Yok canım yaa boşa para.. Ben üç Dr değiştirdim, uykusu hâlâ böyle..
Birde senle mi konuşmuştuk, çocuk yardımı parasını? Ben başvuru yaptım, para yattı ama Kasım ayı bordro da çocuk sayısı yine görünmüyor.. Bu devlete mal gibi başvuru yapacağız.. Doğum yapıyoruz, hastane işliyor, kimliğe git, aile ve Sosyal politikalar bakanlığına git, iş yerine git, oraya buraya form ver.. Madem herşey belli başvurmadan yap
Aman :)
Teşekkür ederim canım, bakayım ilaçlara.. Sizin egzama neden olmuş? Ne dedi doktor?
Canım ben suniden 6 saat sonra doğumhanelerde girdim.. Muhtemelen seninde az kaldı kavuşmana.
Bir hamak denemedik.. Hep onda uyumak ister diye korkuyorum.. Olmadı ona mı geçsem ya?
Bizde baştan beri gaz çıkarma da sorun vardı.. Mukuslu kakası olmaya başladı iki aylıkken.. İki buçuk aylıkken de lan gördüm kakasında.. Daha sonra birkaç kez kan gördüm.. Zaten gaz sancısı, mukus alerji belirtilerinden.. Bir ileri aşama kan ve egzama imiş.. Kan testinde pozitif çıktı.. Deri testinde 14 mü ne besin denendi negatif çıktı.. Yine kanda süt ürünleri ve yumurtaya bakıldı.. Süt negatif yumurta az çıktı ama doktor yine de süt ve yumurta diyeti yaptırıyor bana..
Oğlumun da kakası cıvık ama günde bir anca yapıyor.. Bazen hiç yapmıyor