• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de bu konuya değinecektim. valla 2.çocuktan sonra kazayla filan hamile kalmaktan o kadar korkutorum ki mesela bu ay gecikti adetim ve aşırı endişeliyim :KK43: nasıl korkuyorsunuz kızlar spiral yöntemi sağlık açısından nasıl kullanan tavsiye eden var mı? hap kullanmak istemiyorum şimdiye kadar da hiç kullanmadım bizde eşim korunuyor ama riskli bir durum :KK43:
Korunmuyoruz yürek yedim sanırım:D

kızlar acil bişey soracağım 1 haftadır idararda yanma, idrara sıkışık gibi sorunalrım vardı sağlık ocağında test yaptırdım lökosit değerş 0-4 olması gerekirken 689 çıktı dr hemen antibiyotik verdi ya bunun hamilelikle bi ilgili olabilir mi valla acayip tırsıyorum doktora da soramadım utandım valla 2 gün geciktim :KK43:(
Emzirirken adet düzensizliği olabilirmis

Ben de bu konuya değinecektim. valla 2.çocuktan sonra kazayla filan hamile kalmaktan o kadar korkutorum ki mesela bu ay gecikti adetim ve aşırı endişeliyim :KK43: nasıl korkuyorsunuz kızlar spiral yöntemi sağlık açısından nasıl kullanan tavsiye eden var mı? hap kullanmak istemiyorum şimdiye kadar da hiç kullanmadım bizde eşim korunuyor ama riskli bir durum :KK43:
Eşim korunuyor.bebekten öncede o korunuyordu.korunmayi biraktiginda yumurtlama dönemini hesaplayarak 2.ay hamile kalmıştım.o yüzden o korunuyor ,korunmadıgimizi dusunemiyorum

Korunmuyoruz yürek yedim sanırım:KK70:
Çok güldüm Bende nasıl olsa olmaz dedim hamile kalmıştım kafa rahat olunca bebek geliyor bilginiz olsun
Spiral soran bir arkadaş vardı adını unuttum bende taktırdım ama hiç adet olmadım daha prolaktin hormonu yüksekmis sprialin yan etkisi ve ara kanama çok kanama gibi size gelmemiş olabilir yinede doktora gidin

Çok güldüm Bende nasıl olsa olmaz dedim hamile kalmıştım kafa rahat olunca bebek geliyor bilginiz olsun
Spiral soran bir arkadaş vardı adını unuttum bende taktırdım ama hiç adet olmadım daha prolaktin hormonu yüksekmis sprialin yan etkisi ve ara kanama çok kanama gibi size gelmemiş olabilir yinede doktora gidin
Tüp bebek etkisi benimki nasılsa olmaz modundayım olmaz bence ya :) özlendin valla nerelerdesin

Bizde de eşim korunuyor
Ben kazayla hamile kalmayı çok isterdim:))
Çok dikkatli eşim bende
Sekiz yıl aradan sonra ikinci bebeğim oldu
Ve hiç o korkuyu yaşamadım.kaza olup Allah'tan gelirse razıyım ama bu dikkatle zor:))

kızlar acil bişey soracağım 1 haftadır idararda yanma, idrara sıkışık gibi sorunalrım vardı sağlık ocağında test yaptırdım lökosit değerş 0-4 olması gerekirken 689 çıktı dr hemen antibiyotik verdi ya bunun hamilelikle bi ilgili olabilir mi valla acayip tırsıyorum doktora da soramadım utandım valla 2 gün geciktim :KK43:(
Aman tanrım çok heyecanlı
Ne duruyorsun test yap hemen

Ters etki yapıyor bizim bebelere demekki :) Gerçi benimki uyuyor tabi ama ekstra bir etkisi olmadı. Yani her gece 1 defa uyanıyor muhakkak. Muhallebiden sonra da aynen devam. Alışkanlık yaptı kızım sanırım
Ben de gece kasık maması veriyorum ve biz de baya fark oldu , şükür diyorum 2,3 kez kalkınca:)

34 yaşında önceden çok istekliydi değişti göğüslerim ona kızımızı hatirlatiyormus isteyemiyormus . Sen öyle diyorsun ama çok isteksiz erkek var çevremden duyduğum kadarıyla. Ama başta üzüldüm şimdi umrumda değil kızımı sonuna kadar emzirecegm eşim ise özür dileyip biraz surunecek sonra belki tekrar düşünürüm ruh incinmisse bedensel zevkler önemini yitirir benim için
Bizde de var o soğukluk bebek büyüyene kadar herkeste oluyor, ki Biz normalde çok aktif bir çifttik :oops::KK48: ama artık ayda yılda oldu , eşim de bana h3p bebek gibi süt koktuğumu söyler :emir_bebek: kötü anlamda değil yani , h4p bebekle iç içeyiz emziriyoruz ya sanırım bu koku bile onlardaki hormonu bastırmaya yetiyor bence :KK54::KK17::KK37:

Kizlar selam hayirli cumalar.ev yogurdu bebekleriniz yiyormu ya??benim oglan sanki oguruyor tiksiniyor ve surati sekilden sekle giriyor.kahvaltida ne vercemi sasirdim.yumurtayi da itiyor hep.bana neler veriyosunuz kahvaltida yazin

Kizlar selam hayirli cumalar.ev yogurdu bebekleriniz yiyormu ya??benim oglan sanki oguruyor tiksiniyor ve surati sekilden sekle giriyor.kahvaltida ne vercemi sasirdim.yumurtayi da itiyor hep.bana neler veriyosunuz kahvaltida yazin
Ek gıda işi çok zahmetli bir iş
Ve bebekten bebeğe değişiyor
Bazısı iştahla yer bazısı yemez
Benim kızım sebzeleri pek yemezdi hiç zorlamadim
Şimdi 8.5 yaşında ve maşallah en iri en gelişmiş çocuk sınıfta benim kızım şu an herşeyi yiyor kabak yemeğini bile

Kızlar benimde bebeğimin iki alt dışı çıktı patladı tam dün ama ateşi çıktı hep huzursuz ve uykusuzluk bir saat toplasanız uyuduk.
Ateş düşürücü verdim Parol yarım olcek
Ilık duş aldırdım biraz düştü tekrar çıktı yine verdim 6 saat arayla
Ateşi bebeğinizin çıkınca sizler neler yaptınız ve hastaneye götürmek gerekmi.
Diğer kizimda evde hasta yatıyor çıkmadık hastaneye dün gece götürecek tik yoksa
Bu arada ateşi ölçüm.kolalti 37.4 tu

Ek gıda işi çok zahmetli bir iş
Ve bebekten bebeğe değişiyor
Bazısı iştahla yer bazısı yemez
Benim kızım sebzeleri pek yemezdi hiç zorlamadim
Şimdi 8.5 yaşında ve maşallah en iri en gelişmiş çocuk sınıfta benim kızım şu an herşeyi yiyor kabak yemeğini bile

Sen ne weriosun cnm kahvaltida

Başka kullanmadık bebelac gold almıştım onu sevmedi oğlum o yüzden tadını karşılaştıramıyorum canım aslında fiyat olarak en uygun bu 900 gr 2 hafta kadar yetiyor bize

Bayada gdiomus cnm.sen gunde kac kere kac cc veriosun 900 grami mesela?2hafta gdiyor dedin ya.ben gunde 2kere vericem sadece

Biz de geri çekilmeyle korunuyoruz ama kızım da geri çekilme sonucu olmuştu, bi de pko var bende :KK54: ben 39. Gün spiral taktırdım bir hafta çok yoğun kanamam oldu, hastalandım sandım. Sonra hep lekelenmem oldu bir ay boyunca. Ve ilişkiye girdiğimizde de kanamam oluyordu. Benim kan sayımım da düşük, Talasemi taşıyıcısıyım. Mecburen çıkarıldı. Çıkarılınca da bi hafta kanamam oldu, sonra olmadı. Hala da olmuyor, arada test yapıyorum :D bizim de çok aktif bi hayatımız yok genelde bacanak modundayız :KK70:

Ben de gece kasık maması veriyorum ve biz de baya fark oldu , şükür diyorum 2,3 kez kalkınca:)

Bizde de var o soğukluk bebek büyüyene kadar herkeste oluyor, ki Biz normalde çok aktif bir çifttik :oops::KK48: ama artık ayda yılda oldu , eşim de bana h3p bebek gibi süt koktuğumu söyler :emir_bebek: kötü anlamda değil yani , h4p bebekle iç içeyiz emziriyoruz ya sanırım bu koku bile onlardaki hormonu bastırmaya yetiyor bence :KK54::KK17::KK37:
Evet canım aynı şeyi o da söylüyor süt kokuyormusum :bicak: keşke bebis getirme sırayla olsaydı 2.yi de erkekler getirseydi:KK48: o zaman gorurdu

Back