Aynen canım.. Anası, babası, bacıları, onların eşleri ayrı ayrı geldiler ama hiç biri de ellerine sağlık, bebekle bu kadar yaptın filan demediler..
Bu arada ablan yaptı mı doğum? Hadi inşallah yapmıştır, yapmadı ise yapar tez zamana.. Bende suni sancı almıştım on iki de.. Üç gibi suyu patlattılar.. Saat 4 olduğunda anca 2 cm daha açılmıştım.. Sonra dayanamadım epidural aldım ve bir buçuk saat sonra doğum oldu.. İnşallah ablanın çok daha kolay olur.
Ne güzel canım ya eşin de anlıyor demek.. Ben akşam gelecek misafire beş çeşit yapmıştım işten gelip, tabağa koydum.. Tabağın şurası boş burası için de birşey yapsak mı dedi.
Bende dedim bu tatlı tabağı olsa üç çeşiti anca alırdı.. Koca tabağı da dolduramam yani.. İnşallah yavaştan başlayayım bende.. Çünkü inanılmaz yorucu..
En korktuğum aşı.. 6. Ay da fazla aşı yönünden.. Çok şükür atlatmışsınız.. Doktorun da haklı aşı mevzusunda.. Maşallah kızının kilosu da boyu da güzel..
Kız sen ilk gıdayı çoklu mu verdin ?
İnşallah canım.. Haklısınız valla.. Azaltacağım yaptıklarımı..
Bakalım on beş günlük süreçte ne olacak sizde.. Bebeğin düzelirse, alerjidenmiş diyeceksin.. Alerji olsun istemem.. Çok saçma birşey.. Pastane ekmeği bile yemeyin deniyor.. İnşallah alerji değildir ve düzelir bebeğin.. Demir ilacına da dikkat et.. Sidefer riskli alerjik bebekler için.. Bazen doktorlar kaçırıyor gözlerinden..