- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.721
Yoo pirinç ununa demedimYapiyorim zaten cnm corbadir meyve puredir.ama uyumayan bi bebek oglum.pirinc unu zararlimi ki?nie ole dedin
Tamam gidince yazarım hatta İzmir n verirlerse video cekerimCanım kaç günde geldi kargo ? H Hayat ne garip gidince nasıl bi yer temiz mi vs buraya yazar misin ?
Yoo pirinç ununa demedim
O aldığın formül mama varya ona dedim.
Ben hiç doktora sormadım sma kullanıyoruz memnunum
Siparişi pazartesi yada salı vermiştim tam hatırlayamadım, kargo cumartesi geldi hatta o gün iş yerimde olmadığım için eşim gidip teslim aldı. Kargo biraz uzun sürdü bence canım. Ama ürünler güvenilir geliyor bana. Sipariş verirken hangisinden ne kadar tüketiliyorsa ona göre topluca alınması mantıklı.Canım kaç günde geldi kargo ? H Hayat ne garip gidince nasıl bi yer temiz mi vs buraya yazar misin ?
Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum nasılsınız . Bi sorunum war spiral taktırdım 2 ay oluyor adetim kesildi resmen. Ne adam akıllı adet oluyorum nede lekelenmem gidiyor doğru dürüst. Bi kac hafta normal sonra hep lekelenme geliyor hiç adet olmuyorum sizlerde taktıran warsa yada yakınınızda durum nedir?
Bizdeki cinsellik bitti gibi Bisey emzirdiğim için eşim istemiyormuş . Istese de artık ben istemiyorum bi iki kere oldu o da kendi kkorundu. Iğne kullananlar da var ama ne kadar etkili bilemiyorum. Bence erkeğin prezervatif kullanması daha iyi diğerleri zarar verebiliyorBen de bu konuya değinecektim. valla 2.çocuktan sonra kazayla filan hamile kalmaktan o kadar korkutorum ki mesela bu ay gecikti adetim ve aşırı endişeliyimnasıl korkuyorsunuz kızlar spiral yöntemi sağlık açısından nasıl kullanan tavsiye eden var mı? hap kullanmak istemiyorum şimdiye kadar da hiç kullanmadım bizde eşim korunuyor ama riskli bir durum
Bizdeki cinsellik bitti gibi Bisey emzirdiğim için eşim istemiyormuş . Istese de artık ben istemiyorum bi iki kere oldu o da kendi kkorundu. Iğne kullananlar da var ama ne kadar etkili bilemiyorum. Bence erkeğin prezervatif kullanması daha iyi diğerleri zarar verebiliyor
İdrara sıkışma belki ama yanma durumu enfeksiyonda oluyo canım zaten lökosit de yüksek çıkmış.ancak bu hamile olup olmadığını açıklamaz en iyisi eczaneden bi test alıp soru işaretlerini kaldır.kızlar acil bişey soracağım 1 haftadır idararda yanma, idrara sıkışık gibi sorunalrım vardı sağlık ocağında test yaptırdım lökosit değerş 0-4 olması gerekirken 689 çıktı dr hemen antibiyotik verdi ya bunun hamilelikle bi ilgili olabilir mi valla acayip tırsıyorum doktora da soramadım utandım valla 2 gün geciktim(
Ben de böyle olsun istemezdim ama emzirdiğim için istemediğini söyleyince benim için 0a indi . Hiç yaklasmiyorum bile o yaklaşacak olursa da soğuk davranıyorum . Hiç umrumda da değil o düşünsün . Bu arada lokosit yüksekse iltihap olmuştur enfeksiyon yaniyaa öyle tamamen bitmesi iyi değil bizim de azaldı tabi haftada bi olursa şükür ediyoyine de önemli bir konu canım sana nacizane tavsiyem yanlış anlama sakın...
Tadını diğerleriyle karşılaştırma yapamıycam oğlum severek içiyor 900 gr 85 tl alıyoruzTadi nasil cnm?fiyatlari nekadar?hipp ede iyi diolar ama
Eşinin yaşı kaç nasıl istemiyormuş erkeklerin istememe gibi bişeyi asla olamaz bence bu erkekler hep kendilerini düşünüyor sinir oluyorum sanki emzirmek suçBizdeki cinsellik bitti gibi Bisey emzirdiğim için eşim istemiyormuş . Istese de artık ben istemiyorum bi iki kere oldu o da kendi kkorundu. Iğne kullananlar da var ama ne kadar etkili bilemiyorum. Bence erkeğin prezervatif kullanması daha iyi diğerleri zarar verebiliyor
Tadını diğerleriyle karşılaştırma yapamıycam oğlum severek içiyor 900 gr 85 tl alıyoruz
Başka kullanmadık bebelac gold almıştım onu sevmedi oğlum o yüzden tadını karşılaştıramıyorum canım aslında fiyat olarak en uygun bu 900 gr 2 hafta kadar yetiyor bizeOoo baya pahaliymis cnm.nekadar gidio peki 900gram??neden ole dedin cnim karsilasturma ypamicam die.okadarmu guzel yani:)))
34 yaşında önceden çok istekliydi değişti göğüslerim ona kızımızı hatirlatiyormus isteyemiyormus . Sen öyle diyorsun ama çok isteksiz erkek var çevremden duyduğum kadarıyla. Ama başta üzüldüm şimdi umrumda değil kızımı sonuna kadar emzirecegm eşim ise özür dileyip biraz surunecek sonra belki tekrar düşünürüm ruh incinmisse bedensel zevkler önemini yitirir benim içinEşinin yaşı kaç nasıl istemiyormuş erkeklerin istememe gibi bişeyi asla olamaz bence bu erkekler hep kendilerini düşünüyor sinir oluyorum sanki emzirmek suç
Armut bal kabağı kayısı erik iyi geliyor denedin mi? Zeytinyağı da iyi geliyor gerçi sen ek gıdaya gecmemissin daha mama kullanıyorsan değiştirebilirsin bazi mamalar KaKabız yapıyor .Arkadaşlar selam 21 haziran dogukludogukluyuz Şuan beş buçuk aylık yalnız üç. Ayından beri taş gibi kabız bu çocuk sürekli farklı doktor da seviyoruz ama çözüm olmadı bizim gibi kızlarla karşılaşan var mi
Ek gıdaya geçtik hepsini veriyorum bana mısın demiyor arkadadArmut bal kabağı kayısı erik iyi geliyor denedin mi? Zeytinyağı da iyi geliyor gerçi sen ek gıdaya gecmemissin daha mama kullanıyorsan değiştirebilirsin bazi mamalar KaKabız yapıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?