- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.801
Yatağının yakınına koyuyorum canımBuz kuplerini bi kaba koyup yattigin odaya mi koyuyordun canim sen nasildi o
Dis cikariyor olabilir benim kiz dis doneminde dedigin gibi sancilanip huysuzlaniyor iyice
Evet canım 38 tl 400 gramı ankara gimat taAynen ole yapayim cnm.sevcekmi bakalim deneyelim.sma nin en azi 400 grammi?
Burda niye kimse cevap vermiyor anlamıyorumm. Evet ccanım kullaniyorum. Daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. Bizimki de ağlıyor. Ama mecbur acmak zorundayız. Daha bende tam nasil ağrısız açılır bilmiyorum canimMerhaba
Kızlar otribebeyi burun açmak için kullananınız var mı
Ne zaman denesem oğlum ağlamaktan helak oluyor dayanamıyorum yarım bırakıyorum
Nasıl açıcam ben burnunu
Ben kullanıyorum canım, çok şükür sıkıntı yaşamadık. Kızımın burnuna sıkıyorum, eline oyuncak veriyorum oyalasın diye ve yavaşça çekiyorum. Arada huysuzlansa da öyle beni zorlamıyor.Merhaba
Kızlar otribebeyi burun açmak için kullananınız var mı
Ne zaman denesem oğlum ağlamaktan helak oluyor dayanamıyorum yarım bırakıyorum
Nasıl açıcam ben burnunu
Evet canım 38 tl 400 gramı ankara gimat ta
Vermiyorum bakmiyor gibi sucluluk cektim onu diyorum canım. Zaten yanlış verdim herhalde. Bugün deneyeyim dedim. Muhallebi olmasi icin suyla pirinç ununu ocakta pisirmek gerekiyordu demi? :/ ben gittim çocuğa pisirmeden verdim. Yanlış yaptim herhalde ya. Boşu boşuna karni ağrımasa bari
Yok , uyurken yapma canım tuzlu suyu sıktın mi falan ağzına geliyor , bu sefer daha çok korkar uyurken. Karni tok , keyifliyken çek, kafasını enseden sabit tutarak , gülümseyerek. Belki o zaman fazla tedirgin olmaz .Uyurken yapsam olmaz di mi
Geçmiş olsun canım, biz yaşamadık daha hastalık şükür ama arkadaşlar var di bebeğinde balgam , öksürük olaan. Acaba evde fazla mi giydiriyorsun ki, terleyip üşüyüp balgam mi oluyor. Bir de hergün 5 dakika bile olsa, hatta balkona bile bebekleri çıkarmak lazım giydirip temiz hava alsınlar diyeYa kizlar bu saat oldu cocuk daha yeni daldi ve bu cocuk aksamuzeri 5bucuktan beri uyumadi bida:// bu nasil is yaa.bendemi terslik acababen mi yannis yapiyorum yada yapamiyorum mu nedir (( uzerine ustluk birde 3kere ust degistik.3kere kustu bu satte.anlamadim ben yaaa cocuk usucek diye disari cikmam evde kapiyi kaparim nasil oluyoda hala balgam oluuo oksuruyo cocuk.balgamda takilinca bogaza kusturuyo otomatikmen.varmi balgamla ugrasan banada solesin biseyler ((
Bence evi sık sık havalandır canım, biz hastalık yaşamadık şükür ama dışarıya da elimden geldiğince sıkı giydirip çıkarmaya çalışıyorum iyi geliyo ona da evde sıkılıyor hem de temiz hava alıyor evde kalınca hasta olamayacak diye bişi yok maalesef tabi ki kalabalığa girmesin ama bence mutlaka hava almasını ara ara sağla çok geçmiş olsunYa kizlar bu saat oldu cocuk daha yeni daldi ve bu cocuk aksamuzeri 5bucuktan beri uyumadi bida:// bu nasil is yaa.bendemi terslik acababen mi yannis yapiyorum yada yapamiyorum mu nedir (( uzerine ustluk birde 3kere ust degistik.3kere kustu bu satte.anlamadim ben yaaa cocuk usucek diye disari cikmam evde kapiyi kaparim nasil oluyoda hala balgam oluuo oksuruyo cocuk.balgamda takilinca bogaza kusturuyo otomatikmen.varmi balgamla ugrasan banada solesin biseyler ((
Ben daha doğru düzgün ek gıdaya geçmedim bileMuhallebi falan yapmıyorum çocuğa yaa. Kendimi suçlu hissettim. Bakmıyor gibi sanki. Bu ek gida nasil zahmetli. Sabahini düşün aksamini düşün. Bu muhallebiyi aksam yatisina gecmeden ne kadar önce yediriyorsunuz canlarim soyler misiniz? Benimki uyursa emerek uyuyor. O da binbir çabayla. Ben muhallebi yedirip hemen mi emzirecem öyleyse?
Canım çok üzüldüm ya, geçmiş olsun.. Benimde en korktuğum şey.. Allahım şifa versin.. İnşallah sıkıntısız geçer yolculuğunuzBiz cok fena hastayiz.uc gundur atesli kizim burnu akiyor geceleri uyumuyor burnunu acmak cok zor devamli tikaniyor bu yuzden ggece ememiyor cok huzursuz hircin yuzunu gozunu cizip agliyor saga sola dönmeyen cocuk surekli pozisyon degistiriyor.bu gece ben de hasta oldum bogazim sisti burnum akiyor hic uyumadik diyebilirim.elimden geleni yapıyorum ama yetersiz kalmak aci cekiyor gibi yuzume bakip aglamasi beni cok uzuyor.dis mi dedim önce ates ve agzinin akmasindan ama burnu da akiyoryarin sabah dönüyoruz eve ucakta burnu tikali olacak hic iyi olmadi bu
Ben 1 haftadır başladım o kadar bile olmadı. Geçen günlerde 2 gün havuç, 2 gün patates püresi verdim bi sıkıntı yok, bugün de patates havuç karışık verdim ezip az zeytinyağı ile , yedi 1 tatlı kaşığı kadar. Onun harici avokado çok seviyor veriyorum eğer kesersem kahvaltıya, yumurta sarısı tattı hemen hemen hergün serçe parmagin ucu kadar tattirdim , yani şimdilik ben ne yersem tattirmistim hep ama bi kaç gündür ona özel yaptım püreleri, artık neyle devam ederim bilmiyorum :) kabak püresi olabilir . Unutmuşum herşeyi ya , oğlum da baya bisey yapıyordumBen daha doğru düzgün ek gıdaya geçmedim bile
Hastaydı zaten
Antibiyotik ishal yaptı
Alerji yaparsa anlamam biraz toparlansın o zaman başlicam
Dr tek sebze çorbasıyla başla dedi
Hangi sebzeyle başlasam acaba
Benim kızım 6 yaşındaBen 1 haftadır başladım o kadar bile olmadı. Geçen günlerde 2 gün havuç, 2 gün patates püresi verdim bi sıkıntı yok, bugün de patates havuç karışık verdim ezip az zeytinyağı ile , yedi 1 tatlı kaşığı kadar. Onun harici avokado çok seviyor veriyorum eğer kesersem kahvaltıya, yumurta sarısı tattı hemen hemen hergün serçe parmagin ucu kadar tattirdim , yani şimdilik ben ne yersem tattirmistim hep ama bi kaç gündür ona özel yaptım püreleri, artık neyle devam ederim bilmiyorum :) kabak püresi olabilir . Unutmuşum herşeyi ya , oğlum da baya bisey yapıyordum
Canım çok üzüldüm ya, geçmiş olsun.. Benimde en korktuğum şey.. Allahım şifa versin.. İnşallah sıkıntısız geçer yolculuğunuz
Daha hiç süt katmadım ama aklımdan geçti bugün, tereyağı koyayım dedim sonra zeytinyağı 'na karar verdim hem kabızlık olmasın diye, maşallah yapti kakayiBenim kızım 6 yaşında
Bende unuttum herşeyi
Pürelere süt katıyoruz değil mi
Devam sütüyle yapsam olur heralde
Bizim burada yemeklerine ufak miktarda koymakta sakınca olmadığı söyleniyor, hatta bir yaşına doğru miktar artarak yemekte ya da kasık mamalarında veriliyor. Zarari yok ama alerji riski ve fazlasında demir eksikliği yapma riski var yani direk icirilmeyecek. Tabi en iyisi herkesin kendi doktorunu dinlemesiAman kizlar inek sutu degil dimi bahsettiginz.bi yasina kadar inek sutu vermeyin diyor drlar.anne sutu veya formul mama koyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?