2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Pes yani bakıcıya.ben kendim yatamıyorum bebeğim uyurken.millette rahatlık tavan demekki.ben uyuyamıyorum o uyurken telsiz aldık kafam rahat etsin diye yine de gidip bakıyorum ya donduyse ya şöyle ya böyle diye vs vs
Kesinlikle uyar canım.iyice ayaklanacak çocuklar ozaman tehlikeli de olabilir bu davranışı bakicinin.

Bu yüzden haftaya evimi bırakıyorum mecburen anneannesi bakacak, senin bakıcı içinde çok şaşırdım. Bu kadar utanmaz nasıl olunuyor acaba

Isı ölçer var canım.
Nemi petege ıslak havlu koyarak ideal noktaya getiriyorum.
Valla sanırım 24 25 derecede bende usuduhum için istemiyorum..

Yok battaniye yi uyuyunca oturuyom sadece

Gunnde 2 kez yiyotr.
Şimdiye kadar. Kabak. Havuc. Yer elması. Elma . Armut. Aptamil kasık maması (sütlü pirinclj) yoğurt. Irkın. Bunları yedi.
Ben önce rendeliyorun.
Sonra tencereye az su katarak biraz hasliyorum. Elma ya falan irmik katip az pisiriyorum. Bazen haşlama gerçekleşince çatalla da eziyorum. Içine bir çay kaşığı zeytin yağ. Ekliyorum
Kıvamı köyü ise az su ekliyorum.

Vallaha pes
Sen o bakıcıyi sal gitsin
İşte kendime sırf ilerde kizimin çocuğuna torunlarıma bakmak için dikkat ediyorum sağlıklı olayimki bakabileyim .
Çalışan anne olmak çok zor banane anneanne bakmazsa
Ben 5 yaşına kadar kizmq kendim baktım anaokuluna başlayınca ise girdim.
Şimdi ikinci bebegimede kendim bakacağım
Büyürse iyi bir iş çıkarsa başlarım
Çünkü benimde bakan yok kv yaşlı
Annemde bakmaz tahammül yok
Allah sana yardım etsin
Burda olsan inan ben bakrdim

Konuş canım.
Bence bakıcı ile ağlayarak olmazz

sağol canım ahh şu ev kredisi olmasa zaten çalışmam da

yatağa yatma diye uyarıcam ama bu sefer de salonda uyur çocuğu duymaz diye korkuyorum (

biliyor ama gene de rahat kadın şaka gibi zaten uyumuyorsa tel.le konuşuyor allahım kafayı yicem kamera olmayan 2 ay da böyle geçmiş demekki çok üzgünüm

Bence giydirdiklerin çok fazla değil terlemesi anlattığına göre fazla
Bence ter ttesti yaptır
Ben hırka falan giydirip yatiriyorum mesela kaloriferi çok yakın yinede o kadar terlemez.kilotlu çorap bile var altta ve eviniz sıcacik

sağol canım ahh şu ev kredisi olmasa zaten çalışmam da
Sakin uzulme pisman olma
Ev kredisi oluyorsan çalışacaksın
Herkesin bebeği evde buyumuyor
Benim de ev kredin olsa bende bırakıp çalışırdım
Arkana bakma dahaguvenilir bir bakıcı bul çalış ilerde pişman olursun
Çocukla evde gün boyu sıkılırsın ve ev sahibi olacaksın unutma buda önemli bebeğinin geleceği icin

sağol canım tavsiyen için

Kızlar biliyorum herkez şanslı değilama çalışanlar varsa aranızda sakin işinizi bırakmayın çalışsın ilerde neden bırakıp çalışmadım diye pişman olursunuz o bebek büyüyor geçmişi unutuyorsunuz
Sadece iyi ahlaklı temiz bir bakıcı bulun
Kimse sizin gibi bakamaz unutmayın anneniz bile

Senin ev derece ol

yatağa yatma diye uyarıcam ama bu sefer de salonda uyur çocuğu duymaz diye korkuyorum (

Haklısın ama bence uyuma diye uyar yani. Nasıl anlaştınız bilmiyorum ama bebek uyuduğunda o da yemek temizlik vs.bişi yapsın eğer varsa anlaşmanızda. Ya da bebeğin ütüsü vs.

Farkında olmadan bir yerlere vuruyor olabilir mısın benim öyle oluyor bazen ama sürekli oluyorsa doktora görün derim
Aslında hep temizlikten sonra oluyor canım.. Ama birkaç yeri mi çarpıyorym acaba? Ya da yorgunluktan mı oluyor acaba? Ya kadınlık ne zor ya

biliyor ama gene de rahat kadın şaka gibi zaten uyumuyorsa tel.le konuşuyor allahım kafayı yicem kamera olmayan 2 ay da böyle geçmiş demekki çok üzgünüm
Yazık yaa.. Canım sen salonda da kamera var de.. Valla bebeğine de maşallah .. Hem uyumasına hem konuşmasına izin veriyor.. Keşke iş yerlerimiz de fırsat olsa işe götürsek.. Senin bebeğin orada da sakince dururdu ne güzel

fazla oda olsa patronum bile teklif etmişti... keşke müsait oda olsa getirirdim

Haklısın ama bence uyuma diye uyar yani. Nasıl anlaştınız bilmiyorum ama bebek uyuduğunda o da yemek temizlik vs.bişi yapsın eğer varsa anlaşmanızda. Ya da bebeğin ütüsü vs.

yemek ve ütü yapıyor.. çocukla ilgilensin yeterki diye temizlik çok önemli değil yapabilirsen yaparsın dedim şuan izledikçe görüyorumki çok rahat temizlik de yapabilir aslında.. bakalım bu bakıcı için bişeyler değişecek zaten...

Ah canim bakiciyla acikca konus.gerekirse degistir uyuya uyuya para kazaniyor oh ne guzel iş hem de cift kisilik konforlu yatakta.bulmus uslu bebegi rahati yerinde ya temizligi de yapsin ya da degistir bence

Ben ucretsiz izne ayrildim bu hafta ablamin dogumuna geldim memlekete.gurbetteyiz bizim bebise de bakacak kimse yok bakici tutucaz ileride mecbur.Allah iyilerle karsilastirsin her turlu istismarcilardan korusun yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…