- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #45.621
Anne sütü yetiyorsa ver canım ben sağıp veriyordum 1 Aydır sağamıyorum hastalıklar falan mahvettiAnne sütü ve sadece gece yatmadan mama. 5ay 16gunluk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne sütü yetiyorsa ver canım ben sağıp veriyordum 1 Aydır sağamıyorum hastalıklar falan mahvettiAnne sütü ve sadece gece yatmadan mama. 5ay 16gunluk
Ya kızlar oğlum 5.5 aylık ve dönmüyor hâlâ. Anca poposunu çeviriyor, geri sırt üstü dönüyor..
Bizimki yüz üstü koyduğum an bağırıyor.. Her gün birkaç saniye fazla dursa alışır diyorum ama alışmıyor da.. Dönmediği için uykuda dönmeye çabalıyor bu sefer.. Hep sol tarafa çeviriyor vücudu.. Poposunu tutamayıp geri sırt üstü yatıyor.. Öyle rahat etmeyip tekrar sol tarafa, tekrar sırt üstü, tekrar tekrar tekrar.. Sonrası uyanma.. Bugün her saat 3-4 kez kalktı.. Canım çıktı.. Yarım saat uyuyamadım.. Dönse enerjisini atar belki.. Yoruldum valla gücüm kalmadı.. İştekiler sanıyor evde tatil yapıyorum..denemelere başlamış canım kiloluysa ondanda olur, hızını alamıyor :). Benim ki de o aylarda dönmeye başladı.. yüzüstünden sırt üstüne dönmek daha kolaydı ilk onu yaptı. Sende onu dene bakalım yerde yüzüstü koy daha kolay dönüyor öyle.
Ay canım ne kadar da sancı çekmiş.. Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz.. Ömrü bahtı güzel, gazsız, alerjisiz, uykuyu seven bir bebek olsun inşallah.. :) aynen bizimkiler de daha küçükler ama yenidoğan bebeklerin yanından abi/abla oluyorlar, maşallah
Bizde dün olduk çok ağladı ama ateş olmadı çok şükür sabaha kadar.Kızlar gidip 6.ay aşısını vurdurduk bugün . Inşallah ateş yapmaz yaşimdi uyuyor çok göz yaşı aktı ya
Çok ilginç uykuda dönmeye çalışması, rüyasında mı görüyor acaba :) Benim ki yatakta dönmedi henüz hiç. Yerde battaniye de ancak.Bizimki yüz üstü koyduğum an bağırıyor.. Her gün birkaç saniye fazla dursa alışır diyorum ama alışmıyor da.. Dönmediği için uykuda dönmeye çabalıyor bu sefer.. Hep sol tarafa çeviriyor vücudu.. Poposunu tutamayıp geri sırt üstü yatıyor.. Öyle rahat etmeyip tekrar sol tarafa, tekrar sırt üstü, tekrar tekrar tekrar.. Sonrası uyanma.. Bugün her saat 3-4 kez kalktı.. Canım çıktı.. Yarım saat uyuyamadım.. Dönse enerjisini atar belki.. Yoruldum valla gücüm kalmadı.. İştekiler sanıyor evde tatil yapıyorum..
İştekiler sanıyor evde tatil yapıyorum..
Maalesef kızımın akşam ateşi yükselmeye başladı koltuk altından 37.2 ateşli sayılıyor biz 38i gorduk. Gece hiç uyumadım sanırım çok huzursuzdu . Üstünü soydum ilik bezle kompres yaptım ilaç vermek istemedim ateşini on dk da bir takip ettim neyseki şu anda iyi .Sideferi verdiğim sürece kaka yapmıyor, bırakınca başlıyor yapmaya. Ondan veremiyorum. sizde de oldumu böyle.
Bizde dün olduk çok ağladı ama ateş olmadı çok şükür sabaha kadar.
Çok ilginç uykuda dönmeye çalışması, rüyasında mı görüyor acaba :) Benim ki yatakta dönmedi henüz hiç. Yerde battaniye de ancak.
Gayet iyi ya tek sorun kızın uykusu. Işten geliyorum yemek hazır akşamda aynı, bulasıga bile elimi sürmüyorum. Doğalgaz sobası kullanıyorlardı biz geldik diye mutfak koridor yattığımız odayı da açtılar. Babam yatak odasına tv kurmuş orada izliyor kız bakamasın diyeKızlar kızım dün akşam ateşi varken dönmeye başladı defalarca döndü bugünde dönüyor tehlikeli oldu bizim için artık ateşten gaza mi geldi döndü bilmiyorum :)kronik_unutkan annenlerde nasıl geçiyor canım ?
Ataktan çıktı senin cadı ben bekliyordum dönmesini:) sıra A aeengineer daKızlar kızım dün akşam ateşi varken dönmeye başladı defalarca döndü bugünde dönüyor tehlikeli oldu bizim için artık ateşten gaza mi geldi döndü bilmiyorum :)kronik_unutkan annenlerde nasıl geçiyor canım ?
Gayet iyi ya tek sorun kızın uykusu. Işten geliyorum yemek hazır akşamda aynı, bulasıga bile elimi sürmüyorum. Doğalgaz sobası kullanıyorlardı biz geldik diye mutfak koridor yattığımız odayı da açtılar. Babam yatak odasına tv kurmuş orada izliyor kız bakamasın diyetek sorun kızım uyumuyor asla. İşe ölü gibi gidiyorum. Annemlede araları efsane bana gelmiyor onda durmak istiyor
![]()
Maşallah herşey yolunda çok sevindim.! Benim de Bugün aklıma sen geldin,annenlerin yanında bebişe istediğin gibi bakılamayacak diye korkuyordun.daim olsun kronikGayet iyi ya tek sorun kızın uykusu. Işten geliyorum yemek hazır akşamda aynı, bulasıga bile elimi sürmüyorum. Doğalgaz sobası kullanıyorlardı biz geldik diye mutfak koridor yattığımız odayı da açtılar. Babam yatak odasına tv kurmuş orada izliyor kız bakamasın diyetek sorun kızım uyumuyor asla. İşe ölü gibi gidiyorum. Annemlede araları efsane bana gelmiyor onda durmak istiyor
![]()
Oo süpermiş yaGayet iyi ya tek sorun kızın uykusu. Işten geliyorum yemek hazır akşamda aynı, bulasıga bile elimi sürmüyorum. Doğalgaz sobası kullanıyorlardı biz geldik diye mutfak koridor yattığımız odayı da açtılar. Babam yatak odasına tv kurmuş orada izliyor kız bakamasın diyetek sorun kızım uyumuyor asla. İşe ölü gibi gidiyorum. Annemlede araları efsane bana gelmiyor onda durmak istiyor
![]()
Babam aynı hamaktan aldı taşımakla uğraşmayayım diye, onların aldığı beşikte yatmıyordu:) yinede uyumuyor ama evde de böyleydi zaten bizimki uykuya tepki olarak doğmuş. Babası akşam isten çıkınca geliyor yemeği bizimle yiyor kızla 2 saat oynayıp gidiyor. Dün bizimkiler uyutma gece uyusun dediler 7 saat uykusuz kaldı gece yine 2 saat sonra kalktı ezber bozan hatunOo süpermiş yavalla ne olursa olsun anaların hakkı ödenmez. Bende kızımı annelere götürünce hiç yatmıyor yerini yadırgıyor galiba . Hamagi götürdün mu ? Onda da mi yatmıyor?babası görmeye geliyor mu
Sabah ben giderken kız uyanmış oluyor. Dün ben yedirmistim mamasını bugün yetişmedi. Çıkmadan annemi kaldırıp kızı veriyorum o mamasını yedirip altını değiştiriyor. Uykusu çok açılmadan tekrar uyutuyor. Uykusunu alınca kahvaltıda onları izliyormuş:) bana kahvaltı ettirmezdi sıpaMaşallah herşey yolunda çok sevindim.! Benim de Bugün aklıma sen geldin,annenlerin yanında bebişe istediğin gibi bakılamayacak diye korkuyordun.daim olsun kronik![]()
Valla ben bu kadarını beklemiyordum. Bizim gelinde evdeydi bugün kitaplarını getirmiştim onları bile okumuşlar birlikte:) sadece bizim evdeki kadim sessizlik yok zor uykuya geçiyor o kadarıda nazar boncuğu napim :)Ay super butun soru isaretleri cozum bulmus bak ne guzel evde kalip esine sinir olacagina boyle daha iyi gibi duruyor.yemek bulask temzlk yok cocukla ilgilenen var.yakinda eve alisinca uyumaya da baslarsa oh mistv ve isinma konusuna da cozum bulunmus.aile baska bi sey ne olursa olsun
arar canim sabah arar kahvalti ettinizmi der sonra oglen goruntulu arar tabi ben o ara bitap halde ew temizligi yaparim aslan kucagimda. Sonra yine arar yemek sorar ne yemek yapcan aksama bisi istiyomusun tatli falan der. mesaj atar gun icinde foto atar. sonra aksama dogru arar ne lazimKonu dışı eşleriniz gün içinde arıyormu sizi ?
Canim allahim yardimcin olsun cok zor bi durum rabbim ew sahiplerine akil fikir vicdan wersin. Bu dewirde cok zor kiraci olmak bende kiraciyim. Simdi tasinip tasinmamana gelirsek dogalgazi suyu elektirigide cok uctu kirada zorlancaksiniz malum bence kendi ihtiyaclarinizdan bebeginizden okuyan cocugunuzdan kesmektense yakinlarinizdan ew arayisina gecin derim. Cewre akraba yokmu onerce icinize sincek guzel uygun bir ew bulamaz misiniz. babanizdan allah razi olsun cok guzel bisey sunmus ama sizin icin zor bi secenek olur boya tadilatderken mahfolursunuz zaten kucuk ew cok zor bilirim. Bence yeni ew arastirinKızlar konu dışı ama
Benim bir sıkıntım var sizle paylaşmak fikrinizi almak istiyorum
Ben şu an kirada 180 M2 bir evde yaşıyorum sıfır daire her yeri yapılı kızımın okuluna yakın okul çok iyi 3. Sınıfa gidiyor öbür sene son senesi
Eşimin işine yakın organize yakınız biz ev iş 5 bilemedin 10 dk sürüyor
Neyse sorun su ki;
Bizim kiramiz çok arttı oturduğum şehre göre en yüksek kirayı ödüyoruz
Ev sahibimiz de pis paraci bir insan.
Bu ay kv min evi var boşaldı bize siz oturun dedi ev küçük 3+1
Ama çok ufak oturduğum evden çok çok küçük mutfağı hele çocuk odası ufacık
Ve eşimin işine çok uzak biz bir uçta ev bir ucda olucak
Ve kızımın okulu son sene değişecek bir yılı kaldı
Para artıramiyoruz ev sahibi ocaktan sonra yine kirayı artiracak.kira bize kalırsa çok rahatlığa ağız.maddi açıdan çok iyi olucak
Ama manevi yönden ev küçük ve eski kirli
Ben çok titizim
Sizce ne yapalım ben şaşırdım kaldım rüyalarına giriyor