• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
KIZLAR memesinde süt dugumlenmesi olan var mi ? Koltuk altına yakın yerler düğüm düğüm olmuş ağrı yapıyor bebek emiyor süt gelmiyor ssgiyorum damla damla geliyor. Nasıl geçer bu ? Sıcak dusun altında durdum baya masaj yaptım yok :KK43:
Yeni okudum mesajı cevap vermişler arkadaşlar ben öğrenince buraya yazdım hemen hastanelik olmuştum ben 40 derece ateş 2 dakikada geçmişti kanepenin ucuna bebeği yatır yan sen de yere otur sağ göğsünde bebeğin ayakları sağ tarafa uzansın daha rahat emzirmiştim böyle inş tamamen geçer

Ben sağdığımda biberonun dibinde idi canım. Bir ml bile çıkmadı, annem bile şok olmuştu.. Sonra geri geldi. Bende yazmıştım hatta sütü azalanlar ne yapmışlardı diye.. Sonrasında benim tek göğsüm bitmeye yakın hâle geldi ama adetten değil stresten.. Teki ile emziriyorum, o da yumuşak baya ama idare ediyoruz.. Üzülme yani üçüncü güne düzelir

Hiç ağrı olmadı desem.. Benim normalde baya sancılı geçer, bak sen yazınca düşündüm ağrılı olmadım..

2.aydan beri bizde de var canım.. Benim doktor da bakso diye bir damla verdi, bir hafta kullandık.. Sonra tekrar oldu.. Yoğun olduğu da oluyor, iğne ucu kadar da oluyor.. Geçen iğne ucu kadar 20-30 tane vardı.. Görünce ağladım baya.. Ben çocuk alerjiye götüreceğim tıp fakültesine.. Vücudunda amip dizanteri olabilirmiş, inek sütü alerjisi olabilirmiş ya da popoda çatlak.. Benim oğlan baha ıkınıyor, gürültülü kaka yapıyor, foşurdatarak.. Baya da kokuyor.. Ben o zamandan beri süt, peynir, yoğurt yemiyorum ama kek Vs yiyordum.. Geçen haftadan beri onları da kestim ama oğlum düzelmedi.. Bakalım ne çıkacak.. Çok üzücü bir durum, geçer inşallah
Bu arada emen bebekte Amip olmaz diyor bazı doktorlar.. Sık emmede bu tip şeyleri yol açarmış.. Yani iyi kontrol şart

Aynen canım.. Bizimde ağız gazımız gazla.. Doktor emdikten sonra 10-15 dk omzunda dik dursun dedi.. Küçükken oluyordu da şimdi maşallah bu kilo ile özellikle geceleri tutamıyorum. Birde saat başı kalkınca imkansız oluyor.. Bizimki 4 te başlıyor ıkınmaya öğleden sonra anca yapıyor, heder oluyor.. Dediğin gibi onlar açısından çok zor.. Rabbim şifa versin..

Reflü yatağı gibi düşün canım.. Yatak almak yerine çarşaf Vs ile eğim vermişler.. Yastık gibi dümdüz toparlayıp koymamışlar..yüksekliği yavaş yavaş azaltmışlar

Yuksekligi yavas yvas azaltmislar derken cnm?bende yapim bari ya cok düz kaliuor kafasi

Canım yarın doktora gidemeyecem pazartesine kaldı. Bizde eklem yerlerinde özellikle boynunun altı koltuk altında pisik gibi kızarıklıklar var. Kanda bir aydır sürekli geldi. Doktor ilk catlak var dedi. 15 gün oyaladı. Sonra gıda alerjisi olabilir dedi. Bende iyi bi doktor araştırdım. İzmirde alerji testi yaptıracam.
Bizim randevu perşembe ben sana yazarım inşallah canım. Yavrularımız kurtulsunlar inşallah.. Kan testi şart bizlere

Yuksekligi yavas yvas azaltmislar derken cnm?bende yapim bari ya cok düz kaliuor kafasi
Reflü yatakları var ya canım.. Onu bir incelesene.. Normal yatağa da onu yapıyorlar, alttan destek ile.. Yükseklik birden kesilmiyor, azalarak bitiyor, eğim veriliyor yani.. Olmadı reflü yatağı da alabilirsin diyeceğim de büyüdüler iyice.. Bizde vardı, sığmıyor içine artık.. Ben fotoğrafta yükleyemiyorum ki yapıp paylaşsam

Kızlar haftasonu bebeğime demir ilacına başlayayım dedim.. Günde 3 damla olarak, aman Allah'ım mahvetti kızımı.. Burada okumuştum zaten bazı arkadaşlar demir damlasının huysuzluk yaptığını falan yazmışlardı. Yan etkisi nedir ki acaba bebekte bu kadar huysuzluk yaratıyor. Gece uykumuz çok iyiydi, akşam damlasını verdim o gece ağlayarak uyandı devamlı, hem de ne ağlama.. Sanki canını yakmışlar :( Şimdilik kullanmıyorum, haftaya doktor randevumuz var gidince doktorumuza söyleyeceğim bakalım ne diyecek..

Merhaba tecrübeli anneler dağlıkla hayırla büyütün bebişlerinizi

Nasip olursa bende nisan yada mayıs annesi olacağım. O yüzden sormak istediklerim var sizlere

Bebek arabasını fikir edinecek kadar kullanmışsınızdır..hangi marka modelden memnunsunuz veya pişmansınız

Anne yanı için ahşap sepet beşik kullanan var mı? Memnun mu?

Galiba diş çıkarıyor :KK17:

Eklentiler

• 20181030_134641.webp
    20181030_134641.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 70
Bizim randevu perşembe ben sana yazarım inşallah canım. Yavrularımız kurtulsunlar inşallah.. Kan testi şart bizlere

Reflü yatakları var ya canım.. Onu bir incelesene.. Normal yatağa da onu yapıyorlar, alttan destek ile.. Yükseklik birden kesilmiyor, azalarak bitiyor, eğim veriliyor yani.. Olmadı reflü yatağı da alabilirsin diyeceğim de büyüdüler iyice.. Bizde vardı, sığmıyor içine artık.. Ben fotoğrafta yükleyemiyorum ki yapıp paylaşsam
İnsallah canım. Allah sifasını versin biran önce.

Benim bahsettiğim konu daha çok ağız yoluyla çıkan gaz canım, diğeri de car o ayrı da emerken çok hava yutuyor biraz araştırdım sanırım sütün tazyikli gelmesi ile ilgili süt hızlı akınca boğaza kaçarak hava tutmasına sebep oluyo, emzirmeden bir iki dk sağıp sonra emzirmeyi denicem. Ya da geriye doğru yaslanarak oğlumu üzerime alıp yer çekimine ters etki sağlayıp hızlı gelmesini engellemeye çalışıcam sütün, uzun yazdım ama varsa benim givi olan arkadaslar bilgi olsun, inşallah ile yarar
Dil bağını kontrol ettin mi ndan hava yutuyor olabilir

KIZLAR memesinde süt dugumlenmesi olan var mi ? Koltuk altına yakın yerler düğüm düğüm olmuş ağrı yapıyor bebek emiyor süt gelmiyor ssgiyorum damla damla geliyor. Nasıl geçer bu ? Sıcak dusun altında durdum baya masaj yaptım yok :KK43:
Ters emzirme tekniği var. Düğümlenme açılıyor. Deneyin derin

Kızlar haftasonu bebeğime demir ilacına başlayayım dedim.. Günde 3 damla olarak, aman Allah'ım mahvetti kızımı.. Burada okumuştum zaten bazı arkadaşlar demir damlasının huysuzluk yaptığını falan yazmışlardı. Yan etkisi nedir ki acaba bebekte bu kadar huysuzluk yaratıyor. Gece uykumuz çok iyiydi, akşam damlasını verdim o gece ağlayarak uyandı devamlı, hem de ne ağlama.. Sanki canını yakmışlar :KK43: Şimdilik kullanmıyorum, haftaya doktor randevumuz var gidince doktorumuza söyleyeceğim bakalım ne diyecek..
Canım bende okudum buradan ve doktora sordum.. Ver, bebeğinde rahatsızlık yaparsa şunu ver dedi ve Sidefer yazdı.. Ama ben başlamadım.. Onların verdiği D vitamini bile dokunmuştu.. Bizim sağlık Bakanlığına hiiiççç güvenmiyorum.. Yine burada birçok arkadaşa doktoru Sidefer yazmış canım

Galiba diş çıkarıyor :KK17:
Aynen.. Birde diş eklenirse düşünemiyorum bizimkileri.. Bizimde beyazlık var böyle

Kızlar haftasonu bebeğime demir ilacına başlayayım dedim.. Günde 3 damla olarak, aman Allah'ım mahvetti kızımı.. Burada okumuştum zaten bazı arkadaşlar demir damlasının huysuzluk yaptığını falan yazmışlardı. Yan etkisi nedir ki acaba bebekte bu kadar huysuzluk yaratıyor. Gece uykumuz çok iyiydi, akşam damlasını verdim o gece ağlayarak uyandı devamlı, hem de ne ağlama.. Sanki canını yakmışlar :KK43: Şimdilik kullanmıyorum, haftaya doktor randevumuz var gidince doktorumuza söyleyeceğim bakalım ne diyecek..
Birde demir ilacında kilosu kadar damla kullanılıyor.. 5 kilo ise 5 damla gibi.. Sen denemek amaçlı mı 3 damla verdin?

Yok, bana sağlık ocağında 3 damla dediler.. Neden ki acaba? En iyisi gidince doktoruna sorup kullanmak olacak.
Sağlık ocağı bana 7-8 damla ver dedi.. V ile başlıyordu ismi.. Benim doktor iki çeşit var, hangisini verdi demişti.. Sana diğer çeşitini mi verdiler acaba? Ondan mı üç damla dedi ki? Aman yaa, şu ülkede tıp okuyan onca adamın bile fikri ayrı.. Biri ak diyor diğeri krem dese neyse, siyah diyor.. Rabbim korusun yavrularımızı

Bizim kizin dislerini her gun parmagimla kontrol ederim hos zaten elimi agzindan alamiyorum.dunden beri cok huysuz dogru duzgun gulmuyor ve memnun edemiyoruz bi turlu.bugun alt dislerde sivrilik sertlik hissettim baktigimda cok bisi goremedm kipirdayip durdugu için hafif beyazlik var ama deri altinda sanirim gostermedi agzini ama elimle bariz hissediyorum batiyor.bi sevindirik oldum niyeyse:D aslinda zor gunler bizi bekliyor

Vegaferon mu kullanıyorsunuz? Benim kızda da yaptı huysuzluk. Kardeşim eczacı ona danıştım vegaferon yaparmış. Ben sana ilaç öneremem doktor kontrolüne kadar kullandırma, gidince doktoruna söyle etken maddesi farklı olan bir kan damlası yazsın size dedi. Yarın bir aksilik çıkmazsa gideceğim ben. Yazarım sizr durumu. Ek gıda listesi de yapacaktı bana bakalım...

Back
X