2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar gece emzirdikten sonra herzaman gaz çıkarttırıyor musunuz benim oğlan çok kalkıyor bu ara emiyor uyanmadım diye direkt yatırıyorum gündüz emiyor 2 yada 3 dakika emiyor
Gündüzleri çıkarıyorum ben çabuk çıkıyo zaten ama gece 5-10 dk uğraşıyorum bakıyorum çıkmıyo devam etmiyorum, bazen gazı çıkmadığı için rahatsız olup uyandığı oluyo ama bazen kendi tekrar dalıyor çıkarınca bazen tekrar emzirmem gerekiyo

Bende anlamadım ki doktoru biliyor alerjisi olduğunu o yaptırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım resmen. Reflü ilacı gaviscon infant ve motilium kullanıyoruz. Gaz damlasını 2 gün vermedim sabaha kadar uyumadı. Tek damla kullanıyorum sab simplex, gaviscon infant kabız yapıyor sanırım birde bu çıktı başıma

Allah sabir versin.esini de islah etsin insaallah zor bi imtihandan geciyorsun.cocuklarin ve tabiki kendin icin kar zarar durumuna bakip bi yol cizebilirsin.o cocuklara en basta sen lazimsin saglikla sonra huzurlu bi evde buyumeleri onemli.hakkinizda hayirlisi olsun

Gecmis olsun inci hanima sifayi bulur insaallah kisa zamanda.kilosu iyi masaallah artik eskisi gibi ayda bi kilo almiyorlar.hele bizimki nerdeyse uc haftada 100gr kadar almis doktorum hic dert etmedi ben cok etmistim halbuki.dogum kilosunun bilmem kaci kadar olmasi lazm iyi dedi dis cikarirken normal dedi vs...

Ben de gündüzleri çıkarttırıyırum geceleri bu ara sık kalkıyor neden bilemedim emince uyuyor aç mı bilmiyorum

Ben de gündüzleri çıkarttırıyırum geceleri bu ara sık kalkıyor neden bilemedim emince uyuyor aç mı bilmiyorum
Ben kilo alımı az olduğu için mamaya başladım ama gündüz içiyor mama gece içmiyor, 3-4 defa uyanıyo 5-10 dk emip uyuyor ,5 aylık olduktan sonra biraz toparlamıştı uykuları ,ama mamamı etkiledi yoksa 5. Ay mı bilmiyorum kendime geldim benim için çok iyi dinç başlıyorum bildiğin güne

Bebegimde ameliyattan beri nazogastrik vardı ama tutup cekiyordu mecburen kilosu az olduğu için takiyorlardı her 3 saatte bir 90 ml veriyorduk ama tabi gaz ve sıkıntısı oluyordu bence fazla geldi ve birden şişti zaten vücudu yine rahatsiz olup cekti ve ben artık taktirmak istemiyorum ama simdi uykudayken 2 saatre bir 60 cc verebiliyorum toplamda 450 cc verebiliyorumdur veya 500 de oluyor gundüzleri ek gida falan versem elma püresi falan bugün denedim alacak gibi sizce taktırmasak yeterli olur mu aldığı miktar acliktan ağlamadı zaten hiç çok karasızım napicamı bilemiyorum

Ayy walami rahatladim smdi bak sen bole deyince:)

Cok saol cnm.ins atlatiriz.bizde hemen yaptircaktik 40i cikkmadan ama kuveze girdi yavrum ovyuzden kaldi.

Kizlar herkese iyi geceler hayirli cumalar..
Biz oglusumla hasta olduk;(
zaten az oksurugu wardi sanirim birazda balgamli.eveli gun kucagimda oksurmeye basladi meyve puresi vermistim oksurugu yenemedi bir kustu ama aman Allahim soka girdim bole bisey yoksanki kalin bi hortumdan gelir gbi.ust bas koltuk hali ne varsa yani.dar aldim kucama bas asa tuttuk.sora nyse gece uyuttum.tabi ben uyurmuyum artik;( bir baktim bi ses gelio yanibasimdan baktim bukez yattigi yerde kusuyor elim ayam buz kesti nasil aldim kucagima blmiyorum.varmi bunu yasayan ya???diste gelmio daha acaba ek gida olayini abarttimmi ben ya;(((uzerine bende hasta oldummu elim ayagim tutmadi uykusuzlul stres gece nasil yattigimi blmiom tabi acikmi yattim sacikmi bilen yok.acile goturduk ogluma fitil koydular bende igne yaptirdim ayakta duramicam yoksa6 ay asimizda ertelendi boyleliklesunet nasil olcak bilmem((

AnneAslan Aslan'ın anası nerelerdesin yine? İki çocukla çok zor değil mi ya?
ne mutlu oldum hatirlandigimaaa canimmm :* walla cok zor tek cocuk rahatlikmis yeminle. heryere yakisyomus insan tuwalete gidemiyorm .saç tarayamiyorum canim gün gelyo walla cok yorgunum uyku desen yarim yamalak bide bugun pisik olmuss aglayup durdu aslan

Kizlarrr merhaba
hepinizi cok ozledim
Arslan 5 ay 14 gunluk oldu sukur bu gunlerimize...
Gel gelelim gundelik yasantiya kakasini zorla yapyo hala hala ikir fikir derdi hic bitmiyo oturyorum durmuyo kalkiyoruz ayni yuruyorum ayni arada bi keyfi yerinde olursa uyuyo guluyo sukur edip ewi toplamak yemek yapmakla zamanimi bitiriyorum o arada emmesi ole sık degil emiyo 5 dakka surmuyo sapirdatarak agzini cekiyo memeden gulucuk atiyo bitti kaldir der gibi totosu havaya kalkiyo saga sola donuyo yukseye koyma isi bitti tamamen zaten herkese gitmiyo bi ben bi baba baskasina icli icli agliyo eller agizdan cimiyo ayakla suratina kadar dikiyo o hali cok komik iyi kotu gidiyo gunler neler yapyosunuz ek gida werimi basladimi disler ne durumda bizde dis falan yok ben adet olmadim dahaca sis hissediyom hep kendimi

bazen aksam 9 10 da uyuyor diye okuyorum sok oluyorum resmen ya benim kiz her gece 2 den once uyumaz 2de uyusa 4 5 gibi uyanir emer yine uyur 7 8 uyanir emer yine uyur 10da flan kalkar bende sersem gibi olurum tabi zaten her uyandiginda salliyip uyutana kadar 1 saat gecer. 5 aydir en fazla uyuma rekoru 4 saat. suan salonda uyuttum odaya goturdum tam besige koycakken uyandi sanki dunyalari uyumus gibi oynuyor bana bakip guluyor bide ben hic gulmuyorum diyip kiziyorum biraz sorada kizdigim icin uzuluyorum ama cok uykum var ve cok yorgunum her gece boyle uykusuz kalip gunduzde lavaboya bile gitmeye vakit bulamamak yoruyor insani.. nezaman duzelicekk

Amin canim sagol

Amin canim sagol
Bebekler rahat uyusun diye bir tavsiyem var kızlar annelerde dinlensin ari mama şok market ve a101 de var şu ile muhal2bi yapıp akşam yedirin ben 3 cocugumada verdim çınarda yiyor rahat edersiniz artık büyüdüler midesini tutar ac olan bebek uyumuyor dalamıyor ben ari mamayı veriyorum akşam 1 saat sonra 60 cc mama veriyorum uykuda tabi uyuyor deneyin derim

Çorbamıza da bal kabağı brokoli irmik havuç azcık pirinç ruseym bir parça tavuk eti atip yapıyorum piştikten sonra bebek ekmeği koyup rondoluyorum 2 gün yiyor miz miz yiyor ama az olsada yediriyorum elimde tel mavi otobus şarkısı esliginde zar zor tıkıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…