• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı benimkini anlatıyorsun :) . Valla yokluğunu fark ediyordum ama yoğundur. Giremmiyordur dedim :)
:) yakın olsak keske su bebeklerimizde buyuyunce bi suru arkadasi olmus olsaydi :( cok isterdim walla bdv de durumlara bakyodum profil mesajlari paylasiliyodu ordaydim bi baktim kimse bi etikette yapmamis herkesin mesajini okudum burda benden sonra girenlere cok azalmis uzuldum

A aeengineer doktoruna gönderdim hayırlı olsun dedi :KK57:
Nasıl peki canım? Bizimkiler huysuz oldukları için anlayamıyorum ben. Birde bizimkinin ağzının içi aşırı derecede sıcak ve kulaklarını inanılmaz kaşıyor ya

benim kuzularım nasılsiniz
ay ben sizi cok ozledim sohbetlerinizi cokkk ozledim nerdesiniz :KK43: bebekleriniz nasil kuzular iyiler mi :KK43: cok koptuk walla
Valla canım buralar baya sessizleşti.. Diğer gruplarda hareket var aslında :) WhatsApp ve facebook gruplarından dolayı galiba
Benim oğlan hiç durmuyor.. Çokta asık surat, kırk şekle girerim iki güler tamam.. Hatta babası gıdıkladı ,nasıl ses çıkarıyor gülerken ama suratına baktık, hiç bir gülme belirtisi yok :) nasıl başardığını çözemedik

Kızım aşı yaptığımızdan beri sayıklayıp inliyor ne zaman düzelir acaba kızlar kurban olduğumun ağlayacak gücü bile yok o acı çekince bende üzülüyorum
Valla bizimki hep huysuz ama bi 4-5 gün sürdü galiba canım.. Bizde ateşte yapmıştı..

Kızlar ya adetim 7 gün gecikti ve karnımda ilk hamileliğimdeki gibi batmalar var ben korkmaya başladım acaba gene mihanileyim eşim korunuyor ama böyle bişey olabilir mi olursa ben naparım ya inşlah Doğumdan sonra olan bir düsensizliktir
Ay bu ay bende korkmuştum.. Birde oğlumda süt alerjisi durumu var.. Hep düşündüm oğlum için yememeliyim peki ya hamile isem??! Off çok korkunç.. Neyse ki oldum ben umarım sende olursun canım.. Çok çok erken çünkü

Vegaferon mu canım? Bana vegaferon verdiler, o mahvetti kızımı. Neye göre 3 damla dediler anlamadım. Kızım 7200 gr. bu durumda 7 damla kullanmam gerekirdi.. Gerçi 3 damlada mahvoldu, 7 damla kim bilir ne yapardı :/
Hıh aynen canım.. Bu idi ismi.. Bunun içerisinde metil ve propil paraben maddeleri var hem.. Şu paraben zararlı ise sağlık Bakanlığı nasıl bebeklere verdirir anlayamıyorum.. Kendileri kullanıyorlar mı acaba?

Nasıl peki canım? Bizimkiler huysuz oldukları için anlayamıyorum ben. Birde bizimkinin ağzının içi aşırı derecede sıcak ve kulaklarını inanılmaz kaşıyor ya

Valla canım buralar baya sessizleşti.. Diğer gruplarda hareket var aslında :) WhatsApp ve facebook gruplarından dolayı galiba
Benim oğlan hiç durmuyor.. Çokta asık surat, kırk şekle girerim iki güler tamam.. Hatta babası gıdıkladı ,nasıl ses çıkarıyor gülerken ama suratına baktık, hiç bir gülme belirtisi yok :) nasıl başardığını çözemedik

Valla bizimki hep huysuz ama bi 4-5 gün sürdü galiba canım.. Bizde ateşte yapmıştı..

Ay bu ay bende korkmuştum.. Birde oğlumda süt alerjisi durumu var.. Hep düşündüm oğlum için yememeliyim peki ya hamile isem??! Off çok korkunç.. Neyse ki oldum ben umarım sende olursun canım.. Çok çok erken çünkü

Hıh aynen canım.. Bu idi ismi.. Bunun içerisinde metil ve propil paraben maddeleri var hem.. Şu paraben zararlı ise sağlık Bakanlığı nasıl bebeklere verdirir anlayamıyorum.. Kendileri kullanıyorlar mı acaba?
aynilar canim ayni suratta mimik yok katila katila guluyo demi

aynilar canim ayni suratta mimik yok katila katila guluyo demi
Hıh, ayyneeenn.. Surat donuk, katılıyor.. Tabi sonra birden ağlıyor..

A aeengineer ateş, ishal gibi şeyler yok. Uykudan daha sık uyanıyor her zamanki huysuzluğu eli sürekli ağzında birde kulaklarını ovusturup duruyor
Bizimde uyku kısalıyor derken bugün hiç uyumadı yaa.. Yarım saate bile razıydım.. Gündüz uyur 1-2 saat dedim, yarım saate uyandı ,çıldıracağım artık.. Biz çalışsak nasıl olacak bu yorgunlukla? Bu çocukları kim idare eder ?

Bizimde uyku kısalıyor derken bugün hiç uyumadı yaa.. Yarım saate bile razıydım.. Gündüz uyur 1-2 saat dedim, yarım saate uyandı ,çıldıracağım artık.. Biz çalışsak nasıl olacak bu yorgunlukla? Bu çocukları kim idare eder ?
Sanırım biz evleri ayıracağız. Eşim evde kalacak ben annemlerden ise gidip geleceğim. Annem evime gelip bakmayı kabul etmiyor. 3 saat süt izni çalışmasını 4 ay yapıp bir süre ücretsiz alacağım gibi duruyor.

Hamak olmasa bende uyutamam, annemlerde aldı hamaktan su an annemlerdeyim 1.30 saattir uyuyor ama 25 dk da bir ağlayarak uyanıyor tekrar sallıyorum dalıyor. Ben ise baslayınca çok zorlanacağım iki ev arasında bölüneceğim. Birde daha kötü birşey varki evlilik denilen yapının bu kadar fedakarlığı haketmediğini düşünüyorum. Kendimden vere vere sabrımı tükettim galiba

Sanırım biz evleri ayıracağız. Eşim evde kalacak ben annemlerden ise gidip geleceğim. Annem evime gelip bakmayı kabul etmiyor. 3 saat süt izni çalışmasını 4 ay yapıp bir süre ücretsiz alacağım gibi duruyor.
Çok zor canım yaa.. Sabahları annene bırakıp işe gitseniz, işten sonra alıp eve geçseniz, sen ya da eşin.. İstanbul için evler uzaksa çok zor tabi bu durum.. Benim annem burada olsa, o da eve gelmek istemezdi.. Birde gelse bile günlük git gel yapması için ev yakın olmalı.. Ev yakınsa zaten ona bırakmamı ister.. Hayatta kalamaz öyle uzun.. Eşim yokken geldi de hamilelikte, zor durdu..
Benimde kimsem yok bu şehirde, ele bırakma duygusunun yanında bizimkiler gibi zor bebekle nasıl olur bilemiyorum.. Annemle keşke aynı şehirde olsa idik.. Ya da bebeklerimiz işe başlayana kadar düzelsinler yaa..
Birde memurlar için süt izni, analık izni bitiminden itibaren ilk altı ay üç saat, sonraki altı ay bir buçuk saat diyor.. Bizim analık izni Eylül 23 gibi bitmişti galiba.. Ondan itibaren altı ay üç saat değil mi izin?

Bizimki hep gülerdi. Dün gecemiz kabus gibiydi sabaha kadar ağladı. Tek bi gülücük vermedi bana. Öğlen 11de uyudu hala uyanmadı. Çok uykusuz kalmış yavrum
ay yawrum ya allahim onlara hastalik dert wermesin cok zor cok :( uyusun kuzum hep gulsun yerim onlari

ben güldüm simdi beni pış pısla diyolar :) cok fenalar cokkk

Çok zor canım yaa.. Sabahları annene bırakıp işe gitseniz, işten sonra alıp eve geçseniz, sen ya da eşin.. İstanbul için evler uzaksa çok zor tabi bu durum.. Benim annem burada olsa, o da eve gelmek istemezdi.. Birde gelse bile günlük git gel yapması için ev yakın olmalı.. Ev yakınsa zaten ona bırakmamı ister.. Hayatta kalamaz öyle uzun.. Eşim yokken geldi de hamilelikte, zor durdu..
Benimde kimsem yok bu şehirde, ele bırakma duygusunun yanında bizimkiler gibi zor bebekle nasıl olur bilemiyorum.. Annemle keşke aynı şehirde olsa idik.. Ya da bebeklerimiz işe başlayana kadar düzelsinler yaa..
Birde memurlar için süt izni, analık izni bitiminden itibaren ilk altı ay üç saat, sonraki altı ay bir buçuk saat diyor.. Bizim analık izni Eylül 23 gibi bitmişti galiba.. Ondan itibaren altı ay üç saat değil mi izin?
Annemle evimin arası 10 dk yürüme mesafesi ama gelmeyi reddediyor. Kışın çocuğu sabahın 7 sinde kaldırmak anlamsız geliyor bana hastalığa davetiye çıkarırım. Araba olsaydı belki olurdu ama oda yok mecburen ayrılacağız. Aklımda bakıcı olarak güvendiğim biri var ama daha çok küçük kıyamıyorum. Biraz aile içerisinde büyüsün istiyorum. Analık izni ekim 1 itibariyle bitti bizim ben 37 haftada ayrıldım. 2 ay yarim gün kalan 4 ay 3 saat süt izni kasım 22 de yarım günler bitecek kalan 4 ay 3 saat ben öğle arası çalışmayı teklif edeceğim yemek yemeden 1 saat ordan kazanırım 1.30 ta çıkarım diyorum

Kızlar slm
Bende bebeğimde hasta
Dün kızımı doktora götürdükiki haftadır hastanedeyiz özelde bir doktor bu çocuk isal demedi.hepsi enfeksiyon var diyip yolladı haftalardır.
Dün devlet hastanesindeki doktor karnını dinledi gürül gürül bu bebek isal dedi
Ağlaması huzursuzluğu uykusuzluğu kusmasi bundanmis.
İlaçlarını aldik gece başladık
Allah bebeklerimizi korusun
Şifa versin

Annemle evimin arası 10 dk yürüme mesafesi ama gelmeyi reddediyor. Kışın çocuğu sabahın 7 sinde kaldırmak anlamsız geliyor bana hastalığa davetiye çıkarırım. Araba olsaydı belki olurdu ama oda yok mecburen ayrılacağız. Aklımda bakıcı olarak güvendiğim biri var ama daha çok küçük kıyamıyorum. Biraz aile içerisinde büyüsün istiyorum. Analık izni ekim 1 itibariyle bitti bizim ben 37 haftada ayrıldım. 2 ay yarim gün kalan 4 ay 3 saat süt izni kasım 22 de yarım günler bitecek kalan 4 ay 3 saat ben öğle arası çalışmayı teklif edeceğim yemek yemeden 1 saat ordan kazanırım 1.30 ta çıkarım diyorum
Benim annem kızıma bakmadı 8 yaşındaki cocuguma karsi komşuna para verip baktirdim
Kimi zaman eve kitledim haftasonu gittim cumartesi özeti çok zor günlerde
Allah yardımcınız olsun

Kızlar slm
Bende bebeğimde hasta
Dün kızımı doktora götürdükiki haftadır hastanedeyiz özelde bir doktor bu çocuk isal demedi.hepsi enfeksiyon var diyip yolladı haftalardır.
Dün devlet hastanesindeki doktor karnını dinledi gürül gürül bu bebek isal dedi
Ağlaması huzursuzluğu uykusuzluğu kusmasi bundanmis.
İlaçlarını aldik gece başladık
Allah bebeklerimizi korusun
Şifa versin
Geçmiş olsun

Telefonu mu kızima birakip 7 yaşındaydı
Üstünden kapıyı kitleyip ise gittim
Gözüm eve gitmek için düşerdi ama mecburdur.o patron bozuntulari keyfi yetip çıkartırlardu kızımı her 10 dk da bir arardim

Canım eviniz yakın mı annenle? Eğer yakınsa sabah bırakıp akşam alabilirsin aslında. Biz öyle yapıyoruz, benim de annem evimde bakmayı kabul etmiyor.. Sıkılırmış, yapamazmış akşama kadar, bir de haklılar tabi herkes kendi evinde rahat eder. Sabah anneme bırakıp ordan işe geçiyoruz. Akşam da annemden alıp eve... Hergün aynı koşturmaca. Çalışan annelerin işi gerçekten kolay olmuyor.

Back
X