2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canım

Amin canım.. Sana da çok geçmiş olsun.. Gece sürekli yat kalk yapmaktan üşütmüş ve dinlenemediğin için halsizlikten hastalanmışsındır, tüh yaa.. Dediğin gibi normal bebek değil ki bizimkiler evinde rahat rahat yatardın.. İnşallah hemen toparlarsın canım.. En korktuğum şey hastalık.. Şimdi zor kalkıyor elim kolum. Seni düşünemiyorum.. Bari iki gün fırsat verse prenses..

Ben yoğurda dün başladım cnm bevek ekmeği koyma sebebim doyurucu olması için doktorum karbonhidrat almasa agresif olur dedi

Senin yazdiklarini okuyunca gercekten cok uzuluyorum. Benim annem kilometrelerce uzak benden ama destegini ordan bile esirgemez. 2 ay sonra yanimda olacak insallah ise basladigimda. Esimde sagolsun sabah gitmeden kahvaltimi hazirlar ogle arasi gelir yemek getirir ya da biseyler hazirlar yeriz beraber aksam da yemegi yapar gelince etrafi toplar temizligi yapar. Abartma ben yaparim desem bile sen cocukla ilgilen der. Isim olursa da kendi ilgileniyo sagolsun. Sukretmem lazim sanirim. Gece bebegim uyanir uyanmaz benden once kalkar sagolsun

Inşallah geçici bir durumdur. BenBende de biraz soğuma var . Eşim bebekle ilgileniyor çabalıyor ama bilmiyorum lohusalik psikolojisi mi lohusaligim zor geçtiği için mi yoksa doğum sonrası iki ay ilgisiz olması mi beni biraz soğuttu daha kendisiyle paylaşmadım ama umarım geçicidir

Maşallah canım çok şanslısın bizimkiler ben emxiremiyorum ne yapayım der :/ iş içinde sen bütün gün evdesin yap yada yapma sonra yaparsın . Bi yemek işinde yorgunsan dışarıdan getireyim der .

Bizimkide gece kalkıyo ama oda değiştirmek için, yumurta kırmayı bile bilmez. Yapmayınca bisey demez ama elide birseye yakışmaz. İş yaptırmak için sürekli söylemem gerek tembel, durmadan ağlayan bebekle sabır falan kalmıyor bende. Tamam uyumasın ilgi istesin ama sussun ağlamasın artık

Geçmiş olsun canım

Sagolasin canim

Sagol canim benim de en korktugum.kendim icin degil bebegime bakamam diye ama aksi gibi dogumdandogumd ucuncu atesli hastaligim iki kez de cok fena grip gecirdik kizimla.valla ne ara boyle kotu oldum bilmiyorum da dedigin gibi musade etse uslu olsa keske su bikac gun bari ama nerdee

Canım sen şuan bir erkeği mi anlattın? Hayallerde mi gerçek mi? Şoktayım.. Benimki evde olmasına rağmen, gece bir kez kalkmaz.. Afedersin sıkışıyorum yine de lavaboya bile gidemiyorum.. Sabaha kadar tuta tuta mahvoluyorum.. Sabah ona verip hamur yoğuruyorum, hamur dinlenirken geri alıp emziriyorum, yine verip hamuru açıyorum.. Yemek yerken bende, az yiyorum bu yüzden.. Gündüz arkadaşları ile gezer ya da nedense arabanın işi çıkar.. Akşam arkadaşı çağırır yine ya da biri pat kapıdayım geldim der.. Evimiz 2+1.. Biri yatak odası diğeri de çok küçük bir oda, oturulabilecek gibi değil.. Bu yüzden salonda yaşıyoruz.. Bebek olduğu için dağınıklığı tahmin edersin.. Birde adamlar kapıya gelince elim ayağım dolanıyor ama eşime göre normal bunlar.. Çünkü arkadaşları eve bakmaya gelmiyor..
Sizin mutluluğunuz artarak devam etsin.. İnanılmaz kaderime ağlayasım geldi.. Özellikle şu iki gün hiç uyku uyumadım.. Oğlum en fazla 40-45 dk uyuyor.. Bir öğlen bile yat demedi.. Oğlumun alerjisinden, düzene girmemesinden kendimi suçluyorum, psikolojim iyice gitti ama eşimde tık yok.. Hamilelikte, doğumda ve lohusalığımda yanımda olamadı.. Bir fotoğrafım bir anım bile yok.. Ne aşerdim ne lohusa nazı yapabildim.. Ama o hiç birşeyin farkında değil.. Cidden üzüldüm baya yaa, demek istese yapabilir

Testlerin çıktı mı canım? Demek bünyen zayıf düşüyor, yemene içmene dikkat et.. Gece kalkınca sırtına dikkat et.. Hastalanmasan da arada nane limon iç.. İnşallah bebeğine bulaşmadan atlatırsın çabucak

Nazar değer anlatma öyle her yerde. Maşallahhh

Kronik umarım bu ve benzer cümleleri yazarken gülüyorsundur. Ben çok gülüyorum sana. Sonra üzülüyorum utanıyorum. Lütfen gülüyorum de
Valla keşke benim kocam da başka yerde yatsa.. Bizimki yatak rahat diye gitmiyor zaten çocuğu duyup rahatsız olduğu da yok..

Bütün engineerların kaderi evde oturan koca mı acabaa??? Benim eşim de geçen aya kadar çalışmıyordu. Bana yüktü gerçekten. Evi toplayacam olmuyor yemek yapacam olmuyor. Çamaşırlarını yıkatmaz ütülerimi kendim yapacam der ama yapmaz. Haliyle ev darma duman. Saçma sapan bir haldeydik.
Kv faktorörü var bi de. Oğlu evde diye sabah gelir gider öğlen gelir gider. Akşam ay çöp atmaya çıkmıştım da bi geleyim dedimler... Ha şunu söyleyeyim yemek yapmayı beceremez eşim ama hadi kalk evi temizleyelim desem hemen kalkar. Ama 1 aydır çalışıyor. Hem de ne çalışma... sabah 7 akşam 9. Evde olmadığı için öyle mutluyum ki. Ev düzene girdi. Çocuk pek göremiyor da aman görmeyiversin.
Kvmi merak edecek olursanır o hala hergün geliyor. Ama günde 1 keze düştü

kiyamam ya...uzulme canim bizimkiler de seninkine yakin cogu insanin es kişisi boyle.benimki asslaa temizlik yapmaz hamileligimde de yalvarirdim nerdeyse yardim etmezdi.gece zaten uykusu bolunuyor diye yan odada misafir yatak odasi var cift kisilik yatak orda uyur.yemek fln hak getire.cocugu geldiginde bi alir kucagina sonra hemen yorulur sigara tuvalet gibi bahanelerle geri verir.arkadasin esi masaallah kadir kiymet bilen biriymis yapiyla da alakali kimisi uzaktan sever bebegini kimisi varini yogunu doker.biz ne yaparsak Allah rizasi icin yapalim evimize en azindan sevabi gozetelim.bebegimize bakmamiz bile dinen kadinin gorevi degil erkegin goreviymis hepsi Allah rizasi icin.gece bebegimiz icin her uyanis teheccud namazi sevabi imis o niyetle kalkalim.uzme kendini bu gunler de gececek.bu ara sana yazicaktim tarhanalar var sutsuz yumurtasiz satiliyor bahsettigim sitelerde alerjisi olanlar icin.kuskus var mesela sutsuz yumurtasizi yani bu tur urunlerin de sutsuz yumurtasiz olani satiliyor alip yiyebilirsin bebegine de bunlari yedirirsin.glutene alerjisi varsa glutensiz seyler var denersin canim Allah yardimcin olsun

Kronik umarım bu ve benzer cümleleri yazarken gülüyorsundur. Ben çok gülüyorum sana. Sonra üzülüyorum utanıyorum. Lütfen gülüyorum de
Yok gülmüyorum sinirliyim her şeye ama yapabileceğim birşey yok hergün kavga ediyoruz ama aynı oluyor. Normal bir bebek 7 yada 8 de gece uykusuna geçermiş mesela ben su an hamak sallıyorum kızım 10 dk da bir çığlıkla ağlayarak uyanıyor. Zorla dalıyor sonra cocukmu uyutuyorum sallamaktan bayıyormuyum belli değil. En son sabah yemiştim. Adam geldi duş alıyor gayet sesli sonra gidip yemek yiyecek falan bu ara herşey gözümden çıkmış durumda. Allah yokluğunu göstermesin kızımın ama gerçekten bunaldım. Normal bir bebek ağlamasından bahsetmiyorum kendini parçalayarak ağlıyor. Bugün kucağımdayken dayanamadım baya hönkürerek ağlamaya başladım ne olduğunu anlamadı sustu sonrada gülerek gözümden akan yaşlara dokunmaya başladı şebek:) gülmüyorum da huni taktım galiba çoğu şeyi gülün diye dalgaya alarak yazıyorum amme hizmeti

Sütsüz tarhana olayını bende araştıracaktım iyi oldu bunu söylemen:)

Valla tüm bu saçmalığa kayınvalide falan eklense cinnet geçiririm muhtemelen en son doğumda görmüştü ben ise başlayınca da gelemez zaten ramazan bayramına görürler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…