2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ailem kulağımı beş yaşımdayken delirmiş hiç hatırlamıyorum
Deldirmeyi dusunmuyorum.kendi aklı başına geldiğinde deldirsin.yegeniminde deldirmemistik 13yasinda hiç deldiresi yok eksikliğini hissetmiyor.herhalde üniversiteside falan deldirir

Küpe gereksiz bence, ben hiç takmadım deldirmeyi düşünmüyorum o yüzden

Ailem kulağımı beş yaşımdayken delirmiş hiç hatırlamıyorum
ben kucuk cocuklarda cok seviyorum cok tatli oluyorlar ama kararsiz kaldim zaten aglamasina dayanamam bide uyurken bere flan takarken batarmi acaba. bi dusunucem bakalim.. saolun kizlar..

Uykusuz anneler arasında ben de varım 1 haftadır her gece 7,8 kez kalkılır mi ya (( çocuk ac mi kalıyor anlamıyorum, yarın kontrolü var bakalım ne olacak, artık ona göre bir yol belirleriz sanırım meme dr yetmiyor geceleri . Emzirme işinden de soğudum artık

Ben üç gündür toplasan üç saat uyumuyorum.. Nedir dertleri yaa? Ek gıdaya başlarız belki dedim, doktoru gerek yok dedi..

Gunaydin arkadaşlar bizde uyumadik surekli kalkiyoruz. Emiyor doymuyormu acaba diyorum ama iki emip yatiyor yarim saate hoop tekrar ayakta. Keyfi yerinde çok sükür tesellimiz var şükür bu günler hepimiz için gececek. Eş konusunda sansliyim beceremesede elinden geleni yapmaya calisir .Kızlar babaya düskun olur derler ama bizimki babada agliyor. Sabahtan aksama beni goruyor artik ne yapsin cocuk. Ee buyudumu babasina duser o zamanda bizle isleri kalmaz bu bebislerin

Ben üç gündür toplasan üç saat uyumuyorum.. Nedir dertleri yaa? Ek gıdaya başlarız belki dedim, doktoru gerek yok dedi..
Valla ben de anlamadım nedir bu uyanmak? gündüz herşey yolunda, akşam 8 de yatıyor kendi. O da tamam ama akşam 11.30 , 12.40, 2.00, 3.15, böyle bi başlıyor sabah 6 buçuğa kadar sıklaşıyor uyanmalar. Mama verdiğim de 2 saat aralıksız uyuyor ama emince 1 saati bulmuyor o süre

Biz gunduz de uyumuyoruz malesef 3 defa yatiyor yarim saat uyuyor gunduz Gecede uyku 9, 10 gibi yatiyor saat basi ayaktayiz sabaha kadar. Acaba doymuyormu diyorum mama hic vermedim ben

Sabah yine reflüsü yüzünden boğulup çırpınarak uyandı. Birgün başında olmazsam diye çok korkuyorum. Ben ise başladıktan sonra kimse uyurken başını beklemeyecek

Ayrıca halinize şükredin demeden edemeyeceğim. Kendimide kessem gece uykusuna 12 1 den önce geçmiyor ve saat başı çığlık atarak uyanıyor

Ayrıca halinize şükredin demeden edemeyeceğim. Kendimide kessem gece uykusuna 12 1 den önce geçmiyor ve saat başı çığlık atarak uyanıyor

Sabah kacta uyaniyor.sabah alti-yedi arasi uyaniyor benimki bazen cok nadir sekiz.eger daha gec uyanirsa gece uykusuna da gec gecermis.deliksiz uyumasindan ziyade once uyku duzenini oturtmaya calisan iyi olur zor ama...bi yerden baslamak lazim erken uyandir erken uyusun ins.

Biberona pekmez falan surmustum ama kabul etmedi. Bugün doktor kulak burun bogaz doktoru bakıyordu ankarada fizik tedavi veriyordu diyor duydunuz mu hiç
Yok canım duymadım ama aklıma damak düşmesi geldi öyle olan bebeklerde iştahsız oluyorlarmış araştır istersen

Ya açlıktan olabilir mi ki? Benimki yarım saat, bir saate kalkıyor.. Bende hiç mama vermedim.. Benimki sürekli kulağını ve yüzünü kaşıyor, elini çekemiyorum
. Tırnağı olmasa da kendini yoluyor, her yeri çizik

Ama İnci de uyumayıp uyumayıp iyi acısını çıkarıyor.. Sabah 6-7 den sonra öğlene kadar yattığı ya da gün içinde 2-3 saat yattığı oluyor.. Bizimki 6-7 gibi kalkar.. Zaten gece yarım saat, bir saate kalkıyor.. Dün iki buçuk bugün dört buçuktan sonra yatmadı mesela.. Buna rağmen hayatta 2-3 saat uyumaz.. Akşam 9-10 gibi uyuturum.. O bir saat sonra kalkmaya başlar.. İnci de o saatlerde yatıyor ama geri kalkıyordu galiba.. O, gece uykusu değil de son uykusu gibi yapıyor.. Sabah istese de uyumaması lazım aslında.. Güne en geç 8'de başlamalılarmış.. Tabi o kadar uykusuzluk üzerine senin de dayanman çok zor.. Birde bunun işe başlaması var.. İşten gelip yorulduktan sonra, sabah nasıl kalkacaksın? Gece uykusunu öne çekmen lazım canım.. İnşallah çekebilirsiniz..
Birde bu çığlıkla uyanmalarının sebebi ne acaba? Çok merak ediyorum.. Tv ile aynı yerdeyiz, bazen bakıyor.. Bende ohh diyip oturuyorum maalesef acaba ondan mı korkuyor diyorum

Bana erken gibi geliyor ellerini kulaklarına atıp çekiyor kanatabilir . Bizimkini er herkes erkek sanıyor gerçekten de benziyor

Bizde sarilmayali uzun zaman oldu :/ eskiden olsa çok özlerdim dayanamazdım şimdi hiç de içimden gelmiyor . Yukarda eşi iyi olan arkadaşın yazısını okudum e ne yapayım diyor bak ne anlayışlı kocalar var diyorum hmm diyor

Aynen sabah 9 da uyuttum mesela 1 saat sonra çığlık çığlığa kalktı çırpınıyordu yine kusmuş başını çevirmiyor. Doktoru çığlıklarını reflüye bağlıyor ama ilaçları ise yaramıyor. Dün akşam 9 da yatırdım 10 dk da bir ağlayarak 10.30 ta kalktı. Ne yapsam olmuyor gece uykusu saçma sapan bi hal aldı

Valla bende zorda kalınca acıyorum nadir de olsa bi iki dakika iyi oluyor :/

Kızlar gece emzirdikten sonra herzaman gaz çıkarttırıyor musunuz benim oğlan çok kalkıyor bu ara emiyor uyanmadım diye direkt yatırıyorum gündüz emiyor 2 yada 3 dakika emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…