- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.301
A
aeengineer
calprotectin bakıldı sadece kaç çıktı sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım valla sen hep aklımdasınBen anlatmayayım istersen![]()
Diş bizde de yok ama baya el ağzında hep diş yerleri iyice görünür hale gelmisVala gorunurde bizde dis yok ama huysuzluk geceleri diz boyu. Gunduz cok iyi huzurlu gece saat basi kalkiyo aglayarak anlamadim bende
Bence idrar ve kaka baktirAh kızlar ahh, bebesi uyumayan, gazlı bebiş sahibi olan anneler Allah yardımcınız olsun . Benim kız 1 haftadır çok sık uyanıyor mahvoldumsaat başı kalkıyor acaba dişten mi ki ?
dişleri çıkan bebeklerini nasıllardı öncesinde?
![]()
Yaa baya da zorlu geçmiş.. Çok şükür ama canım.. İnşallah daha huzuru olur..Aynen sagol canim insaallah tek ondandir bebislerimizin huzursuzluklari.bes alti gun surdu rahat ama bi onceki daha cabuk cikmisti anlamamistik pek cok sukur.bunda bi dk mizildamadan durmadi bide tam misafr haftama denk geldi her gun bissuru insan ve benim yapisik koalam yordu bu hafta beni insaallah artk daha sakin huzurlu olur.darisi size)
66 çıkmış canım.. Sizin ?A aeengineer calprotectin bakıldı sadece kaç çıktı sonucu
Bizim 57 ydi diyeti genişletmediYaa baya da zorlu geçmiş.. Çok şükür ama canım.. İnşallah daha huzuru olur..
Amin :)
66 çıkmış canım.. Sizin ?
Merhaba yazilariniz okuyamadim ama alerji durumlariniz ne ildu herhalgi bir diyete basladiniz mi ya da bebege test yapildi mi paylasirsaniz sevunurim benim kizimda da ayni durumlar var cok merak ediyorumMerhabalar süt alerjisi yaşayan var mı? Ben benim bebeğimde süt alerjisi olduğundan şpheleniyorum. Cumartesi dr a gideceğiz. Kakası yeşile dönük ve mukuslu. Yani uzayan bi kaka. Süt alejisi çıkarsa yandım ben. Süt içeren hiç bi şeyi yiyemem. Yoğurt benim temel besin öğem. 3 gün yemeyip gözlemleyeceğim. Çok riskli bi şey midir? Biliyor musunuz?
Ben hero by kaşık maması veriyorum kahvaltıya katıyorum koyulastiriyor verirsin benimki 26 mayıs doğumlu ben çok erken başladım kaşık maması ve gidalaraKizlar selam oglusum yeni uyudu.icinizde aptamil kasik mamasi veren varmi sutlu biskuvili.oglum 18mayis dogumlu
Bizimde sizden farkimiz yok yarim saatte bir uyaniyoruz artik sabah olsun istiyorum sersemgibi oluyor insan. Allah tan misafir derdim yok gelen giden trafigi bitti şükürBizim kiz sabaha kadar yirmi kez uyanmistir herhalde.hepten uyanma saatini de beşe cekti sinirlerim bozuk bu hafta ful misafir agirladim zaten gecelere kadar oturmadim bide sabahlara kadar uyuyamadm uyku sekli iyice sacma bisi oldu.bu ayda cocuk gece 11saat uyumaliyms kim cikariyor bunlari ya
Ben 3 aylıktı bindim uçakta emzik yada biberon ver dedi dr kulakları için iycede sardım kilima var diye uyumustuKızlar daha önce bebeğiyle uçağa binen var mi aranızda ne gibi zorlukları var tek başıma gidecem eşim gelemiyor
Hipp kavonoz mamalarıyla başladım memnunda kaldım 1 ay ondan verdim hallada meyve püresi olarak veriyorum hipp biberon mamasında kullaniyorumBen başladım tam bir hafta oldu
11 haziran doğumluyuz tam beş aylık olduk.
Ama ben hipp kaşık maması aldım
Şeker ilavesiz anne sütü hep veriyordum ishal oldu ve kilo alımı geriledi.
Altıncı aya kadar kullanıp altıncı ayda ek gıdalara başlayacağım.
Hayırlı olsun cnm bi onerim var dış için eczanede kalsiflior diye pirinç tanesi gibi mamalara katılan dişi kaliteli ve kolay çıkarması için 1 yaşına kadar kullanılabilir 2 cocugumada kullandım şimdi 3 ye kullanıcam 5 ayımız bitti tavsiye ederimKizlar benim melegimin ikinci disi de cikmis bi haftadir ne cektirdi bana her gun kontrol ediyordum artk tahmin ettim disten oldugunu kabarmışti.dun aksam misafirlikteydik rezil etti gezme fln yok artk diyordum meger disi cikmis yavrumun![]()
Hipp kavonoz mamalarıyla başladım memnunda kaldım 1 ay ondan verdim hallada meyve püresi olarak veriyorum hipp biberon mamasında kullaniyorum
Calpol verdim ben yada yarim fitil birde bu granür canim tavsiye ederimKızlar diş çıkarmada ağrı kesici kullanılır mı? Oğlum gece de yatmadı gündüz.. Ağlıyor.. Başında ateş var az.. Calpol kullanılır mı ki?
Araştırayım canım teşekkür ederim.. Baya huysuz.. Bir iki saat uyurdum.. Artık 5-10 dk göz dinlendiriyorum resmen.. Eşim bile nasıl dayanıyorsun dedi.. O bile anladıysa :)Calpol verdim ben yada yarim fitil birde bu granür canim tavsiye ederim
Benim için zor olmaz insallah ya önce hızlı tren sonra uçak umarım kızım huysuzlanmazBen 3 aylıktı bindim uçakta emzik yada biberon ver dedi dr kulakları için iycede sardım kilima var diye uyumustu
Benimki attıramıyor daha popoyu :)Hatun dönmeyi öğrendi sırtı yer görmüyor koyduğum gibi yüzüstü dönüp kafayı kaldırıyor![]()
Kızlar daha önce bebeğiyle uçağa binen var mi aranızda ne gibi zorlukları var tek başıma gidecem eşim gelemiyor
Hayırlı olsun cnm bi onerim var dış için eczanede kalsiflior diye pirinç tanesi gibi mamalara katılan dişi kaliteli ve kolay çıkarması için 1 yaşına kadar kullanılabilir 2 cocugumada kullandım şimdi 3 ye kullanıcam 5 ayımız bitti tavsiye ederim