- Konu Sahibi Blackbluee1
- #2.741
Kızlar birşey soracağım happy mom uygulamasında gelen bildirimleri daha sonra nasıl görebilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben çok içiyodum 1,5 paket falan bırakamadım valla doktor da birden kesme 5 taneye kadar iç dedi 5 i geçmiyorum bazen 4 de kalıyorum
Emzirme annenin durumuna göre devam eder canım karnındaki bebek zaten senin depolarından alıyor çok bulantın kusman ve iştahsızlık yok ise emzirmeye devam edilir için rahat olsunDoktora sormadım ama emzirdigimi biliyor sıkıntı olsa söylerdi. Tandem emzirme diye birşey var araştırdım bir sorun görmedim devam ediyorum. Bebeğim de de bi sıkıntı olmadı çok şükür ishal vs.
KIZLARRRRR
Ayıptır solemesi 2 gündür lavaboya çıkamıyorum
kayısı yedim su içiyorum ama hala karnım çok şişş
ne yapcan?
sizde durumlar nasıl?
Dr keseyi gormeden baslatmamisti biz keseyi daha yeni gorduk 5+3 te ici dolu olunca igneye baslatti.. sizin nasil oldu? Kac hafyalik sizin kuzuher gün aynı saatte yapman önemli canım aman dikkat et
Canım mesajlarım var ya ordan görebilirsinKızlar birşey soracağım happy mom uygulamasında gelen bildirimleri daha sonra nasıl görebilirim?
Evt canım çok içtiğim için zaten sanırım hemen bırakma stres olursun dedi yavaş yavaş azalt dedi 3 aydan sonra kesinlikle hiç istemiyoruz dedi.. Ben 3 aya kadar kalıcağımı düşünmüyorum zaten bu mide bulantıları da içmeme engel oluyo iyi oluyo aslında :)1.5 paket cokmus, o kdr cok olunca bir anda birakmak zor olur tabii. Ama ne guzel doktoru dinleyip bu kadar azaltabilmissin, bence 30 taneden 4 taneye dusmen cok iyi bir basari.hazir hissettiginde birakirsin insallah.
Maalesef sigara asiri bagimlilik yapior ve zevk aliyorsan birakmak zor.
Ben de nasilsa bir kac yil sonra hep icicem diye kendimi telkin ediyorum
cok yanlış yaparsın gel töbe et bari hamileyken agzına sürme allah rızası içinyaa ben çok içiyodum 1,5 paket falan bırakamadım valla doktor da birden kesme 5 taneye kadar iç dedi 5 i geçmiyorum bazen 4 de kalıyorum
nescafe içmeyinnnnn diyorlar :/Henuz oyle bir sey olmadi ama her bunyeye iyi gelen seyler var, mesela sutlu nescafe bana iyi gelirdi.oyle deneyebilirsin
ben de keseyi görünce başladım canım 5+0 da daha öncesinde pıhtılaşma bozukluğum olduğu için zaten coraspin alıyodum sürekli olarak.. bugün 6+1 deyim canımDr keseyi gormeden baslatmamisti biz keseyi daha yeni gorduk 5+3 te ici dolu olunca igneye baslatti.. sizin nasil oldu? Kac hafyalik sizin kuzu
merhaba dun hamileligimi ogrendim:)
hosbulduk sagolumHayırlı olsun Hoş Geldin :)
canım işte sen hiç içmediğin için o kadar kolay olmadığını bilmiyosun ama hele 1,5 paket içerken çok zor oluyo 4-5 tane içmeme rağmen parmak uçlarım falan uyuşuyo.. Zamanla bitiricem inşallah elimden geleni yapıyorumcok yanlış yaparsın gel töbe et bari hamileyken agzına sürme allah rızası için
ben bilmiyorum çok karsıyım sigaraya resmen kendini zehirliyorsn
birde karnında yavrun var lütfen bırak
Benimde genetikte ortaya cikti.. coraspirin kullanmay baslamistim bebek olunca bebe aspirinine cevirdi drben de keseyi görünce başladım canım 5+0 da daha öncesinde pıhtılaşma bozukluğum olduğu için zaten coraspin alıyodum sürekli olarak.. bugün 6+1 deyim canım
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinmerhaba dun hamileligimi ogrendim:)
cok cok amin sagolun sizde saglicakla kucaginiza alirisnkz insAllahhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin