Ben sağdığımda biberonun dibinde idi canım. Bir ml bile çıkmadı, annem bile şok olmuştu.. Sonra geri geldi. Bende yazmıştım hatta sütü azalanlar ne yapmışlardı diye.. Sonrasında benim tek göğsüm bitmeye yakın hâle geldi ama adetten değil stresten.. Teki ile emziriyorum, o da yumuşak baya ama idare ediyoruz.. Üzülme yani üçüncü güne düzelir
Hiç ağrı olmadı desem.. Benim normalde baya sancılı geçer, bak sen yazınca düşündüm ağrılı olmadım..
2.aydan beri bizde de var canım.. Benim doktor da bakso diye bir damla verdi, bir hafta kullandık.. Sonra tekrar oldu.. Yoğun olduğu da oluyor, iğne ucu kadar da oluyor.. Geçen iğne ucu kadar 20-30 tane vardı.. Görünce ağladım baya.. Ben çocuk alerjiye götüreceğim tıp fakültesine.. Vücudunda amip dizanteri olabilirmiş, inek sütü alerjisi olabilirmiş ya da popoda çatlak.. Benim oğlan baha ıkınıyor, gürültülü kaka yapıyor, foşurdatarak.. Baya da kokuyor.. Ben o zamandan beri süt, peynir, yoğurt yemiyorum ama kek Vs yiyordum.. Geçen haftadan beri onları da kestim ama oğlum düzelmedi.. Bakalım ne çıkacak.. Çok üzücü bir durum, geçer inşallah
Bu arada emen bebekte Amip olmaz diyor bazı doktorlar.. Sık emmede bu tip şeyleri yol açarmış.. Yani iyi kontrol şart
Aynen canım.. Bizimde ağız gazımız gazla.. Doktor emdikten sonra 10-15 dk omzunda dik dursun dedi.. Küçükken oluyordu da şimdi maşallah bu kilo ile özellikle geceleri tutamıyorum. Birde saat başı kalkınca imkansız oluyor.. Bizimki 4 te başlıyor ıkınmaya öğleden sonra anca yapıyor, heder oluyor.. Dediğin gibi onlar açısından çok zor.. Rabbim şifa versin..
Reflü yatağı gibi düşün canım.. Yatak almak yerine çarşaf Vs ile eğim vermişler.. Yastık gibi dümdüz toparlayıp koymamışlar..yüksekliği yavaş yavaş azaltmışlar