- Konu Sahibi MinikPiranha
- #12.081
teşekkür ederimİlk miydi canım senin? Kız bu gördüğüm kadarıyla net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimİlk miydi canım senin? Kız bu gördüğüm kadarıyla net
canm bana kız gibi geldi :)ayy çok şükür bu defa oldu galiba
teşekkür ederim bana da erkek gibi geliyor hayırlısı inşallahcanm bana kız gibi geldi :)
Bende aynıyım artık eşim bile dalgaya aldı akşam telde konuşuyoruz napıyorsun diyor hiç oturuyorum diyorum ne yiyeceğini buldun mu diyoryok dedim düşünüyorum hala aman bişey isteme diyor mutfak kapandı
![]()
senin hissettiğin en önemlisi canım,saglıkla gelsinteşekkür ederim bana da erkek gibi geliyor hayırlısı inşallah
amin inşallah canımsenin hissettiğin en önemlisi canım,saglıkla gelsin
İşte bn o dediğin kadınlardandım iki çocuklu olduğuma kimse inanmıyordu o kadar fit bi vücudum wardı bakalım bubsan sonra ne olur göreceğim yaş 30u devirdi kilo vermem kolay olur mu acaba bi de ikisi normal doğumdu bu sezaryen olacak o da korkutuyo beni göbek lömbür lömbür sallanır mı diyeErkek Milleti işte hepsi aynı
Doğumdan hemen sonra hiç dogurmamis gibi olan bayanlar var hayranım valla. bende eski 52 kilo olduğum günleri özledim. Kiyafetlerimi hiç atmadim birgün zayiflayip giyecegim inşallah![]()
Kız benceayy çok şükür bu defa oldu galiba
teşekkür ederim canımKız bence
Arkadaşlar kalp çarpıntım çok oluyor.Tansiyonum iyi ama nabzım hep yüksek?Normal mi?Sizde de oluyor mu?
bende kendi tabagımı bitirip arkadasımın tabagınıda yedimBizde işyerinden arkadaşlarla öğle tatilinde yemeğe gittik bir de dönüşte tatlı aldık onunda yarısını yedim hala açım yaa nasıl oluyor bu gerçi yemeğin pidelerini bitirmedim ama normalde ben o yemeğin yarısıyla şişerdim kızlar da al al senin müsait diyorlar da boy kısa son aylarda basket topuna dönmeyeyim![]()
Bende oluyor Hatta bir ara bayağı kötü olunca kardiyolojiye gittim normal dedi ama yinede holter cihazı takıp kalp ritmine baktılar gün içinde nabzım 140-150 oluyormuş bu aralar daha seyrek oluyorArkadaşlar kalp çarpıntım çok oluyor.Tansiyonum iyi ama nabzım hep yüksek?Normal mi?Sizde de oluyor mu?
Canım bendede üç dört hafta önce oluyordu. Çok kansızmışım demirim çok düşük çıktı o etkiliyormuş.Arkadaşlar kalp çarpıntım çok oluyor.Tansiyonum iyi ama nabzım hep yüksek?Normal mi?Sizde de oluyor mu?
bende kendi tabagımı bitirip arkadasımın tabagınıda yedim![]()
Cankm arkadaşın o zaman yönetmeliğinb hangi maddesiyse bize söylesin lütfen. Biz de yararlanalım. 5 hafta az mı yaavalla geçen yıl eylül ayında doğum yapan arkadaşla konuştum o 5 haftayı attığını sonraya söyledi.sonra da garanti olsun diye müdür yardımcıma sordum ben öğrenip sana haber veririm dedi milli eğitimle görüşmüş sonra bana tamam önceki 8 haftanın 5 haftasını atabilirsin tatile gelse de atılabiliyormuş yönetmelikte varmış dedi. bir bakalım yönetmeliğe
vedeykn bende yemiyorm ama işteyken sıkıntıdan aklımda sürekli bieşyler yemek var bide stres te var 1 saat önce pogaca yedm mesela yarım saate de 1 elma yerimohh oh afiyetler olsun napalım canım doymuyoruz yani ben her acıktığımda yesem 4 kşilo falan almış olurdum daha 1.5 kilo aldım biraz frenliyorum 2 saat sonra eve gidip yemek yiyeceksin diyorum kendime de ilerleyen zamanlarda zaptedebileceğimi sanmıyorum![]()