2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doktor ek gidaya baslayalim dedi genel gelisimi iyi elma ile bugun tadimlik basladim 2 hafta yogurt 3 hafta corba 4 hafta muhallebiler dedi

Ben bebecruzdan alıyorum. Oyun halısı ve oyuncak aldım. Cok güzel geldi ikiside, mama sandalyesi alacaktım. Chicco polly kadını instagramdan buldum pazarlık yapıp 150 ye indirdim. Elden alım icin adres aldım derken babası su koyverdi. Sıfır alacakmış sanki para içerisinde yüzüyoruz

O kadar para vermeye hiç gerek yok inan. İnsan bazen hevesleniyor ama kullanışlı mı diye bakmak daha doğru olur. Ben İkea'nınkini almıştım kızıma. Oğluma da aynısını kullanacağım. Taşımak, temizlemek çok kolay. Diğer model oldukça ağır ve çok yer kaplar. Arkadaşım Chicco almıştı. Temizlemek ve taşımak zor geldiğinden İkea'nınkinden aldı.

Yok cnm zor degil artik asilar bende korkuyom hep ama.eskiden daha cok ates vs olurmus smdiki asilar modern asi :) sanirim.rota asisinj bizde yaptiraljm dedik doktorumuz gerek yok dedi bize.asiri gerekli bi asi degil dedi

Bu siteyi ilk defa duydum canım.. Buna da bakarım artık..
Ya bilmem mama sandalyesine çok para veresim yok benim.. Dinny mi ne ebebekten 35 TL'ye almıştık.. İhtiyacımızı karşılıyor.. Sürekli kur kaldır yapmıyoruz.. Biz yemek yedikçe içinde oturacağı için sabit açık.. Bu yüzden katlanabilir olup olmamasını takmıyorum.. Başka pozisyonlarda önemli değil çünkü benim oğlan zaten durmuyor artık içinde.. :) Bu yüzden senin ayarladığın gayet mantıklı olmuş.. Hiç ekstra masrafa gerek yok bence de..

Dün gidip araştırmış joie mimzy alacağım diye izin vermedim. Antilopta minder yok birde yatmıyor ya ilk zamanlar için risk olusturmaz mı

Bizde de ikeaninki var onu kullanacağız
Biz yemek yerken masanın üstünde anakucagunda duruyor
Minder benim de aklıma takılıyor bircok arkadaşim mindersiz kullandı.minder alırım belki bilmiyorum.baska marka sandalye hiç düşünmedim.

Canım brokoli ile ilgili bilgim yok ama ıspanağın içinde nitrat var o yüzden 8.ay diye duymuştum ben bebeğin ek gıda ne kadar yiyebiliyor ben tadım yapmayı bırakmıştım meme reddi başladığı için .bugün tadım yaptırmak istedim dilini kılıtlıyor hepsini ppuskurtuyor beni zorlu bi süreç bekliyor galiba

Canim ondan da bilgim var o daha minik bebekler icin gecerli ve zaten cocugun yedigi miktar o kadar az ki hic bi sey olmaz Allahin izniyle.benim duzenim soyle oglen yogurt veriyorum uc kasik fln.icine iki gundur bugday ruşeymi koyuyorum.hatta bugun yogurt eksimisti tatlansin diye keciboynuzu unu tozu koydum cok az.sebzeleri ikindin veriyorum tek tek tattiriyorum ilk gun cay kasigi kadar ertesi gun biraz daha arttiriyorum yerse tabi. uc gunun sonunda baska sebzeye geciyorum.bi ay boyle olcak ayin sonuna dogru bi kac meyve vercem.yemezse zorlamiyorum sen de zorlama kendin ye karsisinda bi sure ozenir belki

Kizlar herkese iyi pazarlar diliyorum.oglum 6.ayini bitirdi cok sukur 7ye yeni girdik.ek gidaya gecen anneler sabah kahvaltida neler veriyorsunuz miniklere???bizlerede fikir verin lutfeeeeennn.birde gun icinde neler veriyorsunuz ek gida olarak?degisik tarifi olanlar varmi???ozellikle sabah kahvaltisinda neler veriyorsunuz yazin bana :))ogluma yarim yumurta sarisi ve bi cay kasigi kadar pinar labneyi karistirip veriyordum son zaman zorla yiyor sanki yaaa.nasil vermeliyim yumurtayi???

Merhabalar. Benim oğlum da 6 ay 6 günlük. Yumurtayı arttırdık biz de. Yarım yumurtayı eziyorum. İçine tam yağlı bizim yediğimiz peynirden az miktar koyuyorumpetnşr tuzluysa akşamdan suda bekletebilirsin . Annem az da sıcak su ekliyor ama kıvamı kaşığa gelecek şekilde oluyor. Ben labne hiç vermedim. Diğer oğlumda da kullanmamıştım. Bizim peynirimizden veriyorum. Diğer ara öğünleri de meyve ve yoğurt. Bazen yoğurtla patates gibi. Ben de ayrı çorba yapmadım henüz.

iyi pazarlar herkese.oğlum 6 aylık oldu. Sadece mama ile beslenenler kaç cc mama veriyorsunuz. Oğlum gece emiyor. Süt yok artık zaten 30 cc anca çıkar. Gündüz mama veriyorum. 150 cc veriyorum. Bazen de 120. 3 saatte bir.yarım saatte falan bitiyor mamayı. Gece mama içmiyor uykuda bitirmiyor. Hala zayıf. Siz ne kadar veriyorsunuz.

Ayniyiz ozaman cnm.oglum 18mayis dogumlu benim.oho biz corbalara meyve pirelerine yogurda geceli cok oldu:) kahvaltida ne versem cesit olarak diye sormak istedim.yunurtayi kayisi kiwamindamu veriosun yoksabkatimi?peyniri nasil koyuyorsun icine dirimi kaliyor yani?birde tuzlu gelmezmi ona yedigimuz peynir?

Dün gidip araştırmış joie mimzy alacağım diye izin vermedim. Antilopta minder yok birde yatmıyor ya ilk zamanlar için risk olusturmaz mı
Minderi ayriyetten alabilirsin. Ben şu an babasının kucağında veya ana kucağının dik pozisyonunda yediriyorum. Mama sandalyesinin yatar pozisyonu bence kısa süreli kullanılan bir şey. İkeadan aldığım için hiç pişman değilim. Ben de kızımda Chicco alacaktım ama arkadaşım onu bırakıp tekrar sandalye aldım deyince vazgeçtim.

Ek gidaya gecen arkadaslar herhangi bir sikinti yasadiniz mi huzursuzluk huysuzluk ya da baska sorunlar ... bizimle de paylasirsaniz temkinli olalim dikkatli olalim durumlarinizi paylasirsaniz sevinirim

Yumurtayı katı pişiriyorum. Peynir tuzluysa geceden suya koyabilirsin. Peynirle yumurtayı eziyorum. Çok az da sıcak su koyuyorum. Kıvamlı bir şey oluyor. Bebeğin yiyeceği kıvamda

Yumurtayı katı pişiriyorum. Peynir tuzluysa geceden suya koyabilirsin. Peynirle yumurtayı eziyorum. Çok az da sıcak su koyuyorum. Kıvamlı bir şey oluyor. Bebeğin yiyeceği kıvamda

Bende aynen dedigin gibi yapiyorum labneyle zorla yiyo tiksiniyo gbi yapiyo.bide peynirle deniyim ozaman :)

Sen böyle dedikçe korkuyorum ya bi daha ki aşı artık bir yaşında. Canım üç günü asan ateş için doktora goturmelisin götürdün mu ? Ne dediler
Kusura bakma bende hastayım yazamadım kaç gündür Zaten ilk gün götürdüm canım doktora dedikleri şey aşı yapabilir normal oldu muayene ettiler idrar tahlili yaptılar bide yarım saatte bir ateş ölçtüler yaptıkları başka bişey yok

Eşimde yaprıtmayalım diyor.. Bende yok bir doz yapıldı yarıda kalmasın yok iki doz Vs diyorum.. Yarıda kalınca bişey olur mu acaba? Birde rota ve menenjit gibi özel aşıları da yaptırıyoruz
Canım benim oğlum çok ağır geçiriyor onları hayatta yaptırmam belli seninkinin ateşi falan çıkmıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…