- 18 Ekim 2018
- 249
- 350
- 18
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.601
Yasa öyle mi dersin ilk zmanlar hep az aldı ya benim oğlan ondan az geliyo, çok teşekkür ederim mutlu oldum vallaBu aylardan sonra 15gunde 300gr çok iyi ayda 600gr alsa ooo çok iyi bence masallah
Aynen canım.. Anası, babası, bacıları, onların eşleri ayrı ayrı geldiler ama hiç biri de ellerine sağlık, bebekle bu kadar yaptın filan demediler..Orasi oyle canim misafire ikram iyidir ama hamur yogurmadan daha basit seyler olsun ki cocuguna bakacak dermanin kalsin su bile icmezsen sutun nasi gelsin.boylesi zor bi bebekken bide senin bebis.yavas yavas azalt o zaman cesiti ya da hazir al buzluga atilip isitilanlardan fln ne biliyim uzuluyorum boyle okudukca.hak edene yapilsa neyse.insan bi takdir bekler o kadar cabaya o da yok
Ne güzel canım ya eşin de anlıyor demek.. Ben akşam gelecek misafire beş çeşit yapmıştım işten gelip, tabağa koydum.. Tabağın şurası boş burası için de birşey yapsak mı dedi.Canım bence bi yerden başlamak gerek bu kadar zor şeylere gerçekten gerek yok yapmaya . Bi iki kere yapmazsan alışır onlar da . Bi ara eşime evde lahmacun yapmıştım saatlerimi almıştı o ellerine sağlık yerine ne gerek vardı ki bunu yapmaya boşa zahmet etmişsin dışarıdan isterdik dedi bi daha da yapmadım yani geçen istedi bi daha yapmam dedim . Kendini gerçekten bu kadar ezdirme değmez . Insan zamanla anlıyor bazı şeyleri
İnşallah canım.. Haklısınız valla.. Azaltacağım yaptıklarımı..Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede biter gider, ama kendini bence de çok yıpratma diğer konularda, çünkü sen verdikçe daha fazlası isteniyor bunu bilir bunu söylerim
Bizde bugün yaptırdık asi iyi şimdilik çok şükürIyi canım aşıları ben aile hekiminde yaptırıyorum. Bu arada doktor aşı karşılığının çok fazla olduğunu bu yüzden uzun süre ortada olmayan bazı hastalıklara bu bebeklerin yakalandığını söyledi . Keşke ı asisiz ve asılı bebekler aynı sınıflarda olmasalar dedibu aralar hep bu yüzden toplantı oluyormuş son zamanlarda. Bu arada kizim 65 cm 7,300kilo iyi mi sence iyi dediler ama az mi ya
Yok canım ben yaklaşık iki haftadır günde bir kere bir çay kaşığı tadım yaptiriyordum bu sebzeleri teker teker denedim yani o yüzden bugün ayı dolunca böyle verdim toplasan bi yemek kaşığı kadarAynen canım.. Anası, babası, bacıları, onların eşleri ayrı ayrı geldiler ama hiç biri de ellerine sağlık, bebekle bu kadar yaptın filan demediler..
Bu arada ablan yaptı mı doğum? Hadi inşallah yapmıştır, yapmadı ise yapar tez zamana.. Bende suni sancı almıştım on iki de.. Üç gibi suyu patlattılar.. Saat 4 olduğunda anca 2 cm daha açılmıştım.. Sonra dayanamadım epidural aldım ve bir buçuk saat sonra doğum oldu.. İnşallah ablanın çok daha kolay olur.
Ne güzel canım ya eşin de anlıyor demek.. Ben akşam gelecek misafire beş çeşit yapmıştım işten gelip, tabağa koydum.. Tabağın şurası boş burası için de birşey yapsak mı dedi.
Bende dedim bu tatlı tabağı olsa üç çeşiti anca alırdı.. Koca tabağı da dolduramam yani.. İnşallah yavaştan başlayayım bende.. Çünkü inanılmaz yorucu..
En korktuğum aşı.. 6. Ay da fazla aşı yönünden.. Çok şükür atlatmışsınız.. Doktorun da haklı aşı mevzusunda.. Maşallah kızının kilosu da boyu da güzel..
Kız sen ilk gıdayı çoklu mu verdin ?
İnşallah canım.. Haklısınız valla.. Azaltacağım yaptıklarımı..
Bakalım on beş günlük süreçte ne olacak sizde.. Bebeğin düzelirse, alerjidenmiş diyeceksin.. Alerji olsun istemem.. Çok saçma birşey.. Pastane ekmeği bile yemeyin deniyor.. İnşallah alerji değildir ve düzelir bebeğin.. Demir ilacına da dikkat et.. Sidefer riskli alerjik bebekler için.. Bazen doktorlar kaçırıyor gözlerinden..
Canım başını olctu ama söylemedi ama bes aylıkken 41,5 du galibaBizde bugün yaptırdık asi iyi şimdilik çok şükür
Geçmiş olsun sizede
Kilo: 7.000 kg
Boy:65 cm
Baş:41
Sizin baş kac
İnşallah çıkmaz canım zor alerji işi demir ilacı için tavsiyeni dikkate alıcamAynen canım.. Anası, babası, bacıları, onların eşleri ayrı ayrı geldiler ama hiç biri de ellerine sağlık, bebekle bu kadar yaptın filan demediler..
Bu arada ablan yaptı mı doğum? Hadi inşallah yapmıştır, yapmadı ise yapar tez zamana.. Bende suni sancı almıştım on iki de.. Üç gibi suyu patlattılar.. Saat 4 olduğunda anca 2 cm daha açılmıştım.. Sonra dayanamadım epidural aldım ve bir buçuk saat sonra doğum oldu.. İnşallah ablanın çok daha kolay olur.
Ne güzel canım ya eşin de anlıyor demek.. Ben akşam gelecek misafire beş çeşit yapmıştım işten gelip, tabağa koydum.. Tabağın şurası boş burası için de birşey yapsak mı dedi.
Bende dedim bu tatlı tabağı olsa üç çeşiti anca alırdı.. Koca tabağı da dolduramam yani.. İnşallah yavaştan başlayayım bende.. Çünkü inanılmaz yorucu..
En korktuğum aşı.. 6. Ay da fazla aşı yönünden.. Çok şükür atlatmışsınız.. Doktorun da haklı aşı mevzusunda.. Maşallah kızının kilosu da boyu da güzel..
Bakalım on beş günlük süreçte ne olacak sizde.. Bebeğin düzelirse, alerjidenmiş diyeceksin.. Alerji olsun istemem.. Çok saçma birşey.. Pastane ekmeği bile yemeyin deniyor.. İnşallah alerji değildir ve düzelir bebeğin.. Demir ilacına da dikkat et.. Sidefer riskli alerjik bebekler için.. Bazen doktorlar kaçırıyor gözlerinden..
B4n veriyorum ama pirinç unu değil tahilli mama, farkını görmeye başladım bi kaç gündür tadına alıştı ve tam ölçü yiyor. Simd8lik iyi gidiyor uykusu , 2 kere uyanmaya başladı.Kizlar gece yatmadan pirinc unu muhallebisi veren varmi bebegine ya???zararlimi gercektende:/ en sonunda vericem o olcak yani uyumuyo cocuk yahuuuu.nasil dayaniyo ve niye diretiyo uyumamak icin bi anlasammmm(
Valla bana iyi geldi canım maşallah.ek gıdaya alışınca biraz belki fazla alırlar ama bu aylar çok az alıyorlarmis diye duyuyorumYasa öyle mi dersin ilk zmanlar hep az aldı ya benim oğlan ondan az geliyo, çok teşekkür ederim mutlu oldum valla
Aynen canım.. Anası, babası, bacıları, onların eşleri ayrı ayrı geldiler ama hiç biri de ellerine sağlık, bebekle bu kadar yaptın filan demediler..
B4n veriyorum ama pirinç unu değil tahilli mama, farkını görmeye başladım bi kaç gündür tadına alıştı ve tam ölçü yiyor. Simd8lik iyi gidiyor uykusu , 2 kere uyanmaya başladı.
Merhaba bahsettiğiniz alerji belirtilerinden mukuslu kaka dışında neler var.benim kızımda sinek ısırığı gibi benekler oldu bikac tane kol ve bacaklarında sadece.sizde bunlar oldu mu? sut ve ürünleri ve yumurta yemeyeceğim bende 15 gun.meme ile kavgalı emiyor zaten bu ara.mama takviye önerdi doktorumuz bu arada bebeğim 4 ay 20gunluk.Hanımlar biz demir ilacı kullanmıyoruz hiç kullanmadık ölçü. Yapıldı 16,6 çıktı gayet iyi denildi yarın doktoruna danışıp kullanılmalı mı diye sorucsm bakalım ne diyecek, bu arada alerji testi yaptırdım bugün çok şükür çıkmadı bişi 15 gün süt ve ürünleri bir de yumurta diyeti yapıcam meme reddi yaşadığım için alerji den dolayı olabilirmiş Red olahyı, bir de mukus devam ettiği için e kilo alımı da az sayılır malum 10 gündür direniyor çocuk yememek için, 15 günde 300 gram almış. Yine de şükür vermemiş kilo sevindim neyse ki 2 gündür daha iyi biberon konusunda sütüm var baya inşallah en kısa zamanda güzelce emer şimdilik durum bu
Anne sütü ve sadece gece yatmadan mama. 5ay 16gunlukEki Görüntüle 2214078 Ben Bugün akşam 9 gibi yedirdim oğluma üstüne de sağdığım sütü içti 90 cc kadar bakalım kaç kere uyanacak çok uyanıyor ayrıca kaybettiği kiloyu aldı çok şükür kızlar 5 ay 12 günlük oğlum siz neler veriyorsunuz
Ben arı mama aldim a101 ve şokta var biraz ondan birazda piyalenin pirinç unundan koyup yapıyorum suylaSen hangisinden aldin cnm pirinc unu?adi ne
merhabalar bahsettiğim şeyler dışında herhangi bir belirti yok aslında, ama sizinki de alerji olabilir doktorunuza danışın öncelikle bakalım ne diyecek geçmiş olsun şimdidenMerhaba bahsettiğiniz alerji belirtilerinden mukuslu kaka dışında neler var.benim kızımda sinek ısırığı gibi benekler oldu bikac tane kol ve bacaklarında sadece.sizde bunlar oldu mu? sut ve ürünleri ve yumurta yemeyeceğim bende 15 gun.meme ile kavgalı emiyor zaten bu ara.mama takviye önerdi doktorumuz bu arada bebeğim 4 ay 20gunluk.
Ay canım ne kadar da sancı çekmiş.. Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz.. Ömrü bahtı güzel, gazsız, alerjisiz, uykuyu seven bir bebek olsun inşallah.. :) aynen bizimkiler de daha küçükler ama yenidoğan bebeklerin yanından abi/abla oluyorlar, maşallahYapti canim cok sukur sabah sekizde suni vermeye basladilarwksam dorte kadar iki cm anca idi.sonra suyu patlattiktan sonra bi saat icinde dogdu sukurler olsun minicik yaa bizimkiler de oyleydi smdi yaninda kocaman kaliyor
Tam tahıllı kaşık maması verdim ama hiç sevmedi benim kızım yaa öğürdü devamlı bende üstüne gitmedim. Pirinç ununu daha güzel yedi.B4n veriyorum ama pirinç unu değil tahilli mama, farkını görmeye başladım bi kaç gündür tadına alıştı ve tam ölçü yiyor. Simd8lik iyi gidiyor uykusu , 2 kere uyanmaya başladı.
Aaa olemi 2kere uyaniyosa cok iyi cnm.kasik mamasimi veriosun?ne marka
Benim kız da ilk bir kaç denemede yemedi ama 3.4. Gün y3meye başladı, şimdi iyi maşallah.Tam tahıllı kaşık maması verdim ama hiç sevmedi benim kızım yaa öğürdü devamlı bende üstüne gitmedim. Pirinç ununu daha güzel yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?