- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.401
Kefir i nasıl kullanıyorsun canım ? Kendinde kullanıyor musunEvet , onu oğlum da severek tüketir. Kıza da veririm. Bağışıklık sistemi ve sindirim sistemi için çok faydalı
Enfeksiyon bulasici oluyor sonra cigerlere iniyormusBronsitin
Bronsitin bulaşıcı olduğunu bilmiyordum
1.45 dk da bir gündüz uykusu uyutmaya çalışıyorum. 45 dk da olsa uyuyor bazen 20 dk falan oluyor. Emzir mama yedir altını değiş, sonra kısım kısım oynatıyorum. İlk uyanışına oyuncaklarıyla zeka kartlarıyla oynatıyorum. İkincisinde destekli oturup kitap veriyorum eline taklit yaparak okuyorum. Üçüncüde oyun halısına dönencesine koyuyorum. Bazen karşısına geçip masal anlatıyorum şarkı söylüyorum ağzı açık izliyor :) ellerini tutup kendi yüzüme dokunduruyorum sonra onunkine annenin burnu hanimis kızımın burnu falan diyeKızlar gün içinde bebeklerinizi nasıl oyalıyorsunuz neler yapıyorsunuz yavaş yavaş oturmaya başladılar
Aynen öyleydi. Gecikmeden tahlil ve kültür yaptırtın derim. Bizde ilk kültür yapılmadı boşuna antibiyotik kullandık, siz ilk aşamada talep edin. İnşallah yoktur bir şeyi.Şikeyetiniz neydi? İştahsızlık ve huzursuzluk mu? Benim kızımda da çok var iştahsızlık ve huysuzluk. Doktoruna söylemiştim ama arada olabilir demişti, araştırılmadı.
Eşim çok şükür oyalar uyutur ama besleme ve aşt değiştirme yapamaz, denemedi aslında, mecbur kalsa yapar diye düşünüyorumAynı biz.. Benimde oğlan üstümden inmesin.. Oyun halısı, yürüteç, mama sandalyesi, oyuncak hiçbirşey oyalamıyor onu.. İnanılmaz yorgunum.. Ne gece uyur ne gündüz.. Önceden sallayarak bir saat uyurdu.. Artık oda en fazla 40 dk ya düştü.. Hiçbir iş yapamıyorum.. Tek göğsümü aklıma gelirse bir kez veriyorum.. Ama dediğin gibi sızlama filan yok.
Normalde bedeni küçüktür.. İlk zamanlar gaza gelip, büyüdükleri için desteksiz sütyen alacaktım.. Emzirme boyu öyle olur sandım ama maalesef.. İki aya fos :)
Amin canım inşallah.. Valla bende sabah yediye kadar oyalıyorum.. İstiyorum ki hava aydınlanmadan bir saat uyuyayım.. Benim adam evde ama bir saat oyalayamaz.. Yataktan kalkmamak için çocuğu odada oyalıyor.. Artık oğlum aşırı ağlamaya başlayınca kalkıp dolanıyor, o vakite hava aydınlanıyor oğlum acıkıyor, uyuyamıyorum.. Hep bir kısır döngü.. Hayır yani karnımda hareket etmezdi, doktor tekrar tekrar nst isterdi, insanlar hareket takip ederlerdi azalınca korkarlardı, bir ara bende takip edeyim dedim kafayı yiyecektim, hiç etmiyordu hareket, sonra amaaannn senin oğlan hep böyle diye telkin etmiştim kendimi.. Şimdi bu neyin hareketi anlayamıyorum.. Sanırsın 9ay güç toplamış sıpa.. Doğarken bile poposunu oraya buraya devirdi, çıkamadıydı.. Ebe karnıma bastıra bastıra çıkarmıştı..
Ayın 22 sinde olacak canım.. Kilosu da fazla.. Sık poponu çıkar şu gazı diyorum.. Ağlamaktan daha kolaydır herhalde.. Bu arada siz gündüz ne yapıyorsunuz ? Benim oğlanda bırakmıyor beni yaa.. Çıldıracağım
Arar da mesaj da atar iki saatten uzun konuşmadığımız olmaz. Çok özür dileyerek, mesajlarınızı, haklı isyanınızı okuyorum. Geçen boşanma isteğim var demişsiniz. Birkaç gün önce gördüm ama aklıma takıldı, sizin adınıza, kızınız adına üzüldüm. İnşallah hakkınızda ne hayırlıysa tez zamanda olur. Sadece paylaşmak istedim, bu mesaj da bahanesi oldu. Haddimi aştıysam kusura bakmayın lütfenKonu dışı eşleriniz gün içinde arıyormu sizi ?
Sorun yok :) bu kadar sorunlu bir çocuğa en azından bir kez arar insan diye düşünüyorum da sanırım ne ben ne kız onun umrunda ne de o benim umrumda hayırlısı bakalım.Arar da mesaj da atar iki saatten uzun konuşmadığımız olmaz. Çok özür dileyerek, mesajlarınızı, haklı isyanınızı okuyorum. Geçen boşanma isteğim var demişsiniz. Birkaç gün önce gördüm ama aklıma takıldı, sizin adınıza, kızınız adına üzüldüm. İnşallah hakkınızda ne hayırlıysa tez zamanda olur. Sadece paylaşmak istedim, bu mesaj da bahanesi oldu. Haddimi aştıysam kusura bakmayın lütfen
Aramaz ben de aramam.birsey olursa watsuptan yazar ben de yazarım .kızın fotosunu falan atıyorum.gerek olmadıkça aramayız biz genel olarak boyleKonu dışı eşleriniz gün içinde arıyormu sizi ?
Üzüldüm cnm senin için hayırlısı olsun neden böyle bu insanlar erkekler yazik ya toparlamak yerine umarsız davranıyorlar bizimde yakında böyle olur çevresi arkadaşı ailesi yüzünden bozuluyor bizimdeBencede sadece benim, pazar günü çocuğu alıp anneme taşınıyorum zaten istediği gibi at koştursun evde
Ya çok güzel zaman geçiriyorsun canım bende uyanınca alt değiştirme maması sonra kitap okuma yerde oyun oynama derken uykusu geliyor zaten1.45 dk da bir gündüz uykusu uyutmaya çalışıyorum. 45 dk da olsa uyuyor bazen 20 dk falan oluyor. Emzir mama yedir altını değiş, sonra kısım kısım oynatıyorum. İlk uyanışına oyuncaklarıyla zeka kartlarıyla oynatıyorum. İkincisinde destekli oturup kitap veriyorum eline taklit yaparak okuyorum. Üçüncüde oyun halısına dönencesine koyuyorum. Bazen karşısına geçip masal anlatıyorum şarkı söylüyorum ağzı açık izliyor :) ellerini tutup kendi yüzüme dokunduruyorum sonra onunkine annenin burnu hanimis kızımın burnu falan diyebuzdolabının magnetlerine bayılıyor her birini eline alıp inceleyip atıyor tam oturmaya başlamadı benimki 2 saniyede devriliyor. En güzel zamanlarında çalışıyor olacağım oda ailemin insafına kalacak muhtemelen televizyon manyağı birsey yapacaklar çocuğu
Makarnalutfen'le vitma arasında kalmıştım bende. :) Fiyatlar da birbirine yakın gibiydi. Dün sipariş verdim şu an hazırlanıyormuş, bugün kargoya verilir heralde. Pirinç unu ile muhallebi yapıyorsun sanırım, nasıl yapıyorsun ve ne kadar veriyorsun canım?
Allah yardımcın olsun. Hareketli bir çocuk olacak sanırım.bilmiyorum canim walla cok karisik cok zor bi cocuk bi guldugune diger sefer agliyo. dedigin gibi ses dinliyo kici basi ayri oynuyo yatmayi iyce birakti toto havada kucak istiyo sinirleniyo dis yok ama eller agzinda hala walla cok zor bi bebek
Sporsuz gitmeyecek gibi. Bende de durum aynı. Dıştan bakınca eskisi gibiyim ama dışı seni içi beni yakar :)Çok kilolu değilim ama göbek hala var dar giyindiğimde üç aylık hamile gibi göbek duruyor bol şeyler giyiyorum pek sevmem aslında, sporsuz gitmez gibi ama yapmıyorum
Benim iç bacak da fena. Ek gıdaya alışmasını beklemen çok iyi fikir. Sütüm azalır mı azalmaz mı endişesi de olmaz. Ben 1.5 ay sonra işe döneceğim. O zamana kadar spor yapıp biraz sıkılaşsam keşke.canım ek gıda düzene girsin hemen yediklerime dikkat edip spora başlayacağım göbek fena göğüsler daha fena kafam vücudumda küçücük kalıyor çok sinirllerim bozuk aslında fazla kilom yok ama vücudum şekilsiz popo bacak güzel ama kalan yerler sıkıntılı(
Hangi kitapları okuyorsun?Ya çok güzel zaman geçiriyorsun canım bende uyanınca alt değiştirme maması sonra kitap okuma yerde oyun oynama derken uykusu geliyor zaten
Ben şanslıyım galiba vitma benim yaşadığım şehirde kargo ücreti çok fazla yaş şehir içi şehir dışı da 9 TL zaten aldığımız ürün 12 TL birde kargo ohoo kargo çok yaaa.İrmikle yaptim daha pirinc unuyla yapmadim ama yarin yapmayi dusunuyorum bebek pudingi tarifi var bi tane.1 tatli kasigi keciboynuzu unu, bi bucuk tatli kasigi tam pirinc unu, 1cay bardagi su.muhallebi karisimi da aldim onu sevicek mi cok merak ediyorum
Bizim uzun süren enfeksiyonumuz uyku problemi yapmadı. İğneden etkilenmiş olabilir. Oğlum küçüktü iğne olduğunda 4 aylıktı 3. İğneden sonra ayağını açtığımızda anlayıp ağlıyordunnevde alt değiştirirken ağlıyordu ayağını açtığımız için. Bu nedenle sizin bebeğiniz daha büyük. Algılmıştır. Çok zor anneye de çocuk ilgilenecek hal kalmıyor. Ben çalışıyorum. Annem yakın bizde kalıyor. Daha rahatım bu nedenleBebeğim idrar yolu enfeksiyonundan dolayı Genta diye bir iğne oluyor, bugün 9. Gün, yarın bitecek inşallah. Son 4 gecedir falan gece yarım saatte bir ya da saatte bir feryat figan ağlıyor, katılma derecesinde, zor sakinleştiriyorum. Zaten uyanıkken meme almayan bir bebek böyle ağlamaya başladığından beri gece uykusunda da emmek istemiyor. Enfeksiyondan da olur emememe ben öyle fark etmiştim zaten ama süt iştahsızlığını kısmen atlatmıştık. Velhasıl ben çok Yorgunum, uykunun bu kadar bölünmesi çok zor. Kendisi nasıl sabahın 6 buçuğunda uyanıyor anlamıyorum, mesela dün 10a doğru uyudu gece 2den itibaren kalktı, sabah 6buçukta uyandı. Acaba iğnenin etkisi midir nu? Hiçbir şey yapamaz olmayı geçtim, çocukla normal şekilde ilgilenemez oldum..
Biz ailece içiyoruz, oğlum çok seviyor bebekliğinden beri veririm , şuan 6 yaşında kaseye koyup tarçın ile yer içine şekersiz mısır gevreği koyup.Kefir i nasıl kullanıyorsun canım ? Kendinde kullanıyor musun
Valla ben de evham yapardım. Neler duyuyoruz artık Allah korusun, ne doktor ihmalleri oluyor.. Şikayetin geçmezse farklı bir doktora görün derim.
Her gece aynı muhabbet yaa.. Uykusuzluğa ek gece 3'ten 4'ten sonra gaz sancısı ile ağlama.. Ne zaman geçecek yaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?