uni baby kullanıyorum Ankara’da toptancı san alıyoruz daha uygunKizlar ebebek indirimleri başlamış.bugun islak mendiller indirimdeymis ebebegin islak mendilini aldm mubarek 95lira islak mendile para verdim
O neymiş canımKizlarrr kizlaaaarbenim oglusta bitik warmis yaaa ( bugun sunnet icin randevu alalim dedik.doktor bakalim dedi baya bi siyirdi pipiyi ayyy bakamadim.sora gosterdi beyaz biseler wardi nokta gibi.sunnetle duzelir dedi.subatta gelin dio ameliyathaneler bakima girmis mis.gec olmazmi subat yahuuu
O neymiş canım
Duymadım canım hiçBitik cnm hic duymadin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?