- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.041
Olay pışppışlamak değil aslında Kucaga alıp sakinleşip tekrar yatırmak okuduğum kitapta uzman bir aileye gidiyor bebeklerinde uyku eğitimi vermek için ilk gün bebek 60 kere kalkıyor her defasında Kucaga alıp tekrar yatırıyor uzman 2. Gün 6 kere kalkıyor ve 3. Gün gece uuyanmadan geçiriyor her bebekle 3 gün olmaya bilir ama sabır gerekiyor ben de biraz önce uyanınca aldım kucağıma yarım saat Uyudu bağırıyordu sakinleştirdim geri yatırdım yine bağırdı tekrar denedim yatırdım yine bağırdı ama gitmedim yanına yavaş yavaş bağırmaya devam etti Uyudu sonra tabi herzaman tekrar uyumuyor ama uyumayınca da sallamıyırum . 3 gün olmaz 7 günde biraz sabredeceğiz bi de inanmak gerekiyor hemen sallamaya geçmemek lazım tabi tercih seninUyuduktan 20 dk sonra uyandı. Işıklar kapalı tv kapalı saatlerdir ama uyumuyor. Tekrar mama yedi altını değiştim emdi gazını çıkardım yok uyumuyor. Mendili gözlerini kapatacak şekilde hareket ettirince üstten alta uyuyorlardı hani ağzını açıp yakalamaya çalışıyor. Pışpışlama sacmalığını 1 saat denedim oyun sanıyor. Yarım saattir hamak sallıyorum durduğu an kıyamet kopuyor