• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Uyuduktan 20 dk sonra uyandı. Işıklar kapalı tv kapalı saatlerdir ama uyumuyor. Tekrar mama yedi altını değiştim emdi gazını çıkardım yok uyumuyor. Mendili gözlerini kapatacak şekilde hareket ettirince üstten alta uyuyorlardı hani ağzını açıp yakalamaya çalışıyor. Pışpışlama sacmalığını 1 saat denedim oyun sanıyor. Yarım saattir hamak sallıyorum durduğu an kıyamet kopuyor
Olay pışppışlamak değil aslında Kucaga alıp sakinleşip tekrar yatırmak okuduğum kitapta uzman bir aileye gidiyor bebeklerinde uyku eğitimi vermek için ilk gün bebek 60 kere kalkıyor her defasında Kucaga alıp tekrar yatırıyor uzman 2. Gün 6 kere kalkıyor ve 3. Gün gece uuyanmadan geçiriyor her bebekle 3 gün olmaya bilir ama sabır gerekiyor ben de biraz önce uyanınca aldım kucağıma yarım saat Uyudu bağırıyordu sakinleştirdim geri yatırdım yine bağırdı tekrar denedim yatırdım yine bağırdı ama gitmedim yanına yavaş yavaş bağırmaya devam etti Uyudu sonra tabi herzaman tekrar uyumuyor ama uyumayınca da sallamıyırum . 3 gün olmaz 7 günde biraz sabredeceğiz bi de inanmak gerekiyor hemen sallamaya geçmemek lazım tabi tercih senin

Olay pışppışlamak değil aslında Kucaga alıp sakinleşip tekrar yatırmak okuduğum kitapta uzman bir aileye gidiyor bebeklerinde uyku eğitimi vermek için ilk gün bebek 60 kere kalkıyor her defasında Kucaga alıp tekrar yatırıyor uzman 2. Gün 6 kere kalkıyor ve 3. Gün gece uuyanmadan geçiriyor her bebekle 3 gün olmaya bilir ama sabır gerekiyor ben de biraz önce uyanınca aldım kucağıma yarım saat Uyudu bağırıyordu sakinleştirdim geri yatırdım yine bağırdı tekrar denedim yatırdım yine bağırdı ama gitmedim yanına yavaş yavaş bağırmaya devam etti Uyudu sonra tabi herzaman tekrar uyumuyor ama uyumayınca da sallamıyırum . 3 gün olmaz 7 günde biraz sabredeceğiz bi de inanmak gerekiyor hemen sallamaya geçmemek lazım tabi tercih senin
Bu arada benim oğlum da yarım saat uyuyor gündüzleri 2 ya da 3 kez ben yutmaya caluşmıyırym her çocuk aynı süre de uyumayabilir bırakıyorum kendi haline oyoynuyoruz ilk ayaylarda gündüz uykusu hiç yoktu benimkinin yine sallamadım yanlış mı yspıyorym diye çok sordum kendime ama her çocuk aynı olmuyor işte.

Kızlar aranızda bebekle düğüne giden var mi :/ ben gittim gittiğim gibi geri döndüm şarkı başlayınca kendini yırtarak ağladı . Eve getirdim ben yatırıyorum o uyanıp ağlıyor korktu kızım kıyamam ya :( sinirlerimi bozdu bi akraba ay hiç gelişmemiş diyor bu ne kızım bi hafta sonra5.ayı bitirecek 7100 gram 63 santim kötü mu ya ne bekliyor bu insanlar anlamıyorum

Kızlar aranızda bebekle düğüne giden var mi :/ ben gittim gittiğim gibi geri döndüm şarkı başlayınca kendini yırtarak ağladı . Eve getirdim ben yatırıyorum o uyanıp ağlıyor korktu kızım kıyamam ya :KK43: sinirlerimi bozdu bi akraba ay hiç gelişmemiş diyor bu ne kızım bi hafta sonra5.ayı bitirecek 7100 gram 63 santim kötü mu ya ne bekliyor bu insanlar anlamıyorum
Ben
Ben 3 kez gittim canım benimki düğün aşığı ikisinde mışıl misil uyusun birinde uyumadı ama bakındı2ayliik ve 3aylikti
Yakın zamanda gitmedim.birkere mevlüte gittim ama yabancı seçmeye seçmeye basladigi için zorlandim.
Şimdi gitsem düğünde de zorlanabilrim

Kızlar aranızda bebekle düğüne giden var mi :/ ben gittim gittiğim gibi geri döndüm şarkı başlayınca kendini yırtarak ağladı . Eve getirdim ben yatırıyorum o uyanıp ağlıyor korktu kızım kıyamam ya :KK43: sinirlerimi bozdu bi akraba ay hiç gelişmemiş diyor bu ne kızım bi hafta sonra5.ayı bitirecek 7100 gram 63 santim kötü mu ya ne bekliyor bu insanlar anlamıyorum
Biz gittik 2 aylık falandı yada 3 gayet güzel geçti düğün milleti de sallama benim kızda bu ayın 24 ünde 6 olucak 63 cm 6.440 kg idi en son Ekim’in ortalarında bak senden daha az kilosu dert etmiyorum ama Dr mamaya başlattı yetersizmiş sütüm 1 Ekim’de Dr gittim Doğum kilosuna göre azmış kilosu bana kalsa başlatmazdım mamaya ama başladım işte gün de 2 3 kere veriyorum fazla değil memeyi bırakmasın diye

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum bebeğim 6 aylık oldu. Sezeryan ile doğum yaptım. Ama çevremde şuan o kadar hamile var ki hamilelik günlerimi özledim. Yaşım 30 olmadan yeniden hamile kalmak istiyorum. 30 dan sonra daha zor olur diye düşünüyorum. Bir yandan da acaba çok mu erken diyorum. Bakabilir miyim ikisine aynı anda. Bir yanımda diyor ki ertelersem ya istediğim anda hamile olamazsam. Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :110:o_O

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum bebeğim 6 aylık oldu. Sezeryan ile doğum yaptım. Ama çevremde şuan o kadar hamile var ki hamilelik günlerimi özledim. Yaşım 30 olmadan yeniden hamile kalmak istiyorum. 30 dan sonra daha zor olur diye düşünüyorum. Bir yandan da acaba çok mu erken diyorum. Bakabilir miyim ikisine aynı anda. Bir yanımda diyor ki ertelersem ya istediğim anda hamile olamazsam. Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :110:o_O
İlk bebeğim ve 34 yaşımda anne oldum:KK200:
Şuan psikolojik olarak anne tekrar anne olmayı hayal edemiyorum.kizim uyumlu bir bebek çok şükür ama kaldıramam herhalde .3sene Allah izin verirse beklerim yaşım küçük olsa daha çok beklerdim.
Kendinden güç görüyorsan kardeş baldan tatlidir.iki ve daha çok bebeği olan arkadaşlar seni bukonuda yureklendirir.
Bu arada genç anne olmak eminimki hem bedensel hem de psikolojik olarak daha iyidir diye dusudüşünüy:anneadayı::KK200:

Benim şimdiki aklım olsa, oğlumun hemen arkasına bi tane daha yapardım zaten kardeşi olması hep alımızdaydı ama bekleyelim dedik kendini bilsin dedik, iş güç dedik ama en büyük pişmanlığım aralarında 6 yaş fark koymuş olmak , hoş Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor ama şükür ki kolay hamile kalmıştım o yüzden hep kafa rahatlığı vardı, o da bekleme sebebiydi ama gene de çok şükür Rabbime . Sezaryenden sonra bekleme süresi gibi bir durum yoksa bence arkasına düşün derim ,ufakken zor ama araları açıldımı çok daha zor.:( oğlumun kıskanması yedi bitirdi bizi :( büyüğü daha çok zorluyor. Tabi herkese göre farklı, sen gönlünden geçeni dile canım.

Bebeklerin sakin olup olmamasından ziyade öncelikler fiziksel olarak tahmin ve vücudub toparlanması göz önünde bulundurun ben de hamilelik günlerimi çok özlüyorum ama sadece hamileliği :) iki çocuk aynı anda büyür falan ama davulun sesi uzaktan hoş gelir

Yaşım 32 ve 2. Çocuğu kesinlikle düşünemiyorum. Muhtemelen aklımı yitiririm

tecrübeli annelere ufak bir sorum var: bir arkadaşım doğum yaptı sezeryan. telefonla tebrik etmek için ne kadar beklemek lazım sizce? ağrısı sızısı vardır falan diye aramadım ama ayıp olsun da istemiyorum.

tecrübeli annelere ufak bir sorum var: bir arkadaşım doğum yaptı sezeryan. telefonla tebrik etmek için ne kadar beklemek lazım sizce? ağrısı sızısı vardır falan diye aramadım ama ayıp olsun da istemiyorum.
Valla ben kimse arasın istememiştim.ama arayan oluyor bir kısmına mesajla döndüm.3-4gun sonra arayın isterseniz geç olur derseniz ertesi gün arayin

Valla ben kimse arasın istememiştim.ama arayan oluyor bir kısmına mesajla döndüm.3-4gun sonra arayın isterseniz geç olur derseniz ertesi gün arayin
zaten 4 gün geçti. ben de hemen aramak istemedim. bi kendine gelsin, ağrısı sızısı vardır diye. siz neden kimse aramasın istediniz

Back
X