• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben veriyorum içine bazen elma bazen balkabağı koyuyorum ama az yiyo 1-1.5 yemek kaşığı maksimum , üstüne de emiyor ancak uykusunda bi değişiklik olmadı hala saat başı ayaktayız bu da gecede 8-9 kez kalkıyoruz demek.
Buarada biz sünnet olduk 3 gün oldu lolita555 lolita555 siz de olacaktınız oldunuz mu?

Aaa oldunuzmu mubarek olsun cnm.nasil bebisin iyidir ins.nasil yaptilar ozeldemi oldunuz ?biz randevu aldik 17sinde gdioz cnm nasipse.nasil zormu???

Hanımlar merhaba ağustos annesiyim bende demir vitamini purferro kullanan var mi aranızda? Mürekkep gibi birsey bu tadi da kan gibi demir gibi birsey. Damlalık bile mürekkep gibi kalıntı olmus kapkara.normal mi bunlar?

Kizlar ablam sabahtan beri suni sanci aliyor açılma cok az ama sanci cekiyor baya.doktor suyunu patlatcak biraz daha olmazsa dua edin de kolaylikla dogursun insaallah.bi onceki dogumu da ayni boyle olmustu gece on ikiden sonra dogurabilmisti

Yazdım yolladım sanıyorum gitmemiş, başladım canım. Çok zor geldi sabah ağladım. Gece hiç uyumadı sabahta ben çıkarken uyanıktı annemi kaldırıp verdim. Mamasını yedirdim altını değiştim. Oyun oynamak istiyordu o saatte bakakaldı arkamdan. Annemleri aradım 2 kez bir defa yarım saat ancak uyutabilmişler oda ellerinde sallayarak. Öğle arası yemeğe çıkmayıp devam ediyorum. Yeni çıktım yoldayım şimdi yarım saate kavuşacağım inşallah :anne:
Kıyamam ya :(

Kanda alındımı ? Bizim doktor aşı ve kan sayımını aynı güne denk getirmek istiyor. Hiç içim almıyor çok ağlayacak yine. Haftaya cuma bizimkide
Yok canım kan alınmadı .zaten bizim sağlık ocağında kan aldırmam ben yok kan pihtilasti yok kayboldu . Bi ara kendi doktoruna götürüp baktiracagim

İnan canım, pazartesi akşam aradılar yarın geliyoruz diye.. Bizim ev küçük, oda olmadığından salonda yaşıyoruz ve tahmin edersin durumu.. Aslında iki üç güne evi temizlerim ama yine de inanılmaz batıyor.. Evi temizle, yemekleri yap, üç çeşit tatlı yap, oğlum zaten durmuyor, sürekli emzir oynat uyut, su bile içmemişim o gün.. Haplarım da kaldı.. Uykusuz gece üstüne yine kahvaltılarını hazırladım.. Eline sağlık diyen olmadı yaa.. Çok üzücü cidden..

Ne bileyim canım, güzel ağırlayayım istiyorum.. Dediğin gibi alıştırdım da.. Şimdi yapmasam eşimle de aram açılır, kasti yapmıyorsun der.. Halbuki eşim bunlarla büyümüş.. Yemek, misafir ağırlamak bilmezler.. Yapmasam anlamazdı.. Şimdi yapmazsam kötü niyetli olurum.. Çünkü, o kadar hazırlık yapıyorum, şehir dışından ablasına gittik, yemek yer misiniz diye sormuş... Bu ayrı facia.. Eve gittiğimizde pide yaptırıp, ayran almış, sofrada boş tabaklar.. Dalga geçer gibi. İlk evlendiğimizde böyle yaptı.. Bir kek çırptığını bilmem.. Bunları söyleyince bile fesat oluyorum.. Onlar bilmediğinden yapmıyormuş ben bile bile yapmıyormuşum.. 10 yıllık evli, öğretmen, eşi kurmay asker kadın.. Anasından öğrenmese bile gittiği arkadaşlardan filan öğrenmiş olmalı.. Amaann ne yapacağım nasıl yapacağım bilemiyorum.. Ben yine Allah rızası için yapıyorum.. Şimdi tek zorlandığım nokta oğlumun ağlaması.. O ağlarken mutfakta hazırlık yapmak zoruma gidiyor.. Elim ayağım titriyor zaten.. Çocuğu bile susturamıyorlar

Yoo canım devamlı değil Allahtan.. Arada oluyor.. Zaten benim oğlan günde bir kez kaka yapıyordu şimdi iki günde bire döndü.. Bize birşey daha dokunuyor ama ne? Aynı dediğin gibi resmen kahvaltım sadece patates, zeytin oldu.. Akşam sebze, yumurtasız makarna.. Çok sıkıldım.. Çikolata, sütlü tatlı yemek istiyorum.. Ama bana baya uzak görünüyor onlar.. Rabbim bir an önce şifa versin inşallah.. Dokuz aylıkken bitebilir dedi doktor.. İnşallah o zamana bile kalmasın.. Tabi çevremde emzirdim için iki yıl diyet yapan var.. Oğlu da 4 yaşına gelmiş,, çocukta peynirin, yoğurdun tadını bilmiyor maalesef.. Zorlu bir yol
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede biter gider, ama kendini bence de çok yıpratma diğer konularda, çünkü sen verdikçe daha fazlası isteniyor bunu bilir bunu söylerim

Sen hangisinden aldin cnm pirinc unu?adi ne
Evet daha kullanmadım ama aldım bazı yerlerde tam pirinç unu diye geçiyor bazı yerlerde organik pirinç unu diye geçiyor .ben migrostan aldım city farm markası ama her zaman bulunmuyor. Internetten isteyebilirsin makarnavitma ya da başkA yerlerde satıyor n11 gibi

Hanımlar merhaba ağustos annesiyim bende demir vitamini purferro kullanan var mi aranızda? Mürekkep gibi birsey bu tadi da kan gibi demir gibi birsey. Damlalık bile mürekkep gibi kalıntı olmus kapkara.normal mi bunlar?
Demir ilaçlarının renkleri öyle boyuyor gibi normaldir bence

Ben aşıları kendi doktorunun orada yaptırıyorum :KK64:
Iyi canım aşıları ben aile hekiminde yaptırıyorum. Bu arada doktor aşı karşılığının çok fazla olduğunu bu yüzden uzun süre ortada olmayan bazı hastalıklara bu bebeklerin yakalandığını söyledi . Keşke ı asisiz ve asılı bebekler aynı sınıflarda olmasalar dedi :( bu aralar hep bu yüzden toplantı oluyormuş son zamanlarda. Bu arada kizim 65 cm 7,300kilo iyi mi sence iyi dediler ama az mi ya

Biz de bugün yaptırdık biraz ağladı şimdilik ateşi yok gibi, uyuyo şuan benim oğlan da aşıdan sonra böyle oluyo uyuyo ilginç bir şekilde 2 saat oldu neredeyse ben şok :confused:
Benimki de asıdan sonra uyuyor . Ağladığı için yoruluyor mu acaba benimki huysuz uyandı arada ağlıyor bağırıyor ama çok şükür ateş yok şu anda

Hanımlar biz demir ilacı kullanmıyoruz hiç kullanmadık ölçü. Yapıldı 16,6 çıktı gayet iyi denildi yarın doktoruna danışıp kullanılmalı mı diye sorucsm bakalım ne diyecek, bu arada alerji testi yaptırdım bugün çok şükür çıkmadı bişi 15 gün süt ve ürünleri bir de yumurta diyeti yapıcam meme reddi yaşadığım için alerji den dolayı olabilirmiş Red olahyı, bir de mukus devam ettiği için e kilo alımı da az sayılır malum 10 gündür direniyor çocuk yememek için, 15 günde 300 gram almış. Yine de şükür vermemiş kilo sevindim neyse ki 2 gündür daha iyi biberon konusunda sütüm var baya inşallah en kısa zamanda güzelce emer şimdilik durum bu

Iyi canım aşıları ben aile hekiminde yaptırıyorum. Bu arada doktor aşı karşılığının çok fazla olduğunu bu yüzden uzun süre ortada olmayan bazı hastalıklara bu bebeklerin yakalandığını söyledi . Keşke ı asisiz ve asılı bebekler aynı sınıflarda olmasalar dedi :KK43: bu aralar hep bu yüzden toplantı oluyormuş son zamanlarda. Bu arada kizim 65 cm 7,300kilo iyi mi sence iyi dediler ama az mi ya
Gayet iyi bence canım sadece anne sütü alıyor çok normal

Aaa oldunuzmu mubarek olsun cnm.nasil bebisin iyidir ins.nasil yaptilar ozeldemi oldunuz ?biz randevu aldik 17sinde gdioz cnm nasipse.nasil zormu???
Sağol canım,Özel hastanede olduk lokal anestezi ile.huysuzlanır diye bekliyordum ama genel durumu iyiydi sadece bezini çıkarırken ve kremlerken ağladı 2 gün,onda zorlandık hala tam iyileşmedi 10 gün sürermiş ama bez alırken ağlamıyor artık çok şükür

Hanımlar biz demir ilacı kullanmıyoruz hiç kullanmadık ölçü. Yapıldı 16,6 çıktı gayet iyi denildi yarın doktoruna danışıp kullanılmalı mı diye sorucsm bakalım ne diyecek, bu arada alerji testi yaptırdım bugün çok şükür çıkmadı bişi 15 gün süt ve ürünleri bir de yumurta diyeti yapıcam meme reddi yaşadığım için alerji den dolayı olabilirmiş Red olahyı, bir de mukus devam ettiği için e kilo alımı da az sayılır malum 10 gündür direniyor çocuk yememek için, 15 günde 300 gram almış. Yine de şükür vermemiş kilo sevindim neyse ki 2 gündür daha iyi biberon konusunda sütüm var baya inşallah en kısa zamanda güzelce emer şimdilik durum bu
Bu aylardan sonra 15gunde 300gr çok iyi ayda 600gr alsa ooo çok iyi bence masallah

Back