• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
A aeengineer birde kocaya kıyıp kaldırmamak gibi birşey yapma senin kadar yorulmazsa düşüncesizliğine devam eder. Kendini yorup birseyde hazırlama misafir çağırıyorsa ya kendi hazırlasın yada dışardan alsın eli değilse cebi yorulsun bir daha çağırırken düşünmek zorunda kalır.

Canim sen sorunca dusundum de hepsinde ya sut ya tereyagi ya yumurta var...amaa bi tane buldum hem de cok severim kabak tatlisi tam zamani.ayva tatlisi da tam zamani suan hurmali bisiler de yapabilirsin
Aaa canım. . Süpersin yaa.. Kabak.. Nasıl düşünemedim.. Mükemmel olur yaa.. Sağolasın..

Kek yapabilirsin yarım olgun muz 1 yumurta yerine geçiyor. 3 yumurta yerine 1.5 muz ben 2 koyuyorum. 1su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1.5 bardak şeker 1.5 bardak soğumuş süzülmüş çay demi 2paket k.tozu 2 paket vanilya yada 1 tatlıkasigi tarçın 2 yemek kaşığı kakao 3 bardak un :) ya da un helvası yapabilirsin kek süper oluyor ama ben 2 kez yaptım. Birinde çay yerine erik püresi koydum yine süper oldu
Kız sen nereden buldun bu tarifi :) bunu da deneyeceğim.. Un helvasını da hiç yapmamıştım.. Annemden bilirim baya karıştırıyor çünkü.. Ben bu diyetle onu da yaparım, mecbur.. Sağol canım.. Süpersiniz valla

A aeengineer birde kocaya kıyıp kaldırmamak gibi birşey yapma senin kadar yorulmazsa düşüncesizliğine devam eder. Kendini yorup birseyde hazırlama misafir çağırıyorsa ya kendi hazırlasın yada dışardan alsın eli değilse cebi yorulsun bir daha çağırırken düşünmek zorunda kalır.
O kadar haklısın ki.. Anlayamıyor.. Gece uyuduğu için.. Her seferinde kalk, yat yapsa, uyuyamasa, gündüz iş, hazırlık Vs, çıldırır :) düşünmesi bile komik.. Her dediğinde haklısın da kıyamıyorum yine de.. Sanki benim çocuğum mu? Eşlerimizi çocuklarımız yerine koyup onları da sahipleniyoruz.. Onlar da büyümüyor.. Sen en doğrusunu yapıyorsun valla

Aaa canım. . Süpersin yaa.. Kabak.. Nasıl düşünemedim.. Mükemmel olur yaa.. Sağolasın..

Kız sen nereden buldun bu tarifi :) bunu da deneyeceğim.. Un helvasını da hiç yapmamıştım.. Annemden bilirim baya karıştırıyor çünkü.. Ben bu diyetle onu da yaparım, mecbur.. Sağol canım.. Süpersiniz valla

O kadar haklısın ki.. Anlayamıyor.. Gece uyuduğu için.. Her seferinde kalk, yat yapsa, uyuyamasa, gündüz iş, hazırlık Vs, çıldırır :) düşünmesi bile komik.. Her dediğinde haklısın da kıyamıyorum yine de.. Sanki benim çocuğum mu? Eşlerimizi çocuklarımız yerine koyup onları da sahipleniyoruz.. Onlar da büyümüyor.. Sen en doğrusunu yapıyorsun valla
Keki ben uydurdum:) veganlar yumurta yerine ne kullanıyor onu araştırdım muz en oluru geldi. Gerisi doğaçlama:)

Misafire sadece salaat yapıyorum sonra a101den mozaik pasta ve hazır börek alıyorum.hic uğraşamam diyorum eşim birşey demez zaten.yemek bile yapınca seviniyor.evde hmsonu kahvaltı ya annelerde ya dışarda yaparız.kendimizi çok yormamak gerek.gece eşimi kaldırmam ama akşam uykusuna o yatırıyor mama vermek o istedi çünkü onun görevi.onun haricinde çok yardımcı değil ama misafir vs konusunda karışmaz istediğimde annenlere gider kalırım .çünkü ona patliyorum sonra doluyorum öyle olmasın diye karışmaz birseye

Kızlar süt ürünleri(peynir, yoğurt, süt, tereyağ Vs) ve yumurta kullanılmayan tatlı var mı ya? Kaç gündür diyetteyim.. Enerjim baya düşük.. Tatlıyı da çok severim.. Her gün baya yerdim.. Ne yapabilirim ki bu ürünleri kullanmadan?
Ben dün kızım için bal kabağı almıştım. Kalanıyla ne tatlı yapabilirim deyip youtubedan bir tarifi denedim. Hayatımda yediğim en güzel tatlı oldu resmen. Hemen dene hem de tatlı krizibe birebir
1 kg bal kabağını doğra üzerine 1.5 bardak şeker dök ve 4-5 saat suyunu salana kadar bekle. Sonra ocağa al 30 dk kadar pişir. Pişirdikten sonra bşr borcama al suyu şerbetiyle birlikte. 220 derecede 30 dk da fırında pişir. Çıkarınca üstüne tahin ve ceviz dök. Muazzam ötesi

Ben misafir sevmem eşimde bildiği için misafir olayına girmez. Kayınvalidelerde 4.5 ay oldu gelmediler umrumda da değiller korkuyorlar sanırım :KK53:
Benim kafadasın desem :))) Misafir sevmem değil de, düşüncesiz insan sevmiyorum.. Çalışıyorum 2 ay olacak işe başlayalı. Doğumdan sonra 3 ay evdeydim, arkadaşlarımdan bazıları bebek görmeye gelmediler zamanında, şimdi işe başlayınca yok haftasonu müsait misin? Yok şu gün müsait misin..... Değilim diyorum sorana. Afedersin yazın millet totosunu gezdirdi, şimdi gidecek yerleri kalmayınca milletin aklına geldik.. Yazın 3 ay evdeydim kimse arayıp sormadı, şimdi demiyorlar ki hem çalışıyor hem çocuğa yetmeye çalışıyor, eve yetişmeye çalışıyor bir haftasonu var diye.. O yüzden de istemiyorum misafir falan, hiçbirşey de hazırlayamam zaten. Valla şaşkınım yatılı misafir ağırlayan arkadaşlar helal olsun diyeyim. Kayınvalide olayına hiç girmiyorum çünkü o konu bizim evde çoktan kapandı :)

Benim kafadasın desem :))) Misafir sevmem değil de, düşüncesiz insan sevmiyorum.. Çalışıyorum 2 ay olacak işe başlayalı. Doğumdan sonra 3 ay evdeydim, arkadaşlarımdan bazıları bebek görmeye gelmediler zamanında, şimdi işe başlayınca yok haftasonu müsait misin? Yok şu gün müsait misin..... Değilim diyorum sorana. Afedersin yazın millet totosunu gezdirdi, şimdi gidecek yerleri kalmayınca milletin aklına geldik.. Yazın 3 ay evdeydim kimse arayıp sormadı, şimdi demiyorlar ki hem çalışıyor hem çocuğa yetmeye çalışıyor, eve yetişmeye çalışıyor bir haftasonu var diye.. O yüzden de istemiyorum misafir falan, hiçbirşey de hazırlayamam zaten. Valla şaşkınım yatılı misafir ağırlayan arkadaşlar helal olsun diyeyim. Kayınvalide olayına hiç girmiyorum çünkü o konu bizim evde çoktan kapandı :)
:KK50:

Bu uyku düzenini okuyup anlayan varsa bana da anlatsin kurban olayim. Ozeti var mi? Hep aynı seylerden bahsediyorlar. Aglatmadan uyku mumkum mu diye bir başlık var. Okuyorum sevgi bağı zedelenmemeli, böyle bir şey mümkün diyor. Ama nasıl yapacam onu söylemiyor. Sunu şunu yaparsan olur. Ilk birinci adim bu yapılmalı diye güzelce anlatmiyorlar. Okuyup okuyup anlamıyorum ya da. Yine uyutamadigim bir bebeyle bas başa kaliyorum :KK43:

Aynen canım, şuan ayaklarını kaldırıp indirmesi ve kollarını çırpmasına kalktım.. Karnına masaj yaptım, sağa sola çevirdim, biraz pırt yaptı, biraz kustu.. Uyku hepten açıldı, oyun sanıyor.. Ne zaman pırt yapa yapa uyuyacak meraklardayım..

Evet canım, huzursuzluk yapıyormuş.. Sidefer'i devlet karşılamıyor, devletin karşıladığı bir ilaç yazsın :) inşallah canım.. Bu bebekler gibi uyuyor tabiri nereden çıkmış mesela, ben onu metal ediyorum oğlum doğduğundan beri
benim oğlum da hep ayakalrını vuruyor pat pat baya gürültülü ama gazı olmadığı zamanda yapıyor o şekilde uyuyor bizimki ilk yatırıyorum yataga hemen vurmaya başlıyor sonra elini emmeye geçiyor bu aralar uykuya geçmesi 1 saati buluyor bırakıyorum o şekilde ben

kızlar uyku tulumunu arastırdım baya neko diye bir markada karar kıldım ama içi havlu terletmez deniliyor 1.5 tog bilgisi olan var mı etrafınızda kullaanan

Misafire sadece salaat yapıyorum sonra a101den mozaik pasta ve hazır börek alıyorum.hic uğraşamam diyorum eşim birşey demez zaten.yemek bile yapınca seviniyor.evde hmsonu kahvaltı ya annelerde ya dışarda yaparız.kendimizi çok yormamak gerek.gece eşimi kaldırmam ama akşam uykusuna o yatırıyor mama vermek o istedi çünkü onun görevi.onun haricinde çok yardımcı değil ama misafir vs konusunda karışmaz istediğimde annenlere gider kalırım .çünkü ona patliyorum sonra doluyorum öyle olmasın diye karışmaz birseye

Haklisiniz aslinda ugrastigimiza degmez ama yeri gelmisken tutamicam kendimi mozaik cok kisa suruyor yapmasi pratik tatli ya on dkda islem tamam :)) ruhumda varmis benim calisirken ben de a101den aliyordum smdi evdeyim kizdan firsat bulursam degisik seyler de deniyorum kafam dağılıyor

Ben dün kızım için bal kabağı almıştım. Kalanıyla ne tatlı yapabilirim deyip youtubedan bir tarifi denedim. Hayatımda yediğim en güzel tatlı oldu resmen. Hemen dene hem de tatlı krizibe birebir
1 kg bal kabağını doğra üzerine 1.5 bardak şeker dök ve 4-5 saat suyunu salana kadar bekle. Sonra ocağa al 30 dk kadar pişir. Pişirdikten sonra bşr borcama al suyu şerbetiyle birlikte. 220 derecede 30 dk da fırında pişir. Çıkarınca üstüne tahin ve ceviz dök. Muazzam ötesi

Aynen ben de oyle yapiyorum firin asamasini yapmasam da tahin ve findik-ceviz dokuyorum en sevdigim:dondurma:

Haklisiniz aslinda ugrastigimiza degmez ama yeri gelmisken tutamicam kendimi mozaik cok kisa suruyor yapmasi pratik tatli ya on dkda islem tamam :)) ruhumda varmis benim calisirken ben de a101den aliyordum smdi evdeyim kizdan firsat bulursam degisik seyler de deniyorum kafam dağılıyor

Aynen ben de oyle yapiyorum firin asamasini yapmasam da tahin ve findik-ceviz dokuyorum en sevdigim:dondurma:
Çocuk yokken ben de seviyordum terapi gibi

30 dk ocakta 30 dk fırında pişerken o kabak çok civimazmi canım ben geçen ocakta 20 dk pişirdim hamur olmuştu bu sefer kapağı açık olarak yapacagim

Bu uyku düzenini okuyup anlayan varsa bana da anlatsin kurban olayim. Ozeti var mi? Hep aynı seylerden bahsediyorlar. Aglatmadan uyku mumkum mu diye bir başlık var. Okuyorum sevgi bağı zedelenmemeli, böyle bir şey mümkün diyor. Ama nasıl yapacam onu söylemiyor. Sunu şunu yaparsan olur. Ilk birinci adim bu yapılmalı diye güzelce anlatmiyorlar. Okuyup okuyup anlamıyorum ya da. Yine uyutamadigim bir bebeyle bas başa kaliyorum :KK43:
Canım ben de çok başarılı sayılmam gündüz uykusu 30 dakika bazen uzuyor felaket ..uykusu deniliyor .kendi uyuyor gece de saati değişiyor . sen sallayarak mı unutuyorsun sallayarak uyutmaktan vazgecirme videolarını izle azaltarak bırakıyorsun sanırım. Kesin kararlı olmak gerekiyor uyumayacak ilk haftalar sonra alışacak

O işin piri NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim maşallah, ben ne uyursa nasıl uyutursam kâr kafasındayım. Sürekli ağladığı için belli bir yöntemde sabretmeye tahammülüm yok uzun vadede fena duvara çakılacağım. Gece 2.30 ta ağlıyordu 4 hafta sonra işe dönünce o ağlamalar bende balyoz etkisi yapacak muhtemelen. Mesela su an 2.30 saattir uyuyor ve ben uyanışından korkuyorum. Çığlık atarak uyandığı için ben dahil herkes çekiniyor kızımdan

Z Zeneze baldan anne uyku sayfası var instada orayı takip et. Ama o bile biraz gözyaşı olacak diyor. Hiç ağlatmadan istiyorsan yine istagramda Tansu Oskay var. Kitap yazmış ağlatmadan güven bağı zedelenmeden nasıl uyutulur diye ama ben henüz alıp okumadım. Benimki zırıl zırıl agliyor bu sıralar gündüz uykulari da rezalet. En azından gece uykusu iyi gibi. 3 aydır uğraşıyorum hala ağlama kısmını tam cozemedim

Back
X