• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yaa ben çok içiyodum 1,5 paket falan bırakamadım valla doktor da birden kesme 5 taneye kadar iç dedi 5 i geçmiyorum bazen 4 de kalıyorum :KK61:

1.5 paket cokmus, o kdr cok olunca bir anda birakmak zor olur tabii. Ama ne guzel doktoru dinleyip bu kadar azaltabilmissin, bence 30 taneden 4 taneye dusmen cok iyi bir basari.hazir hissettiginde birakirsin insallah.
Maalesef sigara asiri bagimlilik yapior ve zevk aliyorsan birakmak zor.
Ben de nasilsa bir kac yil sonra hep icicem diye kendimi telkin ediyorum:21:

Doktora sormadım ama emzirdigimi biliyor sıkıntı olsa söylerdi. Tandem emzirme diye birşey var araştırdım bir sorun görmedim devam ediyorum. Bebeğim de de bi sıkıntı olmadı çok şükür ishal vs.
Emzirme annenin durumuna göre devam eder canım karnındaki bebek zaten senin depolarından alıyor çok bulantın kusman ve iştahsızlık yok ise emzirmeye devam edilir ;) için rahat olsun

1.5 paket cokmus, o kdr cok olunca bir anda birakmak zor olur tabii. Ama ne guzel doktoru dinleyip bu kadar azaltabilmissin, bence 30 taneden 4 taneye dusmen cok iyi bir basari.hazir hissettiginde birakirsin insallah.
Maalesef sigara asiri bagimlilik yapior ve zevk aliyorsan birakmak zor.
Ben de nasilsa bir kac yil sonra hep icicem diye kendimi telkin ediyorum:21:
Evt canım çok içtiğim için zaten sanırım hemen bırakma stres olursun dedi yavaş yavaş azalt dedi 3 aydan sonra kesinlikle hiç istemiyoruz dedi.. Ben 3 aya kadar kalıcağımı düşünmüyorum zaten bu mide bulantıları da içmeme engel oluyo iyi oluyo aslında :)

yaa ben çok içiyodum 1,5 paket falan bırakamadım valla doktor da birden kesme 5 taneye kadar iç dedi 5 i geçmiyorum bazen 4 de kalıyorum :KK61:
:sinirli: cok yanlış yaparsın gel töbe et bari hamileyken agzına sürme allah rızası için
ben bilmiyorum çok karsıyım sigaraya resmen kendini zehirliyorsn
birde karnında yavrun var lütfen bırak

Dr keseyi gormeden baslatmamisti biz keseyi daha yeni gorduk 5+3 te ici dolu olunca igneye baslatti.. sizin nasil oldu? Kac hafyalik sizin kuzu
ben de keseyi görünce başladım canım 5+0 da daha öncesinde pıhtılaşma bozukluğum olduğu için zaten coraspin alıyodum sürekli olarak.. bugün 6+1 deyim canım

:sinirli: cok yanlış yaparsın gel töbe et bari hamileyken agzına sürme allah rızası için
ben bilmiyorum çok karsıyım sigaraya resmen kendini zehirliyorsn
birde karnında yavrun var lütfen bırak
canım işte sen hiç içmediğin için o kadar kolay olmadığını bilmiyosun ama hele 1,5 paket içerken çok zor oluyo 4-5 tane içmeme rağmen parmak uçlarım falan uyuşuyo.. Zamanla bitiricem inşallah elimden geleni yapıyorum :KK61:

ağlamaktan canım çıktı adet günümden 2 gün önce 48 degerim 2 gun sonra 115 oldu bu güzel artıştı sonra 2 gun arayla yaptırdıgım 190 270 ve 390 oldu 7gün oldu adet geçikmem boş yada dış gebelik demi:(

Merhaba arkadaşlar doktordan geldim bu sefer araştırma hastanesine gittim alttanda baktiysada kalp atışını ne görebildi ne bebegi gorebildi oluşum var gibi dedi kese 1.40kusur cm olmuş ama 5+5ile uyumlu dedi moralin çok bozuldu

Back