Ben serbest çalışıyorum, kendi bürom var, aslında kendi işlerimi evden bir şekilde yürütüyordum, duruşmadan duruşmaya adliyeye gidiyordum, ancak kıramadığım bir meslek büyüğüm haftada iki yarım gün kendi işlerine yardımcı olmamı rica etti. Ben de mesleki açıdan daha fazla körelmemek için ve maddi olarak da ihtiyacım olduğundan fırsatı tepmedim. Ama gel gelelim kızımdan ayrı kalmaya hazır değilim :) anneanne babaanne sağolsunlar, Allah başımızdan eksik etmesin hamilelikten beri elim kolum oldular. Kırkımız çıkana kadar annem kaldı, zamanında kendine yapılmamış, benim kızım rahat etsin dedi. Kayınvalidem de kendi kayınvalidesinden çok yardım görmüş, gördüğünü bana yapıyor tabi içinde olmasa yapmaz. Yakında olmaları büyük bi avantaj tabi. Annemle aynı ilçedeyiz, kayınvalidemle aramız yarım saat. Ben tek çocuğum, Günce de bizimkilerin ilk torunu, zamanında evlat da kaybettiler, çok üzerine titriyorlar. Eşimin ailesinin 6. Torunu ama en küçüğüyle arasında 10 yaş var ve eşim tek erkek ve tabi onlar da çocuklara çok düşkünler. İki taraftan da eşten de şanslıyım şükür, buna rağmen kendimi yetersiz hissettiğim oluyor, Allah tüm annelere kolaylık versin.