Ya açlıktan olabilir mi ki? Benimki yarım saat, bir saate kalkıyor.. Bende hiç mama vermedim.. Benimki sürekli kulağını ve yüzünü kaşıyor, elini çekemiyorum
. Tırnağı olmasa da kendini yoluyor, her yeri çizik
Ama İnci de uyumayıp uyumayıp iyi acısını çıkarıyor..

Sabah 6-7 den sonra öğlene kadar yattığı ya da gün içinde 2-3 saat yattığı oluyor.. Bizimki 6-7 gibi kalkar.. Zaten gece yarım saat, bir saate kalkıyor.. Dün iki buçuk bugün dört buçuktan sonra yatmadı mesela.. Buna rağmen hayatta 2-3 saat uyumaz.. Akşam 9-10 gibi uyuturum.. O bir saat sonra kalkmaya başlar.. İnci de o saatlerde yatıyor ama geri kalkıyordu galiba.. O, gece uykusu değil de son uykusu gibi yapıyor.. Sabah istese de uyumaması lazım aslında.. Güne en geç 8'de başlamalılarmış.. Tabi o kadar uykusuzluk üzerine senin de dayanman çok zor.. Birde bunun işe başlaması var.. İşten gelip yorulduktan sonra, sabah nasıl kalkacaksın? Gece uykusunu öne çekmen lazım canım.. İnşallah çekebilirsiniz..
Birde bu çığlıkla uyanmalarının sebebi ne acaba? Çok merak ediyorum.. Tv ile aynı yerdeyiz, bazen bakıyor.. Bende ohh diyip oturuyorum maalesef

acaba ondan mı korkuyor diyorum