- 10 Ağustos 2009
- 478
- 98
- 318
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.181
Kac aylik oldu bebeklerinizBiz deeeeeeeeeeee
Kızlar bebeğini mama sandalyesine oturtan var mı aranızda? Biz artık mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi
Benimki 5Kac aylik oldu bebekleriniz
Allah kolaylık versin canım, en kısa zamanda düzelirler inşallah. Gece yarısında zar zor uyuttum 2 den beri saat başı ağlıyor inat ettim bu saate kadar alıp emzirmedim. Saatlerdir hamak sallayıp uyutuyorum tam ben dalacakken tekrar uyanıyor resmen kısır döngüdeyim çok yorgun ve uykusuzummeraba kizlar. bayadir okuyorum sizikronik_unutkan A aeengineer . bebekleriniz cok huysuz ah diyorum bide benimkini bilseler. benim bebegin 40indan sora bi bozuldu ne yatmak biliyor ne susmak surekli agliyor. tabi en onemlisi 1 aydan fazladir meme reddi yapiyor sadece anne sutu aliyor ve memeyi reddediyor tutturana kadar canim cikiyor oynatip ziplatip anca tutturuyorum. hele uykusu geldigi zaman deliye donuyor sallamadan asla uyumaz ama ayagima koydugum zmanda cildiriyor sacini yuzunu yirtiyor okadar agliyor nefesi kesiliyor önceleri yine zorlada olsa aglaya aglaya yatiriyordum ayagimda simdi oda yok ayagima koyuyorum susmuyo ama uykusuda var anca memede sakinlesip uyuya daliyo sora ayagima koyup uyutmam lazim ama ne yaziki memeyide tutmuyor 2 saat hopla zipla anca tutup uyuyor. idrar testimizi yaptirdik temiz cikti neden bole yaptigi beli degil doktor huysuz bi bebek demekki dedi ama hergunumuz boyle oda bende mafoluyoruz nolcak boyle nezman duzelcek bilmiyorum.
6 ay 1 haftaKac aylik oldu bebekleriniz
Destekli oturuyoruz canım mama sandalyesinde sıkıntı olmuyor rahat. Gün içinde yoğurt sebze çorbası meyve püresi veriyorumOturuyormu cnm bebegin tamamen senin?biz daha dusuyoruz yana one dogru.ek gida olarak neler veriuosun gun icinde ?
ayni sekilde oleyim cnm bende 3te uyudu 5de uyandi tekrar uyutum simdi uyandi oynuyo bide bende ayakta uyuyorum resmen. insallah bion once duzelirler bizde vucudunuzu kendimizi dinlendiririz artik.Allah kolaylık versin canım, en kısa zamanda düzelirler inşallah. Gece yarısında zar zor uyuttum 2 den beri saat başı ağlıyor inat ettim bu saate kadar alıp emzirmedim. Saatlerdir hamak sallayıp uyutuyorum tam ben dalacakken tekrar uyanıyor resmen kısır döngüdeyim çok yorgun ve uykusuzum
Kız benim oğlan en fazla 5 dk emiyor..
Yaa, nasıl geçecekmiş bir iki aya? Ek gıdaya geçince mi geçer diyor
Krem kullanıyorum, doktorun yazdığı bir krem östrojen içeriyormuş. Dün başladık ama kreme, yapışıklık düzelmemiş çünkü kendi kendine. Aynısefanın iyi geldiğini duymamıştım canım.Krem sürüyormusun peki ben bitkisel krem sürüyorum burda k.k okudum aynısefa kremi en az iki üç kere elimle de masaj yapıyorum biraz
Haftaya 5 aylık olucaz ama bir haftadır biz yemek yerken yada ben yemek yaparken arada oturuyor.ek gıda başlamadık daha ama oğlum 3 aylıktan beri oturmak istiyor yumuşak bir yastıkla destekli oturtuyorumKızlar bebeğini mama sandalyesine oturtan var mı aranızda? Biz artık mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi
Canım burnu tıkalı olabilir mi acaba ? Kızım iki gündür uyumuyordu pek dün gece baktım zorlanıyor horluyor burnunu açtım uyudu bugün yine tıkanmış o kadar sıcak tutuyorum nasıl oluyor anlamadimYa neden uyumaz bir bebek? Hâlâ anlayamıyorum yaa.. Gece boyu oturuyoruz gündüz oturuyoruz.. Uyanacak diye evde çıt çıkarmıyoruz.. Yoruldum valla
Ayrıca inanılmaz sort ağrısı çekiyorum.. Emzirirken bir yere yaslanmadığım ve oğlum hep kucak istediği için galiba..
Kaç aylık oldu canım bebeğin? Biz 10 gün sonra 5 aylık olacağız. Doktorumuza destekli oturtabilir miyim dedim şimdilik hayır dedi. 1 ay daha beklemeli biraz erken dedi. Kucağımızda durduğu pozisyonu normal ama sabit bir yere yastık yada minder desteğiyle oturtmayın dedi bize.Kızlar bebeğini mama sandalyesine oturtan var mı aranızda? Biz artık mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi
Ay hadi inşallah canım yaa.. İnşallah geçer..6 aydan sonra geciyormuş. Öle dedi. Bir iki aya bisey kalmaz dedi. Zaten en alerjik bebek bile iyilesiyomus. Biraz zaman gerekiyormuş. Vücudu kandırıyormussun.
Biz canım.. Oğlum hep kucağımda oturuyordu.. En son doktora sormuştum, destekli oturabilir demişti üçüncü ay.. O zamandan beri yastıkla oturtuyorum, en fazla 5-10 dk duruyor zaten.. 4.aydan sonra da mama sandalyesini kurduk, onda otuyor 5-10 dk.. Sonrası ağlama :)Kızlar bebeğini mama sandalyesine oturtan var mı aranızda? Biz artık mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi
İnşallah düzelirler canım.. En çok onlar için zor.. İşte benim oğlan da anne sütü alıyor tek.. O da memeyi emmek istemiyor.. En son açlıktan bitkin düşünce emiyor.. Ben dişi çıkacak herhalde diyorum.. Hoş 3. Aydan beri bu durum var.. Hoplata zıplata tuttutuyorum o da en son raddede ve uyumak istediğinde.. İşe başlayacağım bir ay sonra kara kara düşünüyorum..meraba kizlar. bayadir okuyorum sizikronik_unutkan A aeengineer . bebekleriniz cok huysuz ah diyorum bide benimkini bilseler. benim bebegin 40indan sora bi bozuldu ne yatmak biliyor ne susmak surekli agliyor. tabi en onemlisi 1 aydan fazladir meme reddi yapiyor sadece anne sutu aliyor ve memeyi reddediyor tutturana kadar canim cikiyor oynatip ziplatip anca tutturuyorum. hele uykusu geldigi zaman deliye donuyor sallamadan asla uyumaz ama ayagima koydugum zmanda cildiriyor sacini yuzunu yirtiyor okadar agliyor nefesi kesiliyor önceleri yine zorlada olsa aglaya aglaya yatiriyordum ayagimda simdi oda yok ayagima koyuyorum susmuyo ama uykusuda var anca memede sakinlesip uyuya daliyo sora ayagima koyup uyutmam lazim ama ne yaziki memeyide tutmuyor 2 saat hopla zipla anca tutup uyuyor. idrar testimizi yaptirdik temiz cikti neden bole yaptigi beli degil doktor huysuz bi bebek demekki dedi ama hergunumuz boyle oda bende mafoluyoruz nolcak boyle nezman duzelcek bilmiyorum.
Ya ben sütün bitip bitmediğini bile anlayamıyorum yaa.. Oğlum hep az emiyor.. O emdikten sonra sıkıyorum elimle, az birşey geliyor.. Hoş zaten bir göğsüm de süt yok, tekini emiyorO zaman bir sonraki emzirmede gene aynı memeyi vermen lazım canım. Orda süt bitince diğer memeye geçmen lazım. İlk gelen süt su gibi çünkü.
Burnunu temizliyorum ama birşey yok canım.. Valla kış ayını hastalıksız atlatırız inşallah..Canım burnu tıkalı olabilir mi acaba ? Kızım iki gündür uyumuyordu pek dün gece baktım zorlanıyor horluyor burnunu açtım uyudu bugün yine tıkanmış o kadar sıcak tutuyorum nasıl oluyor anlamadim
Bize doktor 3. Ay kontrolde destekli oturabilir demişti.. Hatta Zahide yetişte bizle doğum yaptı.. Onun doktoru da destekli oturabilir demiş.. Şimdi oğlum 4.5 aylıkKaç aylık oldu canım bebeğin? Biz 10 gün sonra 5 aylık olacağız. Doktorumuza destekli oturtabilir miyim dedim şimdilik hayır dedi. 1 ay daha beklemeli biraz erken dedi. Kucağımızda durduğu pozisyonu normal ama sabit bir yere yastık yada minder desteğiyle oturtmayın dedi bize.
Ay hadi inşallah canım yaa.. İnşallah geçer..
Biz canım.. Oğlum hep kucağımda oturuyordu.. En son doktora sormuştum, destekli oturabilir demişti üçüncü ay.. O zamandan beri yastıkla oturtuyorum, en fazla 5-10 dk duruyor zaten.. 4.aydan sonra da mama sandalyesini kurduk, onda otuyor 5-10 dk.. Sonrası ağlama :)
İnşallah düzelirler canım.. En çok onlar için zor.. İşte benim oğlan da anne sütü alıyor tek.. O da memeyi emmek istemiyor.. En son açlıktan bitkin düşünce emiyor.. Ben dişi çıkacak herhalde diyorum.. Hoş 3. Aydan beri bu durum var.. Hoplata zıplata tuttutuyorum o da en son raddede ve uyumak istediğinde.. İşe başlayacağım bir ay sonra kara kara düşünüyorum..
Ya ben sütün bitip bitmediğini bile anlayamıyorum yaa.. Oğlum hep az emiyor.. O emdikten sonra sıkıyorum elimle, az birşey geliyor.. Hoş zaten bir göğsüm de süt yok, tekini emiyor
Burnunu temizliyorum ama birşey yok canım.. Valla kış ayını hastalıksız atlatırız inşallah..
Bize doktor 3. Ay kontrolde destekli oturabilir demişti.. Hatta Zahide yetişte bizle doğum yaptı.. Onun doktoru da destekli oturabilir demiş.. Şimdi oğlum 4.5 aylık
Benim sol öyle.. Galiba sağ taraf daha kolayıma gitti.. 2. Aydan sonra azalmıştı.. Birde böyle tek tarafı verince hepten azaldıYa o neden oluyor anlamıyorum, benim de tek göğsümden daha az süt çıkıyor ve daha küçük.
Kızım haftaya beş aylık olacak artık göğüslerimde eskisi gibi doluluk hissetmiyorum böyle böyle azalacak mı acaba zaten azdı gerçiBenim sol öyle.. Galiba sağ taraf daha kolayıma gitti.. 2. Aydan sonra azalmıştı.. Birde böyle tek tarafı verince hepten azaldı
Bende ikinci ayda birden gitti canım, regli zamanı.. Ben tabi ondan olduğunu bilmeyince stres yaptım, iyice gitti.. Oğlum az emiyor, gündüz zaten zor emiyor.. Emerken sızlıyor baya.. Bazen aç mı kalıyor diyorum ama kilo alımı da iyi maşallah.. Bakalım bu ay ne kadar alacak..Kızım haftaya beş aylık olacak artık göğüslerimde eskisi gibi doluluk hissetmiyorum böyle böyle azalacak mı acaba zaten azdı gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?