• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oğlum 22 haziran da dogdu. Grip oluyor diye doktora goturdugum minigimn dis cikardigini ogrendim. ( ne kadarda tecrubesiz bir anne ) Bu donemde agrisini hafifletmek icin neler yapablrm kizlar. Tecrubeli annelerin onerilerine acigim. :) ♥️

Ay bak minnoşa :) Bizimki daha p poposunu atamıyor.. Kendini zorluyor ama yok :) şimdi de eller ayaklar çırpınıyor, uyku filan yok.. Bizim doktorla bahsetmedim bile gıda olayını.. Muhtemelen 6 dan önce başlatmaz.. Zaten alerjiden dolayı ek gıda kabus olur.. Demek sütlerimiz de aynı :KK43: çok üzücü bir durum ama ben tek göğüsle emziriyorum o da baya yumuşak yani pek süt yok, böyle böyle 5. Aya yaklaştık canım üzülme..
Bu ara bizde de uyku yok :/ dişler mi geliyor da sıkıntı oluyor acaba yoksa bizim uykuyla sıkıntımız yoktu :( benim de yok denecek kadar az ama aynen 5. Aya yaklaştık bundan sonrası biraz ilaç niyetine artık. Sağlık olsun da ne diyeyim ...

Oğlum 22 haziran da dogdu. Grip oluyor diye doktora goturdugum minigimn dis cikardigini ogrendim. ( ne kadarda tecrubesiz bir anne ) Bu donemde agrisini hafifletmek icin neler yapablrm kizlar. Tecrubeli annelerin onerilerine acigim. :) ♥️
Sulu diş kasiyicilar var onlar iyi oluyor donduruluyor, ben oğlumda kullanıyordum iyi geliyor , kızıma da aldim.

Kızım 17 Haziran doğumlu henüz tam dönme yapamıyor, sağlık ocağı bize de vegaferon verdi ama olumsuz yorumlar sebebiyke çocuk doktoruna danışmak istiyorum, kabızlıktsn ben de korkuyorum
Ben düzenli doktora götürmüyorum o yüzden yorumları biliyorum ama vericem sanırım çok takilmiyorum ben de vitamini de saglik ocağının verdiğini kullanıyorum.tek korkum kabizlik

Kızım 17 Haziran doğumlu henüz tam dönme yapamıyor, sağlık ocağı bize de vegaferon verdi ama olumsuz yorumlar sebebiyke çocuk doktoruna danışmak istiyorum, kabızlıktsn ben de korkuyorum
Benim kızım 18 Haziran doğumlu o da henüz tam dönemiyor :) Bacaklarını kendine çekip yan dönebiliyor sadece. Ne zaman dönecek merak içindeyim :) Sağlık ocağı bize de vegaferon verdi çok huzursuz etti. Kendi doktorumuza durumu söyledim, Sidefer kan damlası kullanıyoruz şimdi. Bir problem yaşamadık biz şimdilik Sabah 3 damla, akşam 3 damla şeklinde veriyorum.

Benim kızım 18 Haziran doğumlu o da henüz tam dönemiyor :) Bacaklarını kendine çekip yan dönebiliyor sadece. Ne zaman dönecek merak içindeyim :) Sağlık ocağı bize de vegaferon verdi çok huzursuz etti. Kendi doktorumuza durumu söyledim, Sidefer kan damlası kullanıyoruz şimdi. Bir problem yaşamadık biz şimdilik Sabah 3 damla, akşam 3 damla şeklinde veriyorum.
Bir güncük varmış aramızda :) vegaferon kutusunda paraben vs içerir yazıyor sidefer de durum nedir, hemşire vegaferon kabız yaparsa başkasına geç o da kabız yaparsa başkası dedi

Bir güncük varmış aramızda :) vegaferon kutusunda paraben vs içerir yazıyor sidefer de durum nedir, hemşire vegaferon kabız yaparsa başkasına geç o da kabız yaparsa başkası dedi
Evet vegaferon paraben içeriyor malesef. Sidefer'de özellikle belirtmişler paraben içermez diye. Tabi sigorta karşılamıyor ne yazıkki ama kızımın vegaferondan sonraki halini düşününce çokta sorun etmiyorum.

Bende uzun zamandir giremeyenlerdenim. Ev bebek aksama resmen siziyorum. 19 haziran dogumluyuz artik fena halde donuyoruz yer haric bi yerde birakmiyorum. Puseti hic sevmiyor kan damlasi basladik bizde huzursuzlugu var saglik ocaginin verdigini kullaniyoruz daha 3 gün oldu baslayali. Eğer böyle devam ederse bende degistirmek istiyorum. Uykularimiz hiç yok gunduz toplasak iki saat etmez geceleri de cok sik kalkiyoruz ne zaman duzenimiz oturacak acaba sabirsizlikla bekliyorum

Evet ben de acele etmek istemiyorum canım şubata kadar bol bol emsin.6yi doldurunca veririm ama ben ise başlayınca daha aktif yer.mamaya beni zor ikna ettiler.cunku gerçekten işimi kolaylastirmiyor
Biberon yika pompa yıka meme sağ.o sütü de gündüz vermeye çalışıyorum .
Aynen.. Başlarda sağım yapıyordum.. Ay ne zahmetli iş o.. Sütün azalmasına sevineceğim tek yön :) ama işte benim oğlan baştan beri emzik almadığı gibi biberon da almıyor.. İşe başlayınca onun sıkıntısı olacak..

Canım benim oğlum da 22 Haziran doğumlu.. Bebeğin nasıl? Burada 22 haziranda doğan bebeklerde aşırı huzursuzluk var da :) Bu arada diş için bende sulu diş kaşıyıcılardan aldım.. Onu ağzına alınca bırakmak istemiyor.. Onu bulamazsa bizim ellere saldırıyor zaten..

Bu ara bizde de uyku yok :/ dişler mi geliyor da sıkıntı oluyor acaba yoksa bizim uykuyla sıkıntımız yoktu :KK43: benim de yok denecek kadar az ama aynen 5. Aya yaklaştık bundan sonrası biraz ilaç niyetine artık. Sağlık olsun da ne diyeyim ...
Aynen canım.. Taşmasın ama yetsin.. İnşallah düzelir canım, çok zor uyumayan bebek.. Hele birde senin bir oğlum var.. Ben hep, oğlumla ilgilenirken evde bir çocuk daha olsa ne yapardım diyorum. Allah yardımcınız olsun..

kızlar selam çok uzun zamandır girememiştim ama grup aynı devam etmiş ne güzel :) umarım keyifler iyidir, artık işe başladığım için burayı daha aktif kullanabileceğim
Bende geçen yazacaktım, bu kızlar nerede, beniim nerede diye :) İş daha kolay değil mi evde olmaktan? Bana da işe başla kurtul diyorlar da ilk bebek olunca baya vicdan yapıyorum..

Bende uzun zamandir giremeyenlerdenim. Ev bebek aksama resmen siziyorum. 19 haziran dogumluyuz artik fena halde donuyoruz yer haric bi yerde birakmiyorum. Puseti hic sevmiyor kan damlasi basladik bizde huzursuzlugu var saglik ocaginin verdigini kullaniyoruz daha 3 gün oldu baslayali. Eğer böyle devam ederse bende degistirmek istiyorum. Uykularimiz hiç yok gunduz toplasak iki saat etmez geceleri de cok sik kalkiyoruz ne zaman duzenimiz oturacak acaba sabirsizlikla bekliyorum
Aile Hekimliğinin verdiği baya baya huysuzluk yaptı tüm bebeklerde.. Doktorlar da Sidefer'i önerdi arkadaşlara.. Bize de doktorumuz Sidefer verdi ama başlayamadık.. Bende düzene ne zaman girecek, girecek mi meraklardayım..

kızlar selam çok uzun zamandır girememiştim ama grup aynı devam etmiş ne güzel :) umarım keyifler iyidir, artık işe başladığım için burayı daha aktif kullanabileceğim

Evet ya gözüm seni aradı hep :D nerelerdeydin. Bende başladım işe ondan daha aktifim :)
Nasıl gidiyor?

Canım sidefer i devlet karşılıyor mu ben daha baslamadım ama sidefer kullanacam

Kizlar kan ilaci fikri icin instagramda muhendisinoglu var o adam tum bebek urunlerini inceliyor.en son kan ilaclarini inceledi hangilerinde zararli maddeler var hangileri iyi diye.markalara ordan bakabilirsnz

Bizimki de 3.30-4.30 hep gaz sancısı ile ağlar.. Çok zor bir durum.. Benim yediğimden desem artık sabahları patates haşlama, zeytin, salatalık, akşama da bir sebze yiyorum.. Herşeyi kestim.. Neden böyle anlayamıyorum
Benim oğlum da hala sancılanıyo geceleri ara ara karnı ağrıyo heralde diyorum ama bi bakıyorum pırt pırt ırkına ıkına çıkarıyo tekrar dalıyor bazen, ama çoğu zaman emziriyorum uyuması için ne zamn geçecek bu sancılar ağrılar :işsiz:

Anneler merhaba, sadece anne sütü alan bebişleriniz 5. Ayda kaç gram aldı benim oğlan çok hareketli sadece 400 gram almış merak ettim genel durumu :110:

Bizim kız ek gıdada süt yoğurt peynir yemeyecekmiş doktor kontrolünde 9 ay civarı açacakmışız diyetini, bu arada demir takviyeleri instagramda mühendisinoglu hesabında incelendi paraben olayı için bakabilirsiniz
Vegaferon u incelemisti ama kaldırmış neden acaba ?

Back
X