• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Beeennn :halay:valla 8 saat dersim olan günler biraz yoruluyorum bir de nöbet tabi:işsiz: ama bugüb sanki merdiven çıkarken bile halim yoktu. İnşallah gitgide artmaz:hamarat:
yok yok artmaz merak etme 3 ayla 7 ay arası hamileliğin en keyifli enerjik zamanları 7 den sonra ağırlık başlıyor. yani benim birinci de öyle olmuştu şimdi de 12 hafta ve bitti halsizlik çok şükür.

Öyle diyorsun da doğum öncesi iki aylık iznimiz boşa gitmiş oluyor değil mi:eek: ben bunun cevabını çok merak ediyordum hazır yeri gelmişken sorayım bari:KK76: bilenler bilgilendirirse sevinirim:anneadayı:
ben geçen hafta araştırdım onu doğum öncesini sonraya atabiliyormuşuz ben tatile geldiği için atamayız diye düşünmüştüm ama 5 haftasını doğum sonrası olarak kullanabileceğiz.

Herkese merhaba,

Hiç biriniz ile tanışmıyoruz ama ben her gün yazışmaları okuduğum için sanki her gün konusuyormusuz gibi hissediyorum. O yüzden bugunku mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben bir süredir işsizdim, iş bulmakta da baya zorlanıyordum. Hamile olunca daha en az bir sene daha bulamiycam diye korkuyordum. Maddi açıdan zor olacaktı bizim için. Ama bugün çalışmayı çok istediğim bir şirketten kabul aldım ve hamile oldugumu da söyledim, bir sakınca görmediler.
Büyüklerin dediği gibi, bebekler gerçekten uğur, bereket getiriyorlar. Çok şükür.
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gerçekten :anneadayı:

ben geçen hafta araştırdım onu doğum öncesini sonraya atabiliyormuşuz ben tatile geldiği için atamayız diye düşünmüştüm ama 5 haftasını doğum sonrası olarak kullanabileceğiz.
Nerden araştırdın canım bize de söyle de ilçe milli eğitime örnek sunalım. Neyi dayanak göstereceğiz. Çünkü yönetmelikte aksi yazıyor.başka bir yazı falan var mı?

Selam kızlar benimde bugün tüp bebek doktorumda asıl kontrolüm var .Arada ki kaçak doktor ziyaretlerini saymıyorum :) çok endişeliyim umarım ona birşey olmamıştır kanama alanım küçülmüştür dualarınızı bekliyorum 11+6 bugün .
Hayırlı ve güzel haberlerle dön inşallah, sana da bebisine de sağlıklı bir ömür dilerim.

Benim kadar kimse almamistir en son 2 hafta önce 63 tüm evdeki tartım bozuldu daha doğrusu oğlum bozdu :olamaz:
Suan kaç kiloyum acaba :rolleyes:
ilk 10 hafta çok çok fazla aldım şimdi biraz daha kontrollü gidiyorum.
kaç kg la başlamıştın canım sen ?
sırf dogum zorlaşmasın diye almak istemiyorm ama iştahıma da engel lamıyorm nolcak bu halimiz :D

Herkese merhaba,

Hiç biriniz ile tanışmıyoruz ama ben her gün yazışmaları okuduğum için sanki her gün konusuyormusuz gibi hissediyorum. O yüzden bugunku mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben bir süredir işsizdim, iş bulmakta da baya zorlanıyordum. Hamile olunca daha en az bir sene daha bulamiycam diye korkuyordum. Maddi açıdan zor olacaktı bizim için. Ama bugün çalışmayı çok istediğim bir şirketten kabul aldım ve hamile oldugumu da söyledim, bir sakınca görmediler.
Büyüklerin dediği gibi, bebekler gerçekten uğur, bereket getiriyorlar. Çok şükür.
Oncelikle bebisin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Ne güzel kismetiyle geliyor bebeğin işin hayırlı olsun başarılar dilerim.
Bende çalışmayı çok istiyorum bana da dua edin olur mu, Allah herkesin işini rast getirsin.

kaç kg la başlamıştın canım sen ?
sırf dogum zorlaşmasın diye almak istemiyorm ama iştahıma da engel lamıyorm nolcak bu halimiz :KK70:
Ilk doğum kilolarimi zar zor verdim 53 lere kadar düştüm burda takımlarda verdim.
Sonra bir iştahım açıldı aman Allahım durduramiyorum kendimi hamur işleri her türlü. .. açık yazmıyorum hamisler ozenmesin,
Söz konusu boğazsa hiç usenmem kalkar yaparım :hamarat:

Herkese merhaba,

hayırlı ugurlu olsun canım bebeginde yeni işinde :) evet bebekler bereketiyle geliyo kesinlikle :emir_bebek:

Herkese merhaba,

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun yeni işin. Ne güzel yazmışsın, kendim iş bulmuş kadar sevindim valla :)

Ilk doğum kilolarimi zar zor verdim 53 lere kadar düştüm burda takımlarda verdim.
Sonra bir iştahım açıldı aman Allahım durduramiyorum kendimi hamur işleri her türlü. .. açık yazmıyorum hamisler ozenmesin,
Söz konusu boğazsa hiç usenmem kalkar yaparım :hamarat:
bende 14. takımdaym hatta kaptanıyım :D bende 53 e düüştm mezun oldm sonuc evlendm hamile kaldm ve 62 yim aman canımız sagolsun:halay:

ben üşeniyorumm:ruh: içimden hiç yapmak gelmiyo :işsiz:

Oncelikle bebisin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Ne güzel kismetiyle geliyor bebeğin işin hayırlı olsun başarılar dilerim.
Bende çalışmayı çok istiyorum bana da dua edin olur mu, Allah herkesin işini rast getirsin.
Teşekkür ederime, inşallah sen de tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.

Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu var nifty ya da diğer kan testlerini dr u önermeyen oldu mu? 2li test yeterli diyen kafam çok karıştı:110:

Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu var nifty ya da diğer kan testlerini dr u önermeyen oldu mu? 2li test yeterli diyen kafam çok karıştı:110:
İkiliyi önermeyen dr hiç bilmiyorum, yaşın normal herşey yolunda çıktıysa ikili test yeterli diyip 3lüyü 4lüyü istemiyorlar ama ikili olması gerekiyor bence insan rahat ediyor.

Back
X