2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen ya ayak parmakları hele favorisi altını açmak için tulumu çıkarınca direkt parmaklarıyla oynayıp gülmeye başlıyor
Aynen alt değiştirince ayaklarına bi yapışıyor zor çıkarıyorum elinden son birkaç gündür yerde kucağımda oturturken benim ayaklarıma da uzanıyor tutmasına izin vermiyorum ağlıyor

Canım kanlı kaka yapanlar alerjik bebek oluyor genelde . Testleri yaptırdın mi ? Elma bildiğim kadarıyla alerjik bi besin değil olsa da nadir oluyordur ama yoğurt yapmış olabilir süte alerjisi varsa

İki gündür ben de elma verdim huzursuzlugu gazi artti uykusu zaten berbatti smdi devamli aglayarak uyaniyor.otekileri daha once de verdigim icin elmadan oldugunu dusundum ama mukus yok sukur.bide eger kalabalk vrya isikli bi yerde emziriyorsam bi kez cektiyse bes dk disari bakiyor emmiyor yani.bende karanlik ve kimsenin olmadigi yere geliyorum.suan ailemin yanina memlekete geldim kalabaliga alisik degil benden baskasinin kucaginda agliyor bi hafta oldu yavas yavas alisiyor gibi.umarim duzelir en kisa zamanda bebeginiz.kilo cok onemli degil daha dun 11 aylik bebegi olan bi komsumuz geldi alti kilo civari kizi.benim kizim daha iri ondan minyatur bebek gibi ama genetik abisi de oyleymis annesi de zayif.hala ek gida adam akilli yemiyormus.o da buyuyor tum bebekler gibi sikmayin caninizi benim yigenim yillarca buyumedi gibi ayni kiyafetleri oluyordu siska minyondu.smdi yasiylariyla ayni gorunuyor

Yaa biraz olsun rahatladım çok teşekkür ederim babası da ben de minyonuz zaten 52 kg ben babası 72 inşallah genetikten iştahı azdır ama bugün gerçekten çok az beslendi bakalım bir kaç gün daha beklicem inşallah düzelir eskisi gibi yesin yeter başka bişi istemiyorum 6 aylık 7 kg yaklaşık senin bebiş de benimki gibi etrafa ilgisi çok herhalde kendi evinde olmayınca zor insan bazen değişiklik istiyor ama bebekler rutini seviyor

Canım kanlı kaka yapanlar alerjik bebek oluyor genelde . Testleri yaptırdın mi ? Elma bildiğim kadarıyla alerjik bi besin değil olsa da nadir oluyordur ama yoğurt yapmış olabilir süte alerjisi varsa
Yoğurdu 1 haftadan fazla oldu hergün veriyorum ilk defa dün olunca şüphelenmedim, yoğurttan mı acaba, gaita temiz çıktı alerji testi zaten kesin sonucu vermiyor

Canım kan varsa alerjisi vardır.. Arada kanlı kaka yapar da ne demek?? Benim doktor da öyle demişti.. Sonuç? Alerji.. Bizde kanda çıktı mesela ama deri testinde çıkmadı.. Gaita temiz çıktı.. Kanda da çıkmayabilirdi.. Bu yok anlamına gelmiyor.. Bebeğin bir şekilde tepki veriyor buna.. Ben doktoru dinlemeyip kendim başladım diyete.. 3. Doktor direk çoklu gıda alerjisi var iyi yapmışsın diyetle dedi ki o doktoru öneren arkadaş 'kendin diyet yaptığını söyleme, gereksiz diyetlere karşı' demişti.. Bizler bebeğimiz için doktordan daha doktor olmalıyız.. Çünkü doktor kilo alımını baz alıyordu.. Benim oğlanda maşallah hep üst sınıra yakın gitti.. Yani alerji kilosunu etkilemedi.. Doktor da yaptığı kakaları yediklerime bağladı.. Bakso diye bir probiyotik verdi Vs vs.. Kakada kan varsa özellikle son üç günde tüketilen besinlere bakılıyor.. Ama kan son nokta olduğu için birikim de olabiliyor

Similac alimentum alerji maması sende diyet yapıyor musun

Yoğurdu 1 haftadan fazla oldu hergün veriyorum ilk defa dün olunca şüphelenmedim, yoğurttan mı acaba, gaita temiz çıktı alerji testi zaten kesin sonucu vermiyor
Yoğurt peynir verme bence benim kızımda aptamil pregomin as kullanıyor. Bende diyet yapıyorum geçen helvada tereyağ faktörünü atladım diye delirdi çocuk gazdan uyumadı. Yoğurt ve peyniri yada süt turevi şeyleri yaşına yakın doktor kontrolünde önce pişirilmiş olması şartıyla açacağız biz. Mesela sadece keke yoğurt koyup ilk gün bir kaşık ikinci gün tatlı kaşığı vb. Gibi açarken hastaneyede yakın olmam gerekecek

Elma ve patates alerjen olmadığından ilk önerilen gıdalardanmış. Kakanın farklı olma sebebi yoğurt olabilir. Alerjisi olmasa bile vücudu tolere edemiyor olabilir. Ablamın alerjisi yok ama mayalı gıdaları yiyince şişkinlik, gaz gibi şikayetler ortaya çıkıyor. Bebeğim 6 aylık ve 7 kg yazmışsın. Gayet iyi. Zayıf bir bebek değil. Başkası zayıf diyorsa da boşver. Herkesin kilo algısı farklı. Daha tartılmamış oğlun anladığım kadarıyla. Bazen göz yanıltıyor. Kilo aldı sanırken almamış, almamış sanırken de almış olabilir.

Oğlum genelde huzurlu bir bebek. Kızının bir rahatsızlığı yoksa veya diş çıkarmıyprsa karakteri öyle olabilir. Kızım diş çıkarırken çok sıkıntı yaşadı. Bebekken gündüz 45 dkdan daha uzun uyumazdı. Ne yaptıysam değişmedi. Karakteri öyleydi. Kaşık maması kullanmadığım için kıvamını bilyorum ama biraz katı olması lazımmış galiba. Su miktarını azalt dilersen. Ek gıdaya 15 gün önce geçti oğlum. Meyve ve sebze püresi de yoğurt da tam olarak yemiyor. Ben de çok üstelemiyorum. 3 4 tatlı kaşığı ancak yiyor. Yani o miktarla doymaz. Ek gıdadan 1 saat sonra yine emziriyorum. Zaten emerek uyuyor.

Ara öğünler ek gıda ana öğünler devam sütü olması gerekmiyo mu?

Benimki 3 aylik ken bıraktı hem beni hem mamayı neler çektim kıyamet kopuyor du biberonda oyuzden erken geçtik ek gıdaya uykuda veriyorum cnm

kronik_unutkan esim nadiren arar. Bazen watsaptan yazar. Hiç iletişim kurmadigimiz da oluyor. Doğaçlama.
reoc astronot tulum aldım. Biraz büyük alayım kış sonuna kadar giyer dedim ama içinde kayboldu yavrum o yüzden 3-6 ay aldım. ama sanırım iki ay sonra o küçük gelmeye başlayacak lcwdan almıştım

Size nihayet teşhis koyulduğu için mutlu oldum. İnşallah hemencecik geçer. Ek gıda ile atlatiyor çoğu bebek. Facebook'ta güzel gruplar var bunlarla ilgili

1)uykusunu iyi almadiginda ejderhaya dönüşüyor oğlum. 5 kişiyi aynı anda bezdirir. Uykusunu iyi alınca reflusu de azmamissa mutlu mutlu oynar. Uykusu gelince mizrdar sadece.
2) hipp elmalı gece maması almıştım. Söylediği kadar su koyunca çok cıvık oluyor. o yüzden kafama göre koyup kıvamı ayarlayıp mamadan sonra şu veriyorum çocuğa
3) bu soruyu ben de merak ediyorum

Bebeğim 11 haziran doğumlu aralığın 11 inde 6 aylık olacak 41 cm
Doktor son muayenede küçük dedi kaç olması gerek dedim:)) cevap vermedi.ilk kez gittiğim sıradan doktor bend merak ettim.
canım bizde ayın 3ü doğumluyuz. 41 yada 42 di. Dr. gayet iyi diyor, bir problem olduğunu söylemedi.

Şuan 1 tane kitabımız var sincap Simi diye baya ilgisini öekiyor

Diyet yapmıştım Bi haftadır kilo alımı iyi diye bıraktım yoğurt yiyince benim diyet anlamsız olur diye düşünüp bıraktım ama tekrar başlamam gerek sanırım
Benimki 3 aylik ken bıraktı hem beni hem mamayı neler çektim kıyamet kopuyor du biberonda oyuzden erken geçtik ek gıdaya uykuda veriyorum cnm
Ben de uykuda vericem sanırım başka çare kalmadı neden yapıyorlar bunu acaba çok zor bişi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…