2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kız gibi geldi bişey belli değil pek
Sabahları aç karnına herzaman 1kilı eksik çıkar zaten diyetlerde de hep sabah tartışın derler zaten kfc ve daha neler neleeeer bende yiyorumbişiycik olmaz rahat ol
Bacak arası boş gibi gördüm ben HAyırlısı olsun yatabiliyor musun peki çalışıyor muydun?
%100demiş ya işte erkektir o zaman burda görüntü yandan bişry belli değil canım

Sabahları aç karnına herzaman 1kilı eksik çıkar zaten diyetlerde de hep sabah tartışın derler zaten kfc ve daha neler neleeeer bende yiyorumbişiycik olmaz rahat ol

Valla çok canım istedi o da tavuk yani sonuçta eşimde tamam ayda bir olabilir dedi hamburger yemiyorum zaten uzun zamandır yemiyorum artık hiç. Ama kfc çok seviyorum. Onun harici dışarıda yediğim kebab türü şeyler zaten. Evet gece kocaman bir karınla tartılıp yattım sabah kalktım göbek inmiş kilo 1 kilo gitmiş ama sabit olan bir hamilelik karnı var tabii pantolonlar olmuyor tayt aşağıda kalıyor artık yavaştan hamile kıyafetleri alıcam haftasonu baktım çok kalabalıktı avm haftaiçi bakıcam lcw de güzel şeyler vardı

Paşalara bakın hele %65 olmuşlar... sanırım en son ben ögrenıcem cuma kontrolum var ama drumun soylıyecegını hıc sanmıyorum benım dr bıraz eminci çünki bıdaha ayda gelırsın demışti Nisan ayında gitcem peehhh...

Benimde kontrol pazartesi 12+5 oluyorum 2li test yapılacak ısrar edicem bakalım söylermi bilmiyorum biraz ısrar edersen söyler belki sen kaç oluyorsun cuma günü

Benimde aynı cuma gittiğimde 11+ 3 olucam muhtemelen belli olmaz. Sonrası 1 ay sonra çağırır.

Benimde kontrol pazartesi 12+5 oluyorum 2li test yapılacak ısrar edicem bakalım söylermi bilmiyorum biraz ısrar edersen söyler belki sen kaç oluyorsun cuma günü
Sana kesin söylemesi lazım siz kocaman olmuşunuz artık ben 11.1 olucam cuma erken oyuzden bel baglamıyorum ogüne

Sana kesin söylemesi lazım siz kocaman olmuşunuz artık ben 11.1 olucam cuma erken oyuzden bel baglamıyorum ogüne
Evet canım biraz erken kız erkek çıkıntıları o haftalarda cok benzer oluyormuş en son gittiğimde tam 10haftalıktı çok heyecanlıyım11 aylık bi prensesim var buda hayırlı saglıklı olur umarımm

Bi tane kızın var zannedersem inşallah Allah sağlıklı şekilde gönlüne göre versin
Evet cnm bi kızım var ve inanın her annenin bir kızı olmalı erkek tadı bilmiyorum tadarsak amennna basımın tacı olur oda ama iki kız anneside olmak gönlüm ister oda ayrı ve işin garibi kocam yine kızı olsun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…