- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.801
Güvendiğim bi doktor yazısı buldum 3 yaş sonrası diyor bana bir yaşında takılmış ama ben çok uysal bi bebekmisimaynen ya dusununce erken gbi. bizimde ole ayni erkek saclarda dokuluyor zaten kel kaldi nerdeyse:))
Ben gaz çıkartmiyorum artık çok şükür gerek kalmadıKızlar gece emzirdikten sonra herzaman gaz çıkarttırıyor musunuz benim oğlan çok kalkıyor bu ara emiyor uyanmadım diye direkt yatırıyorum gündüz emiyor 2 yada 3 dakika emiyor
Valla para ile verenler oluyor özellikle ozellerde istanbulda yaşayan varsa böyle doktor tanıyan kronike yardım etsin ya özelden keşke ben yardımcı olabilseydim :/Heyet bulamadım ya paraylada olsa alacaktım. Ücretsiz çok zor borç resmen gırtlakta
Gece cikartmiyorum çünkü çok zor dalıyor,kısa emmiyor acikiyor sanırım.emzirip yatirmam 20dk buluyor o yüzden sık kalkınca uykudan birşey anlamıyorum. ama gündüzleri emzirdikten sonra cikartiyorum.Kızlar gece emzirdikten sonra herzaman gaz çıkarttırıyor musunuz benim oğlan çok kalkıyor bu ara emiyor uyanmadım diye direkt yatırıyorum gündüz emiyor 2 yada 3 dakika emiyor
Canin sen bebegini sadece mama ile besliyordun galiba kac saatte bir kac cc veriyorsun bnm sutum iyice azaldi 3 saatte 90 cc veriyorum artik doymuyo 5 ay 4 gunluk bebegimAy çok fena ya tereyağa bile dikkat etmen gerekiyorneyse ondan olsun da en azından sebebi belli
Ağzından da mı kendi çıkarıyor canım bizimki ağlayıp uyanıyor gaz çıkarmaya çalışıyorum durmuyor edince sakinliyorBen gaz çıkartmiyorum artık çok şükür gerek kalmadı
Sağol canımGece cikartmiyorum çünkü çok zor dalıyor,kısa emmiyor acikiyor sanırım.emzirip yatirmam 20dk buluyor o yüzden sık kalkınca uykudan birşey anlamıyorum. ama gündüzleri emzirdikten sonra cikartiyorum.
saol cnm 3 yasindan sonra deldiririm artik zaten cok hareketli bi bebek eli kolu durmuyor.. kendini bildikten sonra daha ii olur..Güvendiğim bi doktor yazısı buldum 3 yaş sonrası diyor bana bir yaşında takılmış ama ben çok uysal bi bebekmisim
Bizde 4 ay önce yeni bir şehre taşındık annemler burada istanbuldan ayrıldık eşimin istb çok arkadaşı çevresi vardı kurtulması iyi oldu derken burada bitane bela yetti bize bir kisi bozabildi esimi 5 aydır mücadele içindeyim içmeyen adam içiyor o tanıdığına uyup kavga kıyamet bizim evde ailemedd rezil oldum 2 yılık evliyiz yapmadığı şeyleri yaptı çok yorgunum beynim almıyor boşanma derecesindeyiz biyandan bebek biyandan koca biyandan aile çok kotuyum zaten kötü bir doğum gecirdim benim psikolejim bitik ti ıyce mahvoldum korkuyorum hastalık cikacak bende hepsi aynı bu erkeklerinAllah senden de razi olsun canim.aynen annesine duskun olmayan kimi tanidiysam su hayatta evlendikten sonra kiymeye bindi anneleri.cahil insana laf anlatmak cok zor hic cabalama canim cok istiyosa kendine yapsin yesin sen yemezsin.insaallah Rabbim hepimizim yuvasina huzur versin bizlere duskun ve yardimci olsun eslerimiz.kadinin ustune yapismis iste her sey.ben esime diyorum kadin kesinlikle erkekten daha guclu kendi vucudunun yapabileceginden kat kat daha fazlasini yapiyor.o da kabul ediyor psikolojik olarak zayifsiniz ama diyor:) bu arada aminn yillarin teheccudu garanti cepte
üç saatte 120 üç buçuk saatte 150. değişiyor yeni kaka yaptıysa daha çok içiyor sabahları daha az içiyor. 5 ay 12 günlük benimki de ama 3 hafta erken doğduCanin sen bebegini sadece mama ile besliyordun galiba kac saatte bir kac cc veriyorsun bnm sutum iyice azaldi 3 saatte 90 cc veriyorum artik doymuyo 5 ay 4 gunluk bebegim
Ben kullaniyorumBu arada golden goat mama kullanan varmı aranızda
Allah kolaylik versin canimDoktora gitmek için çok yanlış birgün seçmişim dışarda resmen fırtına vardı. Berbat birgün geçiriyorum. Tek başına hastaneye gitmek çok zormuş, rotanın 2. dozu yapıldı. Hamakta yatmasını artık bıraktırmak gerekiyormuş Allah korusun reflüsü yüzünden tehlikeli olabilirmis birde uyku apnesine neden olabilirmiş. Uyku eğitimi vermeye (ağlatarak) uygun değilmiş zaten sürekli kusuyor kusmasını tetiklermişiz. Bu geceden itibaren uyutup yatağına koyacağım artık kaç dk dayanırsa uykusuz geceler beni bekler. 7500 gr olmuş 670 gr almış kilo alımı az ama iyi dedi. Huysuzluğu idrar enfeksiyonu yüzünden olabilir diye sondayla girip idrar aldı. Poşet yöntemini yapalım dedim temiz olmuyor emin olalım dedi. Alerjik bebeklerin bu aylardaki problemi artık normal bebeklerdeki gaz gibi değilmiş, bağırsak tepkili alerji olduğu için sindirim problemi yaşıyorlarmış buda olması gerekenden fazla gaz ve sıkıntıya sebep oluyormuş
Geçmiş olsun canım Allah bir kolaylık verir mutlakaDoktora gitmek için çok yanlış birgün seçmişim dışarda resmen fırtına vardı. Berbat birgün geçiriyorum. Tek başına hastaneye gitmek çok zormuş, rotanın 2. dozu yapıldı. Hamakta yatmasını artık bıraktırmak gerekiyormuş Allah korusun reflüsü yüzünden tehlikeli olabilirmis birde uyku apnesine neden olabilirmiş. Uyku eğitimi vermeye (ağlatarak) uygun değilmiş zaten sürekli kusuyor kusmasını tetiklermişiz. Bu geceden itibaren uyutup yatağına koyacağım artık kaç dk dayanırsa uykusuz geceler beni bekler. 7500 gr olmuş 670 gr almış kilo alımı az ama iyi dedi. Huysuzluğu idrar enfeksiyonu yüzünden olabilir diye sondayla girip idrar aldı. Poşet yöntemini yapalım dedim temiz olmuyor emin olalım dedi. Alerjik bebeklerin bu aylardaki problemi artık normal bebeklerdeki gaz gibi değilmiş, bağırsak tepkili alerji olduğu için sindirim problemi yaşıyorlarmış buda olması gerekenden fazla gaz ve sıkıntıya sebep oluyormuş
Ben mamaya başlayalı 10 gün oldu gece 6-7 defa kalkan oğlum 3 ya da bazen 4 defa kalkıyor geçen gün 2 defa kalktıUykusuz anneler arasında ben de varım1 haftadır her gece 7,8 kez kalkılır mi ya (( çocuk ac mi kalıyor anlamıyorum, yarın kontrolü var bakalım ne olacak, artık ona göre bir yol belirleriz sanırım meme dr yetmiyor geceleri . Emzirme işinden de soğudum artık
İlaç ne ilacı canım? Kessen mi acaba? Bende 3 tane gaz ilacı kullanıyordum, arkadaşlar kes dediler.. Aaa nasıl olacak 3-4 gibi sancı bastırıyor Vs dedim.. Sonra denedim.. Çocukta değişim yok, yine aynı.. Boştan yere günde 6-7 sefer vermiyormuşum.. Kusan bebekte çok çok zor birde alerjisi var.. Allah yardımcımız olsun.. Benim oğlum hâlâ reflü yatağında yatıyor.. Başının altına ekstra, yatağın alttan yani, yastık koyuyorum.. Bugğn ellerinden tutup kendime doğru kaldırıyordum ki üzerime fışkırttı.. Allah korusun yanında olamadığım ana denk gelmesinden bende çok korkuyorum.. Sende yüksek yatırsan.. Hoş İnci dönmeyi de öğrendi..Aynen sabah 9 da uyuttum mesela 1 saat sonra çığlık çığlığa kalktı çırpınıyordu yine kusmuş başını çevirmiyor. Doktoru çığlıklarını reflüye bağlıyor ama ilaçları ise yaramıyor. Dün akşam 9 da yatırdım 10 dk da bir ağlayarak 10.30 ta kalktı. Ne yapsam olmuyor gece uykusu saçma sapan bi hal aldı
Aynen benim oğlan da 3 dk emiyor mu bilemiyorum işkence gibi emzirmek.. Gece de sürekli kalkıyor.. Ben çekmesem belki sabaha kadar uyur memede.. Ben çekip, yatırıyorum direk.. Gaz çıkarmayı denedim ama bu aylarda çok zor.. Hem direk uyanıyor, hem sürekli kalktığı için uykudan yapamıyorum, hemde maşallah ağırlaştı zorlanıyorum.. Gece 3-4 bizim masaj ve gaz çıkarma saati.. Tek sefere topluyoruzKızlar gece emzirdikten sonra herzaman gaz çıkarttırıyor musunuz benim oğlan çok kalkıyor bu ara emiyor uyanmadım diye direkt yatırıyorum gündüz emiyor 2 yada 3 dakika emiyor
Allah yardımcın olsun.. Çınarına ve sana sağlık sıhhat versin inşallah.. Eşine de akıl, fikir, vicdan, merhamet!Bizde 4 ay önce yeni bir şehre taşındık annemler burada istanbuldan ayrıldık eşimin istb çok arkadaşı çevresi vardı kurtulması iyi oldu derken burada bitane bela yetti bize bir kisi bozabildi esimi 5 aydır mücadele içindeyim içmeyen adam içiyor o tanıdığına uyup kavga kıyamet bizim evde ailemedd rezil oldum 2 yılık evliyiz yapmadığı şeyleri yaptı çok yorgunum beynim almıyor boşanma derecesindeyiz biyandan bebek biyandan koca biyandan aile çok kotuyum zaten kötü bir doğum gecirdim benim psikolejim bitik ti ıyce mahvoldum korkuyorum hastalık cikacak bende hepsi aynı bu erkeklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?