Kızlar sormak istediğim o kadar çok şey var ki fırsat bulamıyorum bir türlü. Belki farklı konular için hepinizin bir fikri, bilgisi vardır.
1) Bebekleriniz gün içinde huzurlu mu? Yani uykuya rahat geçiyor mu? Uyumadan önce ekstra huysuz oluyor mu? Yada gün içinde vakit geçirebiliyor mu? Kızım sürekli huysuz oyun halısına koysak 2 dakika sonra durmak istemiyor, kucağımıza alıp oturamıyoruz kalkıp dolaştırılmak istiyor. Sürekli bir hıııı hııııı ıhıııı ühüüü memnuniyetsiz sesler çıkarıyor sakinleşmiyor.. Heleki gece uykusuna geçişimiz tam bir faciaya dönüştü.
2) Kaşık maması kullanan arkadaşlar, Hipp'in 5 tahıllı kaşık mamasını aldım tariftekinin yarısı kadar kullandım herşeyi ama mama çok cıvık çok akışkan oldu toparlanmadı muhallebi gibi olmadı. Öyle mi oluyor sizlerin de?
3) Ek gıdada örneğin 3 saatte 1 besleniyorsa öğünlerden birinde meyve püresi verdik ama hepsini bitirmedi, ardından diğer öğünde anne sütü yada mamasını yine 3 saat sonra mı veriyorsunuz? Doktorumuz bu ay sebze pürelerine geçiş yapacağız dedi, günlük öğünlerimize bir de sebze püresi eklendi. Ama kızım ek gıdayı çok iştahlı yemiyor doymadan bıraktığını düşünüyorum. Aç kalmaz mı ki?
Kafamda deli sorular