• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oyle canim walla sen merkezde mi oturyosun ondan oledir
Benimki güzel bir site içi dışı yapılı sıfır bina
Gideceğim ev 130 metre 3+1
Ankara İstanbul'daki evlerden daha geniş sayılır.ben sadece eski evi sevmiyorum.icini boyayıp klozet taktiracagiz.mutfagifa değiştireyim diyorum çok kaliteli bişey taktirmam temiz olması için orta düzey bişey çocuk odası dar işte yoksa gerisi iyi odaların.bakalim gidersekte Haziran'da okul kapaninca

Benimki güzel bir site içi dışı yapılı sıfır bina
Gideceğim ev 130 metre 3+1
Ankara İstanbul'daki evlerden daha geniş sayılır.ben sadece eski evi sevmiyorum.icini boyayıp klozet taktiracagiz.mutfagifa değiştireyim diyorum çok kaliteli bişey taktirmam temiz olması için orta düzey bişey çocuk odası dar işte yoksa gerisi iyi odaların.bakalim gidersekte Haziran'da okul kapaninca
hakkinda en hayirlisi neyse o olsun guzelim fazla stres yapma kendine allahim guzel seyler cikarsin karsina

Kızlar konu dışı ama
Benim bir sıkıntım var sizle paylaşmak fikrinizi almak istiyorum
Ben şu an kirada 180 M2 bir evde yaşıyorum sıfır daire her yeri yapılı kızımın okuluna yakın okul çok iyi 3. Sınıfa gidiyor öbür sene son senesi
Eşimin işine yakın organize yakınız biz ev iş 5 bilemedin 10 dk sürüyor
Neyse sorun su ki;
Bizim kiramiz çok arttı oturduğum şehre göre en yüksek kirayı ödüyoruz
Ev sahibimiz de pis paraci bir insan.
Bu ay kv min evi var boşaldı bize siz oturun dedi ev küçük 3+1
Ama çok ufak oturduğum evden çok çok küçük mutfağı hele çocuk odası ufacık
Ve eşimin işine çok uzak biz bir uçta ev bir ucda olucak
Ve kızımın okulu son sene değişecek bir yılı kaldı
Para artıramiyoruz ev sahibi ocaktan sonra yine kirayı artiracak.kira bize kalırsa çok rahatlığa ağız.maddi açıdan çok iyi olucak
Ama manevi yönden ev küçük ve eski kirli
Ben çok titizim
Sizce ne yapalım ben şaşırdım kaldım rüyalarına giriyor
kayinvalidenin evini kiraya verip kirasini siz alin kizin okulu bitinceye kadar idare edin cocuk bocalamasin bence daha sonra gecebilirsiniz bu arada hangi sehirdesiniz

Aynen katiliyorum.bu arada uykusunda donmeye calismasi cok komik geldi kulaga:) ama sen tetikte oldugun icin uyuyamiyorsun hic.zaten uyutmuyordu bi de bu cikti basina:KK57:
Aynen canım, hiç sorma.. Emzirip yatırıyorum, başlıyor dönmeye.. Yanımda yatıyor.. Bende yastık kullanmıyorum ona sıkıntı olmasın diye ve benim başım onun dirseklerinden gelecek şekilde yatıyorum.. Bu sefer pat küt dönünce ayakları bana çarpıyor, ikimizde uyanıyoruz.. Daha uzaklaşsam kıyıda yatıyorum.. Zaten kendi kendini uyandırıyor döne döne.. Birde korkuyorum çünkü yan dönünce başını iyice yukarı kaldırıyor, sağ eli ağzını kapatıyor, sağ bacağı yukarda kalıyor, tam yan dönemediği için :) gündüz olsa bende güleceğim de gece sinirlerim bozuluyor.. Ona dönüp elimle sırtına destek oluyorum, yan dursun diye.. Yine uykusuz yine uykusuz anlayacağın..
Bugün baya dönme çalıştırdım ama :) sabaha kadar uykusuz kalınca.. Nasıl dönüyor bebekler kendi kendilerine.. Yüz üstünden sırt üstüne dönerken döndüğü taraftaki elini altına mı alıyor, önde mi duruyor? Bugün poposunu kaldırdı az ama elinden dönemedi :)

Ataktan çıktı senin cadı ben bekliyordum dönmesini:) sıra A aeengineer da
Ay ataktan sonra mı dönüyor dersin canım? Hadi inşallah.. Dönmesi tehlike ama dönsün atsın enerjisini..
Sizde de herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Bir yakınım da bana işe başla, inan rahat edeceksin der, nasıl edeceğim derim bende.. Annem olsa ederim demek ki.. Zaten uykusuz kalıyorduk.. İlk defa bugün bir saate yakın uyudum gündüz.. Onda da yine gece gram uyumamıştım ve artık ayların yorgunluğu mahvetmişti.. Onun dışında beş buçuk aydır uykusuzum.. Üstüne birde oğlana bak, yemek bile yiyeme.. Oysa işe gidince daha az yoruluyoruz, kahvaltı da yaparız :) yavruları özlediğimizden daha sabırla vakit geçiririz eve gelince.. İnşallah herşey daha güzel olur bundan sonra

Maalesef kızımın akşam ateşi yükselmeye başladı koltuk altından 37.2 ateşli sayılıyor biz 38i gorduk. Gece hiç uyumadım sanırım çok huzursuzdu . Üstünü soydum ilik bezle kompres yaptım ilaç vermek istemedim ateşini on dk da bir takip ettim neyseki şu anda iyi .

Bizim hemşire 38,5 olunca ilaç ver dedi. 38e kadar normal dedi ateşi.

Bizim hemşire 38,5 olunca ilaç ver dedi. 38e kadar normal dedi ateşi.
Valla yanıyordu ilaç vermedim ama benim okuduklarıma göre 38i geçince dikkat etmek gerekiyor koltuk altından zaten 37.2ateşli sayılıyor . Alın makat hepsi farklı . Bi de bazı bebeklerde ateşi cokyuksek olmasa bile havale olabiliyormuş Oyuzden temkinli olmakta fayda var

kayinvalidenin evini kiraya verip kirasini siz alin kizin okulu bitinceye kadar idare edin cocuk bocalamasin bence daha sonra gecebilirsiniz bu arada hangi sehirdesiniz
Kv evini kiraya veremeyiz bir ton laf ederler kendi oturmadı verdi kiraya diye ayrıca kabulde etmez.bana ait olsa hiç düşünmeden yaparım bunu ama el mahkum.kayserideym

Bugün oğluma biraz peynir ve yumurta tattırdım öğüre öğüre bi hal oldu bu çocuk beni uğraştıracak belli sizde durumlar nasıl kahvaltı veriyor musunuz

Kızlar konu dışı ama
Benim bir sıkıntım var sizle paylaşmak fikrinizi almak istiyorum
Ben şu an kirada 180 M2 bir evde yaşıyorum sıfır daire her yeri yapılı kızımın okuluna yakın okul çok iyi 3. Sınıfa gidiyor öbür sene son senesi
Eşimin işine yakın organize yakınız biz ev iş 5 bilemedin 10 dk sürüyor
Neyse sorun su ki;
Bizim kiramiz çok arttı oturduğum şehre göre en yüksek kirayı ödüyoruz
Ev sahibimiz de pis paraci bir insan.
Bu ay kv min evi var boşaldı bize siz oturun dedi ev küçük 3+1
Ama çok ufak oturduğum evden çok çok küçük mutfağı hele çocuk odası ufacık
Ve eşimin işine çok uzak biz bir uçta ev bir ucda olucak
Ve kızımın okulu son sene değişecek bir yılı kaldı
Para artıramiyoruz ev sahibi ocaktan sonra yine kirayı artiracak.kira bize kalırsa çok rahatlığa ağız.maddi açıdan çok iyi olucak
Ama manevi yönden ev küçük ve eski kirli
Ben çok titizim
Sizce ne yapalım ben şaşırdım kaldım rüyalarına giriyor

Canım bi arkadaş yazmış bende aynısını yazacaktım. Konuşun kayınvalidenle orayı kiraya versinler en azından 1 yıllığına kirayıda siz alın.

Bugün oğluma biraz peynir ve yumurta tattırdım öğüre öğüre bi hal oldu bu çocuk beni uğraştıracak belli sizde durumlar nasıl kahvaltı veriyor musunuz
Yumurta veriyorum ben. Daha elime almadan ağzını açıp kafasını tabağa doğru uzatıyor ama sanırım yumurtadan çok biseyler yemek onu heyecanlandırıyor. Çünkü yoğurtta da böyle olmuştu şimdi pek istemiyo

Ayşe önerin sayfasına baktım ek gidada ilk bir hafta tek öğün var o da öğlen bende öyle yapıyorum çok istekli değil bazen yiyor sebze püresini daha çok sevdi yoğurdu hiç sevmedi puskurtuyor . Mama sandalyesine koyup yanımıza aldığımızda yediklerimize kendini atıyor sanki çok iştahlı gibi ama Bisey verdiğimizde iş değişiyor 6-9ay arası yüzde yetmiş anne sütü olmalıymış çok zorlayıp ek gıdadan soğutmak istemiyor bakalım işimiz çok kolay değil gibi

Çok uygunmuş kiranız canım ben de İstanbul dayım burada o m2 de yada daha küçük evlerin kirası en az 2-2.5 valla. Hangi semt orası?
Avcilar canim. Dedigim gibi esimde yuksek gelirli bi iste calissa bende daha merkezi daha guzel bi yerde otururdum. Avcilardayim ama esenyurta yakinim mesela denize yakin degilim ha deyince magzalara gidemiyorum hastaneye pazara carsiya o yuzden uygun. Ama benim ewin yarim saatlik arasi ayni sizin dediginiz fiyatlar :(

Ayşe önerin sayfasına baktım ek gidada ilk bir hafta tek öğün var o da öğlen bende öyle yapıyorum çok istekli değil bazen yiyor sebze püresini daha çok sevdi yoğurdu hiç sevmedi puskurtuyor . Mama sandalyesine koyup yanımıza aldığımızda yediklerimize kendini atıyor sanki çok iştahlı gibi ama Bisey verdiğimizde iş değişiyor 6-9ay arası yüzde yetmiş anne sütü olmalıymış çok zorlayıp ek gıdadan soğutmak istemiyor bakalım işimiz çok kolay değil gibi
Aynen canım çok zor ama verelim alışsınlar en azından tadına

Yumurta veriyorum ben. Daha elime almadan ağzını açıp kafasını tabağa doğru uzatıyor ama sanırım yumurtadan çok biseyler yemek onu heyecanlandırıyor. Çünkü yoğurtta da böyle olmuştu şimdi pek istemiyo
Ay kuzum yiyen iştahlı bebekleri çok seviyorum

Babam aynı hamaktan aldı taşımakla uğraşmayayım diye, onların aldığı beşikte yatmıyordu:) yinede uyumuyor ama evde de böyleydi zaten bizimki uykuya tepki olarak doğmuş. Babası akşam isten çıkınca geliyor yemeği bizimle yiyor kızla 2 saat oynayıp gidiyor. Dün bizimkiler uyutma gece uyusun dediler 7 saat uykusuz kaldı gece yine 2 saat sonra kalktı ezber bozan hatun :KK70: gün içinde uykusunu alsada almasada gece uyumamak zorunda. Şeytan diyor anason içir:KK70:
Aslında Hipp'in iyi geceler çayı var ondan denesen? İçinde rezene, anason, kimyon var. Oldukça rahatlatıyor

Back