• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hala ağlıyor kafayı yiyeceğim
Neyi var bu kuzunun, hiç Bir derdi yokken ağlaması da kötü tabi de Allah yardımcın olsun, ne kadar zor kim bilir, biz ağlamayan bebekle uğraşıyor yoruluyoruz seni düşünemiyorum canım, sabret biraz daha inşallah geçecek hepsi gülüp oynayacağınız güzel günler gelecek

Neyi var bu kuzunun, hiç Bir derdi yokken ağlaması da kötü tabi de Allah yardımcın olsun, ne kadar zor kim bilir, biz ağlamayan bebekle uğraşıyor yoruluyoruz seni düşünemiyorum canım, sabret biraz daha inşallah geçecek hepsi gülüp oynayacağınız güzel günler gelecek
Alerji ve reflüye bağlıyor doktorları, reflüsü yüzünden sık ve ağlayarak uyandığını normal bebeklere göre sindirim problemi olduğu içinde gazının hala çok olduğunu söylüyorlar. 3 saattir uyutamadım emip kusuyor sinirim bozuldu. Annem geldi aldı artık gözler faltaşı gibi açık umrunda değil uyku falan. Sabah annesi uykusuz gitsin yine işe yine nöbet var anlaşılan

En nefret ettiğim saatler.. Bu gece üçte ne var anlamıyorum.. 3 ten sonra uyuyamıyoruz yaa.. Ah gaz ah gaz..
Elden de pek bişi gelmiyor maalesef ben de çektim o gazdan tabi sizin kadar değil kronik_unutkan kronik_unutkan ve sen cennetliksiniz çünkü gazı çekmeyen anlamaz, içimde öyle bir yara ki o gaz oğlum kendi kendine her gaz çıkardığında öyle mutlu oluyorum ki,, Rabbim en kısa sürede bitirsin şu gazları da bebeklerinizi sevmek öpmek kalsın size

Kızlar ben baya geçtim ek gıdaya maşallah deyim oğlumda yiyor sabah kahvaltıda yumurta sarısı lor peynir kaşık mama ve bebe bisküvisi bide pekmez yiyor öğlen sebze çorbası sonra ara öğün yoğurt akşam irmikli muhallebi gece yatmadan da kaşık maması yiyor aralarda devam sütü içiyor bu şekilde ve meyve veriyorum armut elma ve muz verdim arada portakal yerken ağzına uzatıyorum dişini kaşıyor

Kızlar ben baya geçtim ek gıdaya maşallah deyim oğlumda yiyor sabah kahvaltıda yumurta sarısı lor peynir kaşık mama ve bebe bisküvisi bide pekmez yiyor öğlen sebze çorbası sonra ara öğün yoğurt akşam irmikli muhallebi gece yatmadan da kaşık maması yiyor aralarda devam sütü içiyor bu şekilde ve meyve veriyorum armut elma ve muz verdim arada portakal yerken ağzına uzatıyorum dişini kaşıyor
Maşallah canım darısı başıma kızım suya bile yüzünü buruşturup ogurmek istiyor pek yeni tatlara açık değil gibi meme istiyor. sen emzirmiyor muydun ? Bu arada mandalina portakal asitli olduğu için en erken 8.ayda öneriliyor.geçen gün annem kızıma mandalina verdi o kadar verme dedim Bisey olmaz diyo onu geçtim erkek kardeşimi kızıma cips verecekken yakaladım :deli:

Maşallah canım darısı başıma kızım suya bile yüzünü buruşturup ogurmek istiyor pek yeni tatlara açık değil gibi meme istiyor. sen emzirmiyor muydun ? Bu arada mandalina portakal asitli olduğu için en erken 8.ayda öneriliyor.geçen gün annem kızıma mandalina verdi o kadar verme dedim Bisey olmaz diyo onu geçtim erkek kardeşimi kızıma cips verecekken yakaladım :deli:
Emzirmiyorum canım sağıp içiriyordum artık Onu da yapamıyorum vaktim kalmıyor mama yiyor benim oğlumda öğürüyordu ilk başlarda alıştı sonradan yoğurdu özellikle çok seviyor mandalina falanda öyle çok yemiyor elma falan daha çok veriyorum suyu da her ek gıda dam sonra içiriyorum gümde 120 cc falan da su içiyor

Sagol canim benim...geldik sukur evimize.dualarim kabul oldu ucakta once agladi baya emerken ama pispislayarak uyuttum ucak kalkmadan uyudu inince uyandirdm.araba yolculugumuz kotu gecti.smdi de cok fena oksuruyor balgamli.benim de atesim cikiyor devamli hic halim yok her yanim agriyor.yarin basbasa kalicaz napicam bilmiyorum:KK43: bi ay icinde ikinci boyle hastaligimz
Ay yavrum ya en kötüsü onların hastalığı i.. Elden bişey gelmiyor da.. İnşallah geçer bir an önce yaa..

Elden de pek bişi gelmiyor maalesef ben de çektim o gazdan tabi sizin kadar değil kronik_unutkan kronik_unutkan ve sen cennetliksiniz çünkü gazı çekmeyen anlamaz, içimde öyle bir yara ki o gaz oğlum kendi kendine her gaz çıkardığında öyle mutlu oluyorum ki,, Rabbim en kısa sürede bitirsin şu gazları da bebeklerinizi sevmek öpmek kalsın size
Estağfurullah canım.. İnşallah dediğin gibi olur.. Gündüz hareket halinde olunca daha iyi gaz yönünden ama gece aşırı ilgi istiyor.. İki dk bıraksam öyle ağlıyor ki nefesi kesiliyor, öksürmeye başlıyor.. Bu her ağladığında aynıydı, doğduğundan beri.. Geceleri de gazdan yatamıyor.. Birde gece bez sızdırıyor ona da deli oluyorum.. Komple üzerini değiştirmek zorunda kalıyorum

A aeengineer hipp iyi geceler çayı varmış ondan aldım. Içerisinde anason kimyon ve rezene özü var. Mamasına karıştırdım 50 cc gece saat 3 ü 5 bile geçmedi. Aynı 3 te uyandı
Anasonlu çay bile işe yaramadı yani.. Bizimkilerin huyu bu canım.. Kabullendirecekler anlaşıldı.. Her ay bir umut bir sonrakini bekliyorum..

Kız yine de bi gülümsedim :) bende başkalarına kızıyorum ama kendim vermek istiyorum.. Bizimki ağzını bir açıyor sanırsın iştahlı.. Ağzına değdiği an surat değişiyor, ağzını kilitliyor.. Bakalım nasıl başlayacağız?

Ya kizlar bu saat oldu cocuk daha yeni daldi ve bu cocuk aksamuzeri 5bucuktan beri uyumadi bida:// bu nasil is yaa.bendemi terslik acaba :KK43: ben mi yannis yapiyorum yada yapamiyorum mu nedir:KK43:(( uzerine ustluk birde 3kere ust degistik.3kere kustu bu satte.anlamadim ben yaaa cocuk usucek diye disari cikmam evde kapiyi kaparim nasil oluyoda hala balgam oluuo oksuruyo cocuk.balgamda takilinca bogaza kusturuyo otomatikmen.varmi balgamla ugrasan banada solesin biseyler :KK43:((
Geçmiş olsun. Uykusuna karanlık ve sessiz odada geçiriyor musun? Biz kızımda acemiyken yapmadık. Çocuk geç uyuyordu. Sonra hemen taktik değiştirdik. Bir de hastayken uyumazlar. Oğlum hastayken öğleden akşam geç saate dek uyumamıştı. Balgamlıyken kusması çok güzel. Çünkü balgamı ya ağız sıvısı ya kaka ya da kusma yoluyla atıyorlar. Oğlum da üç hafta öksürük ve balgamla uğraştı. Temiz hava mutlaka alsın. Odayı nemlendirir, burnu tıkalıysa açardım. Dr bitkisel balgam sökücü vermişti. Mecbur kalmasaydım kullanmazdım bitkisel de olsa ama gece 10 dk arayla kalkıp öksürdü. Bol bol emzirdim. Ihlamur çayı bazen de elma ve ayva karışımı çay içirmeye çalıştım ama şurubu da çayları da pek içmedi. Yatarken başını biraz yüksek tuttum. Evi iyi havalandırdım. Sırf üşütmeyle olmaz endişelenme. Birinden bulaşmıştır belki. Ilık su pekmez karışımı iyi geliyormuş ama hastayken hiç almadı oğlum. Yoğurt yedirmeye çalıştım. O da bakteriler için iyi. Yine de haftalar sürdü. Çok çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Hu hu , aranizda eski kilosuna dönemeyen var mı benim gibi :işsiz::halay::rolleyes: hala 8 kilo fazlam var, görünürde yok gibi boyum olduğu için, eski pantolonlarımı da giyebiliyorum ama nerede o 8 kilo. Iç bacaklar ve gobegimde sanki. Gitmiyor anacim gitmiyor :işsiz: tamam pek düzenli spor yaptığım söylenemez ama yine dr hareketiyim. Öf bunaldim gene düşününce, göbek fena :olamaz:
Aaa benim karnım dümdüz, bacaklarım incecik dermişim :)) Kilom kalmadı ama spor yapmadığım için karnım oturunca katlanıyor, iç bacak da döner tekeri gibi. Senin de özellikle göbek deliğinin alt kısmı top gibi ve esnek mi? İçi bomboş sanki. Neden öyle acaba?

Maşallah bunların hepsini yiyormu
Birde yaptığın ölçüler kaç
Öğün sayın çok fazla değil mi

Back