İnan canım, pazartesi akşam aradılar yarın geliyoruz diye.. Bizim ev küçük, oda olmadığından salonda yaşıyoruz ve tahmin edersin durumu.. Aslında iki üç güne evi temizlerim ama yine de inanılmaz batıyor.. Evi temizle, yemekleri yap, üç çeşit tatlı yap, oğlum zaten durmuyor, sürekli emzir oynat uyut, su bile içmemişim o gün.. Haplarım da kaldı.. Uykusuz gece üstüne yine kahvaltılarını hazırladım.. Eline sağlık diyen olmadı yaa.. Çok üzücü cidden..
Ne bileyim canım, güzel ağırlayayım istiyorum.. Dediğin gibi alıştırdım da.. Şimdi yapmasam eşimle de aram açılır, kasti yapmıyorsun der.. Halbuki eşim bunlarla büyümüş.. Yemek, misafir ağırlamak bilmezler.. Yapmasam anlamazdı.. Şimdi yapmazsam kötü niyetli olurum.. Çünkü, o kadar hazırlık yapıyorum, şehir dışından ablasına gittik, yemek yer misiniz diye sormuş... Bu ayrı facia.. Eve gittiğimizde pide yaptırıp, ayran almış, sofrada boş tabaklar.. Dalga geçer gibi. İlk evlendiğimizde böyle yaptı.. Bir kek çırptığını bilmem.. Bunları söyleyince bile fesat oluyorum.. Onlar bilmediğinden yapmıyormuş ben bile bile yapmıyormuşum.. 10 yıllık evli, öğretmen, eşi kurmay asker kadın.. Anasından öğrenmese bile gittiği arkadaşlardan filan öğrenmiş olmalı.. Amaann ne yapacağım nasıl yapacağım bilemiyorum.. Ben yine Allah rızası için yapıyorum.. Şimdi tek zorlandığım nokta oğlumun ağlaması.. O ağlarken mutfakta hazırlık yapmak zoruma gidiyor.. Elim ayağım titriyor zaten.. Çocuğu bile susturamıyorlar
Yoo canım devamlı değil Allahtan.. Arada oluyor.. Zaten benim oğlan günde bir kez kaka yapıyordu şimdi iki günde bire döndü.. Bize birşey daha dokunuyor ama ne? Aynı dediğin gibi resmen kahvaltım sadece patates, zeytin oldu.. Akşam sebze, yumurtasız makarna.. Çok sıkıldım.. Çikolata, sütlü tatlı yemek istiyorum.. Ama bana baya uzak görünüyor onlar.. Rabbim bir an önce şifa versin inşallah.. Dokuz aylıkken bitebilir dedi doktor.. İnşallah o zamana bile kalmasın.. Tabi çevremde emzirdim için iki yıl diyet yapan var.. Oğlu da 4 yaşına gelmiş,, çocukta peynirin, yoğurdun tadını bilmiyor maalesef.. Zorlu bir yol