- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.701
Alerji maması bu süt yoğurt peynir yediriyorken neden bunu verdin ki
Ben gördüm market reyonunda ama almadım.bundan neden vericeksunki ek gıdaları evde yap ve muhallebi falan yedir
Muhallebiyi ne kadar hazırlıyorsun peki canım? Ben de yatmadan önce yediriyorum ama yine acıkıp uyanıyor bizim bıdık.:) acaba doymuyor mu?
Alerjisimi vardı? Sen diyet yapıyormuydun ki anne sütü alıyorsa seninde yememen gerek mesela. Labne peyniri yedirmemişmiydin ya benim devreler yandı galibaSut yogurt peynir yedirmiyorumki cnm:)
Alerjisimi vardı? Sen diyet yapıyormuydun ki anne sütü alıyorsa seninde yememen gerek mesela. Labne peyniri yedirmemişmiydin ya benim devreler yandı galiba
Eğer alerjisi yoksa o tatsız şeyi yedirme alerji mamalarının tadı kötüBi doktor war dedi cnm.kendi doktoru yok dedi falan filan biras karisik.bende bi ara yaptim diyet evet.ama doktoru yok dedi devam et yemene dedi.labne yedirmek istedim bi ara ama yemedi..attigim mamayida doktor vermisti bize sormak istedim kullanan varmi diye?bide su war madem alerjisi yok diosin niye alerji mamasi veriosun hayret yaa.baska mamaya gecicez sanirim pirinc unundan vitaminlidir en azindan
Eğer alerjisi yoksa o tatsız şeyi yedirme alerji mamalarının tadı kötü
Ters etki yapıyor bizim bebelere demekki :) Gerçi benimki uyuyor tabi ama ekstra bir etkisi olmadı. Yani her gece 1 defa uyanıyor muhakkak. Muhallebiden sonra da aynen devam. Alışkanlık yaptı kızım sanırımBende ogluma 1 kere gece
Bende ogluma 1 kere gece Yatmadan muhallebi verdim az uyanan oglum o gun uyumadi
Ben 1 yemek kaşığı pirinç ununa yarım su bardağı su ekleyerek yapıyorum, ılınınca 1 ölçek toz mama da koyuyorum. İçine de ya meyve püresi ekliyorum yada 1 çay kaşığı üzüm pekmezi. Son günlerde biraz kabızlık var kızımda. Bu akşam muhallebisinin içine günkurusu haşlayıp ezip koyacağım. Muhallebisinin arkasından da mutlaka su veriyorum.Ah bende bi bilsem doyuyormu doymuyormu ne istiyor da uyumuyor gece yarisina bi bilsemmm ahhh ahhh)
Yarim cay bardagi suya 1 tatli kas.pirinc unu canim.cok olmuyor hem olcusu tam oluyor.icinede 1 cay kas.pekmez koyuyorum ben.sen nasil yapiuordun
Benim kızımın süt alerjisi var reçeteli mama kullanıyorEvet hemde baya kotu.sen kullaniyomusun mama ?ne marka kullaniyosun eger kullaniyosan
Benim kızımın süt alerjisi var reçeteli mama kullanıyor
Aptamil pregomin asIsmi ne mamanin peki
Ben 1 yemek kaşığı pirinç ununa yarım su bardağı su ekleyerek yapıyorum, ılınınca 1 ölçek toz mama da koyuyorum. İçine de ya meyve püresi ekliyorum yada 1 çay kaşığı üzüm pekmezi. Son günlerde biraz kabızlık var kızımda. Bu akşam muhallebisinin içine günkurusu haşlayıp ezip koyacağım. Muhallebisinin arkasından da mutlaka su veriyorum.
Aptamil pregomin as
Yarın fırsat bulursam eski mesajlarımdan alıntılarım. Hiç dermanım yokPeki sut alerjisi olduguna nasil teshis koydu doktorunuz mesela???
Canım kaç günde geldi kargo ? H Hayat ne garip gidince nasıl bi yer temiz mi vs buraya yazar misin ?Vitmadan ben de pirinç unu, bebek irmik, ekmek yapmak için tam buğday unu, ruşeym bir de keçiboynuzlu bisküvi karışımından aldım. Şimdilik sadece pirinç unu ile muhallebi yaptım, severek yiyor kızım.
Ben de yok ama etraftan duyduğuma göre herkese yaramıyor lekelenme yapıp kimisinde kanaması artırıp kesebiliuoMerhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum nasılsınız . Bi sorunum war spiral taktırdım 2 ay oluyor adetim kesildi resmen. Ne adam akıllı adet oluyorum nede lekelenmem gidiyor doğru dürüst. Bi kac hafta normal sonra hep lekelenme geliyor hiç adet olmuyorum sizlerde taktıran warsa yada yakınınızda durum nedir?
Ben hiç doktora sormadım sma kullanıyoruz memnunumSelam kizlar iyi aksamlar.mama olarak hangi markalari tercih ediosunuz?doktorunuzun onerdigi mamalar neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?