• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar süt ürünleri(peynir, yoğurt, süt, tereyağ Vs) ve yumurta kullanılmayan tatlı var mı ya? Kaç gündür diyetteyim.. Enerjim baya düşük.. Tatlıyı da çok severim.. Her gün baya yerdim.. Ne yapabilirim ki bu ürünleri kullanmadan?
Neden diyettesin canım? kaçırdım eğer yazdıysan bizim oğlanlar gazlıydı onla bir.ilgisi var mı

500 aldı bizimki. Hemen hemen her ay bu kadar aldı zaten bizim kız:işsiz:
600 almış bizimki

5 ayı salı .gireceğiz şimdilik 500 kadar çok almazlar artık bizimki memeyi de azalttı

6

600 gr aldi benim kiz ayin 19 unda 5 aylik olacak

500 aldı bizimki. Hemen hemen her ay bu kadar aldı zaten bizim kız:işsiz:
teşekkür ederim kızlar biraz rahatladım mamaya başlatmak istedi doktor ama başlamıcam şimdilik bir ay daha beklicem

Kızlar diş çıkarmada ağrı kesici kullanılır mı? Oğlum gece de yatmadı gündüz.. Ağlıyor.. Başında ateş var az.. Calpol kullanılır mı ki?

Kızlar diş çıkarmada ağrı kesici kullanılır mı? Oğlum gece de yatmadı gündüz.. Ağlıyor.. Başında ateş var az.. Calpol kullanılır mı ki?
Ben kullanmadım ateşi 38 i geçmeden kullanmayı önermiyorlar. Hemşire arkadaşım paranox s fitil yapıyordu bebeklerine yarım rahatlattığını söylüyordu onuda denemedim. İşin aslı en başından beri huysuzluğu hiç değişmedi alıştım heralde dişini elimi ısırınca farketmiştim:)

Keki ben uydurdum:) veganlar yumurta yerine ne kullanıyor onu araştırdım muz en oluru geldi. Gerisi doğaçlama:)
Yapıp döneceğim inşallah canım, merak ettim :)

Ben dün kızım için bal kabağı almıştım. Kalanıyla ne tatlı yapabilirim deyip youtubedan bir tarifi denedim. Hayatımda yediğim en güzel tatlı oldu resmen. Hemen dene hem de tatlı krizibe birebir
1 kg bal kabağını doğra üzerine 1.5 bardak şeker dök ve 4-5 saat suyunu salana kadar bekle. Sonra ocağa al 30 dk kadar pişir. Pişirdikten sonra bşr borcama al suyu şerbetiyle birlikte. 220 derecede 30 dk da fırında pişir. Çıkarınca üstüne tahin ve ceviz dök. Muazzam ötesi
Evet yaa, birgaripyolcu da yazmış.. Çok sevdiğim bir tatlı.. Hiç yapmamıştım, tarihte süper oldu valla.. Tek sondaki tahin ve ceviz de yasak bana :(

Bu uyku düzenini okuyup anlayan varsa bana da anlatsin kurban olayim. Ozeti var mi? Hep aynı seylerden bahsediyorlar. Aglatmadan uyku mumkum mu diye bir başlık var. Okuyorum sevgi bağı zedelenmemeli, böyle bir şey mümkün diyor. Ama nasıl yapacam onu söylemiyor. Sunu şunu yaparsan olur. Ilk birinci adim bu yapılmalı diye güzelce anlatmiyorlar. Okuyup okuyup anlamıyorum ya da. Yine uyutamadigim bir bebeyle bas başa kaliyorum :KK43:
Ben hiçbirşey anlamıyorum.. İrlandalı, baldan, daldan :) hiç farketmiyor.. Millet video ile oldu diyor.. Ben videolarda o sorunun cevabını bulamadım.. Zaten gazlı bebekler için biraz daha zor olduğundan Vs bahsediyorlar.. Gazı ve rahatsızlığı olmayan çocuğu neden kucakta gezdireyim, neden sallayayım?? O çocuk zaten uyur :)

benim oğlum da hep ayakalrını vuruyor pat pat baya gürültülü ama gazı olmadığı zamanda yapıyor o şekilde uyuyor bizimki ilk yatırıyorum yataga hemen vurmaya başlıyor sonra elini emmeye geçiyor bu aralar uykuya geçmesi 1 saati buluyor bırakıyorum o şekilde ben
Aynen bizimki de sinirden de yapıyor ama ikisi farkediyor yinede.. Ben karnına masaj yapıyorum, şu dönme halleri varya, bacağının tekini karnına doğru çekip, yan çeviriyorum pırt yapıyor.. Ben ilgilenmesem poposunu sıkmak gelmiyor aklına :) onu yapana kadar baya çığlık kıyamet ağlıyor gece, uykusu hepten açılıyor, başa sarıyoruz..

Neden diyettesin canım? kaçırdım eğer yazdıysan bizim oğlanlar gazlıydı onla bir.ilgisi var mı
Benim bebeğim kanlı kaka yaptı birkaç kez.. Süt ürünlerini kesmeme rağmen geçmedi.. Tıp Fakültesinden randevu almıştım, randevuya gidene kadar yüzünde döküntü oldu, üç haftadır geçmedi, para büyüklüğünde.. Fakülte de kan testi yapıldı, alerjisi var.. Ama doktor daha görmedi.. Bende kendim sıkı diyete girdim kendini toparlasın diye.. Ama yüzünün diğer yerinde de döküntü oldu iki gündür.. Kakası da ishale döndü.. Galiba diş dönemi de girdi araya.. Ayırt edemiyorum.. Hoş patates, salatalık, sebze ile beslenmeme rağmen gaz sorunu bile geçmedi..

Ben kullanmadım ateşi 38 i geçmeden kullanmayı önermiyorlar. Hemşire arkadaşım paranox s fitil yapıyordu bebeklerine yarım rahatlattığını söylüyordu onuda denemedim. İşin aslı en başından beri huysuzluğu hiç değişmedi alıştım heralde dişini elimi ısırınca farketmiştim:)
Aa evet fitil var bende canım.. Olmadı onu kullanayım.. Zaten ishal olmasına rağmen zor yapıyor kakasını da.. Bizimde huysuz ama şimdi öyle içli ağlıyor ki.. Dünden beri toplasan 3 saat uyumuştur.. Bu kadar da değildi.. Ben hiç uyuyamadım zaten.. Kocam da Laptoptan türkü açmış, başında oturuyor..

Kizlar selam oglusum yeni uyudu.icinizde aptamil kasik mamasi veren varmi sutlu biskuvili.oglum 18mayis dogumlu

Kizlar selam oglusum yeni uyudu.icinizde aptamil kasik mamasi veren varmi sutlu biskuvili.oglum 18mayis dogumlu
Sanırım o kadar hızlı gelen yok tadımla başlayan arkadaşlar var. Kendi adıma ben kaşık mamasını yapmayı düşünüyorum o ürünler bana masum gelmiyor

Ben başladım tam bir hafta oldu
11 haziran doğumluyuz tam beş aylık olduk.
Ama ben hipp kaşık maması aldım
Şeker ilavesiz anne sütü hep veriyordum ishal oldu ve kilo alımı geriledi.
Altıncı aya kadar kullanıp altıncı ayda ek gıdalara başlayacağım.

Ah kızlar ahh, bebesi uyumayan, gazlı bebiş sahibi olan anneler Allah yardımcınız olsun . Benim kız 1 haftadır çok sık uyanıyor mahvoldum:KK43: saat başı kalkıyor acaba dişten mi ki ? :olamaz: dişleri çıkan bebeklerini nasıllardı öncesinde? :KK57:
Dişten olabilir canım.. Yoksa iyiydi senin kız.. Benim oğlan da huysuzluğuna huysuzluk kattı iyice.. Ayakta bile ağlıyor.. Diştendir diyorum, inşallah öyledir yani..

İşte birde bize sallamaya, kucağa alıştırmışsınız diyorlar ya ifrit oluyorum.. Millete anlatamıyorsun, şaka gibi geliyor.. İyi ihtimalle her saat kalkıyoruz diyorum ki çoğunlukla yarım saatte kalkıyoruz.. Bizde öyleydik diyorlar.. Konu açılınca da aaa benim çocuklarım hiç gaz problemi yaşamadı derler.. :) garip..

Ah kızlar ahh, bebesi uyumayan, gazlı bebiş sahibi olan anneler Allah yardımcınız olsun . Benim kız 1 haftadır çok sık uyanıyor mahvoldum:KK43: saat başı kalkıyor acaba dişten mi ki ? :olamaz: dişleri çıkan bebeklerini nasıllardı öncesinde? :KK57:
Vala gorunurde bizde dis yok ama huysuzluk geceleri diz boyu. Gunduz cok iyi huzurlu gece saat basi kalkiyo aglayarak anlamadim bende

Kizlar benim melegimin ikinci disi de cikmis bi haftadir ne cektirdi bana her gun kontrol ediyordum artk tahmin ettim disten oldugunu kabarmışti.dun aksam misafirlikteydik rezil etti gezme fln yok artk diyordum meger disi cikmis yavrumun:süslü:

Prima premium 3 beden 68 li 76.90 a inmişti. 4 beden 104 lü 116.90 dı. Unibaby 12li ıslak mendil 99.95 dı. Hepsi 293 normalde çarktan birde yükledigim kuponları ayrı ayrı kullanarak 184 e denk geldi.
Aa süper olmuş canım.. Güle güle batırsın İnci :)
Canım ya bu gaita da neye bakıldı sizde? Rapor sonucuna netten baktım Kalprotektin incelenmiş bir tek. Gizli kan, parazit testi Vs bakılmamış..

Kizlar benim melegimin ikinci disi de cikmis bi haftadir ne cektirdi bana her gun kontrol ediyordum artk tahmin ettim disten oldugunu kabarmışti.dun aksam misafirlikteydik rezil etti gezme fln yok artk diyordum meger disi cikmis yavrumun:süslü:
Ay ay ay.. Maşallah canım.. Hadi gözünüz aydın.. Tek dişten olsun huzursuzluk.. Huy edinecek diye korkuyorum.. Felaket çünkü bu halleri.. Gece gündüz ağlıyor yaa.. 6aylıksınız siz değil mi? Kaç gün sürdü bu huysuzluklar canım?

Aa süper olmuş canım.. Güle güle batırsın İnci :)
Canım ya bu gaita da neye bakıldı sizde? Rapor sonucuna netten baktım Kalprotektin incelenmiş bir tek. Gizli kan, parazit testi Vs bakılmamış..

Ay ay ay.. Maşallah canım.. Hadi gözünüz aydın.. Tek dişten olsun huzursuzluk.. Huy edinecek diye korkuyorum.. Felaket çünkü bu halleri.. Gece gündüz ağlıyor yaa.. 6aylıksınız siz değil mi? Kaç gün sürdü bu huysuzluklar canım?

Aynen sagol canim insaallah tek ondandir bebislerimizin huzursuzluklari.bes alti gun surdu rahat ama bi onceki daha cabuk cikmisti anlamamistik pek cok sukur.bunda bi dk mizildamadan durmadi bide tam misafr haftama denk geldi her gun bissuru insan ve benim yapisik koalam yordu bu hafta beni insaallah artk daha sakin huzurlu olur.darisi size;))

Back
X