- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.201
Bu yüzden haftaya evimi bırakıyorum mecburen anneannesi bakacak, senin bakıcı içinde çok şaşırdım. Bu kadar utanmaz nasıl olunuyor acabafacebookta araştıran anneler diye bir gurup var orada öyle bakıcı hikayeelri okuyorumki bizimki yanlarında oldukça masum kalıyorbakıcı olayı baştan yanlış bence her bebeğe ya annesi ya annane babanne bakmalı bizde babanne yok annane çalışıyor benim işten çıkmam lazım sanırıım off
Isı ölçer var canım.ideal sıcaklık 22 deniliyor ben 24ü geçirmiyorum 25 sıcak oluyor baya.. bir de bebeişler hep yattığından 25 derecede terliyor sırtları... bir de battaniye uyanıksa da örtüyor musun? bence battaniyeyi örtme artık uyanıkken çocuğu neye alıştırırsan öyle gider eve bir tane sıcaklık ve nem ölçer alabilirsin çok pahalı değil30-40 tlye e bebekten almıştık ideal nem de 40-60 arası olmalıymış
Gunnde 2 kez yiyotr.Maşallah. Hep istekli olur inşallah.Ek gıdaya yeni mi geçtiniz? Günde kaç öğün yediğine de bağlı. Ben 1 hafta önce yoğurtla başladım. Tek öğün ve en fazla 4-5 çay kaşığı yiyor. İki öğün yiyorsa her seferinde 5-6 çay kaşığı yeterli bence. Sebzelere geçtiniz mi? Haşlayıp süzgeçten geçirerek doğrudan mı veriyorsunuz yoksa biraz sulu mu?
Vallaha pesbakıcıyı siteden bulduk daha önce başka bi komşunun çocuğuna bakmış.. yatmasına bişey demiyorum aynı yastığa yatmasını bile geçtim de bu uyku nasıl geliyor insanlara ya.. otururken bile uyukluyor şaka gibi... tek avuntum bebişe kötü davranmaması
Konuş canım.kızlar, aranızda bebeğine bakıcı bakıp kendi çalışan ve evde kamerası olan var mı? ben 2 aydır çalışıyorum eve yeni kamera alabildik.. bakıcının zaten uykusu olduğunu biliyordum ancak bugün inanamadım sabahtan bizim yatağa bi geçti bildiğin horlayarak 2 saat uyudu işim yoğundu bakamadım az önce baktığımda hala uyuyor çocuk uyanmış çoktan yastık kenarlarını kemiriyorşok oldum aradım hemen yalandan napıyosunuz diye napalım uykucu oğlun yeni uyandı diyor halbuki kendi yeni uayndıı... ay sinirlerim bir bozuldu ağlıyorum sürekli (
Vallaha pes
Sen o bakıcıyi sal gitsin
İşte kendime sırf ilerde kizimin çocuğuna torunlarıma bakmak için dikkat ediyorum sağlıklı olayimki bakabileyim .
Çalışan anne olmak çok zor banane anneanne bakmazsa
Ben 5 yaşına kadar kizmq kendim baktım anaokuluna başlayınca ise girdim.
Şimdi ikinci bebegimede kendim bakacağım
Büyürse iyi bir iş çıkarsa başlarım
Çünkü benimde bakan yok kv yaşlı
Annemde bakmaz tahammül yok
Allah sana yardım etsin
Burda olsan inan ben bakrdim
sen iyi yapmışsın evi taşımaklaBu yüzden haftaya evimi bırakıyorum mecburen anneannesi bakacak, senin bakıcı içinde çok şaşırdım. Bu kadar utanmaz nasıl olunuyor acaba
Canım çok zor gerçekten bakıcıya güvenmek. o nasıl uyuyor ya öyle anlamadım. Bebeğin ağlayınca kalkıp bakıyor mu peki yoksa umursamıyor mu. Bence bunu da izle bugün ve akşam konuş sert bir dille. Sizin yatağa yatması da hiç hoş değil o nasıl yapabiliyor böyle birşey ya. Bende güvenemezdim böyle bir insana.
Canım olur mu öyle şey uyumaya mı geliyor sizin eve o da böyle para kazanıyor sonuçta işyerinde sen uyuyabiliyor musun?iyice konuş uyar bence.bebeğini emanet alıyor gözünü kırpmaması lazım .evde kamera olduğunu bilmiyor değil mi?
Bence giydirdiklerin çok fazla değil terlemesi anlattığına göre fazlaMerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum .
Nasılsınız.
Evimiz 25 genelde 26 derece . Çok mu sıcak.
Bebeğim 5 ay 3 haftalık.
Penye takım ve içine ince . Kolsuz zıbın giydiriyorum.
Ve orta kalınlıkta battaniye.
Bebeğin gece emmeye uyandiginda terlemiş oluyor.bende degistiriyorum her kalktığında.
Annemler sırtına bez köy diyor. Hep değiştirme. Ama kolları nemli nemli oluyor. Değiştirmek istiyorum.
Sizde durumlar nasıl. Nasıl giydiriyirsunjz.
Eb sıcaklıkları nedir
Sakin uzulme pisman olmasağol canım ahh şu ev kredisi olmasa zaten çalışmam da
sağol canım tavsiyen içinSakin uzulme pisman olma
Ev kredisi oluyorsan çalışacaksın
Herkesin bebeği evde buyumuyor
Benim de ev kredin olsa bende bırakıp çalışırdım
Arkana bakma dahaguvenilir bir bakıcı bul çalış ilerde pişman olursun
Çocukla evde gün boyu sıkılırsın ve ev sahibi olacaksın unutma buda önemli bebeğinin geleceği icin
Bence giydirdiklerin çok fazla değil terlemesi anlattığına göre fazla
Bence ter ttesti yaptır
Ben hırka falan giydirip yatiriyorum mesela kaloriferi çok yakın yinede o kadar terlemez.kilotlu çorap bile var altta ve eviniz sıcacik[/QUO
Senin ev kaç derece oluyo cnn.
Ölçtün mu
Nemi
Sıcaklığı
Sen hırka ile külotlu ike mi yatırıosun
yatağa yatma diye uyarıcam ama bu sefer de salonda uyur çocuğu duymaz diye korkuyorum(
Aslında hep temizlikten sonra oluyor canım.. Ama birkaç yeri mi çarpıyorym acaba? Ya da yorgunluktan mı oluyor acaba? Ya kadınlık ne zor yaFarkında olmadan bir yerlere vuruyor olabilir mısın benim öyle oluyor bazen ama sürekli oluyorsa doktora görün derim
Yazık yaa.. Canım sen salonda da kamera var de.. Valla bebeğine de maşallah .. Hem uyumasına hem konuşmasına izin veriyor.. Keşke iş yerlerimiz de fırsat olsa işe götürsek.. Senin bebeğin orada da sakince dururdu ne güzelbiliyor ama gene de rahat kadın şaka gibi zaten uyumuyorsa tel.le konuşuyor allahım kafayı yicem kamera olmayan 2 ay da böyle geçmiş demekki çok üzgünüm
Aslında hep temizlikten sonra oluyor canım.. Ama birkaç yeri mi çarpıyorym acaba? Ya da yorgunluktan mı oluyor acaba? Ya kadınlık ne zor ya
Yazık yaa.. Canım sen salonda da kamera var de.. Valla bebeğine de maşallah .. Hem uyumasına hem konuşmasına izin veriyor.. Keşke iş yerlerimiz de fırsat olsa işe götürsek.. Senin bebeğin orada da sakince dururdu ne güzel
Haklısın ama bence uyuma diye uyar yani. Nasıl anlaştınız bilmiyorum ama bebek uyuduğunda o da yemek temizlik vs.bişi yapsın eğer varsa anlaşmanızda. Ya da bebeğin ütüsü vs.
kızlar, aranızda bebeğine bakıcı bakıp kendi çalışan ve evde kamerası olan var mı? ben 2 aydır çalışıyorum eve yeni kamera alabildik.. bakıcının zaten uykusu olduğunu biliyordum ancak bugün inanamadım sabahtan bizim yatağa bi geçti bildiğin horlayarak 2 saat uyudu işim yoğundu bakamadım az önce baktığımda hala uyuyor çocuk uyanmış çoktan yastık kenarlarını kemiriyorşok oldum aradım hemen yalandan napıyosunuz diye napalım uykucu oğlun yeni uyandı diyor halbuki kendi yeni uayndıı... ay sinirlerim bir bozuldu ağlıyorum sürekli (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?