2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba
Kızlar otribebeyi burun açmak için kullananınız var mı
Ne zaman denesem oğlum ağlamaktan helak oluyor dayanamıyorum yarım bırakıyorum
Nasıl açıcam ben burnunu

Merhaba
Nasıl açıcam ben burnunu
Burda niye kimse cevap vermiyor anlamıyorumm. Evet ccanım kullaniyorum. Daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. Bizimki de ağlıyor. Ama mecbur acmak zorundayız. Daha bende tam nasil ağrısız açılır bilmiyorum canim

Merhaba
Nasıl açıcam ben burnunu
Ben kullanıyorum canım, çok şükür sıkıntı yaşamadık. Kızımın burnuna sıkıyorum, eline oyuncak veriyorum oyalasın diye ve yavaşça çekiyorum. Arada huysuzlansa da öyle beni zorlamıyor.

Neee ciddi olamazsin heralde dimi???hic duymadinmi pistigini gercekten

Ya kizlar bu saat oldu cocuk daha yeni daldi ve bu cocuk aksamuzeri 5bucuktan beri uyumadi bida:// bu nasil is yaa.bendemi terslik acaba ben mi yannis yapiyorum yada yapamiyorum mu nedir(( uzerine ustluk birde 3kere ust degistik.3kere kustu bu satte.anlamadim ben yaaa cocuk usucek diye disari cikmam evde kapiyi kaparim nasil oluyoda hala balgam oluuo oksuruyo cocuk.balgamda takilinca bogaza kusturuyo otomatikmen.varmi balgamla ugrasan banada solesin biseyler ((

Geçmiş olsun canım, biz yaşamadık daha hastalık şükür ama arkadaşlar var di bebeğinde balgam , öksürük olaan. Acaba evde fazla mi giydiriyorsun ki, terleyip üşüyüp balgam mi oluyor. Bir de hergün 5 dakika bile olsa, hatta balkona bile bebekleri çıkarmak lazım giydirip temiz hava alsınlar diye

Bence evi sık sık havalandır canım, biz hastalık yaşamadık şükür ama dışarıya da elimden geldiğince sıkı giydirip çıkarmaya çalışıyorum iyi geliyo ona da evde sıkılıyor hem de temiz hava alıyor evde kalınca hasta olamayacak diye bişi yok maalesef tabi ki kalabalığa girmesin ama bence mutlaka hava almasını ara ara sağla çok geçmiş olsun

Ben daha doğru düzgün ek gıdaya geçmedim bile
Hastaydı zaten
Antibiyotik ishal yaptı
Alerji yaparsa anlamam biraz toparlansın o zaman başlicam
Dr tek sebze çorbasıyla başla dedi
Hangi sebzeyle başlasam acaba

Canım çok üzüldüm ya, geçmiş olsun.. Benimde en korktuğum şey.. Allahım şifa versin.. İnşallah sıkıntısız geçer yolculuğunuz

Ben daha doğru düzgün ek gıdaya geçmedim bile
Hastaydı zaten
Antibiyotik ishal yaptı
Alerji yaparsa anlamam biraz toparlansın o zaman başlicam
Dr tek sebze çorbasıyla başla dedi
Hangi sebzeyle başlasam acaba
Ben 1 haftadır başladım o kadar bile olmadı. Geçen günlerde 2 gün havuç, 2 gün patates püresi verdim bi sıkıntı yok, bugün de patates havuç karışık verdim ezip az zeytinyağı ile , yedi 1 tatlı kaşığı kadar. Onun harici avokado çok seviyor veriyorum eğer kesersem kahvaltıya, yumurta sarısı tattı hemen hemen hergün serçe parmagin ucu kadar tattirdim , yani şimdilik ben ne yersem tattirmistim hep ama bi kaç gündür ona özel yaptım püreleri, artık neyle devam ederim bilmiyorum :) kabak püresi olabilir . Unutmuşum herşeyi ya , oğlum da baya bisey yapıyordum

Benim kızım 6 yaşında
Bende unuttum herşeyi
Pürelere süt katıyoruz değil mi
Devam sütüyle yapsam olur heralde

Canım çok üzüldüm ya, geçmiş olsun.. Benimde en korktuğum şey.. Allahım şifa versin.. İnşallah sıkıntısız geçer yolculuğunuz

Sagol canim benim...geldik sukur evimize.dualarim kabul oldu ucakta once agladi baya emerken ama pispislayarak uyuttum ucak kalkmadan uyudu inince uyandirdm.araba yolculugumuz kotu gecti.smdi de cok fena oksuruyor balgamli.benim de atesim cikiyor devamli hic halim yok her yanim agriyor.yarin basbasa kalicaz napicam bilmiyorum bi ay icinde ikinci boyle hastaligimz

Benim kızım 6 yaşında
Bende unuttum herşeyi
Pürelere süt katıyoruz değil mi
Devam sütüyle yapsam olur heralde
Daha hiç süt katmadım ama aklımdan geçti bugün, tereyağı koyayım dedim sonra zeytinyağı 'na karar verdim hem kabızlık olmasın diye, maşallah yapti kakayi devam sütü de olur

Aman kizlar inek sutu degil dimi bahsettiginz.bi yasina kadar inek sutu vermeyin diyor drlar.anne sutu veya formul mama koyuyorlar
Bizim burada yemeklerine ufak miktarda koymakta sakınca olmadığı söyleniyor, hatta bir yaşına doğru miktar artarak yemekte ya da kasık mamalarında veriliyor. Zarari yok ama alerji riski ve fazlasında demir eksikliği yapma riski var yani direk icirilmeyecek. Tabi en iyisi herkesin kendi doktorunu dinlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…