• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Muhallebiyi ne kadar hazırlıyorsun peki canım? Ben de yatmadan önce yediriyorum ama yine acıkıp uyanıyor bizim bıdık.:) acaba doymuyor mu?

Ah bende bi bilsem doyuyormu doymuyormu ne istiyor da uyumuyor gece yarisina bi bilsemmm ahhh ahhh;))
Yarim cay bardagi suya 1 tatli kas.pirinc unu canim.cok olmuyor hem olcusu tam oluyor.icinede 1 cay kas.pekmez koyuyorum ben.sen nasil yapiuordun

Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum nasılsınız . Bi sorunum war spiral taktırdım 2 ay oluyor adetim kesildi resmen. Ne adam akıllı adet oluyorum nede lekelenmem gidiyor doğru dürüst. Bi kac hafta normal sonra hep lekelenme geliyor hiç adet olmuyorum sizlerde taktıran warsa yada yakınınızda durum nedir? :110:

Alerjisimi vardı? Sen diyet yapıyormuydun ki anne sütü alıyorsa seninde yememen gerek mesela. Labne peyniri yedirmemişmiydin ya benim devreler yandı galiba :confused:

Bi doktor war dedi cnm.kendi doktoru yok dedi falan filan biras karisik.bende bi ara yaptim diyet evet.ama doktoru yok dedi devam et yemene dedi.labne yedirmek istedim bi ara ama yemedi..attigim mamayida doktor vermisti bize sormak istedim kullanan varmi diye?bide su war madem alerjisi yok diosin niye alerji mamasi veriosun hayret yaa.baska mamaya gecicez sanirim pirinc unundan vitaminlidir en azindan

Bi doktor war dedi cnm.kendi doktoru yok dedi falan filan biras karisik.bende bi ara yaptim diyet evet.ama doktoru yok dedi devam et yemene dedi.labne yedirmek istedim bi ara ama yemedi..attigim mamayida doktor vermisti bize sormak istedim kullanan varmi diye?bide su war madem alerjisi yok diosin niye alerji mamasi veriosun hayret yaa.baska mamaya gecicez sanirim pirinc unundan vitaminlidir en azindan
Eğer alerjisi yoksa o tatsız şeyi yedirme alerji mamalarının tadı kötü

Bende ogluma 1 kere gece

Bende ogluma 1 kere gece Yatmadan muhallebi verdim az uyanan oglum o gun uyumadi
Ters etki yapıyor bizim bebelere demekki :) Gerçi benimki uyuyor tabi ama ekstra bir etkisi olmadı. Yani her gece 1 defa uyanıyor muhakkak. Muhallebiden sonra da aynen devam. Alışkanlık yaptı kızım sanırım

Ah bende bi bilsem doyuyormu doymuyormu ne istiyor da uyumuyor gece yarisina bi bilsemmm ahhh ahhh:KK66:)
Yarim cay bardagi suya 1 tatli kas.pirinc unu canim.cok olmuyor hem olcusu tam oluyor.icinede 1 cay kas.pekmez koyuyorum ben.sen nasil yapiuordun
Ben 1 yemek kaşığı pirinç ununa yarım su bardağı su ekleyerek yapıyorum, ılınınca 1 ölçek toz mama da koyuyorum. İçine de ya meyve püresi ekliyorum yada 1 çay kaşığı üzüm pekmezi. Son günlerde biraz kabızlık var kızımda. Bu akşam muhallebisinin içine günkurusu haşlayıp ezip koyacağım. Muhallebisinin arkasından da mutlaka su veriyorum.

Ben 1 yemek kaşığı pirinç ununa yarım su bardağı su ekleyerek yapıyorum, ılınınca 1 ölçek toz mama da koyuyorum. İçine de ya meyve püresi ekliyorum yada 1 çay kaşığı üzüm pekmezi. Son günlerde biraz kabızlık var kızımda. Bu akşam muhallebisinin içine günkurusu haşlayıp ezip koyacağım. Muhallebisinin arkasından da mutlaka su veriyorum.

Toz mama hic denemedim ben.nasil olurki??keciboynuzu pekmezi bende koyuyorjm evet bi cay kasigi seker yerine.evet bende elma rendesi koyuyom bazen.evet su onemli bnde verrim

Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum nasılsınız . Bi sorunum war spiral taktırdım 2 ay oluyor adetim kesildi resmen. Ne adam akıllı adet oluyorum nede lekelenmem gidiyor doğru dürüst. Bi kac hafta normal sonra hep lekelenme geliyor hiç adet olmuyorum sizlerde taktıran warsa yada yakınınızda durum nedir? :110:
Ben de yok ama etraftan duyduğuma göre herkese yaramıyor lekelenme yapıp kimisinde kanaması artırıp kesebiliuo

Back