Aynı biz.. Benimde oğlan üstümden inmesin.. Oyun halısı, yürüteç, mama sandalyesi, oyuncak hiçbirşey oyalamıyor onu.. İnanılmaz yorgunum.. Ne gece uyur ne gündüz.. Önceden sallayarak bir saat uyurdu.. Artık oda en fazla 40 dk ya düştü.. Hiçbir iş yapamıyorum.. Tek göğsümü aklıma gelirse bir kez veriyorum.. Ama dediğin gibi sızlama filan yok.
Normalde bedeni küçüktür.. İlk zamanlar gaza gelip, büyüdükleri için desteksiz sütyen alacaktım.. Emzirme boyu öyle olur sandım ama maalesef.. İki aya fos :)
Amin canım inşallah.. Valla bende sabah yediye kadar oyalıyorum.. İstiyorum ki hava aydınlanmadan bir saat uyuyayım.. Benim adam evde ama bir saat oyalayamaz.. Yataktan kalkmamak için çocuğu odada oyalıyor.. Artık oğlum aşırı ağlamaya başlayınca kalkıp dolanıyor, o vakite hava aydınlanıyor oğlum acıkıyor, uyuyamıyorum.. Hep bir kısır döngü.. Hayır yani karnımda hareket etmezdi, doktor tekrar tekrar nst isterdi, insanlar hareket takip ederlerdi azalınca korkarlardı, bir ara bende takip edeyim dedim kafayı yiyecektim, hiç etmiyordu hareket, sonra amaaannn senin oğlan hep böyle diye telkin etmiştim kendimi.. Şimdi bu neyin hareketi anlayamıyorum.. Sanırsın 9ay güç toplamış sıpa.. Doğarken bile poposunu oraya buraya devirdi, çıkamadıydı.. Ebe karnıma bastıra bastıra çıkarmıştı..
Ayın 22 sinde olacak canım.. Kilosu da fazla.. Sık poponu çıkar şu gazı diyorum.. Ağlamaktan daha kolaydır herhalde.. Bu arada siz gündüz ne yapıyorsunuz ? Benim oğlanda bırakmıyor beni yaa.. Çıldıracağım