2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Senin ev derece ol
Evet hırka ve külotlu çoraplar yatiriyorum pijamasinin alt ve üstüne giydiriyorum.ustunede Polar bebek battaniyesi ortuyorum.ustunu acsanda usumez.kunfak battaniye yatiriyorum fermuarlı çekip.ustunude atamıyor.yatiyor guz lce.ve yataktan kaldırınca hiç sırtını değiştirmek ve sırt bezinde koymak direk alıp emzirip yatiririm

ah canım ya kıyamam sen uyku eğitimini düşünme bile senin yaptığın annelik bizimkilerle kıyaslanamaz, Allah'ım güç kuvvet versin sana. ah şu eşinle annen...

Evin kaç derece oluyo r canim

Evin kaç derece oluyo r canim
Kombi 40 ta yanıyor ev 22 23 derece bizim, kisa kol zıbın üzeri ayaklı tulum giydiriyorum. Pijama patik birde yelek gündüz uykusuna yatarken ekstra olanları çıkarıyorum. Kalktığında tekrar giydiriyorum. Gece tulumun üzerine uyku tulumunu giydiriyorum. Penye battaniye atıyorum üstüne hamakta yattığı için üzerini açamıyor. Kalkıp emdiginde uyku tulumunda olduğu için üşüme derdi olmuyor. Torba tulum kolsuz terletmiyor rahat ediyor

Bence evin sıcaklığına bağlı ben bu kadar giydirince çok terliyo evde mantolama var ev baya sıcak oluyor.

1 hafta sonra biz de yaptıracağız ama rota aşısından sonra müthiş tedirginim. Rotanın 2. dozu bizi mahvetti. Oğlum ishal oldu, zayıfladı. Bağırsakları hala düzelmedi. Kızım hiç bunları yaşamamıştı. Aşıyı yaptırdığıma öyle pişmanım ki... 6. ay aşısı da zor bir aşı ha? Offf!

Aynı şeyleri yaşıyoruz bağırsakları düzelmesi dün yine hastanedeyim maflor şase verdi doktor ne yapacağımı sasirdim bez değiştirmekten bıktım kaka görmekten bıktım sıvı kaka hele görmekten bıktım şaşırdım kaldım ne yapacagiz

Bizim kiz da asiri civik yapiyor ishal mi degil mi bilmiyorum gunde uc dort kez yapiyordur.ek gidaya gectigimizden beri boyle rota yaptirmadik biz.bide ne verdiysem kakasindan aynen cikiyor havuc brokoli ispanak sizin de boyle mi hangi sebzeyi verdiysem ertesi gun kakada mevcut

Canım brokoli ve ıspanak için erken değil mi

Canım brokoli ve ıspanak için erken değil mi

Veren var 6.ayda.bizim alti bitti yediye girdik gaz yapmasindan dolayi cekiniyorlar brokolide fln ama bizimki sevmedi brokoliyi zaten.mevsim sebzesi olarak bunlar var ucuncu dorduncu sirada verdim.kabak ve balkabagina gecicem ispanaktan sonra.sonrada bikac meyve ile corbalar muhallebilere gecicem

sağol canım tavsiyen için
Iyi bir ajanstan bulursan sorun çıkmaz canim istanbuldaysan leventte var bu tarz yerler ben çocuk gelişimi mezunuyum 3 yıl çocuk baktim o ara boşanmıştım ihtiyacım vardı hem çocuk hem ev yaptım bu işi allaha şükür çok iyi gtti hem yatılı buluyorlar hem günlük çok seçenek var bi incele

Kızlar tutumluanne'den alışveriş yapan var mı ? Yürüteç aldım, çok pis, oturma yerinde lekeler var, önündeki oyuncak paneli çatlamış. Çatlağı geçiyorum nasıl bu kadar pis olur bir bayan anlamıyorum, hadi pis neden iyi durumda diye satıyorsun.. Ön kısma da hep yemek kırıntıları dolmuş. Neyse, iade edince alırken ödediğim kargo parası yanıyor mu?
İlk alışverişimdi son olacak

Merhaba kızlar benim kız 28kasımda 5.ayını doldurdu doktorumuz ek gıdaya başlamamızı söyledi fakat hiç birşey yediremiyorum. Sebze çorbası havuç ve patates ile başladım. Yoğurt ve meyve suyu vermeye çalışıyorum, ağzını kitliyor zorla 1-2 kaşık veriyorum. Meyve suyunda ise öğürüyor genelde de kusuyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Benim gibi olan var mı? Siz nasıl veriyorsunuz. Ne yapmalıyım? Lütfen yardımmmm!!

Öncelikle iştahsız bebek icin ilk ek gıdaya geçişte hipp kavonoz mamasi ile başla cnm havuç elma var ben oyle yapmıştım direk sebze çorbasına geçmedim bir hafta hipp denedim meyve kolktel felan var dene derim

Bize dr Bakso damla diye probiyotik verdi. Onu kullanıyoruz. Kilo başına 1 damla. Ek gıdaya da yoğurtla geçtik. Kıvamı düzeldi ama sayısı 5 6. Bugün daha 2 oldu. Hayırlısı bakalım. Ek gıdaya geçtiysen pirinç lapası, havuç patates püresi deneyebilirsin. Belki bağırsaklara iyi gelir. Oğlum 700-800 gr kaybetti bu süreçte. Aşının bu gibi sonuçları olduğunu bilseydim asla yaptırmazdım. Kendime çok kızıyorum. Drlar da rota virüsü yüzünden ölümle sonuçlanan vakalar olduğunu söyleyince insan hemen aldanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…