- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.681
Içerisinde ne var bi bakmam lazım daha önce kimyonlu rezene çayı almıştım eczaneden bebekler için diye laktoz vardı. Bizimkinde alerji var zaten meğerse tavsiye edilmiyormuş az uyuduğu uykudanda olmuştukAslında Hipp'in iyi geceler çayı var ondan denesen? İçinde rezene, anason, kimyon var. Oldukça rahatlatıyor
Ise başlayınca rahat olmuyor bence. Eğer gece uykusu olsaydı belki olurdu ama haftanın günlerini sayma modundayım.Aynen canım, hiç sorma.. Emzirip yatırıyorum, başlıyor dönmeye.. Yanımda yatıyor.. Bende yastık kullanmıyorum ona sıkıntı olmasın diye ve benim başım onun dirseklerinden gelecek şekilde yatıyorum.. Bu sefer pat küt dönünce ayakları bana çarpıyor, ikimizde uyanıyoruz.. Daha uzaklaşsam kıyıda yatıyorum.. Zaten kendi kendini uyandırıyor döne döne.. Birde korkuyorum çünkü yan dönünce başını iyice yukarı kaldırıyor, sağ eli ağzını kapatıyor, sağ bacağı yukarda kalıyor, tam yan dönemediği için :) gündüz olsa bende güleceğim de gece sinirlerim bozuluyor.. Ona dönüp elimle sırtına destek oluyorum, yan dursun diye.. Yine uykusuz yine uykusuz anlayacağın..
Bugün baya dönme çalıştırdım ama :) sabaha kadar uykusuz kalınca.. Nasıl dönüyor bebekler kendi kendilerine.. Yüz üstünden sırt üstüne dönerken döndüğü taraftaki elini altına mı alıyor, önde mi duruyor? Bugün poposunu kaldırdı az ama elinden dönemedi :)
Ay ataktan sonra mı dönüyor dersin canım? Hadi inşallah.. Dönmesi tehlike ama dönsün atsın enerjisini..
Sizde de herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Bir yakınım da bana işe başla, inan rahat edeceksin der, nasıl edeceğim derim bende.. Annem olsa ederim demek ki.. Zaten uykusuz kalıyorduk.. İlk defa bugün bir saate yakın uyudum gündüz.. Onda da yine gece gram uyumamıştım ve artık ayların yorgunluğu mahvetmişti.. Onun dışında beş buçuk aydır uykusuzum.. Üstüne birde oğlana bak, yemek bile yiyeme.. Oysa işe gidince daha az yoruluyoruz, kahvaltı da yaparız :) yavruları özlediğimizden daha sabırla vakit geçiririz eve gelince.. İnşallah herşey daha güzel olur bundan sonra
Haklısın, uyumak lazım.. Sabah olsunda en azından aydınlık, tv beni uyanık tutar modundayım.. İş olsa, bu halde nasıl hazırlanıp giderim bilemiyorum.. İşte ortalığı birbirine katarım herhalde..Ise başlayınca rahat olmuyor bence. Eğer gece uykusu olsaydı belki olurdu ama haftanın günlerini sayma modundayım.
Gündüz uykusuda yok ben evdeyken ilgilenmiyorlar. İşten geldim bi dinleneyim diyemiyorum. Ben ayakta duramıyorum bu çocuk nasıl dayanıyor anlamıyorum gerçekten. Isyerinde ben kimseyle konuşmuyorum bile ağzımı açacak dermanım yok nefes almadan çalışıyorum. Yemeğe de çıkmıyorum yorgun argın geliyorum çocuğu kucağıma atıyorlar. Allah sağlık sıhhat bol uyku versin bizim sıpalaraHaklısın, uyumak lazım.. Sabah olsunda en azından aydınlık, tv beni uyanık tutar modundayım.. İş olsa, bu halde nasıl hazırlanıp giderim bilemiyorum.. İşte ortalığı birbirine katarım herhalde..
Ben hep ayrı yatıyordum canım.. Ama saatte iki üç kez kalkınca, al koy yapmaktan sırtım tutuldu.. Ne dik durabildim ne sırt üstü yatabildim.. Artık mecbur yanımıza aldık.. Kalkmasında artış olmadı zaten fazla kalktığı için :) yoksa kesinlikle haklısın ayrı yatılmalı.. Benim uykum zaten hassas dönse bile uyanıyorum, birde bir yerine değer miyim Vs demekten iyice uyuyamıyorumBebek ve anne birlikte uyuyunca iki tarafta sağlıklı uyuyamiyor bence.enazindan ben birlikte uyudugumda uykudan birşey anlamıyorum.besiginde yatirinca ikimizde daha rahat uyuyoruz.ilk zamanlar alismak zor oluyor ama birlikte yattıkca insan bağlanıyor .bebekte sürekli uyanıp emmek istiyor herhalde süt kokusundan
Evet ama bu uyuyan bebekler için geçerli, 79 kiloluk hatunum elden ayaktan düştüm dermansızlıktan. Nereye kadar yatırıp kaldırayım saat 2 den sonra halim kalmıyor artık. Aslında beraber yatmaktan korkuyorum ama sürekli ağlayan çocuğa yapabileceğim birşey yok. Milletin çocuğu gibi konuşup gülse bende oturacağım ama yok sürekli ağlak. Üzerime battaniye yorgan örtemiyorum onun uyku tulumu var donuyorum sabaha kadarBebek ve anne birlikte uyuyunca iki tarafta sağlıklı uyuyamiyor bence.enazindan ben birlikte uyudugumda uykudan birşey anlamıyorum.besiginde yatirinca ikimizde daha rahat uyuyoruz.ilk zamanlar alismak zor oluyor ama birlikte yattıkca insan bağlanıyor .bebekte sürekli uyanıp emmek istiyor herhalde süt kokusundan
Bak bu nokta da çok doğru canım.. Bı gece bende düşündüm.. Doğalgaz açık 40 derecede ama insan gece üşüyor baya.. Üzerini örten eşim bile hastalandı.. Boynu tutuldu.. Diyorum benim gibi üstün açık yatsan ne olur acaba?Evet ama bu uyuyan bebekler için geçerli, 79 kiloluk hatunum elden ayaktan düştüm dermansızlıktan. Nereye kadar yatırıp kaldırayım saat 2 den sonra halim kalmıyor artık. Aslında beraber yatmaktan korkuyorum ama sürekli ağlayan çocuğa yapabileceğim birşey yok. Milletin çocuğu gibi konuşup gülse bende oturacağım ama yok sürekli ağlak. Üzerime battaniye yorgan örtemiyorum onun uyku tulumu var donuyorum sabaha kadar
Ben bebeğimi doğduğunun İkinci günü beşiğinde çocuk odasında yatırdım halada odasinda yatıyor.hemen yatak odamızın dibi odasının kapısında hafif ortuyoruz öyle alistikronik_unutkan A aeengineer kızlar doğru siz de haklısınız zaten sık kalkıyorsa anne de her türlü uyuyamiyor.ben annemlere ya da kayınvalidemlere gidince kızımla ikimiz yatıyoruz ama bir elim onda oluyor sürekli hele dönmeye başlayınca dustu düşecek korkusu.ilk 2.5ay hep birlikte yattı .yatağını ayirmak çok zor geldi.ise başlamadan odasını da ayırmak istiyoruz ama kendimi hazır hissetmiyorum.
Muhallebiyi ne kadar hazırlıyorsun peki canım? Ben de yatmadan önce yediriyorum ama yine acıkıp uyanıyor bizim bıdık.:) acaba doymuyor mu?Iyi geceler kizlar.oglum gene ayagimda :)
Dr oetkerin pirinc ununu veriyorum 2 3 gecedir.cok uyanmiyo valafazla fark yok ama en azindan uyumamak icin direnmiyo muhallebi kivamli ya doyuyo sanirim.dun mama verdim mizildadi baya.kullanan varmi bundan aranizda???Eki Görüntüle 2215000
Ben gördüm market reyonunda ama almadım.bundan neden vericeksunki ek gıdaları evde yap ve muhallebi falan yedirIyi geceler kizlar.oglum gene ayagimda :)
Dr oetkerin pirinc ununu veriyorum 2 3 gecedir.cok uyanmiyo valafazla fark yok ama en azindan uyumamak icin direnmiyo muhallebi kivamli ya doyuyo sanirim.dun mama verdim mizildadi baya.kullanan varmi bundan aranizda???Eki Görüntüle 2215000
Vitmadan ben de pirinç unu, bebek irmik, ekmek yapmak için tam buğday unu, ruşeym bir de keçiboynuzlu bisküvi karışımından aldım. Şimdilik sadece pirinç unu ile muhallebi yaptım, severek yiyor kızım.Ben vitmaya gidip yerine biraz organik şeyler alacağım bu cumartesi.pirinc unu,irmik,tahıl mahil ne bulursam bakayim
Ayy odasını ayırmak mı? Ben ona hiç cesaret edemem :) ama burada arkadaşlar vardı odası ayrı olan.. Çocuk kalkmıyorsa ya da kalktığı saat belli ise yapılabilir.. Mesela benim ki bugün az kalktı, biraz dinlenmişim.. Sayıyorum 12 kez kalkmış.. Başka odayı bana hayal gibi..kronik_unutkan A aeengineer kızlar doğru siz de haklısınız zaten sık kalkıyorsa anne de her türlü uyuyamiyor.ben annemlere ya da kayınvalidemlere gidince kızımla ikimiz yatıyoruz ama bir elim onda oluyor sürekli hele dönmeye başlayınca dustu düşecek korkusu.ilk 2.5ay hep birlikte yattı .yatağını ayirmak çok zor geldi.ise başlamadan odasını da ayırmak istiyoruz ama kendimi hazır hissetmiyorum.
Iyi geceler kizlar.oglum gene ayagimda :)
Iyi geceler kizlar.oglum gene ayagimda :)
Bende ogluma 1 kere gece Yatmadan muhallebi verdim az uyanan oglum o gun uyumadiVitmadan ben de pirinç unu, bebek irmik, ekmek yapmak için tam buğday unu, ruşeym bir de keçiboynuzlu bisküvi karışımından aldım. Şimdilik sadece pirinç unu ile muhallebi yaptım, severek yiyor kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?