• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya ben diyemiyorum ya.. Birde şehir dışından gelecekler bir gün önceden öğlen ya da akşam haber veriyorlar.. Ben Ocak on beşte başlayacağım maalesef.. İnşallah alerjisini çözmüş olurum.. Kanlı kakası onca diyete rağmen devam ediyor.. Artık sinirlerim kaldırmıyor..
Kız iki haftadır atakta önümüzdeki hafta da ataklı olursa çıldırırım.. Ne zamandır bir buçuk saat bile uyumuyorum..
Ya içindekiler kısmında yumurta yazmıyorsa yenir değil mi? Bende bi filizin yunurtalısını yedim..
Bugünde eşimle ilk defa dışarda kahvaltı yapalım dedik.. Önüme getirdi menemen, sigara böreği, tabakta peynir çeşitleri.. Ay peynir yemiyorum ben dedim ve başladım menemen ile sigara böreğine ..eşim soruyor bunları yiyebiliyor musun sen diye.. Evet diyorum tereyağ filan kullanmamışlardır diyorum.. O da ıııı şey, peynir ve yumurta varya.. Hangisinde var dedim.. Adam uyarmasına rağmen devam ettim.. Sonra dank etti.. Nasıl özledi isem.. Sonra patates, zeytin yedim.. Dedim bunu evde de yiyordum buna 35 lira verdim boşu boşuna :)
Ay ben salak gibi dalıp pizza yemiştim. Eriyince peynir olmuyo sanki :D ocak 15 gayet iyi bir tarih bence, işe dönmeyenleri kıskanıyorum:D evi ayırdık annemlerdeyim. Allah sonumu hayretsin bakalım

Valla canım misafire Allah rızası için ikramda bulunayım diyorum.. Görümcemin eşi bile laf ediyor, benden küçük bebe.. İnan yedi olmadan girdim mutfağa iki hamuru yoğurdum, içi hazırladım.. Sonra oğlumı emzirdim, salladım.. Dokuzda mutfağa girip bir saatte hepsini açıp pişirdim.. Saat on olmuş ,geç olmuş.. Tek çeşit mi içli varmış. Ben yiyemedim bile tekrar oğlumu aldım, emzirdim, salladım.. Zaten bacaklarımda morarma olmuştu.. Üstüne zorlayınca baldır kısımdaki kaslarım zedelenmiş, dik duramadım, ayaklarımın üzerine basamadım inan.. Allah bilsin.
Ben gitsem tek yumurta haşlarlar

Okurken sinirlerim bozuldu cok fena alistirmissin.bida geldiklerinde peynir zeytin koy onlerine oteki gelislerinde alisirlar bak ciddiyim yine laf yemissin eksik bulunmus ne oldu elde var sifir.benim kaynanam geldiginde kendi hazirlar kahvaltiyi.hadi hazirlamadi diyelim kahvaltilik cikarir yumurta kirarim bi de cay tamam cocukla daha ne olsun amac karin doyurmak.bi yerden baslaman lazim su beklentiyi dusurme isi icin:işsiz:

Ya ben diyemiyorum ya.. Birde şehir dışından gelecekler bir gün önceden öğlen ya da akşam haber veriyorlar.. Ben Ocak on beşte başlayacağım maalesef.. İnşallah alerjisini çözmüş olurum.. Kanlı kakası onca diyete rağmen devam ediyor.. Artık sinirlerim kaldırmıyor..
Kız iki haftadır atakta önümüzdeki hafta da ataklı olursa çıldırırım.. Ne zamandır bir buçuk saat bile uyumuyorum..
Ya içindekiler kısmında yumurta yazmıyorsa yenir değil mi? Bende bi filizin yunurtalısını yedim..
Bugünde eşimle ilk defa dışarda kahvaltı yapalım dedik.. Önüme getirdi menemen, sigara böreği, tabakta peynir çeşitleri.. Ay peynir yemiyorum ben dedim ve başladım menemen ile sigara böreğine ..eşim soruyor bunları yiyebiliyor musun sen diye.. Evet diyorum tereyağ filan kullanmamışlardır diyorum.. O da ıııı şey, peynir ve yumurta varya.. Hangisinde var dedim.. Adam uyarmasına rağmen devam ettim.. Sonra dank etti.. Nasıl özledi isem.. Sonra patates, zeytin yedim.. Dedim bunu evde de yiyordum buna 35 lira verdim boşu boşuna :)
Sürekli mi devam ediyor kanlı kaka diyeti ne zamandır yapıyorsun canım ne kadar üzücü bir durum çok iyi anlıyorum seni Rabbım şifa versin emziriyoruz zorla yemek yapıp yiyoruz onun da kısıtlanması çok zor bari değse de içim yanmaz, benim oğlan da 10 gündür Bi değişik atak mı ki acaba düzeltilmiş 23. Haftasında şuan sürekli mız mız gündüzleri Allah tan gecemiz daha iyi de dinleniyorum:işsiz:

Kizlar gece yatmadan pirinc unu muhallebisi veren varmi bebegine ya???zararlimi gercektende:/ en sonunda vericem o olcak yani uyumuyo cocuk yahuuuu.nasil dayaniyo ve niye diretiyo uyumamak icin bi anlasammmm :((

Kizlar gece yatmadan pirinc unu muhallebisi veren varmi bebegine ya???zararlimi gercektende:/ en sonunda vericem o olcak yani uyumuyo cocuk yahuuuu.nasil dayaniyo ve niye diretiyo uyumamak icin bi anlasammmm :KK43:(
Ben veriyorum içine bazen elma bazen balkabağı koyuyorum ama az yiyo 1-1.5 yemek kaşığı maksimum , üstüne de emiyor ancak uykusunda bi değişiklik olmadı hala saat başı ayaktayız bu da gecede 8-9 kez kalkıyoruz demek.
Buarada biz sünnet olduk 3 gün oldu lolita555 lolita555 siz de olacaktınız oldunuz mu?

Cicibebenin içinde çok fazla şeker var. Önerilmiyor ben evde yapmayı düşünüyorum.

Sağlık ocağının verdiğini bi hafta kullandım paraben olduğunu öğrendik bıraktım bu ay test yaptırıp ona göre gerekliyse ona göre vereceğim içeriği temiz olan bi tane

Eklentiler

• IMG-20181121-WA0023.jpg
    IMG-20181121-WA0023.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20181121-WA0022.jpg
    IMG-20181121-WA0022.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 48
Kahvaltıya bile birsuru şey yapmışsın hem de bebeyle.canina yazık canım.bosver yapma yemeyiversinler canımdan daha mı kıymetli.biraz kendini düşün valla okurken uzuldum
İnan canım, pazartesi akşam aradılar yarın geliyoruz diye.. Bizim ev küçük, oda olmadığından salonda yaşıyoruz ve tahmin edersin durumu.. Aslında iki üç güne evi temizlerim ama yine de inanılmaz batıyor.. Evi temizle, yemekleri yap, üç çeşit tatlı yap, oğlum zaten durmuyor, sürekli emzir oynat uyut, su bile içmemişim o gün.. Haplarım da kaldı.. Uykusuz gece üstüne yine kahvaltılarını hazırladım.. Eline sağlık diyen olmadı yaa.. Çok üzücü cidden..

Okurken sinirlerim bozuldu cok fena alistirmissin.bida geldiklerinde peynir zeytin koy onlerine oteki gelislerinde alisirlar bak ciddiyim yine laf yemissin eksik bulunmus ne oldu elde var sifir.benim kaynanam geldiginde kendi hazirlar kahvaltiyi.hadi hazirlamadi diyelim kahvaltilik cikarir yumurta kirarim bi de cay tamam cocukla daha ne olsun amac karin doyurmak.bi yerden baslaman lazim su beklentiyi dusurme isi icin:işsiz:
Ne bileyim canım, güzel ağırlayayım istiyorum.. Dediğin gibi alıştırdım da.. Şimdi yapmasam eşimle de aram açılır, kasti yapmıyorsun der.. Halbuki eşim bunlarla büyümüş.. Yemek, misafir ağırlamak bilmezler.. Yapmasam anlamazdı.. Şimdi yapmazsam kötü niyetli olurum.. Çünkü, o kadar hazırlık yapıyorum, şehir dışından ablasına gittik, yemek yer misiniz diye sormuş... Bu ayrı facia.. Eve gittiğimizde pide yaptırıp, ayran almış, sofrada boş tabaklar.. Dalga geçer gibi. İlk evlendiğimizde böyle yaptı.. Bir kek çırptığını bilmem.. Bunları söyleyince bile fesat oluyorum.. Onlar bilmediğinden yapmıyormuş ben bile bile yapmıyormuşum.. 10 yıllık evli, öğretmen, eşi kurmay asker kadın.. Anasından öğrenmese bile gittiği arkadaşlardan filan öğrenmiş olmalı.. Amaann ne yapacağım nasıl yapacağım bilemiyorum.. Ben yine Allah rızası için yapıyorum.. Şimdi tek zorlandığım nokta oğlumun ağlaması.. O ağlarken mutfakta hazırlık yapmak zoruma gidiyor.. Elim ayağım titriyor zaten.. Çocuğu bile susturamıyorlar

Sürekli mi devam ediyor kanlı kaka diyeti ne zamandır yapıyorsun canım ne kadar üzücü bir durum çok iyi anlıyorum seni Rabbım şifa versin emziriyoruz zorla yemek yapıp yiyoruz onun da kısıtlanması çok zor bari değse de içim yanmaz, benim oğlan da 10 gündür Bi değişik atak mı ki acaba düzeltilmiş 23. Haftasında şuan sürekli mız mız gündüzleri Allah tan gecemiz daha iyi de dinleniyorum:işsiz:
Yoo canım devamlı değil Allahtan.. Arada oluyor.. Zaten benim oğlan günde bir kez kaka yapıyordu şimdi iki günde bire döndü.. Bize birşey daha dokunuyor ama ne? Aynı dediğin gibi resmen kahvaltım sadece patates, zeytin oldu.. Akşam sebze, yumurtasız makarna.. Çok sıkıldım.. Çikolata, sütlü tatlı yemek istiyorum.. Ama bana baya uzak görünüyor onlar.. Rabbim bir an önce şifa versin inşallah.. Dokuz aylıkken bitebilir dedi doktor.. İnşallah o zamana bile kalmasın.. Tabi çevremde emzirdim için iki yıl diyet yapan var.. Oğlu da 4 yaşına gelmiş,, çocukta peynirin, yoğurdun tadını bilmiyor maalesef.. Zorlu bir yol

Sekercikiz Sekercikiz aklıma gelmişken, demir ilacı kullanıyor musunuz ? Alerjisi olan bebeklere Sidefer de yasak.. Bize doktor vermişti de ben başlamamıştım.. Sidefer kullanılmamalı imiş meğer.. Alerjisi olduğu için şuan başka ilaçta yazmadı doktorumuz

İnan canım, pazartesi akşam aradılar yarın geliyoruz diye.. Bizim ev küçük, oda olmadığından salonda yaşıyoruz ve tahmin edersin durumu.. Aslında iki üç güne evi temizlerim ama yine de inanılmaz batıyor.. Evi temizle, yemekleri yap, üç çeşit tatlı yap, oğlum zaten durmuyor, sürekli emzir oynat uyut, su bile içmemişim o gün.. Haplarım da kaldı.. Uykusuz gece üstüne yine kahvaltılarını hazırladım.. Eline sağlık diyen olmadı yaa.. Çok üzücü cidden..

Ne bileyim canım, güzel ağırlayayım istiyorum.. Dediğin gibi alıştırdım da.. Şimdi yapmasam eşimle de aram açılır, kasti yapmıyorsun der.. Halbuki eşim bunlarla büyümüş.. Yemek, misafir ağırlamak bilmezler.. Yapmasam anlamazdı.. Şimdi yapmazsam kötü niyetli olurum.. Çünkü, o kadar hazırlık yapıyorum, şehir dışından ablasına gittik, yemek yer misiniz diye sormuş... Bu ayrı facia.. Eve gittiğimizde pide yaptırıp, ayran almış, sofrada boş tabaklar.. Dalga geçer gibi. İlk evlendiğimizde böyle yaptı.. Bir kek çırptığını bilmem.. Bunları söyleyince bile fesat oluyorum.. Onlar bilmediğinden yapmıyormuş ben bile bile yapmıyormuşum.. 10 yıllık evli, öğretmen, eşi kurmay asker kadın.. Anasından öğrenmese bile gittiği arkadaşlardan filan öğrenmiş olmalı.. Amaann ne yapacağım nasıl yapacağım bilemiyorum.. Ben yine Allah rızası için yapıyorum.. Şimdi tek zorlandığım nokta oğlumun ağlaması.. O ağlarken mutfakta hazırlık yapmak zoruma gidiyor.. Elim ayağım titriyor zaten.. Çocuğu bile susturamıyorlar

Yoo canım devamlı değil Allahtan.. Arada oluyor.. Zaten benim oğlan günde bir kez kaka yapıyordu şimdi iki günde bire döndü.. Bize birşey daha dokunuyor ama ne? Aynı dediğin gibi resmen kahvaltım sadece patates, zeytin oldu.. Akşam sebze, yumurtasız makarna.. Çok sıkıldım.. Çikolata, sütlü tatlı yemek istiyorum.. Ama bana baya uzak görünüyor onlar.. Rabbim bir an önce şifa versin inşallah.. Dokuz aylıkken bitebilir dedi doktor.. İnşallah o zamana bile kalmasın.. Tabi çevremde emzirdim için iki yıl diyet yapan var.. Oğlu da 4 yaşına gelmiş,, çocukta peynirin, yoğurdun tadını bilmiyor maalesef.. Zorlu bir yol

Orasi oyle canim misafire ikram iyidir ama hamur yogurmadan daha basit seyler olsun ki cocuguna bakacak dermanin kalsin su bile icmezsen sutun nasi gelsin.boylesi zor bi bebekken bide senin bebis.yavas yavas azalt o zaman cesiti ya da hazir al buzluga atilip isitilanlardan fln ne biliyim uzuluyorum boyle okudukca.hak edene yapilsa neyse.insan bi takdir bekler o kadar cabaya o da yok

Evet d vitaminini bundan benimde demiri de sidefer düşünüyorum ama önce test yaptırıp alacağım . Bugün hemşire demir düşüklüğü zeka ya çok etki ediyor dedi

Canım bence bi yerden başlamak gerek bu kadar zor şeylere gerçekten gerek yok yapmaya . Bi iki kere yapmazsan alışır onlar da . Bi ara eşime evde lahmacun yapmıştım saatlerimi almıştı o ellerine sağlık yerine ne gerek vardı ki bunu yapmaya boşa zahmet etmişsin dışarıdan isterdik dedi bi daha da yapmadım yani geçen istedi bi daha yapmam dedim . Kendini gerçekten bu kadar ezdirme değmez . Insan zamanla anlıyor bazı şeyleri

Kizlar gece yatmadan pirinc unu muhallebisi veren varmi bebegine ya???zararlimi gercektende:/ en sonunda vericem o olcak yani uyumuyo cocuk yahuuuu.nasil dayaniyo ve niye diretiyo uyumamak icin bi anlasammmm :KK43:(
Ben cumartesi akşamı verdim yatırmadan önce. Pirinç unundan yaptım, ılınınca içine 1 ölçek toz formül mama da ekledim. Bir de sıcak suda beklettiğim çeyrek muz vardı onu da ilave ettim içine. Sevgi sanki.. Ama gece yine uyandı :) Yani bir fark olmadı bizde.

kronik_unutkan kronik_unutkan işte misin canım, ne yaptın ? :KK43:
Yazdım yolladım sanıyorum gitmemiş, başladım canım. Çok zor geldi sabah ağladım. Gece hiç uyumadı sabahta ben çıkarken uyanıktı annemi kaldırıp verdim. Mamasını yedirdim altını değiştim. Oyun oynamak istiyordu o saatte bakakaldı arkamdan. Annemleri aradım 2 kez bir defa yarım saat ancak uyutabilmişler oda ellerinde sallayarak. Öğle arası yemeğe çıkmayıp devam ediyorum. Yeni çıktım yoldayım şimdi yarım saate kavuşacağım inşallah :anne:

Back