• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar alıntı yaptım ama hepinize diyorum
Benim kizim ishal olmuş karın ağrısı olduğu için gürül gürül Muş karın sesleri doktor dinledi Allah razı olsun ilaçları iki gündür kullanıyoruz dün gece çok güzel uyudu doğduğundan beri ilk kez dün vücudum dinlendi:nazar::dua:sizlerde takip Edip yavrularını gaita testi yaptırın aman diyin karnı ağrısını için çocuk meğer kıvranıyor Muş şimdi rahatladım saat başı uyanıyorum ve gündü hiç uyumuyordu hiccccccc ağlama huzursuzluk aman sizlerde dikkat edin
Canım neden ishal olmuş ? Sadece anne sütü mu alıyor?

Kızlar bugün Dr gittik ve kuzumun genital bölgesi yapışmış ilaçla açtı orda ıslak mendille silme dedi ve tekrarlama ihtimali varmış dikkat edin kızlarınıza
Islak mendil mi yapistiriyormus . Ay ben de kullanıyorum ama ya çok şükür ilaçla açılmış

Her gün 5 saat gündüz uykusu uyuttugum çocuk bugün 2.30 saat zor uyudu bölük bölük bol iniltili, bi ara kanguruyla dışarı çıktık durdu ya :)

Amin canım.. Bizde 2. Aydan sonra olduğu için ben rotaya filan bağlamıyorum nedeni.. Gittik doktora, 3 tüp kan aldılar.. Belirtiler önemli imiş.. Gaita da istediler.. Çok yoğunlar, iki hafta sonra hem sonuç göstereceğim hem de deri testi uygulanacak.. İnşallah birşey çıkmaz..

Normal yatak, reflü yatağı şeklini aşıyor canım.. Kimi yeri az kaldırıyorsun kimi yeri fazla..

Aynı bendeki psikoloji.. Üstelik birde hâlâ gaz sancısı, kakası derken kendimi yetersiz hissediyorum.. Gündüzleri de ayakta sallayarak 30-40 dk üç kez uyutuyorum.. Nasıl olacak bilemiyorum.. Uyku eğitimi de tavsiye etmeyen uzmanlar var güven duygusunu zedelediği için.. Mesela yanına panda koyuyorsunuz ama o çocuk onun oyuncak olduğunu bilmiyor, perdenin perde, yastığın yastık olduğunu Vs bilemezler diyorlar.. Haklılar.. Ama işte bu türlü de kalitesiz uyku oluyor.. Uyku danışmanları da uyku ile bir nesneyi bağdaştırsın mantığındalar.. Arada kaldık iyice.

Ayy Allahım kolaylıkla atlattırsın canım..

Dun ben bi video izledim cnm.evet guven duygusunu zedeliyo diyolar.ama onemli olan onun kaliteli uyku uyumasi.yanindayim burdayim bak gitmedim diyecekmisiz bebegimize.iceri gecip tv izlicem sen burda uyu degil mesele yani

Canım biz gittik hastaneye.. Üç tüp kan aldılar.. Gaita testi istediler.. Kakasını daha yapmadığı için veremedik.. Birde deri testi istediler.. Onu da yaptırmayacağım.. Kan ve gaita testi çıksın da ona göre bakarız artık

Aman canim ben bi kez deri testi yaptirdm kendime asiri canim acidi bissuru igne deligi oluyor alerji sivisi derinin altina gecsin diye sivi sayisi kadar deliyorlar ucu da kördü acidi baya zor dayanmistim.minik bebis nasi dayanicak.kakayi da geciktirmeden goturmen lazim diye biliyorum gecmis olsun ne varsa ortaya cikar insaallah

Kızlar bugün Dr gittik ve kuzumun genital bölgesi yapışmış ilaçla açtı orda ıslak mendille silme dedi ve tekrarlama ihtimali varmış dikkat edin kızlarınıza
bu durum bizdede ustelik iki kizimda da isin asli soyle biraz uzun olacak ama anlatayim.ortanca kizim 2014 dogumlu o zamandan duyardim vajinal yapisiklik aama ben bildigimiz vajinal deligin yapisik oldugunu zannederdim .bakardim normal deligi var.doktor kontrollerindede doktor bezini acar hafifce aralar bakardi bunu kontrolediyor zannederdim.
meger oyle degilmis nettede bununla ilgili fazla gorsel yok yani o bolgenin yapisi tam olarak nasil.olmali anlayamamistim.meger bayagi acik olmaliymis.
ortanca kizimin o bolgesinde yanma ve batma sikayetiyle kucuk kizimin aylik kontrolunde onuda muayene ettirdim .doktor vajinal yapisiklik dedi .idrar yolu enfeksiyonuna sebep olur istahsizlik huzursuzluk yapar bi cocuk cerrahina gorunun dedi.
cocuk cerrahida elle mudahale etti bayagi eliyle actirarak orayi araladi .simdi arada kontrol ediyorum yine yapisiyor ama ben doktor kadar aralayamiyorum bide cocuk irrite oluyor.psikolojini de etkilemek istemiyorum.
kucuk kiziminda yapisik ustelik onu ki nester darbesi gerektirecek kadar yapisik.ve gecen ay idraryolu enfeksiyonu oldu bu yuzden antibiyotik kullandik.yavrum surubu sap sap yedi.ek gidadan once antibiyotigin tadina bakmasi cok uzdu beni.
konuyla ilgili cok makale olkudum kimi yaptir kimi yaptirma diyor kafamda deli sorular.yapilmassa bu cocuk sik idrar yolu enfeksiyonundan hep antiboyotikmi kullancak.
en buyuk kizim 12 yasinda oda bir yasina kadar defalarca iye oldu ve hep antibiyotik kullandi ozan boyle bi kontrol yapmiyordu doktorlar vajinal yapisikligidahic duymamistim.tip bile sonradan mi gelisiyor buluyor bu durumlari anlamiyorum.belkide onuda boyle.bir durumu vardi ama anlasilmadi
simdide 12 yasindaki kiza gel annecim bakayim yapisiklik varmi diye konyrol edemem...
anne baba olarak sastik kaldik ne mem biseymis bu
kiz anneleri sizde doktorunuza danisin .

bu durum bizdede ustelik iki kizimda da isin asli soyle biraz uzun olacak ama anlatayim.ortanca kizim 2014 dogumlu o zamandan duyardim vajinal yapisiklik aama ben bildigimiz vajinal deligin yapisik oldugunu zannederdim .bakardim normal deligi var.doktor kontrollerindede doktor bezini acar hafifce aralar bakardi bunu kontrolediyor zannederdim.
meger oyle degilmis nettede bununla ilgili fazla gorsel yok yani o bolgenin yapisi tam olarak nasil.olmali anlayamamistim.meger bayagi acik olmaliymis.
ortanca kizimin o bolgesinde yanma ve batma sikayetiyle kucuk kizimin aylik kontrolunde onuda muayene ettirdim .doktor vajinal yapisiklik dedi .idrar yolu enfeksiyonuna sebep olur istahsizlik huzursuzluk yapar bi cocuk cerrahina gorunun dedi.
cocuk cerrahida elle mudahale etti bayagi eliyle actirarak orayi araladi .simdi arada kontrol ediyorum yine yapisiyor ama ben doktor kadar aralayamiyorum bide cocuk irrite oluyor.psikolojini de etkilemek istemiyorum.
kucuk kiziminda yapisik ustelik onu ki nester darbesi gerektirecek kadar yapisik.ve gecen ay idraryolu enfeksiyonu oldu bu yuzden antibiyotik kullandik.yavrum surubu sap sap yedi.ek gidadan once antibiyotigin tadina bakmasi cok uzdu beni.
konuyla ilgili cok makale olkudum kimi yaptir kimi yaptirma diyor kafamda deli sorular.yapilmassa bu cocuk sik idrar yolu enfeksiyonundan hep antiboyotikmi kullancak.
en buyuk kizim 12 yasinda oda bir yasina kadar defalarca iye oldu ve hep antibiyotik kullandi ozan boyle bi kontrol yapmiyordu doktorlar vajinal yapisikligidahic duymamistim.tip bile sonradan mi gelisiyor buluyor bu durumlari anlamiyorum.belkide onuda boyle.bir durumu vardi ama anlasilmadi
simdide 12 yasindaki kiza gel annecim bakayim yapisiklik varmi diye konyrol edemem...
anne baba olarak sastik kaldik ne mem biseymis bu
kiz anneleri sizde doktorunuza danisin .
Aynen çok kötü birşey şuan çok huzursuz mesela üstüne grip olmuş daha da kötü şimdi her bez değiştiğim de daha da dikkatle bakıyorum tekrarlama şansı yüksekmiş krem falan da vermedi sordum krem falan verecekmisiniz diye hayır vermiyoruz getireceksin açıcakta diyor bir iki kez de idrar enfeksiyonu geçirdi belki de buda sebep oldu yapışmasına aynı sefa kremi var onu sürüyorum şimdi yumuşak kalsın diye bakalım kontrol edicem artık ve kötü tarafı da 15 yaşına kadar regli olana kadar da olabiliyormuş genel de bir iki kere olup bir daha olmuyormuş inşallah öyle de olur

Canım biz gittik hastaneye.. Üç tüp kan aldılar.. Gaita testi istediler.. Kakasını daha yapmadığı için veremedik.. Birde deri testi istediler.. Onu da yaptırmayacağım.. Kan ve gaita testi çıksın da ona göre bakarız artık
Canım Allah bir an önce sifasını verir insallah. Bizim kız hala kanlı kaka yapıyor. Pazartesi gidecegiz. Bakalım bize ne diyecek. Bende sana yazarım

Her gün 5 saat gündüz uykusu uyuttugum çocuk bugün 2.30 saat zor uyudu bölük bölük bol iniltili, bi ara kanguruyla dışarı çıktık durdu ya :)
Gece nasıl uyuyor
5 saat gunduz deliksiz mi uyuyor
Zaten tek seferde 2-2.30 saatten fazla gündüz uykusu olursa uyandırın diyor baldan anne

Back
X