- 18 Ekim 2018
- 249
- 350
- 18
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.821
Gündüzleri çıkarıyorum ben çabuk çıkıyo zaten ama gece 5-10 dk uğraşıyorum bakıyorum çıkmıyo devam etmiyorum, bazen gazı çıkmadığı için rahatsız olup uyandığı oluyo ama bazen kendi tekrar dalıyor çıkarınca bazen tekrar emzirmem gerekiyoKızlar gece emzirdikten sonra herzaman gaz çıkarttırıyor musunuz benim oğlan çok kalkıyor bu ara emiyor uyanmadım diye direkt yatırıyorum gündüz emiyor 2 yada 3 dakika emiyor
Bende anlamadım ki doktoru biliyor alerjisi olduğunu o yaptırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım resmen. Reflü ilacı gaviscon infant ve motilium kullanıyoruz. Gaz damlasını 2 gün vermedim sabaha kadar uyumadı. Tek damla kullanıyorum sab simplex, gaviscon infant kabız yapıyor sanırım birde bu çıktı başımakronik_unutkan birde bizim gibi alerjik bebeklere rota tavsiye edilmiyormuş.. Genel olarak bebeklerde rotadan sonra değişim oluyor, birde alerjik olanlarda daha fazla.. Son gittiğim alerji doktoru, aslında yaptırmıyorum alerjik bebeklere ama İlk dozu yapılmış Vs dedi.. Amann bir doktorun doğrusu diğerinin yanlışı.. Denek gibiyiz bu ülkede.. Aşıları bile yaptırmayın diyen çok insan var.. Allahım korusun
Bizde 4 ay önce yeni bir şehre taşındık annemler burada istanbuldan ayrıldık eşimin istb çok arkadaşı çevresi vardı kurtulması iyi oldu derken burada bitane bela yetti bize bir kisi bozabildi esimi 5 aydır mücadele içindeyim içmeyen adam içiyor o tanıdığına uyup kavga kıyamet bizim evde ailemedd rezil oldum 2 yılık evliyiz yapmadığı şeyleri yaptı çok yorgunum beynim almıyor boşanma derecesindeyiz biyandan bebek biyandan koca biyandan aile çok kotuyum zaten kötü bir doğum gecirdim benim psikolejim bitik ti ıyce mahvoldum korkuyorum hastalık cikacak bende hepsi aynı bu erkeklerin
Doktora gitmek için çok yanlış birgün seçmişim dışarda resmen fırtına vardı. Berbat birgün geçiriyorum. Tek başına hastaneye gitmek çok zormuş, rotanın 2. dozu yapıldı. Hamakta yatmasını artık bıraktırmak gerekiyormuş Allah korusun reflüsü yüzünden tehlikeli olabilirmis birde uyku apnesine neden olabilirmiş. Uyku eğitimi vermeye (ağlatarak) uygun değilmiş zaten sürekli kusuyor kusmasını tetiklermişiz. Bu geceden itibaren uyutup yatağına koyacağım artık kaç dk dayanırsa uykusuz geceler beni bekler. 7500 gr olmuş 670 gr almış kilo alımı az ama iyi dedi. Huysuzluğu idrar enfeksiyonu yüzünden olabilir diye sondayla girip idrar aldı. Poşet yöntemini yapalım dedim temiz olmuyor emin olalım dedi. Alerjik bebeklerin bu aylardaki problemi artık normal bebeklerdeki gaz gibi değilmiş, bağırsak tepkili alerji olduğu için sindirim problemi yaşıyorlarmış buda olması gerekenden fazla gaz ve sıkıntıya sebep oluyormuş
İlk defa kızı erken uyuttum tabi yine hamakta, babası tasmasından kopmuş gibi ses yapıyor evde yemin ediyorum vursam içim acımayacak o denli psikopata bağladım
Ben de gündüzleri çıkarttırıyırum geceleri bu ara sık kalkıyor neden bilemedim emince uyuyor aç mı bilmiyorumGündüzleri çıkarıyorum ben çabuk çıkıyo zaten ama gece 5-10 dk uğraşıyorum bakıyorum çıkmıyo devam etmiyorum, bazen gazı çıkmadığı için rahatsız olup uyandığı oluyo ama bazen kendi tekrar dalıyor çıkarınca bazen tekrar emzirmem gerekiyo
Olmadı ya yeri göğü inleterek uyandı kucağımda emiyor. Daha yeni 120 cc mama içmişti. Emmeden sakinlesmiyor sesi kısıldı son 4 5 gündür iyice delirdi anlamıyorum gerçektenAman vurma kocandan degil de sen lazimsin kizina
Karnının sol tarafında bir noktaya hafif bastırarak gazını çıkarabiliyorum ben ama hiçbir zaman yeterli olmuyor. O lanet gaz bitmiyor.Ben de gündüzleri çıkarttırıyırum geceleri bu ara sık kalkıyor neden bilemedim emince uyuyor aç mı bilmiyorum
Ben kilo alımı az olduğu için mamaya başladım ama gündüz içiyor mama gece içmiyor, 3-4 defa uyanıyo 5-10 dk emip uyuyor ,5 aylık olduktan sonra biraz toparlamıştı uykuları ,ama mamamı etkiledi yoksa 5. Ay mı bilmiyorum kendime geldim benim için çok iyi dinç başlıyorum bildiğin güneBen de gündüzleri çıkarttırıyırum geceleri bu ara sık kalkıyor neden bilemedim emince uyuyor aç mı bilmiyorum
aynen canım batikon doküyordum üzerine sonra teramisin elimle sürüyordum, biraz da bezinin pipisine denk gelen yerine teramisin sürüyordum oradan da emsin iyice batikona denk gelsin diye. Dr.umuz söylemişti onu da. Hiç korkma 2 güne hiçbirşeyi kalmıyor. kremi felan rahat sürüyorsun acımıyor yani.
Merhaba biraz geç cevap veriyorum ama benim oğlum 16 günlükken oldu sünneti, sadece lokal uyuşturuldu iğne yapılırken ağladı onun dışında bacaklarını tuttuğumuz için sinir oldu ağlaması ondandıbir aparat takıldı üç gün banyo yapmadı ağrısı bile olmadı normal gününde nasılsa öyle geçti çok çok rahat geçti senin oğlan azcık büyük ama bence bişi olmadan atlatırsınız ağrı kesici bile vermedim hiç,şimdiden geçmiş olsun inşallah sakince atlatırsınız siz de
Oldu mu sünnet canım biz de aparatı vardı ılık su acısını dindirdi ilk gün sonrasında krem sürdük
ne mutlu oldum hatirlandigimaaa canimmm :* walla cok zor tek cocuk rahatlikmis yeminle. heryere yakisyomus insan tuwalete gidemiyorm .saç tarayamiyorum canim gün gelyoAnneAslan Aslan'ın anası nerelerdesin yine? İki çocukla çok zor değil mi ya?
Amin canim sagolİlaç ne ilacı canım? Kessen mi acaba? Bende 3 tane gaz ilacı kullanıyordum, arkadaşlar kes dediler.. Aaa nasıl olacak 3-4 gibi sancı bastırıyor Vs dedim.. Sonra denedim.. Çocukta değişim yok, yine aynı.. Boştan yere günde 6-7 sefer vermiyormuşum.. Kusan bebekte çok çok zor birde alerjisi var.. Allah yardımcımız olsun.. Benim oğlum hâlâ reflü yatağında yatıyor.. Başının altına ekstra, yatağın alttan yani, yastık koyuyorum.. Bugğn ellerinden tutup kendime doğru kaldırıyordum ki üzerime fışkırttı.. Allah korusun yanında olamadığım ana denk gelmesinden bende çok korkuyorum.. Sende yüksek yatırsan.. Hoş İnci dönmeyi de öğrendi..
Aynen benim oğlan da 3 dk emiyor mu bilemiyorum işkence gibi emzirmek.. Gece de sürekli kalkıyor.. Ben çekmesem belki sabaha kadar uyur memede.. Ben çekip, yatırıyorum direk.. Gaz çıkarmayı denedim ama bu aylarda çok zor.. Hem direk uyanıyor, hem sürekli kalktığı için uykudan yapamıyorum, hemde maşallah ağırlaştı zorlanıyorum.. Gece 3-4 bizim masaj ve gaz çıkarma saati.. Tek sefere topluyoruz
Allah yardımcın olsun.. Çınarına ve sana sağlık sıhhat versin inşallah.. Eşine de akıl, fikir, vicdan, merhamet!
Bebekler rahat uyusun diye bir tavsiyem var kızlar annelerde dinlensin ari mama şok market ve a101 de var şu ile muhal2bi yapıp akşam yedirin ben 3 cocugumada verdim çınarda yiyor rahat edersiniz artık büyüdüler midesini tutar ac olan bebek uyumuyor dalamıyor ben ari mamayı veriyorum akşam 1 saat sonra 60 cc mama veriyorum uykuda tabi uyuyor deneyin derimAmin canim sagol
Çorbamıza da bal kabağı brokoli irmik havuç azcık pirinç ruseym bir parça tavuk eti atip yapıyorum piştikten sonra bebek ekmeği koyup rondoluyorum 2 gün yiyor miz miz yiyor ama az olsada yediriyorum elimde tel mavi otobus şarkısı esliginde zar zor tıkıyorum:)Bebekler rahat uyusun diye bir tavsiyem var kızlar annelerde dinlensin ari mama şok market ve a101 de var şu ile muhal2bi yapıp akşam yedirin ben 3 cocugumada verdim çınarda yiyor rahat edersiniz artık büyüdüler midesini tutar ac olan bebek uyumuyor dalamıyor ben ari mamayı veriyorum akşam 1 saat sonra 60 cc mama veriyorum uykuda tabi uyuyor deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?