• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı durumu ben de yaşamıştım bu yöntemi eşim araştırıp bulmuştu netten kim yazdıysa günlerce dua ettim ne kötü ki hiç bir doktor bunu bilmiyor. Gerçekten şişliği hemen alıyo mantığı da şu bebeklerin alt çene kası kuvvetli olduğu için düzenli emdiği taraf tıkanmıyo,koltuk altına alınca o bölgeyi emdiği için açılıyo çok sevindim işine yaramasına, zordur bilirim :KK200:
Evet canım çok şükür tamamen düzeldi çok sağol:KK200:

Kızlar haftasonu bebeğime demir ilacına başlayayım dedim.. Günde 3 damla olarak, aman Allah'ım mahvetti kızımı.. Burada okumuştum zaten bazı arkadaşlar demir damlasının huysuzluk yaptığını falan yazmışlardı. Yan etkisi nedir ki acaba bebekte bu kadar huysuzluk yaratıyor. Gece uykumuz çok iyiydi, akşam damlasını verdim o gece ağlayarak uyandı devamlı, hem de ne ağlama.. Sanki canını yakmışlar :KK43: Şimdilik kullanmıyorum, haftaya doktor randevumuz var gidince doktorumuza söyleyeceğim bakalım ne diyecek..
Bizimde ilk günler çok kötüydü . Iki günde bir veriyorum eskisi kadar huysuzluk yapmıyor gibi

Canım yurt dışında ek gıdaya kaçıncı ayda başlaniyor?
Doktorumuz 4. Ayda serçe parmağı ile yediğim yemeklerden tattirmami söyledi ve 6. Ayda başlayacağız ama emmeyen bebekler için 4. Aydan itibaren tadım ile başlayıp yavaş yavaş artırıp devam edilebiliyor ama yine de tam anlamı ile 6. Ayda başlıyor yemek olayı.

Kızım aşı yaptığımızdan beri sayıklayıp inliyor ne zaman düzelir acaba kızlar kurban olduğumun ağlayacak gücü bile yok o acı çekince bende üzülüyorum

Kızlar ya adetim 7 gün gecikti ve karnımda ilk hamileliğimdeki gibi batmalar var ben korkmaya başladım acaba gene mihanileyim eşim korunuyor ama böyle bişey olabilir mi olursa ben naparım ya inşlah Doğumdan sonra olan bir düsensizliktir

Kızlar ya adetim 7 gün gecikti ve karnımda ilk hamileliğimdeki gibi batmalar var ben korkmaya başladım acaba gene mihanileyim eşim korunuyor ama böyle bişey olabilir mi olursa ben naparım ya inşlah Doğumdan sonra olan bir düsensizliktir
Ben hala denemedim bile:) doğumdan sonra düzensizlik olabiliyormuş, en iyisi test yap garanti olsun cnm

Nasil yukseltttin cnm banada fikir verirmjsin?ama oylede yastik niyetine gecmiyomu yukseltince oda?

yok canım reflü yatağı gibi oluyor öyle. Dr.umuz önerdi hep öyle yatıyor. Yatağın başkısmına gelen yerin altına ister battaniye ister başka birşey katlayarak koyarak yükseltiyorsun. Reflü yatağı kadar yükseltsen yeter. Bizimki gece hiç sorun yşamadı bu şekilde.

benim kuzularım nasılsiniz
ay ben sizi cok ozledim sohbetlerinizi cokkk ozledim nerdesiniz :KK43: bebekleriniz nasil kuzular iyiler mi :KK43: cok koptuk walla
Evet canım ya , eskisi gibi sohbet kalmadı ama normal. Bebekler hala k3ndi başlarına pek birşey yapamıyor ve hep bir gözümüz üstlerinde. Uyusalar da anca yemek iş güç:( hele benim gibi iki çocuk varsa tamamen bitiyorsun . Allah yardımcımız olsun inşallah

Sağlık ocağı bana 7-8 damla ver dedi.. V ile başlıyordu ismi.. Benim doktor iki çeşit var, hangisini verdi demişti.. Sana diğer çeşitini mi verdiler acaba? Ondan mı üç damla dedi ki? Aman yaa, şu ülkede tıp okuyan onca adamın bile fikri ayrı.. Biri ak diyor diğeri krem dese neyse, siyah diyor.. Rabbim korusun yavrularımızı
Vegaferon mu canım? Bana vegaferon verdiler, o mahvetti kızımı. Neye göre 3 damla dediler anlamadım. Kızım 7200 gr. bu durumda 7 damla kullanmam gerekirdi.. Gerçi 3 damlada mahvoldu, 7 damla kim bilir ne yapardı :/

Vegaferon mu kullanıyorsunuz? Benim kızda da yaptı huysuzluk. Kardeşim eczacı ona danıştım vegaferon yaparmış. Ben sana ilaç öneremem doktor kontrolüne kadar kullandırma, gidince doktoruna söyle etken maddesi farklı olan bir kan damlası yazsın size dedi. Yarın bir aksilik çıkmazsa gideceğim ben. Yazarım sizr durumu. Ek gıda listesi de yapacaktı bana bakalım...
Evet canım vegaferon. Demekki yan etkisi var neden ısrarla bunu veriyorlar o zaman. Ben de doktor kontrolümüzü bekliyorum Kasım 5-6 sında götüreceğim. Bize de ek gıda listesi yapacak doktorumuz. Haber verirsin canım bana da.

Doktorumuz 4. Ayda serçe parmağı ile yediğim yemeklerden tattirmami söyledi ve 6. Ayda başlayacağız ama emmeyen bebekler için 4. Aydan itibaren tadım ile başlayıp yavaş yavaş artırıp devam edilebiliyor ama yine de tam anlamı ile 6. Ayda başlıyor yemek olayı.
Zahide yetiş var sunucu onun bebeği iki hafta küçük benimkinden tadıma başlamış yurt dışında da böyle deyince merak ettim. Sağol canım bende bugün başlıyım o zaman

Evet canım ya , eskisi gibi sohbet kalmadı ama normal. Bebekler hala k3ndi başlarına pek birşey yapamıyor ve hep bir gözümüz üstlerinde. Uyusalar da anca yemek iş güç:KK43: hele benim gibi iki çocuk varsa tamamen bitiyorsun . Allah yardımcımız olsun inşallah
amin canim benimde iki tane allahima sukur hic bana rahat yok haklisin walla

benim kuzularım nasılsiniz
ay ben sizi cok ozledim sohbetlerinizi cokkk ozledim nerdesiniz :KK43: bebekleriniz nasil kuzular iyiler mi :KK43: cok koptuk walla
Son zamanlarda pek yoksun . Dis etleri kaşınıyor huysuz.tam biseyi bitiyor derken başka Bisey başlıyor .sen ve bebis nasılsınız

Vegaferon mu canım? Bana vegaferon verdiler, o mahvetti kızımı. Neye göre 3 damla dediler anlamadım. Kızım 7200 gr. bu durumda 7 damla kullanmam gerekirdi.. Gerçi 3 damlada mahvoldu, 7 damla kim bilir ne yapardı :/
Damla sayısı kiloya göre olmalıydı ama .ilk günler çok kötü ama sonra daha iyiye gidiyo

Son zamanlarda pek yoksun . Dis etleri kaşınıyor huysuz.tam biseyi bitiyor derken başka Bisey başlıyor .sen ve bebis nasılsınız
Walla canım hep ayni hic kimsede dememis nerdesin diye bana :D bebek nasil diyosan girmedigim şaklabanlik hareket kalmadi gezdiryorum iki agiz ucuyla gülüyo tamam. sonra ıh vıh hic memnun olmuyo hemen yuzumde elleri yirtiyo. disler basladi bizdede kaşınıyo damaklari ellerinin ikisi agzinda nerdeyse Hic kolay degiller tam ikizler burcu

Walla canım hep ayni hic kimsede dememis nerdesin diye bana :KK70: bebek nasil diyosan girmedigim şaklabanlik hareket kalmadi gezdiryorum iki agiz ucuyla gülüyo tamam. sonra ıh vıh hic memnun olmuyo hemen yuzumde elleri yirtiyo. disler basladi bizdede kaşınıyo damaklari ellerinin ikisi agzinda nerdeyse Hic kolay degiller tam ikizler burcu
Aynı benimkini anlatıyorsun :) . Valla yokluğunu fark ediyordum ama yoğundur. Giremmiyordur dedim :)

Back
X