- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.821
Arkadaşlar kaçıncı haftada kesenin içinde ki bebeğinizi gördünüz ? Ve kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ? Ankarada olup hastane önerisi olan var mı ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı uğurlu olsun.Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.Şimdilik Pendik - kurtköy - emsey hospitala gidiyorum.aralık ayından sonra -acıbadem ınternationala gidicem sanırımAusencia canım beni de kayıt eder misin 29 yaşındayım istanbulda yaşıyorum sat :20 eylül tahmini doğum : 27 haziran
ilk hamilelik
bu arada kızlar istanbulda hangi hastaneye gidiyorsunuz ve ilk ne testler yapıldı
sağ ol canım amin Rabbim Hepimize o duyguyu yaşatsın inşallah Kuzenimin eşi o hastanede çalışıyor doktorları çok iyimiş ama bana uzak ben maltepedeyim Ataşehir Alle hastanesinde kontrol oluıyorum orada doğum olmadığı için farklı yerler düşünüyorum. Dragosda ki Bezmialem üniveriste hastanesini düşünüyorum ama kafam karışıkhayırlı uğurlu olsun.Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.Şimdilik Pendik - kurtköy - emsey hospitala gidiyorum.aralık ayından sonra -acıbadem ınternationala gidicem sanırım
Başlamadım canım geçen hafta kadın doğum doktoru çokta üstünde durmadı dahiliyeye de en erken saat bugüne alabildim randevuyu, şimdi eve geldim gebelik için biraz yüksek bir değer ama aile hekimliğinde tahliller bazen yanlış sonuçlar verebiliyor dedi tekrar kan verdim yarın sonucu alıcam ve duruma göre ilaca başlayacağım bugün 5+1, daha fazla geç kalmayız umarım herşey yolunda gider.bence sonucuna bakar canım sen ilaca başladın dimi?
bende sürekli uyku halindeyim çünkü geceleri deliksiz uyuyamıyorum hep bi huzursuzum sürekli uyanıyorumBenimde en büyük sorunum uyku şuanda. Normalde ben akşam 10 da kafamı koyar yastığa, alarma çalana kadar deliksiz uyurdum. Şimdi geceleri çok uyanıyorum dönüyorum huzursuz yatıyorum resmen. Bundan dolayı gündüzleri uykusuz kalıyorum Ne yapacağım bilmiyorum..
bende bursadayım canım ama henüz özel hastanede karar kılamadım medicabil ve medicalpark arasında düşünürken sanırım esentepeyi tercih edeceğim. Beybisi123 canım esentepe de muayene ücreti ne kadar sen oraya gidecektin sanırım?Merhaba Arkadaşlar,
Bursa'da Jimer Hastanesinde Hatice Uğur Hanım'a gdiyorum. Ama hiç memnun değilim Pembe mavi de Jale Gürlüler hanım'ı duydum. Aranızda giden var mı? Kafam çok karışık
Allah sabır versin Rabbim kimseye yaşatmasınBi arkadaşım var. 5 yıllık evli. Kocası ameliyat oldu ama işe yaramadi o yüzden tüp bebek yaptirmislardi. Kız 36 haftalik hamileydi pazar günü bebegi karninda ölmüş çok üzüldüm sebebini sordum suyu azalmış. Bunu anlamayan kadın doğum doktoru nasıl olabilir ilk gebeliği olan anneler mümkün olduğu kadar iki doktora birden görünün. Bi devlete bi özele gidebilirsiniz mesela. Rabbim yavrularimizi sağsalim bize bagislasin İnşallah
Canım onlar şöyle yapmış aslında muskatı rendelemiş mahlepte eşit ölçüde koymuş sonra onları tülbentten elemişler toz kısmınu bebeğe mercimek büyüklüğünde veriyolarmış tülbentin üstünde kalan kısmı da balla karıştırmışlar eltim yiyomuş yani bi ölçüyle yapmamışlar.. Ama ben az önce araştırdım muskatı bazı kaynaklar kesinlikle hamilelerin almaması gereken şeyler arasında göstermişler Biraz pişman da oldum.. Bebeğe zarar vermeyen şey bana da vermez diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş sanırım.. Bi kereden bişey olmaz düşüncesiyle kendimi rahatlatıyorum şu an.. Bence yapmayın siz de.. Başka yöntemler bulalımEltinde bilir aslinda :)
Muskatın fazlası zehirliyormuş diye duymuştum canım aman dikkat etCanım onlar şöyle yapmış aslında muskatı rendelemiş mahlepte eşit ölçüde koymuş sonra onları tülbentten elemişler toz kısmınu bebeğe mercimek büyüklüğünde veriyolarmış tülbentin üstünde kalan kısmı da balla karıştırmışlar eltim yiyomuş yani bi ölçüyle yapmamışlar.. Ama ben az önce araştırdım muskatı bazı kaynaklar kesinlikle hamilelerin almaması gereken şeyler arasında göstermişler Biraz pişman da oldum.. Bebeğe zarar vermeyen şey bana da vermez diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş sanırım.. Bi kereden bişey olmaz düşüncesiyle kendimi rahatlatıyorum şu an.. Bence yapmayın siz de.. Başka yöntemler bulalım
Anladım canım.. daha küçük bebek bence bişey olmaz dedimya eltim 7 haftada başlamıştı hiçbişey yok çok sağlıklılar maşallah ikisi deBaşlamadım canım geçen hafta kadın doğum doktoru çokta üstünde durmadı dahiliyeye de en erken saat bugüne alabildim randevuyu, şimdi eve geldim gebelik için biraz yüksek bir değer ama aile hekimliğinde tahliller bazen yanlış sonuçlar verebiliyor dedi tekrar kan verdim yarın sonucu alıcam ve duruma göre ilaca başlayacağım bugün 5+1, daha fazla geç kalmayız umarım herşey yolunda gider.
ay malesef öyleymiş inşallah sıkıntı olmaz 1 defa aldım ama nolcak dimi olmaz yaaMuskatın fazlası zehirliyormuş diye duymuştum canım aman dikkat et
Benim bugün mide bulantım kayboldu.. sadece sabah biraz oldu acayip triplerdeyimBugun nasilsiniz anne adaylari ne gibi degisiklikler var
Yürüyüs yapamam canım.esim isten yorgun geliyor benimle yurü diyemem ki.evde yürürüm artıkBursada oturuyormuşsun oturduğun yeri merak ettim gurbetteymişsin sanırım tek olmak zor tabi eşle de nereye kadar komşun falan yok mu hiç.cidden çok zor senin için arkadaşın dediği gibi doktor yürüyüş vericek nasıl yapcaksın onu
İnşallah canım sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerimÇok haklısın canım, doktorların neyi nasıl söyleyeceği hiç belli olmuyor, cihaz ve doktora göre değişiyor gördükleri şeyler, hamileliğin en önemli zamanlarını stresle geçirmeye sebep oluyorlar. Şu dönemleri tevekkülle sağlıkla atlatırız inşallah.
Internette araştırıp basit hamile hareketleri ile sporunu yapabilirsin canim.. aman neyseki internetini kiskanmiyo:) valla bende bütün gün netteyim arkadaş gördüğüm yok senden farklı sayılmam:) ama tabi isteyince cikarim böyle bi rahatlığımin olduğunu bildiğim için rahatimYürüyüs yapamam canım.esim isten yorgun geliyor benimle yurü diyemem ki.evde yürürüm artık
Canım 2 hafta önce kese görmek için gittiğimizde doktor 4+5 demişti bende o günden itibaren saydım ama bugün ultrasonda 7+5 olarak göründü.kalp atışını duydukcanım merhaba bir şey soracağım. ben de şuan 8+5 günlük hamileyim ancak bebeğimin kalp atışını geçen hafta duyamadık. benim son adet tarihim 24 ağustos. listeye bakıyordum kalp atımı kaçıncı haftalarda görülmüş diye. senin de son adet tarihinin 25 ağustos olduğunu gördüm. ama sen 6+6 haftalık demişsin. bunu nasıl hesapladın?
Yürüyüs yapamam canım.esim isten yorgun geliyor benimle yurü diyemem ki.evde yürürüm artık
Gözünüz aydın canım, kalp atisini duymak çok duygusal bı an ve rahatlatıcı :) Allah daim etsin atışlarını inşallah..Canım 2 hafta önce kese görmek için gittiğimizde doktor 4+5 demişti bende o günden itibaren saydım ama bugün ultrasonda 7+5 olarak göründü.kalp atışını duyduk
canım senin hastaneden çıkış zamanın belli değil mi hala. Baya uzun süre olmuş yatalıAllah sana kolaylastirmis canim yoksa cok zor ben kafayi yerdim herhalde hapis gibi hissederdim.zaten calisiyorum da calismiyor olsaydım bile ben evcil oldugum halde disari cikamayacagimi bilince psikolojim etkileniyor.uc haftadir hastanede yatiyorum benim disimda olan sebeplerden cikamayacagimi bildigim icin bunalıyorum cok fenaa.cok gezmeyi seven biri degilim ama kisitlaninca ters tepiyor bende:))
Teşekkür ederim amin canım inşallah çok değişik bi duyguymuş anlatamıyorum şu an :) hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallahGözünüz aydın canım, kalp atisini duymak çok duygusal bı an ve rahatlatıcı :) Allah daim etsin atışlarını inşallah..
canım senin hastaneden çıkış zamanın belli değil mi hala. Baya uzun süre olmuş yatalı
Yürüyüs yapamam canım.esim isten yorgun geliyor benimle yurü diyemem ki.evde yürürüm artık