Bizde çoğunlukla on iki bir arası çalışıyor oluyoruz da saatten düşerler mi bilemiyorum.. Benim annem on dk olsa, gelmemesi normal, götürür bırakırım.. Araba olmadığı için haklısın tabi.. Annenler de demi yok? Ya da servis oradan geçiyorsa annen bekler, sen ona verirsin.. En kötü iki gün orda bir gün evde kalırsınız..
Amin canım, geçmiş olsun ..
Benim oğlum da yapıyor canım.. İlk iğne ucu kadar birkaç damla idi.. Üzerinden epey geçti, sonra yoğun iki üç yerde gördüm.. Doktoru bakso diye damla verdi, bir hafta kullandık.. Sonra bir kaç kez iğne ucu kadar yine oldu.. Ben bu süreçte süt alerjisi olabilir diye süt ürünlerini kestim, yine vardı.. Yarın tıp fakültesine gideceğiz.. Kan testi yapılır yüksek ihtimal, süt alerjisi var mı diye? Bizim bebekler gazlı ya çok ıkındıkları için de olabilir.. Çocuğu biri öptü ise amip dizanteri de olabilirmiş.. Hoş emen bebekte amip olmaz diyen doktor da var..
Bizdeki belirtiler; jöle gibi mukus kaka, Kakada kan, gürültülü kaka, kötü kokulu, huysuzluk, karın gurultusu, birkaç yerinde yara(yeni oldu), kafada iki üç geçmeyen konak